[QUOTE=The Charmander;1333170]זה לא אני עשיתי אותה.... הכינו לי אותה ב2005...
מישהו בשם GaGa[/QUOTE]
האתר היה אז קיים?!
Printable View
מישהו בשם GaGa[/QUOTE]
האתר היה אז קיים?!
ה- Atk שלו לא הכי טוב אבל לפי הסידרה והסרט הוא הפוקימון הכי חזק שנולד אי פעם
מישהו בשם GaGa[/QUOTE]
אני לא יכול לראות אותה במחשב שלי
[QUOTE=itaiking123;1333141]אוקיי אחי קודם כל וינוזאור יחסית לעכשיו הוא אחד הפוקמונים הכי חלשים עם להעליב כי אתה דפוק!
ודבר שני אתה יודע ש-Arceus הוא יכול להפוך לכול סוגי הפוקמונים כגון אש, דרקון, רוח ועוד ועם כל סוג גם באה יכולת שהוא לא נפגע ממתקפות מהסוג שהוא נכנס אליו אז שתוק!!!!!
וחפרתי על זה כי אתה טמבל[/QUOTE]
איתי, אתה יודע שאמרתי את זה בציניות, אני לא חושב באמת שוינוזאור הוא הכי חזק ביקום, אבל לדעתי הוא בכל זאת מאוד חזק.
[QUOTE=itaiking123;1333174]ה- Atk שלו לא הכי טוב אבל לפי הסידרה והסרט הוא הפוקימון הכי חזק שנולד אי פעם[/QUOTE]
פה אני יכול להסכים..
אבל הסרטים והסדרה גרועות בטירוף אז לא שבאמת אכפת לי מהן...
אגב אשאיר את זה כאן:
[QUOTE]In fact, after a Growth, Venusaur can OHKO max HP Normal Arceus that has taken Stealth Rock damage.[/QUOTE]
[QUOTE=itaiking123;1333174]ה- Atk שלו לא הכי טוב אבל לפי הסידרה והסרט הוא הפוקימון הכי חזק שנולד אי פעם[/QUOTE]
ולפי הסדרה והסרטים מתקפות ברק יכולות לפגוע בפוקימונים מסוג אדמה. מה אתה מנסה להגיד פה בדיוק?
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333180]ולפי הסדרה והסרטים מתקפות ברק יכולות לפגוע בפוקימונים מסוג אדמה. מה אתה מנסה להגיד פה בדיוק?[/quote]
לא תמיד, בעיקר כשמדובר בפוקימוני אדמה שהם גם סוג אבן.
[QUOTE=Chity;1333187]לא תמיד, בעיקר כשמדובר בפוקימוני אדמה שהם גם סוג אבן.[/QUOTE]
אם זה סוג אדמה הוא חסין לחשמל בלי קשר באנימה סתם ניסו לעשות שפיקאצ'ו ינצח..
האשכול ננעל עקב קללות+ספאם.