-
[quote=LordAbizi;1326169]רומה
"ואני רונלד וושינגטון." הוא עונה. ובאותו הרגע אתה רואה את אבא שלך חוזר לנפחייה. "היי טוני," הוא אומר, ואז פונה לרונלד, "אפשר לעזור לך?", "החרב שלי נשברה במהלך קרב עם אריה מקורנן בדרכי לכאן." עונה רולנד, ומוציא מהתיק שלו שברי חרב. "זו חרב אימונים, היא לא אמורה להחזיק מעמד זמן רב. אין טעם לתקן אותה." עונה אביך. "החרב הזו כאן היא הכי פשוטה ותתאים לך." רונלד משתכנע וקונה את החרב.
[/quote]
"טוב להיתראות אבא, רונלד בוא נצא לדרך" אומר בעודי מתחיל להיתקדם אל היציאה מן הנפחייה.
-
קאדר נוהם בהסכמה. אתה מתמקם בין האדמים, מניף את החרב בסיבוב ופוגע בשניהם. כשאתה מסיים את הסיבוב, אתה רואה את קאדר נוחת מאחורי אחד מהם, שולף במהירות סכין, מסתובב ודוקר במהירות כמה פעמים את האדמי. החול בגוף של האדמים מתפורר מעט כתוצאה מהמכות שלכם. האדמי הקרוב אליך מניף את ידו ופוגע בך. שום דבר רציני, חבטה קלה. האדמי שליד קאדר מניף את רגלו אל קאדר, אך קאדר קופץ ונותר בלי פגע.
ACMilaneZi
"קארין אנבר." היא עונה, "ולמה אתה מתכוון לוחמים שאינם פראי אדם?" נראה שהדימוי הזה קצת מרגיז אותה. "ואיזה סגנון לחימה זה? לא ראיתי משהו דומה לזה בעבר."
רומה
אתם יוצאים לדרככם ואתם נמצאים ביורק.
"טוני, אני לא חושב שלהתחיל בסאנטה מלאפוסיה יהיה רעיון טוב. אני שמעתי שיש בדרך רכס הרים שצריך לחצות, ולא נראה לי שאנחנו מוכנים לזה עדיין." הוא אומר.
-
[quote=LordAbizi;1326973]גיל
קאדר נוהם בהסכמה. אתה מתמקם בין האדמים, מניף את החרב בסיבוב ופוגע בשניהם. כשאתה מסיים את הסיבוב, אתה רואה את קאדר נוחת מאחורי אחד מהם, שולף במהירות סכין, מסתובב ודוקר במהירות כמה פעמים את האדמי. החול בגוף של האדמים מתפורר מעט כתוצאה מהמכות שלכם. האדמי הקרוב אליך מניף את ידו ופוגע בך. שום דבר רציני, חבטה קלה. האדמי שליד קאדר מניף את רגלו אל קאדר, אך קאדר קופץ ונותר בלי פגע.
ACMilaneZi
"קארין אנבר." היא עונה, "ולמה אתה מתכוון לוחמים שאינם פראי אדם?" נראה שהדימוי הזה קצת מרגיז אותה. "ואיזה סגנון לחימה זה? לא ראיתי משהו דומה לזה בעבר."
רומה
אתם יוצאים לדרככם ואתם נמצאים ביורק.
"טוני, אני לא חושב שלהתחיל בסאנטה מלאפוסיה יהיה רעיון טוב. אני שמעתי שיש בדרך רכס הרים שצריך לחצות, ולא נראה לי שאנחנו מוכנים לזה עדיין." הוא אומר.[/quote]
מה זה סאנטה מלאפוסיה? לא זכור לי משהו לגבי זה.
--------------------------------------
" מתי אמרתי שמתחילים בסאנטה מלאפוסיה, לפי התוכנית שלי אנחנו צריכים כסף והרבה, כדי להשיג כסף צריך לעשות משימות, יש מבין?" אומר לו בקול שבתחילה נשמע מופתע ולאחר מכן משתנה למשועמם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1326169]גלעד
"שום דבר. אני עכשיו מסיים את המשימה האחרונה שלי מבית הספר לקשתים, נותר לי עניין קטן בחלק הדרומי של העיר, ואז אני אהיה חופשי בערך. מה איתך?" הוא מספר לך.
[/QUOTE]
"אני כבר סיימתי את המשימה האחרונה שלי די מזמן, עכשיו אני חופשי בערך." אני אומר לו "אני די מתחיל עכשיו מסע". תמיד חיבבתי יותר את ג'וני מאשר שאר הקשתים, לכן אני מרגיש בנוח לדבר איתו טיפה יותר. אני רומז לו להתקרב טיפה ואני אומר לו מעט יותר בשקט "אני די מתכנן להתחזק ולבסוף להביס את הג'מוזה בעצמי, אם לא יהיה מישהו אחר שיביס אותו קודם."
