-
[QUOTE=monster;1317684]אני אמנע לקרוא באקומן-אני עצלן מדי לקרוא מלא טקסט במאנגות-אני מעדיף מאנגות עם לא הכי הרבה דיבורים.
ביקשת מאנגה/אנימה קצרה אז מה שהיה לי בראש. אל תגלה לי את הסוף. אני בעצמי עוד לא סימתי לקרוא את זה .אני בפרק 9.
אכן זה מנגה הזויה,אבל ברסרק וגאנטז יותר הזווים.[/QUOTE]
עד כמה שגאנטז וברסרק הזויים אי אפשר להשוות למה שהלך שם וזה רק 20 קאפטצ'רים והם נורא קצרים...
אני באמת צריך להשלים גאנטז (I HATE TAE EVERY CHAPTER I JUST WISH SHE WILL SOMEHOW RANDOMLY DIE) וברסרק (שוב שחכתי איפה הפסקתי <.< )
-
[QUOTE=geostri;1317691]עד כמה שגאנטז וברסרק הזויים אי אפשר להשוות למה שהלך שם וזה רק 20 קאפטצ'רים והם נורא קצרים...
אני באמת צריך להשלים גאנטז (I HATE TAE EVERY CHAPTER I JUST WISH SHE WILL SOMEHOW RANDOMLY DIE) וברסרק (שוב שחכתי איפה הפסקתי <.< )[/QUOTE]
GYO זה כולה לדגים מתים יש רגלים רובוטויות מתקפיות את בני וגם יכולים לשלוט בני האדם-יש עוד משהו הזוי שלא הגעתי אליו? .אני בפרק 9
קח תזמן להשלים גאנטז שמעתי שבקרוב זה יגמר.
-
[QUOTE=monster;1317692]GYO זה כולה לדגים מתים יש רגלים רובוטויות מתקפיות את בני וגם יכולים לשלוט בני האדם-יש עוד משהו הזוי שלא הגעתי אליו? .אני בפרק 9
קח תזמן להשלים גאנטז שמעתי שבקרוב זה יגמר.[/QUOTE]
שתגיע לכרך 15-16 תבין מה זה הזוי.
ובמיוחד שתגיע לסיפורי בונוס למרות שאין להם קשר הם סתם סיפורים רנדומלים קצרים
עריכה: אתה קורא גאנטז? לאיזה כרך הגעת כי גם פה אני כבר לא זוכר איפה הפסקתי וסתם כאילו אין לי כח לעבור בין כולם
-
-
-
וואי אני מת לאכול כבר ארוחת ערב...יש צ'יפס אפוי ואצבעות דג :p
-
[quote=The Charmander;1317696]וואי אני מת לאכול כבר ארוחת ערב...יש צ'יפס אפוי ואצבעות דג :p[/quote]
Fish and Chips כמו בריטי טוב?
-
מישו יכול להביא לי אתר שיש בו Medabots שזה Sub?
בgogoanime ובanimecrazy זה Dub ואני מתחרפן מזה..
-
[QUOTE=geostri;1317693]שתגיע לכרך 15-16 תבין מה זה הזוי.
ובמיוחד שתגיע לסיפורי בונוס למרות שאין להם קשר הם סתם סיפורים רנדומלים קצרים
עריכה: אתה קורא גאנטז? לאיזה כרך הגעת כי גם פה אני כבר לא זוכר איפה הפסקתי וסתם כאילו אין לי כח לעבור בין כולם[/QUOTE]
בכרך אתה מתכוון צ'אפטר?
כרך זה מילה עברית למילה ווליום(אוסף של פרקים במאנגה).
אני קורא גאנטז אני נמצא בפרק העדכני שזה 361
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1317551]מגל,אני לא חנפן, פשוט התרגשתי מאדידס וכעסתי על אלון אז זה מה שיצא ואם תיתנו לי להשקיע אני אראה לכם. ותזכור שאנחנו בסדר עכשו.(נכון?)[/QUOTE]
אנחנו בחיים לא נהיה "בסדר", כי אתה מתעקש להיות נוב...
[QUOTE=NivX10;1317619]חח מה אתם משחקים אותה עם השנאת פוקימון שלכם?!? אני לא מבין מה יש לכם נגד זה... זה לא שונה ממה שכולכם עושים גם ככה.
