[QUOTE=r03e;1284024]אה
-----------------------
"פוקדור צא" אגיד ואזרוק את הפוקדור "קדימה קדימה" אגיד בהיתרגשות[/QUOTE]
*אני שה"מ טוב?
אתה מקווה שייתפס ויחד עם הפוקדור ליבך מתנדנד עד שהוא נתפס! מזל טוב לכדת מורקרוו.
Printable View
[QUOTE=r03e;1284024]אה
-----------------------
"פוקדור צא" אגיד ואזרוק את הפוקדור "קדימה קדימה" אגיד בהיתרגשות[/QUOTE]
*אני שה"מ טוב?
אתה מקווה שייתפס ויחד עם הפוקדור ליבך מתנדנד עד שהוא נתפס! מזל טוב לכדת מורקרוו.
[quote=מאסטר ליאון;1283985]מנהיג המכון עונה לך:"אני רורק ותצפי בדיוק לזה" וקורץ לך בזמן שהוא הולך את משחררת את פראסקט ורואה שהוא עדיין כועס לכן מעבירה אותו לפוקדור הרגעה זמנית. ומתוך הפוקדע נשמע קול מתכת גברי שאומר:" פראסקט, מין זכר צורות קודמות: פרס סוגים רעל ועשב הפוקימון הזה יכול ליצור מרפא מהפטרייה שעל גבו הוא פוקימון נהדר למתחילים ושילוב הסוגים שלו עוזרת. מקום הימצאות מגוון".(אני שם גם בעמוד הראשי).[/quote]
אחייך לעצמי ואחשוב ''אני חייבת למצא שותף או שותפה..'', אמשיך ללכת בדרכי, לאחר כמה שעות הליכה, אני יעצור ואוכל וגם אתן לפוקימונים שלי לאכול, ואז אומר לצ'יקוריטה לנסות על אחד העצים כל הזמן עלי תער, ולפרסקט על עץ אחר, כל הזמן חיתוך, כדי שיתחזקו
נ.ב לא רשמת מתקפות...תכדכן אחרת אין לי מושג איזה מתקפות הפוקימונים שלי יודעים
[QUOTE=Miku Hatsune;1284027]אחייך לעצמי ואחשוב ''אני חייבת למצא שותף או שותפה..'', אמשיך ללכת בדרכי, לאחר כמה שעות הליכה, אני יעצור ואוכל וגם אתן לפוקימונים שלי לאכול, ואז אומר לצ'יקוריטה לנסות על אחד העצים כל הזמן עלי תער, ולפרסקט על עץ אחר, כל הזמן חיתוך, כדי שיתחזקו
נ.ב לא רשמת מתקפות...תכדכן אחרת אין לי מושג איזה מתקפות הפוקימונים שלי יודעים[/QUOTE]
*עידכנתי ונראה לך שאני שה"ם טוב?
הם תוקפים את העצים כמתוכנן עד שהם מתנתקים מהגזע ואז את רואה גרוטל עצבני עם עדר של טרטוויגים וכולם משתמשים במיליוני כדורי אנרגיה אליכם.(תשרשרי).
[quote=מאסטר ליאון;1284026]*אני שה"מ טוב?
אתה מקווה שייתפס ויחד עם הפוקדור ליבך מתנדנד עד שהוא נתפס! מזל טוב לכדת מורקרוו.[/quote]
ניראה לי שכן (:
-------------------------
"יש תפסתי מורקרו" אני אומר בפוזה מדליקה "קדימה בו נמשיך ללכת" אומר לגיבל ולדרטיני "צריך להילחם בפוקימונים חזקים ולהתחזק בעצמנו"
[QUOTE=r03e;1284033]ניראה לי שכן (:
-------------------------
"יש תפסתי מורקרו" אני אומר בפוזה מדליקה "קדימה בו נמשיך ללכת" אומר לגיבל ולדרטיני "צריך להילחם בפוקימונים חזקים ולהתחזק בעצמנו"[/QUOTE]
*תודה זה המ"ת הראשון שלי:big_wink:
אתה הולך ליער ופוגש ברורק מנהיג המכון כשהוא מתאמן עם ג'יאודוד נגד עדר של מאמוסווין(זה מספיק חזק?)ומבקש ממך להילחם בהם גם בתמורה הוא ייתן לך פוקימון לקראת קרב המכון.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1284034]*תודה זה המ"ת הראשון שלי:big_wink:
אתה הולך ליער ופוגש ברורק מנהיג המכון כשהוא מתאמן עם ג'יאודוד נגד עדר של מאמוסווין(זה מספיק חזק?)ומבקש ממך להילחם בהם גם בתמורה הוא ייתן לך פוקימון לקראת קרב המכון.[/QUOTE]
לא צריך לגבי הפוקימון
-----------------
אני אגיד לרורק "תודה אבל לא תודה, כל הפוקימונים שלי חלשים על סוג קרח"(לא כל כך חזקים)
[QUOTE=r03e;1284035]לא צריך לגבי הפוקימון
-----------------
אני אגיד לרורק "תודה אבל לא תודה, כל הפוקימונים שלי חלשים על סוג קרח"(לא כל כך חזקים)[/QUOTE]
רורק אומר לך:"אם אתה לא רוצה את הפוקימון אז בסדר וגיבל ומורקרוו במתקפה כפולה ינצחו.(ההתקפות הכפולות יעודכנו בקרוב).
