-
[U]ttrrtte[/U]
"ילדה נחושה..." אמר האיש בהירהור, אך פניו נותרו חתומות ורציניות. "באשיפ, מתקפת דחיפה!" הוא פקד לפוקימון הכיבשה שלו.
באשיפ החל לרוץ לכיוונך, מכוון את קרניו כלפייך.
הכנת את עצמך להתחמקות, דרוכה ומיומנת. וממש שניה לפני שהפוקימון פגע בך, באשיפ הועף הצידה על ידי פוקימון קטנטן שפרוותו חצי בז' וחצי אדומה. זה היה בארקינדל, פוקימון שועל האש. לצידך נעמד הפרופסור ארין פטרסון. הפרופסור היה איש שמן ומשופם, וחלש למראה. הוא כבר מזמן עבר את גיל שבעים, אך בכל זאת התמיד בעבודתו ונשאר להיות הפרופסור הראשי של מחוז ג'ונין. פשמו היה לבן, עבה וארוך, וראשו היה קרחתי ומבריק. הוא נראה עייף ומיוזע, ונאחז במקל ההליכה שלו.
"מצב מעניין יש לנו פה." הוא אמר ברצינות. "את אליס, נכון? בואי נראה מה היכולות שלך. נסי לקחת שליטה על בארקינדל, ותילחמי נגד הבאשיפ הזה."
''אמ..אוקיי'' אמלמל, ''אומ..פרופסור ג'ונין, איזה מתקפות בארקינדל יודע?'' אשאל את הפרופסור(סורי שזה ממש קצר, פעם הבאה אשקיע יותר פשוט ני מרגישה זוועת עולם)
-
[U]ttrrtte[/U]
"הבארקינדל הזה עדיין לא מאומן דיו," אמור לך הפרופסור. "כך שהוא לא יודע מתקפות מאוד עוצמתיות. אבל בהחלט יש לו כמה מתקפות שימושיות. כמו דחיפה, מסך עשן, גחלת, נשיכה, וריחרוח בלשי המגביר את חוש הריח שלו. כמו כן חשוב לציין שבאשיפ הוא פןוקימון אופל ומתכת," הוא מדגיש את המילה מתכת, "כך שיש לך יתרון סוג עליו. בהצלחה יקירתי."
[U]Kayoger[/U]
נאודיל מתבונן בך באדישות מסויימת, וראשו נוטה הצידה בחוסר עניין. "נאו..." הוא ממלמל.
אתה מביט בנאודיל האדיש, ומופתע מאוד מתגובתו.
הפרפרובסור הזקן מביט בך, ומצחקק בהבנה. "אל תדאג אנטוני. זה ידוע שלנאודילים יש מזג רע ויחס אדיש מאוד לבני אדם. ייקח לך כמה ימים לרכוש את אמונו, אבל אני משוכנע שזה יגיע מהר מאוד. בינתיים אני ממליץ לך לנסות להילחם איתו מול הארוק, כי למרות שנאודיל הוא ביישן ואדיש, הם גם מאוד צייתנים ומאוד אוהבים קרבות."
-
[quote=Balenciaga;1294283]
[U]NivX10[/U]
התה מנסה להתחיל להכות את האדם הלבוש חליפה, אך הוא הודף אותך בקלות. הוא אדם הרבה יותר גדול וחזק ממך.
"ג'וני, אל תסתבך בקטטה אלימה!" אומר הפרופסור בתקיפות. "אין לך איך להגן על עצמך, והאיש שמולנו הוא מאמן פוקימונים חזק מאוד. אתה לא רוצה להיסתבך איתו." הוא אומר בייאוש. "לצערי, גם לי אין כרגע שום פוקימון שנמצא עליי מלבד אחד מהפוקימונים ההתחלתיים של המחוז. זה לא יספיק."
האיש בחליפה השחורה מביט בך ובפרופסור במבט ניצחון. "אני סיימתי כאן." הוא אומר לפרופסור. "אני מקווה מאוד שהייתי ברור פרופסור ארין. פעם הבאה שנצטרך לבקש ממך את זה, זה יהיה רע. ובאשר אליך -" הוא פונה עכשיו אליך. "אחיך היה מאמן פוקימונים חזק מאוד, מעניין מאוד איך תצליך אתה להסתדר." הוא אומר בקרירות, סוקר את גופך מלמעלה למטה.