רואים אנימות כל היום, פשוט כאלה שמדברות על שטנים שדים אלים, מוות ויש שם הרבה מכות... כמו לדוגמא וואן פיס, נארוטו, דרגון בול, יוגי-הו שגם הפכה לכזאת....
אז דיי לז**ן את השכל שדווקא פוקימון זה ילדותי. זה לא שאם אתה מתעניין בפוקימון זה עושה אותך לפחות בוגר...
אני פה מתעניין (לא רואה את הסדרה כי היא משעממת, אבל נהנה לשחק במשחקים.. לשחק פה בחת"ם וכו'...)
אני פה יותר גדול מרובכם, עשיתי דברים שעוד לא הגעתם לחצי מהם, חיי החברה שלי מלאים מאושרים, ישלי לי מלא תחומי עניין ואני בנאדם מעניין וחכם ושוויצר רצח שלא רואה אף אחד!
ואני מתעניין בפוקימון..[/QUOTE]
המשחקים בסדר. החת"ם... הרמה פהזקוקה ריענון בנוגע לפוקימון.... אנחנו מדברים על האנימה.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1317663]שני![/QUOTE]
אין לי מילים...
[QUOTE=Chopper;1317668]לא ראיתי גינטאמה
אבל זה נכון גם לגביה.
אין מה להשוות בין דברים שמיועדים לילדים ודברים שמיועדים לנוער, זה לא עובד..[/QUOTE]
לא ראית גינטאמה? אז תראה O:
[QUOTE=The Charmander;1317696]וואי אני מת לאכול כבר ארוחת ערב...יש צ'יפס אפוי ואצבעות דג :p[/QUOTE]
פיש אנד צ'יפש? P:
-
פששש.. ליאון, הפתעת :)
סחטיין על ההשקעה במדריך שלך!
מגל, הודעה של נוב זה לא אייל, אייל קדוש לעומתו..
הודעה הבאה אני יראה לך מה זה נוב.
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1317701]אנחנו בחיים לא נהיה "בסדר", כי אתה מתעקש להיות נוב...
המשחקים בסדר. החת"ם... הרמה פהזקוקה ריענון בנוגע לפוקימון.... אנחנו מדברים על האנימה.
אין לי מילים...
לא ראית גינטאמה? אז תראה O:
פיש אנד צ'יפש? P:[/QUOTE]
מה לא מובן?-
[QUOTE=Chopper;1317677]כשאגיע לקצב הנוכחי של וואן פיס אלו התכניות..
בקצב הזה עד החופש הגדול אני אגיע, אתמול הגעתי מפרק 179 ל206, עם דילוג על פילרים [לפילרים אני מתכוון לחזור בהמשך, אני מעדיף להתקדם בעלילה][/QUOTE]
-
[quote=הנואש לווינר;1317702]פששש.. ליאון, הפתעת :)
סחטיין על ההשקעה במדריך שלך!
מגל, הודעה של נוב זה לא אייל, אייל קדוש לעומתו..
הודעה הבאה אני יראה לך מה זה נוב.[/quote]
השאלה היא למה אתה קורא השקעה. אם הכוונה זה להשקיע זמן, אז אני יכול גם להשקיע שעה בלשים עט על דף, ולבדוק מה יהיה גודל כתם הדיו.
השאלה היא מה התועלת מהזמן המושקע...
-
[QUOTE=monster;1317700]בכרך אתה מתכוון צ'אפטר?
כרך זה מילה עברית למילה ווליום(אוסף של פרקים במאנגה).
אני קורא גאנטז אני נמצא בפרק העדכני שזה 361[/QUOTE]
מעולה אז אולי אתה זוכר באיזה צ'אפטר קרונו (א) אחרי שנפגש שוב עם טאה (GOD I HATE HER) נשלח לתוך מכונה גדולה כזו או משהו כזה...
ובזמן הזה קרונו (ב) בזמן שכולם ברחו נשאר להלחם כמו אידיוט ביצור הענקי הזה שישן בתקרה למעלה
זה אמור להיות בערך ב 330+ אני סתם עצלן
-
שלום.
אם מישהו זוכר את הסיפור שלי son off hell,אני ממשיך אותו ברגעים אלה.