-
[quote=Apachai;1312373][COLOR=seagreen][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen]בגלל שהגפן היא חלק מבאלבאזור לכן יורד ממנה דם.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מרים את באלבאזור ורץ למקום מחסה רחוק מרטטה, שעדיין נראה מסוחרר. אתה לוקח עלה ארוך מאחד השיחים שלידך, וקושר סביב גפנו של באלבאזור, והוא מודה לך בקול חלוש. אתה רואה שהדימום נעצר, אבל הוא עדיין זקוק לטיפול רפואי.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]לפתע, אתה מבחין בעיר גדולה לא רחוקה ממך. העיר ורידיאן![/COLOR]
[/quote]
אה.. היא יותר חלק מהפקעת שלו, אבל שיהיה
~~~~~
"רגע" אומר ואחזיר אותו לפוכדור. אחזור אל הרטטה, ואסתכל עליו.
'הוא הצליח לנצח את בלבאזור.. יכול להיות שהוא באמת חזק?' אחשוב ותוך כדי אוציא פוכדור. 'ננסה' אומר ואזרוק על הרטטה פוכדור, תוך כדי שאני מצפה בכיליון עיניים לתפוס אותו. (מסוחרר זה כמעט מחוסר הכרה, נכון?)
-
[QUOTE=Apachai;1312373][COLOR="SeaGreen"][B]
[COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע מתיקך ובודק מידע על הפוקימון. מתברר לך שזהו סטארלי, והוא חי בעיקר במחוז שינו.
"אוקיי סקווירטל, השתמש באקדח מים שאתה הולך לקראתו ואז תפתיע אותו עם בלימה!" אתה פוקד עליו. סקווירטל מתחיל לרוץ לעבר סטארלי ויורה לעברו אקדח מים. סטארלי מרים את ראשו לנוכח הרעש וסופג אקדח מים ישר בפרצוף, ובלימה נוספת מיד לאחר מכן. הוא מוטח בקרקע ונעמד בבילבול על רגליו, אך מיד חוזר לעצמו. שורק מכעס, הוא ממריא לאוויר ויורד במהירות לעבר סקווירטל כששובל אור לבן מאחוריו. הוא תוקף עם מתקפה מהירה! סקוירטל בקושי מצליח לחמוק מההתקפה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי סקווירטל,תשתמש בבועות משלבות עם אקדח מים,ולאחר מכן בלימה!" אני צועק אל סקווירטל בחיוך ומחכה לראות אם האסטרטגיה הזאת תעבוד.
-
סקווירטל מסתובב לעבר סטארלי שממריא חזקה לאוויר ומסתובב גם הוא לעבר סקווירטל, סקווירטל יורה לעברו אקדח מים ואז יורה גם בועות, דבר שיוצר מערבולת מים קטנה באוויר שעפה במהירות לעבר סטארלי. סטארלי מספיק לחמוק וחוטף מכה ישירה בפרצוף, הוא נופל לעבר הקרקע וסקווירטל רץ קדימה ומשתמש בבלימה ופוגעת פגיעה קריטית. סטארלי נופל על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[B]אלון~[/B]
אתה משיב את באלבאזור לפוכדור שלו וחוזר אל עבר רטטה. אתה מגיע אליו ומבחין שהוא עומד על רגליו, אך הוא עדיין הולך סחור סחור. אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו לעברו. ברגע האחרון רטטה מבחין בפוכדור ומנסה לזוז הצידה אך מועד ונופל על הקרקע, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה, עד שלבסוף....
[SPOILER]נלכד! יש לך רטטה![/SPOILER]
[COLOR="Red"][B]אנטוניו~[/B]
צרמנד'ר ממתין כמה רגעים ואז חומק ימינה, ויורה גחלת אל עבר שרומיש שסופג פגיעה ישירה, אבל אבקת השיתוק מתחילה להתפשט לכל הכיוונים בגלל הרוח הקלה שיש ומעט מהאבקה נוגעת בצרמנד'ר שכתוצאה מכך משתתק ולא מסוגל לזוז. שרומיש מנצל זאת, ומשתמש ביניקה (Absorb). כדורים קטנים ירוקים מתקרבים במהירות לעבר צרמנד'ר ונוגעים בו, צרמנד'ר זועק מעט בכאב ולאחר כמה שניות הכדורים חוזרים לשרומיש ונספגים בו. שרומיש זוהר מעט בירוק ולאחר כמה שניות הוא קופץ בנחישות. היניקה ריפאה את רוב פציעותיו.[/COLOR]
-
[quote][b]אלון~
[/b]אתה משיב את באלבאזור לפוכדור שלו וחוזר אל עבר רטטה. אתה מגיע אליו ומבחין שהוא עומד על רגליו, אך הוא עדיין הולך סחור סחור. אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו לעברו. ברגע האחרון רטטה מבחין בפוכדור ומנסה לזוז הצידה אך מועד ונופל על הקרקע, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה, עד שלבסוף.... נלכד! יש לך רטטה!
