-
כי אני חשדניסט, לא כמו יעקוב שראה זקנה שמתפוצלת לשתיים, שיצא ממנה אור חזק של עב"מים, שעליו הייתה מידובקת חללית. עם סקוטש!
אני עוד מעט (יכול להיות היום) מפרסם סיפור על נארוטו, ויש לי שאלה: יש מישהו באנימה/מנגה שיכול לשלוט בצורה של הצ'אקרה שלו? (חוץ מדברים כמו ראסאנגן וצ'ידורי, לדוגמא ליצור קונאי מצ'אקרה)
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1322726]כי אני חשדניסט, לא כמו יעקוב שראה זקנה שמתפוצלת לשתיים, שיצא ממנה אור חזק של עב"מים, שעליו הייתה מידובקת חללית. עם סקוטש!
אני עוד מעט (יכול להיות היום) מפרסם סיפור על נארוטו, ויש לי שאלה: יש מישהו באנימה/מנגה שיכול לשלוט בצורה של הצ'אקרה שלו? (חוץ מדברים כמו ראסאנגן וצ'ידורי, לדוגמא ליצור קונאי מצ'אקרה)[/QUOTE]
אני אקרא על בטוח ואני בחיים לא אשכח "ואז.....!"
-
אני חושב שגאררה יכול,הוא שולח את הצ'אקרה שלו לתוך חול וכל זה
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1322726]כי אני חשדניסט, לא כמו יעקוב שראה זקנה שמתפוצלת לשתיים, שיצא ממנה אור חזק של עב"מים, שעליו הייתה מידובקת חללית. עם סקוטש!
אני עוד מעט (יכול להיות היום) מפרסם סיפור על נארוטו, ויש לי שאלה: יש מישהו באנימה/מנגה שיכול לשלוט בצורה של הצ'אקרה שלו? (חוץ מדברים כמו ראסאנגן וצ'ידורי, לדוגמא ליצור קונאי מצ'אקרה)[/QUOTE]
תכלס כל אחד.. אבל מי שמאופין בזה זה אסומה..
-
[QUOTE=~prinny;1322733]תכלס כל אחד.. אבל מי שמאופין בזה זה אסומה..[/QUOTE]
טוב... באסה... לא ידעתי, זה הרס לי את הגיבור ><
-
כולם..
לא מצחיק שאתה מספר את זה ככה.. אתה הורס את המערכון האלוהי שלהם..
-
[quote=הנואש לווינר;1322736]כולם..
לא מצחיק שאתה מספר את זה ככה.. אתה הורס את המערכון האלוהי שלהם..[/quote]
מסכים איתך. מערכון אלוהי.
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1322739]מסכים איתך. מערכון אלוהי.[/QUOTE]
יש סיבה זה נקרא ואז....! הזקנה התפצלה לשתיים!
-
ליאון רוקן תיבת הודעות אני לא יכולה לשלוח לה''פ
-
-
מנסים [b]לפוצץ [/b]את דאידרה?זה קצת אירוני לא?
-
איזו מקוריות יש אצל האנשים בזמנינו לבי השמות של הנו"דים...
-
לכל משחקי מינקראפט!
שם השרת:SkyWorld-Craft
גרסאת השרת:1.2.5
סוג השרת:SkyBlock
צורת חיבור: No-Ip
IP:87.68.24.146
-
-
אם אני אפתח משחק נארוטו כמה אנשים ירשמו ??
פשוט הפוקימון נמאס עלי ..