תודה,מקווה שיעבור השבוע הקשה הזה כבר... =\
Printable View
תודה,מקווה שיעבור השבוע הקשה הזה כבר... =\
הלכתי
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1268753]ליאור זאת נראת אנימה ממש יפה..[/QUOTE]
חשבתי שאתה לא אוהב אנימות אצ'י
לא שאני לא אוהב.. אבל אני גם לא מעריץ את זה.. הכוונה שלי היא שאם יש אנימה שהעלילה נראת טובה, האצ׳י לא ימנה ממני לראות את זה..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1268775]לא שאני לא אוהב.. אבל אני גם לא מעריץ את זה.. הכוונה שלי היא שאם יש אנימה שהעלילה נראת טובה, האצ׳י לא ימנה ממני לראות את זה..[/QUOTE]
אני קודם חפי אצ'י ואז לפי העלילה
[SIZE="7"][COLOR="DarkSlateBlue"][B]נערכו חוקי פורום יהדות והלכה, אתם מוזמנים לראות. נוסף חוק חדש.[/B][/COLOR][/SIZE]
לילה טוב,ממליץ לך לעשות את החוק החדש בתגובה חדשה באותו נושא של החוקים באדום בולט
[quote=~Donphan~;1268747]סוד שלי ושל שקד... מועחעחעחע!
סתם, זו אחת הבימבות המשוריינות עליה בעבר שקד עשה טסט ואז איכשהוא הוא הרס אותה XD (והוא טוען עד היום שזה אני..)[/quote]
אתה הרסת (:
עכשיו עשיתי מסע בזמן בפורום מנהלים, ולא גיליתי שום דבר חדש, רק חיזקתי את הטענה הידועה: "כל בני האדם פסיכופטים". (כמקרה פרטי שלה מקבלים משפט ידוע: "אנחנו המתמטיקאים, כולנו קצת משוגעים")
אלון פה? אני צריך לשאול אותו משהו בנוגע לחוקים של פורום שרשורים...
עכשיו כן יואב.
דבר ;)
היי
טוב נו, קיוויתי שמישהו יוכל להאשים אותו בהדלפת מידע מפורום מנהלים בעקבות ההודעה הקודמת שלי, אבל מסתבר שכולכם חכמים מדי בשביל זה. אם אני לא יכול להוכיח לבני אדם שהם לא קיימים, אז אני פשוט אלך לקרוא על המהלך הכוהן חלק א'.
[QUOTE=~Donphan~;1268788]עכשיו כן יואב.
דבר ;)[/QUOTE]
אני יכול לשנות את החוקים של פורום שרשורים?
כי מצד אחד,אני אל המנהל,אבל מצד שני-אני כתבתי אותם..
בוקר..