[/quote]
ייאי, לכדתי רטטה הפוקימון הכי גבר גבר '^^ (~הייתי חוגג עם רטטה את תפסיתו אבל זה יום השואה ><)
-----
"בלבאזור.." אלחש וארים את הפוכדור של רטטה.
"יש לנו שותף חדש.." אמלמל ואכניס את הפוכדור לכיס. אמשיך אל מרכז הפוקימונים, שם אבקש מהאחות ג'ואי לרפא לי את הפוקימונים.
-
[QUOTE=Apachai;1314922][COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
סקווירטל מסתובב לעבר סטארלי שממריא חזקה לאוויר ומסתובב גם הוא לעבר סקווירטל, סקווירטל יורה לעברו אקדח מים ואז יורה גם בועות, דבר שיוצר מערבולת מים קטנה באוויר שעפה במהירות לעבר סטארלי. סטארלי מספיק לחמוק וחוטף מכה ישירה בפרצוף, הוא נופל לעבר הקרקע וסקווירטל רץ קדימה ומשתמש בבלימה ופוגעת פגיעה קריטית. סטארלי נופל על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי! קדימה!" אני אומר ומשליך פוקדור על סטארלי המעולף.אני מקווה שהוא ייתפס ומסתכל על סקווירטל בחיוך."כל הכבוד חבר.עשית עבודה מעולה." אני אורמ לו בגאווה.
-
[COLOR="SeaGreen"][b]אלון~[/b]
אתה מגיב אצלך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוכדור של רטטה מהרצפה ומתחיל לצעוד אל עבר העיר ורידיאן. כעבור כשעה של הליכה, אתה נכנס אל תוך תחומי העיר ורידיאן. אתה מתחיל ללכת בחיפוש אחר מרכז פוקימונים בעיירה, וכעבור מספר דקות אתה מבחין בבית גדול עם סימן של פוכדור אדום עליו. מרכז הפוקימונים!
אתה צועד אל עבר המרכז ונכנס פנימה. אתה רואה מאמנים רבים יושבים בלובי על ספות וליד שולחנות, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול. מאחורי הדלפק עומדת אישה בעלת כובע רפואי ולידה עומד פוקימון ורוד גדול. המאמן שעמד שם זז ואתה צועד קדימה "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים, מושיט לה את הפוכדורים של רטטה ובאלבאזור. היא לוקחת אותם ומוסרת אותם לפוקימון שלצידה, שלוקח את הפוכדורים לחדר סמוך. כעבור כמה דקות הוא חוזר והיא משיבה לך את הפוכדורים שלהם "הפוקימונים שלך מרגישים טוב כעת" היא אומרת לך "רק דבר אחד, נסה לתת לבאלבאזור שלך לנוח. הוא ספג פציעה לא קלה בגפנו ויקח לה יום להחלים" היא מוסיפה "אז, שיהיה לך יום טוב!"[/COLOR]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר סטארלי המעולף. הפוכדור נוגע בו וסטארלי נשאב פנימה במהירות. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה מספר פעמים, עד שלבסוף נעצר! יש לך סטארלי!
"עבודה מעולה" אתה אומר לסקווירטל והוא מחייך.
"נו נו נו, את מי אני רואה פה.." אתה שומע פתאום קול מוכר מאחוריך. אתה מסתובב אחורנית ואתה מבחין שם בילד העשירים - טופז. "אז מה, היום כל לוזר מקבל פוקימון?" הוא שואל בלעג.
[IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1314950][COLOR="SeaGreen"][b]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר סטארלי המעולף. הפוכדור נוגע בו וסטארלי נשאב פנימה במהירות. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה מספר פעמים, עד שלבסוף נעצר! יש לך סטארלי!
"עבודה מעולה" אתה אומר לסקווירטל והוא מחייך.