[quote=מאסטר ליאון;1284037]רורק אומר לך:"אם אתה לא רוצה את הפוקימון אז בסדר וגיבל ומורקרוו במתקפה כפולה ינצחו.(ההתקפות הכפולות יעודכנו בקרוב).[/quote]
"אז בסדר גיבל תשתמש בנהמה ואז בנשימת דרקון על המאמוסווין הזה" ואני מצביע על ממוסווין אחד "ומורקרו תשתמש בכדור צל ואז גל צלליות"
[QUOTE=r03e;1284041]"אז בסדר גיבל תשתמש בנהמה ואז בנשימת דרקון על המאמוסווין הזה" ואני מצביע על ממוסווין אחד "ומורקרו תשתמש בכדור צל ואז גל צלליות"[/QUOTE]
הנהמה וכדור הצל עוצרים את המנהיגים לשניה ואז גיבל עולה על מורקרוו והם יורים גלי צל של עצמם ושל נשמת הדרקון שנקראים נשמת צללים דרקונית (הנהמה וכדור הצל לא מספיק חזקים כדי להשתלב) מזל טוב יצרת מתקפה משולבת שעודכנה.
[quote=מאסטר ליאון;1284043]הנהמה וכדור הצל עוצרים את המנהיגים לשניה ואז גיבל עולה על מורקרוו והם יורים גלי צל של עצמם ושל נשמת הדרקון שנקראים נשמת צללים דרקונית (הנהמה וכדור הצל לא מספיק חזקים כדי להשתלב) מזל טוב יצרת מתקפה משולבת שעודכנה.[/quote]
"אדיר" אני אומר בהתרגשות "תנסו את זה עוד פעם, קדימה, מתקפת צל דרקונית"
[QUOTE=r03e;1284046]"אדיר" אני אומר בהתרגשות "תנסו את זה עוד פעם, קדימה, מתקפת צל דרקונית"[/QUOTE]
המאמוסווינים מובסים וסוויאנב אחד שחשב שהפוקדור שלך הוא אוכל נתפס ויוצא .
[quote=מאסטר ליאון;1284048]המאמוסווינים מובסים וסוויאנב אחד שחשב שהפוקדור שלך הוא אוכל נתפס ויוצא .[/quote]
"סווינאב זה פוקימון די טוב אבל לא ניראה לי שאתפוס אותו בכל זאת" אגיד לעצמי ואזאגדי לרורק להתראות ואמשיך ללכת
[QUOTE=r03e;1284060]"סווינאב זה פוקימון די טוב אבל לא ניראה לי שאתפוס אותו בכל זאת" אגיד לעצמי ואזאגדי לרורק להתראות ואמשיך ללכת[/QUOTE]
אתה הולך ורואה שלט "האכסניה של ג'וי" ומתאכסן שם כשהאחות ג'וי שם ואז בבוקר הולך אל רורק לקרב מכון.
[quote=מאסטר ליאון;1284068]אתה הולך ורואה שלט "האכסניה של ג'וי" ומתאכסן שם כשהאחות ג'וי שם ואז בבוקר הולך אל רורק לקרב מכון.[/quote]
זו התגובה האחרונה שלי אולי אני אתחבר מחר
-----------------
אלך אל המכון ואכנס פנימה ואגיד בקל גדול וחזק כדי שכולם ישמעו אותי "שלום, באתי לאתגר את רורק לקרב"
[QUOTE=r03e;1284070]זו התגובה האחרונה שלי אולי אני אתחבר מחר
-----------------
אלך אל המכון ואכנס פנימה ואגיד בקל גדול וחזק כדי שכולם ישמעו אותי "שלום, באתי לאתגר את רורק לקרב"[/QUOTE]
רורק מסכים ומוציא ג'יאודוד שמפעיל התקשחות רורק אומר לך:"תבחר פוקימון".