-
[quote=NivX10;1302406][COLOR=DarkOrange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
"שלום לך לונדון,שמי הוא אנטוני!" אתה מציג את עצמך גם כן, מחוייך ומשדר חיוביות. לונדון קורץ לך.
אתה מיד מוסיף "אגב, נעים להכיר אותך, ולמען האמת לא.. לא יצא לא להכיר את יכולתיו של אינהוד" לונדון מצחקק כשרואה אותך מצוברח ואומר "זה לא נורא, תכיר עכשיו! יש לי רעיון מעולה בשביל שתכיר אותו!"
אנטוני מיד שולף פוקדור וזורק אותו, הפוקדור פולט אור אדום חזק שמקבל צורה ומתופגג. ממנו יוצא פוקימון קטן וקופצני שמכה על הרצפה בקפצוץ וצועק "מסקייפ!!!"
הוא מתפס על כתפו של לונדון ואתה ואינהוד הולכים אחריהם. הוא מוביל אותך לגבעה לצד המעבדה, הגבעה נמצאת בשיפוע כאשר אתה למעלה ולונדון למטה, היא שטוחה ומלאה דשא גבוה וכמה אבנים גדולות ושטוחות.
הקופיף קופץ לזירה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'מעניין איזה פוקימון זה' אחשוב לעצמי בזמן שאני מחפש את הפוקידע בתיק שלי ומכוון אותו לכיוון פוקימון הקוף המוזר ואז אפנה לאינהוד "קדימה אינהוד בוא נראה למה אתה מסוגל!" אגיד לו ולאחר שאקבל את המידע על הפוקימון של לונדון אסרוק את אינהוד במטרה לגלות את המתקפות שלו כדי שאדע מה לפקד עליו במהלך הקרב ולאחר שאקבל גם את המידע הזה אצעק ללונדון "יש לך את הזכות לתקוף ראשון אז תן את כל מה שיש לך!" אומר בנחישות ובלהט הקרב
-
[QUOTE=NivX10;1302406][COLOR=RoyalBlue][U][B]מגל:[/B][/U]
חחחחח... מה ביי? מה נראלך שהוא יציג את עצמו ילך? מזה משחק של הגיימבוי?!? XD
--------------
"שלום לך" אתה משיב בנחמדות ואז אומר שלום גם לפוקימון המוזר, אתה שולף את הפוקדע ובודק אחר הפוקימון המסתורי:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmytjjzek1wm.bmp[/IMG][/URL] - מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, המסכה של הפניו של מסקייפ משנה את תוי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.
אתה שמח על הכירות ומבלי לשאול יותר מידי שאלות ממשיך בדרכך, לונדון מביט בך בתמיהה ואז רץ אחריך ואומר "חכה רגע!"
ואז מוסיף להסביר "ראיתי אותך פוסע לכאן מהגבעה, אתה חזרת מהפרופסור לאחר שלקחת פוקימון... אני צודק?"
אתה מהנהן בראש ועונה בחיוך ואז הוא מציע "היי תרצה לערוך קרב אימון קצר? תוכל כך לבחון את היכולות החדשות של הפוקימון שלך!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
חח, הוא הציג את עצמו, לונדון, אם הוא לא אמר בעצמו אני לא אשאל, אני לא פדופיל או משהו XD
~~~~~~~~~~~
"בסדר, בסדר" אומר לו, "אז זה יהיה פינבור שלי נגד מסקייפ או שיש לך עוד פוקימון בשרוול" אקרוץ לו.
לאחר שהוא יענה לי אגיד לו "אז... איפה בדיוק נילחם? שם? פה? שמפו?" ואצחק ממשחק המילים המטומטם לחלוטין שלי.
-
[COLOR=DarkOrange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
סקרן מאוד לגביי הפוקימון, אתה מפנה אליו את הפוקדע ובודק לגביו:[/COLOR][COLOR=DarkOrange][URL="http://www.siz.co.il/"]
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmytjjzek1wm.bmp[/IMG][/URL] - מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, המסכה של הפניו של מסקייפ משנה את תוי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.
לאחר מכן אתה בדוק בנוסף את אינהוד ומתקפותיו (אני לא אפרט על אינהוד כי זה ארוך ורשום בדף הפתיחה)
מתקפותיו של אינהוד הם:
דחיפה, רחרוח בלשי, גפן מצליפה, קליע זרעים.
"מעולה..." אתה לוחש לעצמך ומביט באינהוד, לאחר מכן אתה מביט בלונדון ובמסקייפ שלו וקורא לו להתחיל.