"נו נו נו, את מי אני רואה פה.." אתה שומע פתאום קול מוכר מאחוריך. אתה מסתובב אחורנית ואתה מבחין שם בילד העשירים - טופז. "אז מה, היום כל לוזר מקבל פוקימון?" הוא שואל בלעג.
[IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"אתה קיבלת אחד,אז כנראה שכן." אני אומר לו בחיוך קל."אני מנחש שנתנו לך משהו שתואם את העדפותייך...האפיני לדוגמה.או משהו שדומה לאימא שלך,למשל ג'ינקס." אני אומר בחיוך ונהנה מהכעס שלו.
-
"לפחות אני לא קיבלתי פוקימון מים עלוב שלא יודע לירות בועה אחת. אפילו אימא שלך יודעת לעשות יותר בועות ממנו" אומר טופז "אה שכחתי, אין לך אימא" הוא אומר בגיחוך "הפוקימון שאני בחרתי יכול לקרוע את הסקווירטל שלך בקלות" הוא אומר ומלטף פוכדור בידו.[/COLOR]
-
[quote=Apachai;1314950][COLOR=seagreen][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מגיב אצלך?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מרים את הפוכדור של רטטה מהרצפה ומתחיל לצעוד אל עבר העיר ורידיאן. כעבור כשעה של הליכה, אתה נכנס אל תוך תחומי העיר ורידיאן. אתה מתחיל ללכת בחיפוש אחר מרכז פוקימונים בעיירה, וכעבור מספר דקות אתה מבחין בבית גדול עם סימן של פוכדור אדום עליו. מרכז הפוקימונים![/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה צועד אל עבר המרכז ונכנס פנימה. אתה רואה מאמנים רבים יושבים בלובי על ספות וליד שולחנות, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול. מאחורי הדלפק עומדת אישה בעלת כובע רפואי ולידה עומד פוקימון ורוד גדול. המאמן שעמד שם זז ואתה צועד קדימה "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים, מושיט לה את הפוכדורים של רטטה ובאלבאזור. היא לוקחת אותם ומוסרת אותם לפוקימון שלצידה, שלוקח את הפוכדורים לחדר סמוך. כעבור כמה דקות הוא חוזר והיא משיבה לך את הפוכדורים שלהם "הפוקימונים שלך מרגישים טוב כעת" היא אומרת לך "רק דבר אחד, נסה לתת לבאלבאזור שלך לנוח. הוא ספג פציעה לא קלה בגפנו ויקח לה יום להחלים" היא מוסיפה "אז, שיהיה לך יום טוב!"[/COLOR]
[/quote]
כנס למסן' (:
והגבתי לך בנו"ד לגבי המרתונים
------
"תודה!" אודה לה ואצא מן העיר, אסתכל לשמיים במטרה לזהות את השעה בערך.
"אוקיי, בואו נמשיך להתאמן" אמלמל לעצמי ואלך צפונה, לכיוון יער ורידיאן.
-
[COLOR="Green"][B]אלון~[/B]
יש לך גם מפה, אז תשתמש בה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא החוצה מתוך מרכז הפוקימונים ומחליט לצאת צפונה לכיוון דרך 2 ויער ורידיאן. אתה צועד לשם ונכנס אל תוך הדרך. אחרי כמה דקות של צעידה אתה מגיע לעיקול בשביל, ולפתע קופץ מולך פוקימון סגלגל עם קרן על ראשו, תוך כדי שהוא נלחם בצרמנד'ר. צרמנד'ר בינתיים מוביל בקרב.
"קדימה, כל הזמן גחלת!" אתה שומע קול מוכר, וכעבור מספר שניות טופז רוק מופיע.
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/4.png[/IMG] [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/32.png[/IMG] [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1314987][COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
"לפחות אני לא קיבלתי פוקימון מים עלוב שלא יודע לירות בועה אחת. אפילו אימא שלך יודעת לעשות יותר בועות ממנו" אומר טופז "אה שכחתי, אין לך אימא" הוא אומר בגיחוך "הפוקימון שאני בחרתי יכול לקרוע את הסקווירטל שלך בקלות" הוא אומר ומלטף פוכדור בידו.[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אליו באיום,ללא סקווירטל."תקשיב לי ותקשיב לי טוב.." אני אומר באיום ואוחז בחולצתו היקרה."אתה לא תדבר על אימא שלי. או על הפוקימונים שלי.ואתה לא תעשה להם כלום.כי אם כן,אני אמצא אותך.ואצוד אותך כמו חיה קטנה ומסכנה." אני אורמ באיום ודוחף אותו על השביל.אני בועט בו עוד פעם אחת,והולך משם כשסקווירטל לצידי.
