-
[QUOTE=snivy~;1338344]......
אולי לפאוורסליייב, וגם זה, [B]אולי[/B]
אופיר הגזים, נתתי לו כבר כמה אזהרות, אחת מהן על פגיעה במשתמש אחר. עכשיו על עצם זה שהוא ממשיך, אני לא רואה סיבה להפחית לו את הבאן.[/QUOTE]
ממשיך או לא, נתת באן זהה לאורי ולהופיר באותה חומרה על אותה עבירה. אתה לא יכול עכשיו לקצר רק לאורי את הבאן, או רק להופיר. זה בא ביחד.
הבאן הזה מוגזם. שוב, לא אומר להוריד את הבאן, להפחית בענישה. אם זה חוזר על עצמו שוב - כנס בו שוב על חומרת המעשה שלו, אל תסתכל ככה על העבר בצורה שכזו. הבאן היה על הספויילרים עצמם, לא באופן מצטבר על מה שהוא עשה. אחרת, הבאן של הופיר היה הרבה יותר גדול משל אורי.
-
[QUOTE=KillerBee;1338336]אני לא הייתי נותן יותר מאזהרה אבל היות ואני לא מנהל אז אין לי זכות דיבור אם אתה לא מוריד את זה לאזהרה אני ממליץ בחום לקצר ליום מינוס
אלון אל תהפוך לנו לאלכס! חייבים להציל אותך אלון!!!!!![/QUOTE]
ומזל שאתה לא מנהל :)
-
[quote=SexStyle;1338361]ומזל שאתה לא מנהל :)[/quote]
די תמשיך :D אוהבים להספים איתי היום
אם הייתי מנהל דרך אגב המצב בפורום היה הרבה אבל הרבה יותר................... חכו לזה............. עוד רגע........[SIZE=7]רע![/SIZE]
-
לא להספים.
[quote=FIupy;1338350]ממשיך או לא, נתת באן זהה לאורי ולהופיר באותה חומרה על אותה עבירה. אתה לא יכול עכשיו לקצר רק לאורי את הבאן, או רק להופיר. זה בא ביחד.
הבאן הזה מוגזם. שוב, לא אומר להוריד את הבאן, להפחית בענישה. אם זה חוזר על עצמו שוב - כנס בו שוב על חומרת המעשה שלו, אל תסתכל ככה על העבר בצורה שכזו. הבאן היה על הספויילרים עצמם, לא באופן מצטבר על מה שהוא עשה. אחרת, הבאן של הופיר היה הרבה יותר גדול משל אורי.[/quote]
אבל אתה לא מקשיב..
נתתי על אותה עבירה
אבל אם אני עומד לקצר למישהו, זה לפאוורסלייב. אופיר היה אמור ללמוד עוד לפני זה לא לעשות את זה
-
אני לא קונה את התמימות... הוא עשה ספויילר בכוונה תחילה לפגוע. שזה שווה באן.
אני עדיין חושב שבין ליום מספיק... אבל מה אני כבר חח זה לא שהייתי אי פעם פקח או משהו :-)
-
[QUOTE=snivy~;1338390]לא להספים.
אבל אתה לא מקשיב..
נתתי על אותה עבירה
אבל אם אני עומד לקצר למישהו, זה לפאוורסלייב. אופיר היה אמור ללמוד עוד לפני זה לא לעשות את זה[/QUOTE]
אתה כנראה לא מקשיב, כי זה מה שאמרתי
נתת לשניהם על אותה העבירה הספציפית באן, לא על הצטברות העבירות שלהם
בגלל זה אם אתה מקצר למישהו אתה מחוייב לקצר לשניהם, זה לא הגיוני שמישהו יענש בחומרה רבה יותר על נטו ספויילר
לא הענשת את הופיר על כל מה שהוא עשה, אחרת הבאן היה יותר ארוך משל אורי/של אורי היה יותר קצר מ-5 ימים, וזאת בדיוק הנקודה שלי.
-
[QUOTE=snivy~;1338390]לא להספים.
אבל אתה לא מקשיב..
נתתי על אותה עבירה
אבל אם אני עומד לקצר למישהו, זה לפאוורסלייב. אופיר היה אמור ללמוד עוד לפני זה לא לעשות את זה[/QUOTE]
הענשת אותם על אותו דבר...
אתה לא יכול להוריד לקצר רק לאחד ולשני לא אם זה אותה עברה.
הם בערך אותו זמן בפורום זה אומר ששניהם היו אמורים לדעת באותה מידה.
-
אני לא מכיר לא אותו ולא אותו , ופלופי למה אתה כותב אופיר עם ה?:X
בכל מקרה זה ספויילרים, גם אם זה בכוונה וגם אם לא, הוא לא רוצה לקרוא שלא יקרא, אם הוא קורא בכוונה כדי ללכת ולבכות על זה, אז לו מגיע באן כי זה כבר בכוונה
וגם הפקח D.SexStyle, אולי אתה פקח אבל הקהילה יותר חשובה ממך תאמין לי, אתה לא צריך להגיד לאף אחד "מזל שאתה לא מנהל"
וגם תרוצה תגיד את זה לי, אולי אתה פקח בפורום עם חוקים של ילדים, יש פה מלא חוקים, הקפצות ספאמים והכל שאפילו אזהרה אני לא רואה שמקבלים, אז על ספויילרים?:X:X
ואם אתה חכם כשאתה פקח דר."סקס סטייל" אז לך לפורום אחר שאתה רק תהיה חדש שם ותגיד מה שאתה אומר פה
אף אחד גם לא אמר לכם להוריד את הבאן והסתכלתי כאן על כל התגובות, ראיתי שאמרו כאן שהבאן ל5 ימים על ספוילר, וזה נשמע מטומטם פשוט..
העונשים פה על החוקים, יותר גרועים מהחוקים, יש על משהו שזה רק נעילת אשכול ועל ספוילר באן ל5 ימים, באמת זה פיגור:S
-
בבקשה מאף אחד לא להגיב!
לא יודע מה יש בראש של המשתמש הזה שפותח נושא ש\כבר נסגר ועבר.