-
[QUOTE=Chity;1342493]איזה חוקים אתם רוצים להוריד?[/QUOTE]
את חוק 4 , לפעמים באמצע הקרב צריכים ללכת ואז חייבים לצאת מן הקרב שזה נקרא פרישה , אז אם מישהו יצטרך ללכת והוא יצא מן הקרב הוא יפסל , אני לא חושב שזה כל כך הוגן .
או שתוסיף סעיף ב' שיהיה רשום בו שאם פורשים מכיוון שצריך ללכת אז זה לא נקרא הפסד .
וגם הגבתי במ"ת
-
[QUOTE=Chity;1342493]איזה חוקים אתם רוצים להוריד?[/QUOTE]
את החוק שאתם צריכים לצפות בקרב.. תשימו שצריך להקליט (SAVE LOG)
ולעלות לאתר הזה: [url]http://pokemon.aesoft.org/[/url]
-
[QUOTE=king4500;1342497]את חוק 4 , לפעמים באמצע הקרב צריכים ללכת ואז חייבים לצאת מן הקרב שזה נקרא פרישה , אז אם מישהו יצטרך ללכת והוא יצא מן הקרב הוא יפסל , אני לא חושב שזה כל כך הוגן .
או שתוסיף סעיף ב' שיהיה רשום בו שאם פורשים מכיוון שצריך ללכת אז זה לא נקרא הפסד .
וגם הגבתי במ"ת[/QUOTE]
למה להוריד את זה?
ככה זה גם בקרבות אמיתיים- מי שפורש, מפסיד!
עומר, אולי בעצם תכתוב שאם מישהו פורש והאחר מסכים שהוא יפרוש, אז זה לא נקרא הפסד.
-
[quote=king4500;1342497]את חוק 4 , לפעמים באמצע הקרב צריכים ללכת ואז חייבים לצאת מן הקרב שזה נקרא פרישה , אז אם מישהו יצטרך ללכת והוא יצא מן הקרב הוא יפסל , אני לא חושב שזה כל כך הוגן .
וגם הגבתי במ"ת[/quote]
WTF
בגלל זה קובעים תארך לקרבות אתה יודע.. שכולם יכולים בו ולא "צריכים ללכת באמצע".
-
על חוק 4 לא צריך ללוותר... מן הסתם קובעים תאריך לקרב וגם שעה.... ונראה לי סבבה שנעשה Save Log
-
[QUOTE=snivy~;1342595]WTF
בגלל זה קובעים תארך לקרבות אתה יודע.. שכולם יכולים בו ולא "צריכים ללכת באמצע".[/QUOTE]
ואם פתאום אמא שלי באה וצועקת עלי ללכת לסופר? זה קורה אתה יודע.. ):
-
[QUOTE=omer2012;1342597]על חוק 4 לא צריך ללוותר... מן הסתם קובעים תאריך לקרב וגם שעה.... ונראה לי סבבה שנעשה Save Log[/QUOTE]
זה גם יתן איזה מכלול קרבות בסוף הטורניר ככה שמי שירצה יראה אותם..
מתחילים את הטורניר מתי שירשמו עוד 2 אנשים כן?
-
כן אילן, מתחילים שיהיו עוד 2 רשומים.
-
[QUOTE=omer2012;1342597]על חוק 4 לא צריך ללוותר... מן הסתם קובעים תאריך לקרב וגם שעה.... ונראה לי סבבה שנעשה Save Log[/QUOTE]
אצלי בעברית זה שמור רשומה, למי שמשחק שלו בעברית.
-
הדף שלך לא ברור..
אני אערוך לך אותו ממש טיפה שיהיה יותר ברור. (מבחינת עיצוב, אני באקספלור, יותר קל)
סוגי הקרבות יהיו Wifi שאפשר לבחור את הפוקימון הראשון שלך, או שהם יהיו רגילים?
-
[QUOTE=snivy~;1343084]הדף שלך לא ברור..
אני אערוך לך אותו ממש טיפה שיהיה יותר ברור. (מבחינת עיצוב, אני באקספלור, יותר קל)
סוגי הקרבות יהיו Wifi שאפשר לבחור את הפוקימון הראשון שלך, או שהם יהיו רגילים?[/QUOTE]
לא חשבתי על זה:sorry:....
שיהיה ווי פיי.
-
[quote=Chity;1343088]לא חשבתי על זה:sorry:....
שיהיה ווי פיי.[/quote]
הטייר האחרון שאפשר להגיע אליו הוא DW OU?
או שOU רגיל? (בת'כלס אני חושב כדאי DW OU, בחירה שלכם..)
ולמה השארתם את POKEON ONLINE? לי הוא לא תמיד עובד, ואם לי הוא לא עובד תמיד אז אולי גם לאחרים..
-
[QUOTE=snivy~;1343099]הטייר האחרון שאפשר להגיע אליו הוא DW OU?
או שOU רגיל? (בת'כלס אני חושב כדאי DW OU, בחירה שלכם..)
ולמה השארתם את POKEON ONLINE? לי הוא לא תמיד עובד, ואם לי הוא לא עובד תמיד אז אולי גם לאחרים..[/QUOTE]
מה זה אומר טייר, DW וזה?
-------------------------------------------
שרת PokeBattleCenter עובד?
או Somogon University?
-
אולי פשוט נפתח סרבר נתן. ואצלי pokebattlecenter לא עובד....
-
[QUOTE=omer2012;1343109]אולי פשוט נפתח סרבר נתן. ואצלי pokebattlecenter לא עובד....[/QUOTE]
אני לא יודע איך.