לפתע, פיצוץ קטן נשמע, ועשן מתחיל להופיע. האוויר מתמלא עשן, ובתוכו האיש בחליפה נבלע ונעלם.
מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב.[/quote]
רותח מזעם אומר לעצמי בלב 'מצטער רודני, אני עוד אנקום בהם, אני מבטיח לך'
לאחר שהמהומה תתחיל להתפרץ אשאל את הפרופסור "תגיד פרופסור על מה הוא דיבר שהם צריכים לבקש ממך? מה מתרחש כאן?"
ואז אתפוס אותו ביד אחזיק אותו היטב וארים את הפרופסור הזקן על גבי "אוקיי אין לנו זמן, לאן הולכים מכאן איך יוצאים מפה?"
-
[U]NivX10[/U]
זה כלל לא משנה מה הוא ביקש ממני." עונה לך הפרופסור בתקיפות. "יש דברים שעדיף לא לדעת בינתיים, אולי בעתיד אני אספר לך, אבל כרגע זה רק יציב אותך בסכנה." הוא מתחמק מהשאלה שלך.
"ומכאן... מכאן אנחנו הולכים למעבדה שלי." הוא אומר לך. "היא לא רחוקה מפה. רק כמה דקות הליכה."
אתם מתחילים ללכת אל כיוון המעבדה, כשהפרופסור מכוון אותך לכן ללכת. אתם פונים בשבילים, וחוצים את השוק של הכפר רומורה. תוך כמה דקות אתם מגיעים אל המעבדה הקטנה של הפרופסור הנמצאת בקצה הכפר.
"תוריד אותי כאן, זה מספיק קרוב לבית שלי." הוא אומר לך, ואתה מוריד אותו בעדינות.
פרופסור ארין נכנס אל המעבדה, ואתה נכנס אחריו. אתה סוגר את הדלת, ומולכה ניצב חדר לבן ורחב. הפרופסור ניגש אל אחד המדפים, ושלף ממנו מכשיר מוזר ואדום, וחמישה פוקדורים.
"אלה הפוקדורים והפוקידע שלך," הוא מגיש אותם אליך, ואתה לוקח אותם בהתרגשות. "ואם אינני טועה, בחרת בוואטובר, לא כך?" הוא שואל באוויר, למרות שהתשובה ברורה. "אז הינה, זה הפוקימון שלך." הוא מגיש אליך את הפוקדור של וואטובר שטיפה כחולה מעטרת אותו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1294414][U]ttrrtte[/U]
"הבארקינדל הזה עדיין לא מאומן דיו," אמור לך הפרופסור. "כך שהוא לא יודע מתקפות מאוד עוצמתיות. אבל בהחלט יש לו כמה מתקפות שימושיות. כמו דחיפה, מסך עשן, גחלת, נשיכה, וריחרוח בלשי המגביר את חוש הריח שלו. כמו כן חשוב לציין שבאשיפ הוא פןוקימון אופל ומתכת," הוא מדגיש את המילה מתכת, "כך שיש לך יתרון סוג עליו. בהצלחה יקירתי."
''תודה רבה פרופסור ג'נים'' הודה לפרופסור, ''בארקינדל תשתמש על באשיפ במסך עשן ואז גחלת, לאחר מכן תשתמש ברחרוח בלשי כדי שתוכל לזהות איפה באשיפ נמצא למרות מסך העשן, תזכור טוב טוב אאת הריח של באשיפ'' אומר לבארקינדל בהתלהבות רבה, ''אני מאמינה בך חמוד!אתה יכול לעשות את זה'' אוסיף בהתלהבות
שאלה-אני יכולה אחר כך לתת לו כינוי? השם משגע אותיP:
-
[U]ttrrtte[/U]
פוקימון שועל האש נעמד בדריכות, פוער את פיו לרווחה, וזרם אדיר של עשן יוצא מפיו. העשן מתפזר סביב כל האיזור, ולא ניתן היה לראות כמעט כלום.