-
[QUOTE=LordAbizi;1326973]
ACMilaneZi
[/QUOTE]
"את יודעת, רוב הלוחמים הם לא הכי תרבותיים בלשון המטה." אגיד לה בזלזול
"זה סגנון שהתאמנתי עליו לבד, כי אין את הכלים להיות קשת ואין אף אחד שילמד אותי משהו אחר בעיר הזאת." אתחמק מתשובה
"אז מאיך למדת להיות לוחמת? כי לא ראיתי פה בית ספר ללוחמים בזמן האחרון" אגיד בצחוק
-
רומה
UMAD BRO? אתה לפני רגע אמרת שאתה רוצה ללכת ל'רפובליקת הלחימה של הצ'יפים', וזה אומר שהיעד שלך הוא סאנטה מלאפוסיה!
--
"אה, זה עניין אחר. מה שאני הבנתי זה שלשם אתה מתכוון ללכת כבר עכשיו." עונה רונלד הנזוף, "אז, לאן אנחנו כן נלך?"
גלעד
אני לא כל כך יכול להאשים אותך בזה, אבל "משימות" כאן זה מושג לקשור לקשתים בלבד. אחרי שקשת מסיים ללמוד, הוא צריך לעשות כמה משימות לבית הספר שלו. אצל שאר המקצועות אין דבר כזה.
--
"להביס את הג'מוזה? נשמע קצת מפוקפק." הוא אומר, אבל אז מוסיף "אבל הרעיון של לנסוע בעולם נראה לי לא רע. תכננתי לנסוע בעולם בעצמי, כדי למצוא משהו שאני טוב בו ואוכל להרוויח ממנו."
ACMilaneZi
"אני הגעתי מאוריון. שם מלמדים להיות לוחמים. בזמן שעברתי אני ראיתי אותך מתאמן, ואז מתוך סקרנות נותרתי בסביבה כדי לגלות עוד." היא אומרת, "ולא הייתי ממליצה לך להביע זלזול שכזה בלוחמים שוב." היא מוסיפה, מצמצת את העיניים שלה, ונראה כאילו היא על סף השליטה העצמית שלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327271]גלעד
אני לא כל כך יכול להאשים אותך בזה, אבל "משימות" כאן זה מושג לקשור לקשתים בלבד. אחרי שקשת מסיים ללמוד, הוא צריך לעשות כמה משימות לבית הספר שלו. אצל שאר המקצועות אין דבר כזה.
--
"להביס את הג'מוזה? נשמע קצת מפוקפק." הוא אומר, אבל אז מוסיף "אבל הרעיון של לנסוע בעולם נראה לי לא רע. תכננתי לנסוע בעולם בעצמי, כדי למצוא משהו שאני טוב בו ואוכל להרוויח ממנו."
[/QUOTE]
טוב, כבר תיקנת את זה בשבילי. אז לא צריך להגיד לך להתייחס לזה כאילו החלק הראשון לא קיים ורק אמרתי שאני כבר חופשי... חוץ מזה, אולי במקרים כאלו הייתי מעדיף שטיפה תיקח לי את האפשרות לבחירה וכך אני אתקדם לאיפה שהוא במשחק, אבל לא משנה.
~~~~~~~~~~~~
אחרי רגע של מחשבה אני אומר "לא אכפת לי שתצטרף אלי אם בא לך. ביינתים התוכנית שלי לא כל כך ברורה לי, אבל לא נראה לי שאני אוכל להביס את הג'מוזה לבדי."
לעצמי אני חושב שאני חייב למצוא תוכנית להתקדם הלאה, לעצמי אני יכול למכור מריחות, לחברי קבוצה טיפה פחות.
-
[quote=LordAbizi;1327271]רומה
UMAD BRO? אתה לפני רגע אמרת שאתה רוצה ללכת ל'רפובליקת הלחימה של הצ'יפים', וזה אומר שהיעד שלך הוא סאנטה מלאפוסיה!
--
"אה, זה עניין אחר. מה שאני הבנתי זה שלשם אתה מתכוון ללכת כבר עכשיו." עונה רונלד הנזוף, "אז, לאן אנחנו כן נלך?"