"כבקשתך.." הוא אומר בבטחון ופוקד על מסקייפ להתקדם לאינהוד עם מהירות, ולתקוף בחבטה!
מסקייפ זז במהירות מרשימה, תוך כדי תנועות חדות משמאל לימין.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][U][B]מגל:[/B][/U]
"בסדר, בסדר" אתה עונה לו... ומוסיף לשאול "אז זה יהיה פינבור שלי נגד מסקייפ או שיש לך עוד פוקימון בשרוול?"
הוא משתדל לא להתרברב, מגרד בראשו ומסמיק "כן... בוא נגיד שיש לי עוד כמה פוקימונים, 22 במספר. חלק עליי וחלק בבית.. אבל הפעם אני אשתמש במסקייפ."
אתה שואל אותו איך היכן תלחמו ומוסיף משחק מילים, הוא צוחק ואומר "חחח זה טוב, וכן פה.. נוף ציורי ויפה. לא חושב?" וקורץ לך.
אתה שולף את פינבור, מברר בפוקדע מה המתקפות שלו:
שריטה, בועות, נשיכה, מגן מים (מתקפה שהכנתי בדוק בדפים של המשחק)
לונדון מחכה שתתחיל.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אלון:[/B][/U]
לרגע אוריד את ההתלהבות מהמחשבה שקודם חשבתי שהנער הינו בחורה :oing:
אלך צעד אחורה ואזרוק את הפוכדור של הלטאה, בציפייה שיצא ונכיר זה בזה כשותפים. "שלום לך לטאה, אני אלון! וביחד אנחנו עומדים להגיע לגמר המחוז!" אומר לו.
"חח לא בחנתי אותו עדיין.. אבל תודה על ההתעניינות" אומר ללונדון, לאחר מכן אשאל אותו "מי הפוקימון שלך, ואתה רוצה קרב? אבל שיהיה הוגן!" ואחכה לראות מה לטאה יאמר.
אתה מעט מבואס שזאת אינה בחורה אך לא מראה זאת. אתה לוחץ את ידו של לונדון ואז עושה כדבריו ומוציא החוצה את פריליזארד.
"שלום לך פריליזארד!" והוא מביט בך תמוהה, אז אתה מסביר "אני ואתה עומדים לזכות יחד באליפות המחוז הזה, ואתה תיהיה חזק!" פתאום הוא מביט לשמיים בצורה מצחיק והאש שעל זנבו גודלת לרגע.
אתה מבוהל אך לונדון מרגיע "זה אומר שהוא נלהב מהרעיון!"
לונדון מוציא החוצה קופיף קטן, מלא אנרגיה קופץ ומדלק ולא נח לרגע, מחכה לקרב "את הקרב נערוך על השביל הזה ממש, מוכן?" שואל לונדון.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=NivX10;1302451]
[COLOR=teal][U][B]אלון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מעט מבואס שזאת אינה בחורה אך לא מראה זאת. אתה לוחץ את ידו של לונדון ואז עושה כדבריו ומוציא החוצה את פריליזארד.[/COLOR]
[COLOR=teal]"שלום לך פריליזארד!" והוא מביט בך תמוהה, אז אתה מסביר "אני ואתה עומדים לזכות יחד באליפות המחוז הזה, ואתה תיהיה חזק!" פתאום הוא מביט לשמיים בצורה מצחיק והאש שעל זנבו גודלת לרגע.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מבוהל אך לונדון מרגיע "זה אומר שהוא נלהב מהרעיון!"[/COLOR]
[COLOR=teal]לונדון מוציא החוצה קופיף קטן, מלא אנרגיה קופץ ומדלק ולא נח לרגע, מחכה לקרב "את הקרב נערוך על השביל הזה ממש, מוכן?" שואל לונדון.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'מעניין מי הקופיף הזה' אחשוב ואסתכל שני המשכים אחורה כדי לנסות להבין, במידה ולא אבין גם אבדוק בפוקדקס :wink:
"לטאה, תשתמש במסך עשן!" אקרא ללטאה, לאחר שהוא ישתמש במסך העשן אומר לו במהירות "מהירות!", לאחר שהוא יהפוך למהיר יותר, אומר לו לבסוף "גחלתתתת!".
-
אתה בודק בפוקדע לגביי הקופיף הקטן, הפוקדע סורק במהירות את הפוקימון ומיד אומר:[/COLOR] [COLOR=Teal]
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ja1tunzy2jl0.bmp[/IMG][/URL] [/COLOR][COLOR=Teal]- מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, המסכה של הפניו של מסקייפ משנה את תוי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.