אולם לפתע, ראית עשרות ניצוצות אש בוהקים נורים מתוך העשן, ולאחריהם נהמות סבל של פוקימון. באשיפ נפגע מהגחלת של בארקינדל.
"לעזאזל עם העשן הזה," אמר האיש לבוש החליפה. "אני לא רואה שום דבר. באשיפ, תשתמש בנגיחת ראש!" הוא פוקד על הפוקימון שלו.
את מצליחה לראות צללית שחורה של פוקימון נעה בתוך העשן, אך לא היה לך ספק שהצללית הייתה לגמרי בכיוון הלא נכון. באשיפ לא יכול היה לראות דבר בתוך העשן הסמיך הזה.
ברור שאת יכולה לתת לו כינוי (:
תשלבי את זה כחלק מהמשחק.
-
[QUOTE=Balenciaga;1294999][U]ttrrtte[/U]
פוקימון שועל האש נעמד בדריכות, פוער את פיו לרווחה, וזרם אדיר של עשן יוצא מפיו. העשן מתפזר סביב כל האיזור, ולא ניתן היה לראות כמעט כלום.
אולם לפתע, ראית עשרות ניצוצות אש בוהקים נורים מתוך העשן, ולאחריהם נהמות סבל של פוקימון. באשיפ נפגע מהגחלת של בארקינדל.
"לעזאזל עם העשן הזה," אמר האיש לבוש החליפה. "אני לא רואה שום דבר. באשיפ, תשתמש בנגיחת ראש!" הוא פוקד על הפוקימון שלו.
את מצליחה לראות צללית שחורה של פוקימון נעה בתוך העשן, אך לא היה לך ספק שהצללית הייתה לגמרי בכיוון הלא נכון. באשיפ לא יכול היה לראות דבר בתוך העשן הסמיך הזה.
ברור שאת יכולה לתת לו כינוי (:
תשלבי את זה כחלק מהמשחק.[/QUOTE]
''יפה מאוד!'' אני יעודד אתה פוקימון שועל האש(P:), ''תסיים עם זה, באשיט לא יכול לזוז בעשן, תשתמש שוב ב(הדבר שמגדיל את חוש הרי שחכתי שםXD), ואז תאתר את באשיט ותשתמש בגחלת!'' אני אומר לשועל האש באהדה רבה.
-
[U]ttrrtte[/U]
בארקינדל מאתר במהירות את באשיפ באמצעות חוש הריח שלו (ריחרוח בלשי חח), ויורה מפיו כדורי אש קטנטנים שפוגעים בו בעוצמה אדירה. החולשה של באשיפ למתקפות אש לא מותירה לו סיכוי, והוא צונח.
"לעזאזל," אומר האיש הלבוש בחליפה, ותווי פניו מתכווצים בזעם. "לא הבאתי איתי עוד פוקימונים. לא ידעתי שיהיה צורך בזה..." הוא מהרהר ומחזיר את באשיפ אל הפוקדור.
לפתע, האיש מרים את ידו באוויר, ועשן סגלגל מופיע סביבו. "אנחנו עוד נתראה," הוא מספיק להגיד ונעלם ללא זכר.
-
[quote=Balenciaga;1294414]
[U]Kayoger[/U]
נאודיל מתבונן בך באדישות מסויימת, וראשו נוטה הצידה בחוסר עניין. "נאו..." הוא ממלמל.
אתה מביט בנאודיל האדיש, ומופתע מאוד מתגובתו.
הפרפרובסור הזקן מביט בך, ומצחקק בהבנה. "אל תדאג אנטוני. זה ידוע שלנאודילים יש מזג רע ויחס אדיש מאוד לבני אדם. ייקח לך כמה ימים לרכוש את אמונו, אבל אני משוכנע שזה יגיע מהר מאוד. בינתיים אני ממליץ לך לנסות להילחם איתו מול הארוק, כי למרות שנאודיל הוא ביישן ואדיש, הם גם מאוד צייתנים ומאוד אוהבים קרבות."[/quote]
"אוקיי תודה רבה על המידע הזה!" אגיד לפרופסור בשמחה וואפנה להארוק "תגיד הארוק,אתה מעוניין בקרב?" אשאל אותו בציפייה לתשובה חיובית בשביל להלחם בפעם הראשונה שלי מול פוקימון ולראות לאיזה רמה אני מגיע
-
[U]Kayoger[/U]
הארוק הביט בך בציפייה, מוכן ומזומן לתקוף. ואז, לפתע, הוא קפץ מראש המדרגות, מכוון את אגרופו המוצק אל כיוונו של נאודיל.
