[quote=ACMilaneZi;1304661]הייתי בוכה מניצחון כזה...
הייתי נגעל שהקבוצה שלי נעזרת כל כך הרבה משופטים...[/quote]
רק הפנדל השני טעות שופט... היה לכם מספיק זמן לתקן על זה
היינו הרבה יותר טובים
Printable View
[quote=ACMilaneZi;1304661]הייתי בוכה מניצחון כזה...
הייתי נגעל שהקבוצה שלי נעזרת כל כך הרבה משופטים...[/quote]
רק הפנדל השני טעות שופט... היה לכם מספיק זמן לתקן על זה
היינו הרבה יותר טובים
[QUOTE=Prince;1304682]רק הפנדל השני טעות שופט... היה לכם מספיק זמן לתקן על זה
היינו הרבה יותר טובים[/QUOTE]
היה פנדל על רוביניו....
וכל מיני פאולים שלא היו..
מתי היה פנדל על רוביניו?
[QUOTE=Prince;1304690]מתי היה פנדל על רוביניו?[/QUOTE]
לא זוכר אבל היה והוא שרק ליד.
[QUOTE=ACMilaneZi;1304689]היה פנדל על רוביניו....
וכל מיני פאולים שלא היו..[/QUOTE]
בסדר זה טעות שיפוטית ובארה לא אשמה..
מה נעשה שהשיפוט [B]אתמול[/B] לא היה משהו.
כאילו זה חדש לכם אני ידעתי מראש למה לצפות..
אני לא מבין מה השופטים מוצאים בהם!
מה שיהיה מעניין זה שאם צלסי תגיע לחצי ותפגוש את ברצלונה כל פאול קטן כולם ירוצו לשופט בגלל המשחק של החצי לפני שנתיים נראה לי
מסי עלוב כתמיד, הוא מסתמך על איבודים ועל מסירות גדולות של אחרים.
שלא נדבר על הטעויות שיפוט (פנדל ההזוי לבארסה ופנדל ברור למילאן שלא נשרק על זלאטן, נגיעת יד של רובניו שלא הייתה ולא נבריאה) אבל יש את צ'לסי המדהימה שלי שיכולה לטפל בחצי בעזרת ה' וכמובן או אנחנו או באיירן (שזה משחק בטוח לגמרי) נטפל בה בגמר.
יש ברצלונה ניצחה :)
השופטים נצחו אותנו,לא בארסה.
חבל שאין בווינר אפשרות לשים את המשחק על השופטים,הייתי זוכה כל פעם כי אף קבוצה לא יכולה לנצח אותם.
[QUOTE=SportMan;1304903]מסי עלוב כתמיד, הוא מסתמך על איבודים ועל מסירות גדולות של אחרים.
שלא נדבר על הטעויות שיפוט (פנדל ההזוי לבארסה ופנדל ברור למילאן שלא נשרק על זלאטן, נגיעת יד של רובניו שלא הייתה ולא נבריאה) אבל יש את צ'לסי המדהימה שלי שיכולה לטפל בחצי בעזרת ה' וכמובן או אנחנו או באיירן (שזה משחק בטוח לגמרי) נטפל בה בגמר.[/QUOTE]
כמו איך שצ'לסי נראית היום ברבע היא לא תעשה כלום מול ברצלונה.
[quote=ACMilaneZi;1305588]כמו איך שצ'לסי נראית היום ברבע היא לא תעשה כלום מול ברצלונה.[/quote]
צ'לסי יכולה להפתיע, חוץ מזה צ'לסי רוצה לנקום על טעות השיפוט הגרועה של השופט לפני שלוש שנים בחצי הגמר שהעלה את ברקסה לגמר אז.
אתמול הם היו גרועים, אבל זה לא אומר שהם לא ניכולים להתמודד עם בארסה, אין להם לחץ אז אפשר לבוא חופשי למשחקים.