[quote=מאסטר ליאון;1283147]אני אשקיע ואתייעץ עם מי שמבין בקיצור אם יהיה מקום ל4 אני אשקיע[/quote]
אל תספים כאן עכשיו
תן ת"ב על הפרק החדש
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1283147]אני אשקיע ואתייעץ עם מי שמבין בקיצור אם יהיה מקום ל4 אני אשקיע[/quote]
אל תספים כאן עכשיו
תן ת"ב על הפרק החדש
כן הוא נהדר אבל אם יהיה מקום נוסף תוסיף אותי ואתן את כל הנשמה
אמרתי לך לא להספים!
זה לא נקרא ת"ב... תגיד מה היה טוב, מה לא טוב, מה הכי אהבת, הצעות לשיפור, הערות והשערות...
אין לי עכשו ופשוט אשקיע
[quote=מאסטר ליאון;1283153]אין לי עכשו ופשוט אשקיע[/quote]
אמרתי: "[size="7"][b][i][u]אל תספים[/u][/i][/b][/size]"!!!! זה כתוב שחור, מודגש, נטוי, עם קו תחתון, גדול, על לבן!!
טוב רק תזכור וכאן נגמר הויכוח
ה"וויכוח" "נגמר" לפני 3 תגובות, אתה פשוט נחוש להמשיך להגיב ולהספים~
לא הוא נגמר לפני אחת וזהו רגע איזה ויכוח?
די! אמרתי לך ל-ה-פ-ס-י-ק ל-ה-ס-פ-י-ם!!!!
כל הכבוד לכם חבר'ה! אתם משפרים יותר ויותר!
תודה רבה, באמת! (לא בציניות)
סיפור נחמד חסרים טיפה פירוטים אבל בשורה התחתונה סיפור מעולה,ואם אתם [מגל ואלון] כותבים את הסיפור יחד עם מאי למה בהודעה הראשונה כתוב 'כותבים-מגל ואלון'?
ולגבי ליאון,זה לא משנה כמה פעמים תגידו לו,הוא לא קולט מתי אומרים לו 'לא' או מתי הוא עושה ספאם.
כי היא הצטרפה רק היום והיא תתחיל לכתוב פרקים רק בעוד *סופר עם אצבעות* 3 פרקים
מאסטר ליאון, הגבת המון תגובות ספאם, כשמבקשים די- מתכוונים לזה. ויתרנו לך על באן כשפתחת ארבעה סיפורים, ויתרתי לך על אזהרה כשהספמת, אמרת שתקרא חוקים.. איך אפשר לסמוך עליך שלא תספים? אתה מקבל אזהרה חמורה ביותר.
מגל, אמנם הערת לו ועשית את הדבר הנכון- לומר לו שעשה ספאם. אך לא עשית זאת בצורה הנכונה. היית צריך לשלוח לו ה"פ/לשלוח לי ה"פ. לעכשיו אני מוותר לך, אבל פעם הבאה שתעבור על החוק תקבל אזהרה. אז לבינתיים תחשיב את זה לאזהרה בע"פ, תתייחס לזה ברצינות.
[quote=Miku Hatsune;1283275]כל הכבוד לכם חבר'ה! אתם משפרים יותר ויותר![/quote]
תודה רבה (:
[B]לעומר[/B]
תודה רבה לך עומר, ממש כיף לקבל תגובות כאלה מכם.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1283129]חבל מאוד[/QUOTE]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1283138]טוב אבל אם יהיה אפשר ארבעה אז אני רוצה בסדר? ואני אשקיע[/QUOTE]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1283147]אני אשקיע ואתייעץ עם מי שמבין בקיצור אם יהיה מקום ל4 אני אשקיע[/QUOTE]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1283151]כן הוא נהדר אבל אם יהיה מקום נוסף תוסיף אותי ואתן את כל הנשמה[/QUOTE]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1283153]אין לי עכשו ופשוט אשקיע[/QUOTE]
[QUOTE=Ash Is A Nub;1283159]אמרתי: "[size="7"][b][i][u]אל תספים[/u][/i][/b][/size]"!!!! זה כתוב שחור, מודגש, נטוי, עם קו תחתון, גדול, על לבן!![/QUOTE]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1283165]לא הוא נגמר לפני אחת וזהו רגע איזה ויכוח?[/QUOTE]
[B][SIZE="5"]אתה ממש נואש למונה הא? [/SIZE][/B]
נראה לי שאלון או ארווין ייתנו לך אזהרות על ההודעות האלה! תפסיק!
~~~~~~~~~~
בנוגע לפרק, עדיין חסרים הרבה שיפורים בתיאור, אבל ניכרה השתפרות! (קראתי את הסיפור פשוט לא היה לי זמן להגיב)
מניסיון אישי שלי ושל יואב, סיפור משותף זה צרה די רצינית ומסובכת, אבל אם אתם עומדים בזה ויכולים להמשיך, ישר כוח!
נ.ב. מגל-
תגובה בונה, זה לא מה טוב ומה לא טוב, זה כאילו רשימת הערות על מה לא טוב, יעני, מה שאפשר לשפר..
עריכה: רואה, אייל?
הנה האזהרה שדיברתי עליה.. XD