אתה הוא זה שפותח את הקרב, "פרילזארד מסך עשן!" אתה פוקד עליו. "פרילי" הוא נוהם ומהנהן בראשו.
מיד פולט מפיו עשן שחור וסמיך אשר מכסה את האיזור.
את מצליח בהטיית ראשך לראות את לונדון, הוא משלב ידיים כשיד אחת נוגת בסנטר ולא מרגיש מאויים כלל.
אתה בשלך, "פרילזארד מהירות קדימה!" אתה מוסיף והילה קטנה ולבנה נצטת ממנו לרגע ומיד עם פקודה נוספת שלך הוא יורה גחלת מבעד למסך העשן!
לאחר מכן פרילזארד הקטן מעלה חיוך, וכשהעשן מתפוגג אתם רואים בול עץ שרוף ומצ'וקמק. אתה המום ולא מבין מה קרה.
ולפתע מסקייפ יורד עם חבטת זנב מהאוויר ומטיח אותו בפניו של פריזראד שנופל ארצה!
"זה היה כפיל דומם, טריק נחמד לא?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=NivX10;1302621][COLOR=teal][U][B]אלון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה בודק בפוקדע לגביי הקופיף הקטן, הפוקדע סורק במהירות את הפוקימון ומיד אומר:[/COLOR]
[COLOR=teal][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ja1tunzy2jl0.bmp[/IMG][/URL] [/COLOR][COLOR=teal]- מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, המסכה של הפניו של מסקייפ משנה את תוי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה הוא זה שפותח את הקרב, "פרילזארד מסך עשן!" אתה פוקד עליו. "פרילי" הוא נוהם ומהנהן בראשו.[/COLOR]
[COLOR=teal]מיד פולט מפיו עשן שחור וסמיך אשר מכסה את האיזור.[/COLOR]
[COLOR=teal]את מצליח בהטיית ראשך לראות את לונדון, הוא משלב ידיים כשיד אחת נוגת בסנטר ולא מרגיש מאויים כלל.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה בשלך, "פרילזארד מהירות קדימה!" אתה מוסיף והילה קטנה ולבנה נצטת ממנו לרגע ומיד עם פקודה נוספת שלך הוא יורה גחלת מבעד למסך העשן![/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן פרילזארד הקטן מעלה חיוך, וכשהעשן מתפוגג אתם רואים בול עץ שרוף ומצ'וקמק. אתה המום ולא מבין מה קרה.[/COLOR]
[COLOR=teal]ולפתע מסקייפ יורד עם חבטת זנב מהאוויר ומטיח אותו בפניו של פריזראד שנופל ארצה![/COLOR]
[COLOR=teal]"זה היה כפיל דומם, טריק נחמד לא?"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"לא." אומר ואחייך, בעוד אני מסמן לזארד לתקוף את הקופיף בגחלת. (הוא עדיין מהיר)
לאחר מכן אומר לו לתקוף בעוד גחלת, הפעם עוצמתית יותר.
-
[quote=NivX10;1302451][COLOR=DarkOrange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
סקרן מאוד לגביי הפוקימון, אתה מפנה אליו את הפוקדע ובודק לגביו:[/COLOR][COLOR=DarkOrange][URL="http://www.siz.co.il/"]
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmytjjzek1wm.bmp[/IMG][/URL] - מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, המסכה של הפניו של מסקייפ משנה את תוי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.
לאחר מכן אתה בדוק בנוסף את אינהוד ומתקפותיו (אני לא אפרט על אינהוד כי זה ארוך ורשום בדף הפתיחה)
מתקפותיו של אינהוד הם:
דחיפה, רחרוח בלשי, גפן מצליפה, קליע זרעים.
"מעולה..." אתה לוחש לעצמך ומביט באינהוד, לאחר מכן אתה מביט בלונדון ובמסקייפ שלו וקורא לו להתחיל.
"כבקשתך.." הוא אומר בבטחון ופוקד על מסקייפ להתקדם לאינהוד עם מהירות, ולתקוף בחבטה!