נאודיל, נתחמק מהמכה, ואדרופו של הארוק חדר את רצפת העץ הקשיחה.
"הארוק הזה חזק ומהיר," אמר הפרופסור. "הוא הרס את הרצפה בכזאת קלות. תתקוף מהר, לפני שיהיה מאוחר מדי."
-
[quote=Balenciaga;1294966][U]NivX10[/U]
זה כלל לא משנה מה הוא ביקש ממני." עונה לך הפרופסור בתקיפות. "יש דברים שעדיף לא לדעת בינתיים, אולי בעתיד אני אספר לך, אבל כרגע זה רק יציב אותך בסכנה." הוא מתחמק מהשאלה שלך.
"ומכאן... מכאן אנחנו הולכים למעבדה שלי." הוא אומר לך. "היא לא רחוקה מפה. רק כמה דקות הליכה."
אתם מתחילים ללכת אל כיוון המעבדה, כשהפרופסור מכוון אותך לכן ללכת. אתם פונים בשבילים, וחוצים את השוק של הכפר רומורה. תוך כמה דקות אתם מגיעים אל המעבדה הקטנה של הפרופסור הנמצאת בקצה הכפר.
"תוריד אותי כאן, זה מספיק קרוב לבית שלי." הוא אומר לך, ואתה מוריד אותו בעדינות.
פרופסור ארין נכנס אל המעבדה, ואתה נכנס אחריו. אתה סוגר את הדלת, ומולכה ניצב חדר לבן ורחב. הפרופסור ניגש אל אחד המדפים, ושלף ממנו מכשיר מוזר ואדום, וחמישה פוקדורים.
"אלה הפוקדורים והפוקידע שלך," הוא מגיש אותם אליך, ואתה לוקח אותם בהתרגשות. "ואם אינני טועה, בחרת בוואטובר, לא כך?" הוא שואל באוויר, למרות שהתשובה ברורה. "אז הינה, זה הפוקימון שלך." הוא מגיש אליך את הפוקדור של וואטובר שטיפה כחולה מעטרת אותו.[/quote]
אאחוז בפוכדור בשתי ידי, מעט נלהב אומר לחישה "ווואוו... אז זה הפוקימון הראשון שלי, וואטובר!"
מיד לאחר אודה לפרופסור בקידה קטנה לאות כבוד, "תגיד פרופסור ארין, לפי מה שידוע לי המכון הקרוב ביותר נמצא בכפר רוג'ין... מהי הדרך הקצרה ביותר לשם? יש לך מפה לתת לי?"
"תודה, שמור על עצמך!" אומר תוך כדי ניפוף היד לשלום ופסיעה אל עבר רוג'ין.
-
[U]NivX10[/U]
"אני שמח שביקשת!" אומר לך הפרופסור. הוא מחטט באחת משידות העץ הקטנות, ושולף מפה מאובקת מתכת לכמה ספרים ישנים. "זו מפה מעט ישנה, אבל מדוייקת. תשתמש בה היטב." הוא אומר לך, ואתה לוקח אותה ומכניס אותה אל התיק. "הדרך הקצרה ביותר לשם היא דרך השדות החקלאיים. יש שם גם הרבה פוקימונים שאפשר לתפוס, ואפילו שאני אגמים קטנים." הוא מסביר לך. "אני חושב שייקח לך משהו כמו שלושה ימים להגיע לכפר רוג'ין."
אתה מודה לפרופסור, ויוצא מהבית. אתה תוהה מה לעשות עכשיו. אתה מסתכל מימינך, ורואה את היער המקיף את הכפר רומורה. אתה מסתכל משמאלך, ורואה באופק הרחוק את תחילת השדות החקלאיים עלהם דיבר הפרופסור.
