-
[quote=The Sir;1320397]תתן לו שישלח לי קודם תמשחק אני אתן לו את התיקון הראשוני ואז נעביר אותו אלייך ? במקום שהוא יטריד אותך לי גם ככה יש קצת זמן פנוי.[/quote]
אני לא חושב שזה יהיה הכרחי. אני לא צופה עומס גדול מדי על עצמי בשבוע הבא... והרי, הוא ייאלץ להטריד אותי בין כה וכה.
[quote=מאסטר ליאון;1320398]אולי הדימוי הבא יועיל:
ברומח הדרקון יש גזע שקוראים לו גנומים. זה גזע של יצורים בעלי כושר המצאה גבוה, אבל הם מדברים נורא מהר, דוחפים פסקאות שלמות בלי לעצור לנשום, ויחד עם כל מילה שהם אומרים הם גם אומרים כל אסוציאציה שיש להם בקשר למילה הזו. לכן קשה מאוד להבין אותם. (למשל - כשגנום ירצה להגיד לך את שמו, הוא יספר לא רק את שמו, אלא גם את השמות של כל אבותיו, ואת כל הסיפורים שלהם...)
ומעבר לזה, השתדל להמנע מתיאורים מוזרים כמו בובת פינוקיו שיורה טילים ובוכה או מה שזה לא היה התיאור המפלצתי הזה שהיה לך במשחק עם הטיירואים, שגרם לי לצאת מדעתי....
*אני לא יכול לצטט
זה בלי תיורים מוזרים ואני באמת צריך לנקד יותר, אבל חוץ מזה זה נהדר לדעתי.[/quote]
נראה בעוד שבוע.
(הערה: אין לי מושג מה הקשר של ניקוד לכל העסק הזה, ואין לי מושג גם למי המילה "זה" (ב-"זה נהדר") מתייחסת. תשתדל שבעיות שכאלו לא יהיו במשחק...)
-
אביזי,אני יכול לשלוח לרומה בכל זאת?
-
תגיד ליאון,אתה שואל אנשים קודם לפני שאתה שולח להם מ''תים שלך?
-
-
-
[quote=מאסטר ליאון;1320402]אביזי,אני יכול לשלוח לרומה בכל זאת?[/quote]
אתה יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, כל עוד הוא חוקי. אם רומה מוכן לעזור לך עם המשחק שלך, בבקשה. (כזכור, גם אני יכול לעזור לך עם המשחק, אבל אני אעשה את זה רק כשהתקופה שבה את הצריך לדבוק במשחק על דיג'ימון תעבור...)
-
[quote=מאסטר ליאון;1320402]אביזי,אני יכול לשלוח לרומה בכל זאת?[/quote]
אין לי בעיה לעזור לך כל עוד אתה תבטיח להיתאמץ ולנסות להפיק את המירב.
-
-
היי כולם.
עומר-הסרטון בחתימה שלך חולני..
-
אביזי תזכיר לי מתי אתה פותח את המ"ת על הנארוטו? ויש סיכוי אתה מביא לי תטופס הרשמה בפרטי שהוא יהיה לי מוכן מהעכשיו חחח
-
הסרטון שלי?מה לא בסדר איתו?
-
פריקי כזה..זה סדרה כלשהיא?
-
יאפ,סול איטר אחת האנימות האדירות ביותר שראיתי [אם אני אגיד 'בעולם' כל אוהבי וואן פיס יקפצו עליי]
-
[quote=Death The Kid;1320426]יאפ,סול איטר אחת האנימות האדירות ביותר שראיתי [אם אני אגיד 'בעולם' כל אוהבי וואן פיס יקפצו עליי][/quote]
במקום הייתי הורג אותך D:
על מה מסופר בה?(לפי הסרטון זה נראה קצת כמו 1000 דרכים למות XD)
-