מסקייפ זז במהירות מרשימה, תוך כדי תנועות חדות משמאל לימין.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'מסקייפ הזה בהחלט מהיר' אחשוב לעצמי בלחץ ואז אסתכל על אינהוד ואגיד לו "אינהוד מהר תשתמש בגפן מציפה כדי להגן על עצמך מהמכה ואז תשתמש בה להתקפה!" אגיד לאינהוד בתקווה ויצליח להבין מה ביקשתי ממנו ואז אגיד לו בביטחון רב "אתה מסוגל לעשות את זה אינהוד!אתה הכי טוב שיש!" אצעק
-
[SIZE=3][COLOR=Red][U][B]התחלה ל-ttrrtte:[/B][/U][/COLOR][/SIZE] [B](מצטער מראש על השגיאות אם יש)[/B]
השעון המעורר שלכם מצפצף, עוד כבר בהישמע הצפצוף הראשון את מזנקת החוצה מהמיטה, מצחצחת שיניים, שותפת פנים, מסדרת שיער ומתלבשת במהירות שיא.
רצה אל המטבח במהירות תוך כדי נעילת הנעליים, חוטפת את כוס השוקו והקורסון. מוכנה כבר מכף רגל ועד ראש.
אתם מחכה להורים בחוסר סובלנות שיתארגנו גם הם ולאחר 10 דקות שנראות לכם כמו שעה... הם סיימו.
את בודקת פעם אחרונה שלא שכחת דבר ועולה לרכב והוריך מסיעים אותך אל העיר שיין-וויל במהירות האפשרית!
לאחר דרך ארוכה אתם מגיעים, הינך יורדת מהרכב ומתחבקת חיבוק חזק חזק עם ההוריך, חיבוק ונשיקה אחרונים ליפני שאתם נפרדים זה מזה לזמן ארוך מאוד, של מי יודע כמה זמן...
אחריי פרידה מרגשת את רצה למעבדת הפורפסור ומגיעה למקום עמוס ילדים וילדות בדיוק כמוך שמשתוקקים לקבל את הפוקימון שלהם!
הפרופסור פוצח בנאום דיי משעמם אך את מקשיבה בכל זאת... ואם סיום הנאום מיד מתחיל מריבות ודחיפות בטור לקחת פוקימון.
הפוקימונים נחטפים כמו לחמניות ואת מתחילה לחשוש שלא תספיקי לקחת לך אחד...
את נדחפת לאחור שוב ושוב פעמים רבות ומגיעה לצערך אחרונה אל תורך, מתקדמת מלאת חששות שהפוקימונים נגמרו.
הפרופסור עומד ומביט סביב מגרד בראשו, הוא מביט בך ואומר "שמעי ילדתי אך לא נשאר אף התחלתי!"
את המומה ועצובה מאוד, על סף בכי ממש, חושבת לעצמך בתיסכול 'מה את כל זה עשיתי עד כאן ואחכה עכשיו לשנה הבאה?!?'
"את יוצאת מהמעבדה בצעדים איטיים ושומעת מאחור את הפורפסור קורא "באמת שאני מצטער, אל דאגה תמיד ישנה השנה הבאה!"
את פותחת את דלת המעבדה בכדי לצאת ונתקלת בעוזר של הפרופסור, בחור גבוה בעל עיניים כחולות שיער חום, מחוייך ולבוש חולצה ירוקה.
שניכם נופלים לאחור מההתקלות והוא מבחין בכך שאת מדוכדכת ושואל ברכות ובהתחשבות "היי, משהו קרה?"
[B]מה תעשי?[/B][/QUOTE]
יאי יש לי התחלה משלי אני מיוחדת!D:
אביט בעוזרו של הפרופסור בעצב ואומר בעצב ''כן..., כל הפוקימונים ההתחלתיים נלקחו ועכשיו עליי לחכות לשנה הבאה בכדי להתחיל את מסע הפוקימונים שלי, עברתי דרך ארוכה עד שהגעתי למעבדה ועכשיו אני מגלה שהכל היה לחינם! כל כך ציפיתי להתחלת המסע שלי'', לאחר שאסיים להסביר מה קרה ומדוע אני מדוכדכת לעוזר של הפרופסור אפרוץ בבכי קל, ואתחיל להתרחק מהמעבדה בחזרה לרכב של הוריי
-
[COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
את מביטה בבחור בעצב ואומרת מצוברחת ''כן... כל הפוקימונים ההתחלתיים נלקחו ועכשיו עליי לחכות לשנה הבאה בכדי להתחיל את מסע הפוקימונים שלי, עברתי דרך" והוא לפתע סותם את פיך.
הוא מושיט לך את ידו ומבקש שתשלבי אותה בתוך ידך, בחיוך מקסים הוא מוסיף "בואי, יש לי פיתרון!"