-
אתה תופס אותו ומנסה להפיל אותו על הקרקע, אך הוא מהיר יותר ותופס אותך בתנועה נגדית, שם לך רגל ואתה נופל על הקרקע. סקווירטל מתעצבן ורץ לעזור לך, אבל טופז משליך את הפוכדור בידו ומתוכו מגיח באלבאזור שנעמד מולו בהיכון "חבל, אהבתי את החולצה הזאת" הוא אומר ומסתכל על קרע שנוצר בחולצה בגלל המאבק "הפעם אוותר לך, רק בגלל שאתה חלשלוש, אחרת הבאלבאזור שלי היה עושה מהסקווירטל שלך קציצות" הוא אומר. באלבאזור מחייך בגיחוך לעבר סקווירטל, ואז טופז ובאלבאזור צועדים משם.[/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1315215][COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
אתה תופס אותו ומנסה להפיל אותו על הקרקע, אך הוא מהיר יותר ותופס אותך בתנועה נגדית, שם לך רגל ואתה נופל על הקרקע. סקווירטל מתעצבן ורץ לעזור לך, אבל טופז משליך את הפוכדור בידו ומתוכו מגיח באלבאזור שנעמד מולו בהיכון "חבל, אהבתי את החולצה הזאת" הוא אומר ומסתכל על קרע שנוצר בחולצה בגלל המאבק "הפעם אוותר לך, רק בגלל שאתה חלשלוש, אחרת הבאלבאזור שלי היה עושה מהסקווירטל שלך קציצות" הוא אומר. באלבאזור מחייך בגיחוך לעבר סקווירטל, ואז טופז ובאלבאזור צועדים משם.[/COLOR][/QUOTE]
הוא לא אמרו להיות ילד עשירים מפונק שתמיד עושים בשבילו הכול....?
"תקשיב סקווירטל." אני לוחש לסקווירטל בחיוך קל."תשתמש בבועות משולב עם אקדח מים,אבל על טופז." אני אומר בחיוך ומקווה שסקווירטל יצליח. אם הוא מצליח,אני הולך לבאלבאזור בעצמי ואורמ לו:"חבל שנתקעת עם כזה גוש חרא כמו טופז. מצטער בשבילך." אני אומר לו.
-
ומי אמר שהוא לא יודע להגן על עצמו? הרי בילדותכם רבתם הרבה
~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל מחייך ויורה אקדח מים ובועות לעבר טופז ששומע את רעש התקפה ומסתובב, אבל באלבאזור משתמש בעלי תער שחותכים את השילוב וטופז נרטב קלות. "אתה ביקשת את זה. באלבאזור, השתמש בעלי תער לעבר סקווירטל!" צועק טופז ובאלבאזור יורה עלי תער לעבר סקווירטל שמצליח להתחמק מרוב העלים, אבל אחד פוגע בו ומפיל אותו. סקווירטל ממהר לחזור לרגליו "עכשיו הצלפת גפן!" מורה טופז והצלפת גפן נשלחת לעבר סקווירטל.[/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1315226][COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
ומי אמר שהוא לא יודע להגן על עצמו? הרי בילדותכם רבתם הרבה
~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל מחייך ויורה אקדח מים ובועות לעבר טופז ששומע את רעש התקפה ומסתובב, אבל באלבאזור משתמש בעלי תער שחותכים את השילוב וטופז נרטב קלות. "אתה ביקשת את זה. באלבאזור, השתמש בעלי תער לעבר סקווירטל!" צועק טופז ובאלבאזור יורה עלי תער לעבר סקווירטל שמצליח להתחמק מרוב העלים, אבל אחד פוגע בו ומפיל אותו. סקווירטל ממהר לחזור לרגליו "עכשיו הצלפת גפן!" מורה טופז והצלפת גפן נשלחת לעבר סקווירטל.[/COLOR][/QUOTE]
"סקווירטל,קפוץ!" אני אורמ ומורה לסקווירטל לקפוץ."עכשיו,חזור!" אני אורמ ומחזיר את סקווירטל."תכיר את סטארלי!" אני אורמ בחיוך ומשלח את סטארלי לאוויר."עכשיו סטארלי,מתקפה מהירה משולבת במתקפת כנף!" אני מורה לו בחיוך.