[/quote]
man i'm calm as someone who smoked weed :)) ולא זכור לי שרשום תשם הזה בפירוט לגבי האי הזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מקווה שאני לא אצטרך לחזור על עצמי פעמיים בעתיד, אנחנו צריכים להרוויח קצת-הרבה כסף ולכן אנחנו צריכים לעשות משימות בשביל אנשים עשירים, מובן?" אומר לו בשעמום ובאותו הזמן אנסה לחשוב איפה אפשר למצוא אנשים שצריכים שירות כלשהוא שתמורתו הם ישלמו סכום כסף נכבד.
-
[quote=LordAbizi;1326973]גיל
[/quote]
אני רץ לכיוון האדמי הפגוע יותר של קאדר ותוקע בו את חרבי, ואז שולף אותה ונסוג מעט אחורה. (זו התקפה רגילה, פחות או יותר).
-
[QUOTE=LordAbizi;1327271]
ACMilaneZi
"אני הגעתי מאוריון. שם מלמדים להיות לוחמים. בזמן שעברתי אני ראיתי אותך מתאמן, ואז מתוך סקרנות נותרתי בסביבה כדי לגלות עוד." היא אומרת, "ולא הייתי ממליצה לך להביע זלזול שכזה בלוחמים שוב." היא מוסיפה, מצמצת את העיניים שלה, ונראה כאילו היא על סף השליטה העצמית שלה.[/QUOTE]
"סליחה על הבורות אבל איפה זה מאוריון?" אתנצל ואשאל אותה
"אני מתנצל אלפי פעמיים בפניי עלמתי על שהבעתי זילזול כה גדול בה" אתנצל ובבושת פנים
"אני חושב שמתחיל להחשיך ולפי נסיוני היער מתחיל להיות מסוכן בלילה אז כדאי שנצא" אציעה והראה את הדרך אם כך ברצונה
לפני שדרכינו התפצלו(אני פונה לשוק) אציעה לה להיפגש למחרת
-
גלעד
"נראה לי שזה מה שאני אעשה. יותר בטוח להסתובב ככה בדרכים. אבל שוב פעם, עכשיו אני עוד צריך לסיים עניין קטן. כאן, ולחזור לביזנס צפונית. אתה רוצה לבוא איתי או שפשוט ניפגש מאוחר יותר?" הוא עונה לך.
רומה
ואני שוב אומר לך (הפעם הראשונה היית בנו"ד) שיש רמז דק כמו פיל בנוגע למה שאפשר לעשות בתחילת המשחק.
--
"טוב, בנוקדאורון בטח יש אנשים עשירים." אומר רונלד. "אבל נוקדאורון זה כל כך רחוק..." נראה כי המחשבה הזו מדכדכת אותו מעט.
אתה פונה אל האדמי הקרוב לקאדר, ונראה שקאדר מתכונן לתקוף עם הסכין שלו. אתה נועץ את החרב באדמי שלידו, והמהלך הזה קצת מפתיע את קאדר, שהסכין שלו כבר מתחיל להשלח לעבר האדמי הזה, אך הוא מצליח, במאמץ ניכר אפשר לאמר, למשוך את הסכין אחורה ולבטל את ההתקפה שלו. האדמי נפגע מהמכות ומתפורר.
"אלים אדירים נאבי, אל תעשה דברים כאלה!" האדמי השני בינתיים עומד במקום ושוקל עמוקות את האפשרות של לברוח מכאן כל עוד נפשו בו, אך הוא עדיין עומד במקום.
ACMilaneZi
להחשיך...? אתה יצאת בבוקר ממחבוא השודדים הלכת, נו, מקסימום שעה, ועכשיו דיברת כמה דקות עם קארין. זה שעברו כמה ימים במציאות זה לא אומר כלום. אי לכך אני מתעלם מהטענה שמחשיך, ומכל אמירה אחרת שנגזרת ממנה. וחוץ מזה, ניסית לעשות יותר מדי פעולות. וכפי שכתבתי לפני כמה תגובות, אתה מתחיל ממקום ידידותי, אז יש לך צידה ליומיים, אז לא חיוני לעבור בשוק (עם זאת זה עדיין אפשרי).
--
"הגיוני שאתה לא מכיר אותו, זה כפר קטן מזרחה מכאן." היא אומרת. "וכך יותר טוב." היא מגיבה להתנצלות שלך, ונראה לפחות שהזעם הראשוני שלה שכך. "אז אמרת אתה רוצה להביס את הג'מוזה." היא עוצרת לרגע לבחור את המילים שלה. "זה נשמע רעיון לא רע בכלל. אולי אני... אצטרף אליך?"
-
[quote=LordAbizi;1327560]גיל
אתה פונה אל האדמי הקרוב לקאדר, ונראה שקאדר מתכונן לתקוף עם הסכין שלו. אתה נועץ את החרב באדמי שלידו, והמהלך הזה קצת מפתיע את קאדר, שהסכין שלו כבר מתחיל להשלח לעבר האדמי הזה, אך הוא מצליח, במאמץ ניכר אפשר לאמר, למשוך את הסכין אחורה ולבטל את ההתקפה שלו. האדמי נפגע מהמכות ומתפורר.