מהוססת מאוד את מסכימה לזה בעקבות הסקרנות לפתרון שיש לנער. הוא לוקח אותך איתו ואז עוצר בשדה גדול ויפה, מלא תחנות רוח ובצד שביל של פרחי חמניה. הוא מושיט לך פקודור ואומר.
"כאן נמצא הפוקימון לייטל, פוקימון חשמל חזק מאוד.. הוא קצת שקט ומוזר. אבל אני בטוח שעם רצון ושיתוף פעולה תהפכו לחברים טובים ומצוות חזק!" ומושיט לך את הפקודור.
איתו גם חגורה כחולה ובה חמש פוקדורים ריקים, פוקדע, ופוקיגיר שישמש כמפה ופלאפון.
"תתחדשי" הוא אומר וקורץ לך, מעט מובך!
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
אתה עונה לו בציניות דיי קודרת "לא", הוא מביט בך בהרמת גבה, אך נשאר מתון ולא אומר דבר.
הקרב ממשיך.
אתה דורש מפרילזארד לתקוף בגחלת ושתיהיה חזקה במיוחד. פרילזארד מיד נענה לפקודתך ובמאמץ רב יורה צרור גיצים קטנים אל מסקייפ.
מסקייפ נפגע מהם כהוגן ונהדף לאחור, הוא נופל אך מנער את ראשו וקם. לפתע הבזק הילה אדום משנה את זיו פניו של המסכה שעל פניו לבמט זועף וכועס במיוחד!
הוא דופק על החזה כמו גורילה משתוללת, פרילזארד יורה עוד מטח גחלת אפילו אחד חזק יותר... אך מסקייפ מקפץ בזריזות הילעית ומצד לצד ומתחמק מהגחלת.
"מסקייפ חניקה!" מבקש לונדון, מסקייפ כורך את זנבו הארוך סביב כל פריל זארד, חונק ומוחץ אותו בכוח, סותם את פיו באמצעות קשירות הזנב, לאחר מכן משליח את פרילזארד לאוויר.
לונדון לא מאבד זמן וליפני שאתה מבין מה קורה הוא אומר "קדימה, אל תתן לו לנוח, תשתמש באגרוף מאח בעוד הוא באוויר!" מסקייפ חובט בפרילזארד באין-ספור אגרופים ומטיח אותו אל מולך. פרילזארד עומד תשוש וכאוב.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה נפעם ממהירותו של מסקייפ ומבין שהוא מאומן היטב, אתה מביט באינהוד ומיד מבקש ממנו "אינהוד השתמש בגפן מצליפה, הגן איתה על עצמך ממסקייפ!"
אינהוד מיד שולף מזנבו המסולסל שתי גפנים, הוא מצליב בניהם לצורת X ומציב אותם לפניו, מסקייפ לבקשת לונדון תוקף בהצלפת נזב אך זה נחסם.
מחוייך ומרוצה אתה פוקד על אינהוד "יופי, עכשיו השתמש בהם להתקפה, צא!" ומיד הגפנים הודפים את מסקייפ חזק לאחור.
מסקייפ אינו נופל אלה רק נגרר על הדשא, לאחר מכן נראה הוא מתקרב אך לא תוקף שלפתע נזב ארוך מתלפף סביב אינהוד, מרים אותו, חונק ומוחץ אותו חזק!
"מעולה מסקייפ, יופי של מתקפת חניקה!" קורה לונדון בחיוך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=NivX10;1303020][COLOR=Plum][/COLOR]
אתה נפעם ממהירותו של מסקייפ ומבין שהוא מאומן היטב, אתה מביט באינהוד ומיד מבקש ממנו "אינהוד השתמש בגפן מצליפה, הגן איתה על עצמך ממסקייפ!"
אינהוד מיד שולף מזנבו המסולסל שתי גפנים, הוא מצליב בניהם לצורת X ומציב אותם לפניו, מסקייפ לבקשת לונדון תוקף בהצלפת נזב אך זה נחסם.
מחוייך ומרוצה אתה פוקד על אינהוד "יופי, עכשיו השתמש בהם להתקפה, צא!" ומיד הגפנים הודפים את מסקייפ חזק לאחור.
מסקייפ אינו נופל אלה רק נגרר על הדשא, לאחר מכן נראה הוא מתקרב אך לא תוקף שלפתע נזב ארוך מתלפף סביב אינהוד, מרים אותו, חונק ומוחץ אותו חזק!