-
[QUOTE=Balenciaga;1295103][U]ttrrtte[/U]
בארקינדל מאתר במהירות את באשיפ באמצעות חוש הריח שלו (ריחרוח בלשי חח), ויורה מפיו כדורי אש קטנטנים שפוגעים בו בעוצמה אדירה. החולשה של באשיפ למתקפות אש לא מותירה לו סיכוי, והוא צונח.
"לעזאזל," אומר האיש הלבוש בחליפה, ותווי פניו מתכווצים בזעם. "לא הבאתי איתי עוד פוקימונים. לא ידעתי שיהיה צורך בזה..." הוא מהרהר ומחזיר את באשיפ אל הפוקדור.
לפתע, האיש מרים את ידו באוויר, ועשן סגלגל מופיע סביבו. "אנחנו עוד נתראה," הוא מספיק להגיד ונעלם ללא זכר.[/QUOTE]
''ושזה יקרה...'' אמלמל כתשובה לאיש שלא נמצא שם.
''תודה רבה פרופסור, הצלת אותי שם'' אודה לפרופסור בקידה קלה.
''ותודה רבה גם לך, בארקינדל!'' אומר לבארקינדל(מאיפה הבאת את השם הזה?!P:), אתכופף אליו ואלטף את ראשו, ''כל הכבוד'' אשבח אותו בחיוך ושמחה
-
[quote=Balenciaga;1295140][U]Kayoger[/U]
הארוק הביט בך בציפייה, מוכן ומזומן לתקוף. ואז, לפתע, הוא קפץ מראש המדרגות, מכוון את אגרופו המוצק אל כיוונו של נאודיל.
נאודיל, נתחמק מהמכה, ואדרופו של הארוק חדר את רצפת העץ הקשיחה.
"הארוק הזה חזק ומהיר," אמר הפרופסור. "הוא הרס את הרצפה בכזאת קלות. תתקוף מהר, לפני שיהיה מאוחר מדי."[/quote]
"אוקיי!" אגיד מהר לפרופסור ואתחיל להפעיל את הראש במחשבה על מכה שגרום להרבה נזק להארוק, "נאודיל תשתמש מהר בנשיכה ותזרוק את נאודיל באוויר!" אגיד לנאודיל בלחץ לפני שהארוק משתחרר "ומיד אחר כך תשתמש בדחיפה!" אמשיך בתכנון הקרב שלי ואסתכל על נאודיל כדי להבין את סגנון הלחימה שלו ולהתאים את עצמי אליו
-
[U]ttrrtte[/U]
בארקינדל נראה מאורש, וזנבו האדום והפרוותי התנדנד מצד לצד.
הפרופסור ניגש אלייך וחיוך נמתח על פרצופו מצר הקמטים. "לא אני הצלתי אותך. את הצלת את עצמך. אין ספק שעשית כאן עבודה מעולה... אם תמשיכי כך, אולי עוד נזכה לראות אותך בליגת הפוקימונים ביום מן הימים." הוא קרץ לך. הפרופסור חיטט במעילו, ושלף ממנו מכשיר אדום ומוזר. הוא הוציא עוד חמישה פוקדורים מכיסו, והגיש לך אותם. "זה שלך. חמישה פוקדורים ופוקיע. אני בטוח שתעשי שימוש נבון בהם."
[U]Kayoger[/U]
פוקימון התנין ציית לך מיד, ותפס את הארוק בשני לסתותיו בעוצמה, וזרק אותו באוויר. הארוק נחת על המדרגות בחבטה עצומה, והתגלגל למטה מעט כשהוא מאבד את שיווי המשקל. הוא לא הספיק לקום על רגליו, ונאודיל זינק אליו בדחיפה אדירה שריסקה אותו חזרה לרצפה.
הארוק קם על רגליו, זועם במיוחד. הוא רץ אל נאודיל, תפס אותו בשני ידיו הגדולות, ולא נתן לו להשתחרר.
"נראה כאילו הארוק מתכוון להשתמש בהטלה ססמית." הסביר הפרופסור. "כדאי לך למהר ולהגיב."