"אלים אדירים נאבי, אל תעשה דברים כאלה!" האדמי השני בינתיים עומד במקום ושוקל עמוקות את האפשרות של לברוח מכאן כל עוד נפשו בו, אך הוא עדיין עומד במקום.
[/quote]
אני מחייך קצת ואומר "זו טקטיקה פשוטה, מתחילים במכה וכשמגלים את החלש, מחסלים אותו. ואז מטפלים בחזק יותר" אני אומר ומחווה עם החרב שלי לכיוון האדמי שנותר, ואז תוקף אותו בהנפת חרב פשוטה.
-
[quote=LordAbizi;1327560]
רומה
ואני שוב אומר לך (הפעם הראשונה היית בנו"ד) שיש רמז דק כמו פיל בנוגע למה שאפשר לעשות בתחילת המשחק.
--
"טוב, בנוקדאורון בטח יש אנשים עשירים." אומר רונלד. "אבל נוקדאורון זה כל כך רחוק..." נראה כי המחשבה הזו מדכדכת אותו מעט.
[/quote]
אני לא חושב שכדי ללכת למערה הזאת של ג'אמוזה בשלב מוקדם כל כך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"חייבות להיות עוד ערים שגרים בהם עשירים, בעצם הם לא חייבים להיות עשירים, אולי נך לבדוק במסבאה, אנשים תמיד באים לשם משתכרים ומספרים לכל העולם על הדאגות שלהם" אענה לו בזמן שאמשיך לחשוב על עוד רעיונות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327560]גלעד
"נראה לי שזה מה שאני אעשה. יותר בטוח להסתובב ככה בדרכים. אבל שוב פעם, עכשיו אני עוד צריך לסיים עניין קטן. כאן, ולחזור לביזנס צפונית. אתה רוצה לבוא איתי או שפשוט ניפגש מאוחר יותר?" הוא עונה לך.
[/QUOTE]
אני מחליט להצטרף אליו כי לא אכפת לי להאריך את הדרך מעט "רק בוא נקבע שאם נאלץ להתפצל או משהו, אז ניפגש ליד [U]ה[/U]עץ" אני אומר לו ([U]ה[/U]עץ זה עץ גדול וזקן יחסית ביער שעקב הזקנה שלו חלק מפנים העץ נרקב, כמו שקורה בעצי זית רק פחות, ונשאר חלל די גדול בתוך העץ ברוחב די ענק, באופן יחסי כמובן. יש כניסה לחלל העץ בגובה מסויים ליד שני ענפים מסויימים).
לאחר מכן אני מתקדם איתו אחרי שאני שואל אותו לאן הולכים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327560]
ACMilaneZi
להחשיך...? אתה יצאת בבוקר ממחבוא השודדים הלכת, נו, מקסימום שעה, ועכשיו דיברת כמה דקות עם קארין. זה שעברו כמה ימים במציאות זה לא אומר כלום. אי לכך אני מתעלם מהטענה שמחשיך, ומכל אמירה אחרת שנגזרת ממנה. וחוץ מזה, ניסית לעשות יותר מדי פעולות. וכפי שכתבתי לפני כמה תגובות, אתה מתחיל ממקום ידידותי, אז יש לך צידה ליומיים, אז לא חיוני לעבור בשוק (עם זאת זה עדיין אפשרי).
--
"הגיוני שאתה לא מכיר אותו, זה כפר קטן מזרחה מכאן." היא אומרת. "וכך יותר טוב." היא מגיבה להתנצלות שלך, ונראה לפחות שהזעם הראשוני שלה שכך. "אז אמרת אתה רוצה להביס את הג'מוזה." היא עוצרת לרגע לבחור את המילים שלה. "זה נשמע רעיון לא רע בכלל. אולי אני... אצטרף אליך?"[/QUOTE]
מה זה משנה אם מחשיך או שאני סתם צריך ללכת לעשות משהו בשתי המקרים אני מנפנף אותנ...
"בצידה" יש גם אוהל(כאילו הדברים הנחוצים כדאי לבנות אוהל)?
----------------------------------
"להצטרף אליי?"אהרהר
"אני מניח שאת יכולה לעזור לי" אגיד במין זלזול
"אם את רוצה עוד כמה שעות אני יוצא לכיוון מזרחה" אגיד לקארין
"תהיה עוד כ-שעתיים בכניסה ליער" אציעה לה