"מעולה מסקייפ, יופי של מתקפת חניקה!" קורה לונדון בחיוך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'מאיפה זה הגיע?!' אחשוב לעצמי בלחץ בזמן שאסתתכל על אינהוד חסר האונים טפוס על ידי מסקיים של לונדון ואז אפנה לאינהוד מחויך ומלא ביטחון "עכשיו לונדון מסקייפ שלך קרוב מידי לאינהוד שלי,מה שלא יאשר לו זמן להתחמק!" אגיד ללונדון "צא עכשיו אינהוד ותשתמש בקליע זרעים על ראשו של מסקייפ!" אגיד לאינהוד במהירות ובביטחון רב "ומיד אחר כך תשתמש בדחיפה כדי להעיף ממך את מסקייפ הזה!" אמשיך להעביר את הוראות הקרב לאינהוד במהירות
-
הינך לחוץ מהמצב הקיים, מנסה לחשוב על רעיון בעוד אתה מביט באינהוד שלך שנאבק בזנבו של מסקייפ.
אך אז רעיון יצוץ במוחך, ואיתו חיוך, אתה קורא אל אינהוד בטוח בעצמך "אינהוד, הרגע, הבט הוא קרוב ואינו יכול להתחמק תקוף בקליעה זרעים!"
לונדון אינו אומר מילה אך מרים גבות במבט שנראה מופתע מהמהלך.
אינהוד סומך עליך ויורה מטח קליע זרעים שפוגע היטב בראשו ופניו של מסקייפ!!! מסקייפ מפרא את זנבו מאינהוד שנופל חזרה על הרגליים.
מסקייפ נשכב על הקרקע, אך מתרומם חזרה, מסקייפ מנטר באוויר ומסתחרר עם זנבו, ולפתע כוכבים רבים מתחילים לעוף לכל עבר וחלק מהם פוגעים כהוגן באינהוד.
"מתקפת זריזות.." אומר לונדון, משולב ידיים ומחכה לראות איך תגיד, מסקייפ ממשיך להתסובב ולירות לכל צד בתנועה מעגלית.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=7][U][I][B][COLOR=Red]ה[/COLOR]ו[COLOR=Red]ד[/COLOR]ע[COLOR=Red]ה[/COLOR] ל[COLOR=Red]כ[/COLOR]ו[COLOR=Red]ל[/COLOR]ם[COLOR=Red]:[/COLOR][/B][/I][/U][/SIZE]
[SIZE=4][I]אני עובר דירה היום[COLOR=Red],[/COLOR] אז ביומיים הקרובים לא אגיב כפי הנראה[COLOR=Red]...[/COLOR] [/I]:big_wink:[/SIZE]
-
[QUOTE=NivX10;1303020][COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
את מביטה בבחור בעצב ואומרת מצוברחת ''כן... כל הפוקימונים ההתחלתיים נלקחו ועכשיו עליי לחכות לשנה הבאה בכדי להתחיל את מסע הפוקימונים שלי, עברתי דרך" והוא לפתע סותם את פיך.
הוא מושיט לך את ידו ומבקש שתשלבי אותה בתוך ידך, בחיוך מקסים הוא מוסיף "בואי, יש לי פיתרון!"
מהוססת מאוד את מסכימה לזה בעקבות הסקרנות לפתרון שיש לנער. הוא לוקח אותך איתו ואז עוצר בשדה גדול ויפה, מלא תחנות רוח ובצד שביל של פרחי חמניה. הוא מושיט לך פקודור ואומר.
"כאן נמצא הפוקימון לייטל, פוקימון חשמל חזק מאוד.. הוא קצת שקט ומוזר. אבל אני בטוח שעם רצון ושיתוף פעולה תהפכו לחברים טובים ומצוות חזק!" ומושיט לך את הפקודור.
איתו גם חגורה כחולה ובה חמש פוקדורים ריקים, פוקדע, ופוקיגיר שישמש כמפה ופלאפון.
"תתחדשי" הוא אומר וקורץ לך, מעט מובך!
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
אביט בעוזרו של הפרופסור בשמחה, ''תודה רבה לך אדוני!, הוא זכר או נקבה?'' אשאל אותו בקול נרגש(פליז זכר פליז זכר), לאחר שיענה לי אשאל אותו בחיוך מהוסס ''דרך אגב, אני איקו מי אתה?'', לאחר שהוא יענה לי אפרד ממנו לשלום בשמחה, אני אוציא את לייטל מן הפוקדור שלו, אתכופף אליו ואלטף את ראשו בעדינות ''שלום לייטל לי קוראים מאיה אני המאמנת החדשה שלך, אני בטוחה שנהיה חברים הכי טובים!'' אומר ללייטל בשמחה
-
[quote=NivX10;1303020][COLOR=plum][U][B]מא[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal][U][B]אלון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה עונה לו בציניות דיי קודרת "לא", הוא מביט בך בהרמת גבה, אך נשאר מתון ולא אומר דבר.[/COLOR]
[COLOR=teal]הקרב ממשיך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה דורש מפרילזארד לתקוף בגחלת ושתיהיה חזקה במיוחד. פרילזארד מיד נענה לפקודתך ובמאמץ רב יורה צרור גיצים קטנים אל מסקייפ.[/COLOR]
[COLOR=teal]מסקייפ נפגע מהם כהוגן ונהדף לאחור, הוא נופל אך מנער את ראשו וקם. לפתע הבזק הילה אדום משנה את זיו פניו של המסכה שעל פניו לבמט זועף וכועס במיוחד![/COLOR]
[COLOR=teal]הוא דופק על החזה כמו גורילה משתוללת, פרילזארד יורה עוד מטח גחלת אפילו אחד חזק יותר... אך מסקייפ מקפץ בזריזות הילעית ומצד לצד ומתחמק מהגחלת.[/COLOR]
[COLOR=teal]"מסקייפ חניקה!" מבקש לונדון, מסקייפ כורך את זנבו הארוך סביב כל פריל זארד, חונק ומוחץ אותו בכוח, סותם את פיו באמצעות קשירות הזנב, לאחר מכן משליח את פרילזארד לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=teal]לונדון לא מאבד זמן וליפני שאתה מבין מה קורה הוא אומר "קדימה, אל תתן לו לנוח, תשתמש באגרוף מאח בעוד הוא באוויר!" מסקייפ חובט בפרילזארד באין-ספור אגרופים ומטיח אותו אל מולך. פרילזארד עומד תשוש וכאוב.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"פרילזארד.. זו רק ההתחלה, אל תדאג, זה לא חשוב אם נפסיד, אבל כדאי שניתן את ההכי טוב שלנו!" אומר לו.
"עכשיו פרילזארד, תנסה להתמקד בקופיף, בזמן שאתה 'טוען' חום ואנרגיה בפיך, כשהוא יתקרב תשחרר את הכל נגדו!" אפקוד עליו.
-
[quote=NivX10;1303172][COLOR=DarkOrange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
הינך לחוץ מהמצב הקיים, מנסה לחשוב על רעיון בעוד אתה מביט באינהוד שלך שנאבק בזנבו של מסקייפ.
אך אז רעיון יצוץ במוחך, ואיתו חיוך, אתה קורא אל אינהוד בטוח בעצמך "אינהוד, הרגע, הבט הוא קרוב ואינו יכול להתחמק תקוף בקליעה זרעים!"
לונדון אינו אומר מילה אך מרים גבות במבט שנראה מופתע מהמהלך.
אינהוד סומך עליך ויורה מטח קליע זרעים שפוגע היטב בראשו ופניו של מסקייפ!!! מסקייפ מפרא את זנבו מאינהוד שנופל חזרה על הרגליים.
מסקייפ נשכב על הקרקע, אך מתרומם חזרה, מסקייפ מנטר באוויר ומסתחרר עם זנבו, ולפתע כוכבים רבים מתחילים לעוף לכל עבר וחלק מהם פוגעים כהוגן באינהוד.
"מתקפת זריזות.." אומר לונדון, משולב ידיים ומחכה לראות איך תגיד, מסקייפ ממשיך להתסובב ולירות לכל צד בתנועה מעגלית.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'מסקייפ הזה בהחלט מאומן היטב' אחשוב לעצמי בלחץ ועצבים ואסתכל על אינהוד בחוסר אונים
'מה לעשות?!מה לעשות?!' אתחיל לחשוב בראשי ועד בנואשות אפנה לאינהוד "אינהוד תשתמש שוב פעם בקליע זרעים על מסקייפ!" אגיד לו במהירות 'אני מאוד מקווה שיצליח,כי אם לא אז נגמרות לי האופציות להתקפה!' אחזור לתחושת הלחץ שבראשי
-
[COLOR=Orange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
אתה לחוץ ועצבני מאוד, מנסה לחשוב על דרכים לצאת מהתסבוכת...
לונדון נראה מרוצה וקורא אליך "לזה אני קורא מטאור כוכבי... קליט, לא כך?" אך אינך מתייחס כל-כך כי אתה עסוק במחשבות.
לאחר מכן בקריאה נואשת אתה קורה "אינהוד, תשתמש בקליע זרעים!" ואינהוד אכן מצליח לעמוד על רגליו והוא יורה מטח קליע זרעים חזק שמתקדם במהירות אל מסקייפ.
למרבה הפלא אינהוד מצליח לפגוע ישירות בגופו של הקופיף במסכה שנופל ארצה, לונדון קורה בחיוך "וואוו.. פגיעה מדוייקת ממצב כל-כך קשה! אני מתרשם!"
מסקייפ קופץ במקומו נראה נרגז ופגוע "הרגע מסקייפ שלי, צא אל אינהוד עם צוות כפול (double team)" קורה לונדון.
מסקייפ רץ בפרעות אל אינהוד שכבר מכוון עליו קליע זרעים, אך מסקייפ לפתע מתפצל לעוד 5 ועכשיו הם 6!!!
הם רצים ומחליפים בניהם מקומות כל הדרך, אינהוד יורה בהם בזה אחר זה. אך 2 אחרונים מגיעים אליו, אחד היה שכפול ונעלם ואילו השני, האמיתי, חובט חבטה הגונה באינהוד ומעלף אותו.
אינהוד לא מסוגל להילחם עוד...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal]
[/COLOR] [COLOR=Teal][U][B]אלון:[/B][/U]
התחלת לקרוא לו בשמו!!! גאה בך :)
--------
אתה מביט בפרילזארד ואומר לו מלא חמלה "פרילזארד.. זו רק ההתחלה, אל תדאג, זה לא חשוב אם נפסיד, אבל כדאי שניתן את ההכי טוב שלנו!"
הוא בתגובה מהנהן בראשו שהו מוכן ומזומן למסקייפ, מסקייפ ולונדון לא מאבדים זמן.. הקופיף רץ אל פרילזארד עם צוות כפול.
פרילזארד וטען ואוגר אנרגיה הוא מתחמם ואתה מבחין שהלהבה הקטנה שלו גדלה במעט...
לפתע הוא משחרר מטח גחלת חזק מתמיד ורחב אופקים שפוגע בכל השיכפולים ובמסקייפ האמיתי גם יחד!
מסקייפ נראה חבוט ועשן של מעט שרוף עולה מפרוותו, הוא מגיב במתקפת זריזות (swift) וכוכבים רבים הוא מיירת בתגובה אל פרילזארד, הגחלת והזריזות מתנגשים זה בזה.
פיצוץ חזק נוצר ועשן ואבק עפים מעט... השניים מתנשפים.
[B]מה תעשה?[/B] [/COLOR]
[COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
הוא זכר הוא זכר :D
ואת מעוניינת להחליף שם ממאיה לאיקו?
-------
את לוקחת את הפוקדור ושואלת את הבחור עם הוא זכר או נקבה, הוא משיב שזכר ואת מחייכת מרוצה.
לאחר מכן את מציגה את עצמך בנחמדות והוא משיב "אני לונדון, סגן אלוף מחוז מלוטו לשעבר והעוזר הנוכחי של פרופסור אוליבר!" ושניכם מצחקקים.
לאחר מכן את נפרדת מלונדון הנחמד לשלום אך הוא אינו הולך "חכי רק רגע, אני רוצה לצפות בך מתחברת איתו"
"אוקיי. . ." את אומרת נבוכה אך זה מה שאת עושה, את מוציא החוצה מהפוקדור את לייטל[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/lynzanx5zmdj.bmp[/IMG][/URL].
הוא מביט בך בעיניו הקטנות וקורא בכולו המתוק והאדיש "לייי.."
את אומר לו ''שלום לייטל לי קוראים מאיה אני המאמנת החדשה שלך, אני בטוחה שנהיה חברים הכי טובים!'' הוא שוב מגיב באדישות, אך נראה שמח מנוכחותך.
"כזה הוא לייטל, פוקימון מעט אדיש ורגיש, אל תחששי..." קורא לונדון בנחמדות. לאחר מכן לונדון מציע לך קרב.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[U][I][B][SIZE=6]
[SIZE=6]ה[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ו[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]ד[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ע[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]ה [/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ל[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]כ[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ו[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]ל[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ם[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]:[/SIZE][/SIZE][/B][/I][/U]
[I][B]חבר'ה אני ממש ממש ממש מצטער על העיקוב העצום שקרה עם המשחק...
באמת שנסיתי ככל שיכולתי לזרז את תהליך המעבר, אך המחשב נפגע בעת ההובלה והיה צורך בתיקון דיי רציני.
אפצה אתכה במהלך השבוע הקרוב!!![/B][/I]