-
[QUOTE=The Charmander;1342411][COLOR="Purple"]אנג'ל ~ [B]10[/B] | 8
אתה משעין את גופך קדימה וצובר מהירות. בעוצמה אדירה אתה חובט באראן הצחור שבהפתעה מוחלטת מייבב.
האראן מגרגר בכעס ורץ לעברך, חושף שיניים חדות. במטרה ברורה אחת.[/COLOR][/QUOTE]
"שקוף מידי"אומר, אפתח את ידי השמאלית מהאגרוף אייצר 'סכין' אצבעותיי וברגע שהאראן קרוב מספיק אדחוף את פיו בעזרת ידי הימנית ובעזרת ידי השמאלית אדקור את בטנו, לאחר מכן אחזיר במהירות את ידי השמאלית אייצר אגרוף ובעודי עדיין מחזיק בפיו אשלח אגרוף במטרה להרחיק אותו מגופי.
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~ 4| [B]6[/B]
החבטות הקשות שהנחתת לאראן גרמו לו להתרחק. לפתע הוא פלט יבבה צומרנית ושיגר לעברך קרן קרח כלשהי. הקרן פגעה בך במהירות, העיפה אותך לאחור וגרמה לגופך להשתפשף בקרקע.[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342413][COLOR="Purple"]אנג'ל ~ 4| [B]6[/B]
החבטות הקשות שהנחתת לאראן גרמו לו להתרחק. לפתע הוא פלט יבבה צומרנית ושיגר לעברך קרן קרח כלשהי. הקרן פגעה בך במהירות, העיפה אותך לאחור וגרמה לגופך להשתפשף בקרקע.[/COLOR][/QUOTE]
"וואו לזה לא ציפיתי"אומר עם חיוך,"חזרה לקרב, אז לתפוס מרחק זה לא טוב"אומר ואתקרב אליו במהירות אשלח בעיטה לרגליו על מנת להוציא אותו משיווי משקל ואז אשלח אגרוף לצווארו על מנת להקשות עליו בתהליך הנשימה, מיד לאחר מכן אשלח עוד אגרוף עם ידי השנייה על מנת לרתק אותו לרצפה.
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~ [B]3|[/B]4
בעודך מנסה לעשות צעד נוסף, האראן הצחור כבר זינק קדימה ורכש ייתרון במרחק, הוא ירה לעברך קרן קרח נוספת, שפגעה כמובן, ישירות.
"אנג'ל יא דפוק!!" צרחה עליך סטף "כל פעם שהאראן יורה קרן קרח המהירות והדיוק שלו משתפרים בכשתי אחוזים! מתקפות גופיות לא יעזרו! תתחיל לנסות לרכוש כדורי אנרגיה מהסביבה! תתחיל להגן על עצמך! אתה לא בן אדם רגיל, קלוט את זה כבר!"[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342415][COLOR="Purple"]אנג'ל ~ [B]3|[/B]4
בעודך מנסה לעשות צעד נוסף, האראן הצחור כבר זינק קדימה ורכש ייתרון במרחק, הוא ירה לעברך קרן קרח נוספת, שפגעה כמובן, ישירות.
"אנג'ל יא דפוק!!" צרחה עליך סטף "כל פעם שהאראן יורה קרן קרח המהירות והדיוק שלו משתפרים בכשתי אחוזים! מתקפות גופיות לא יעזרו! תתחיל לנסות לרכוש כדורי אנרגיה מהסביבה! תתחיל להגן על עצמך! אתה לא בן אדם רגיל, קלוט את זה כבר!"[/COLOR][/QUOTE]
"סביבה סביבה, להכל יש אנרגיה נכון ? כוח האנרגיה הטמון באדמה בוא אני מצווה עליך בזכות שלטתי" אומר ואחזיק את ידי בצורת כדור כמו סטף " השתחרר !" אומר בלהט ואושיט את ידי קדימה, בתקווה שזה יעבוד.
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~
הרצפה מתחילה לרעוד תחתיך. חלקי אדמה נתחים עפו לאוויר ואט אט הפכו לאנרגיה מדובללת. החזקת את האנרגיה ביד על אף שאינה נראית ככדור. [/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342417][COLOR="Purple"]אנג'ל ~
הרצפה מתחילה לרעוד תחתיך. חלקי אדמה נתחים עפו לאוויר ואט אט הפכו לאנרגיה מדובללת. החזקת את האנרגיה ביד על אף שאינה נראית ככדור. [/COLOR][/QUOTE]
'מה סטף עשתה בשביל לשחרר את האנרגיה ?הא נכון!' אחשוב במהירות.
"השתחרר!"אומר ואדמיין את עצמי מפצל את גוש האנרגיה לחתיכות רבות ושחרר אותן לכיוונו של האראן על מנת לפגוע בו ולהאט את תנועתו.
-
אנג'ל ~ 0|[B]3[/B]
[COLOR="Purple"]
נתחים מזעריים של סלעים הותחו באראן הצחור. הוא עף לאחרו והתעלף מיידית.
[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342419]אנג'ל ~ 0|[B]3[/B]
[COLOR="Purple"]
נתחים מזעריים של סלעים הותחו באראן הצחור. הוא עף לאחרו והתעלף מיידית.
[/COLOR][/QUOTE]
"כח האנרגיה הטמון באראן הצחור אני מצווה עלייך בזכות שליטתי!" אומר ובזמן שאני דוחף את הכדור לרצפה אומר "חזור לצורתך המקורית !"
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~
כדור האנרגיה הוטח בקרקע בעצמה. האראן הצחור חזר לצורתו המקורית. הוא הביט בך במבט נבון.
'וואו.' לפתע שמעת קול בראשך 'אתה ללא ספק אלף חזק מאוד.'[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342421][COLOR="Purple"]אנג'ל ~
כדור האנרגיה הוטח בקרקע בעצמה. האראן הצחור חזר לצורתו המקורית. הוא הביט בך במבט נבון.
'וואו.' לפתע שמעת קול בראשך 'אתה ללא ספק אלף חזק מאוד.'[/COLOR][/QUOTE]
"גם אתה חזק בטרוף "אומר אוציא ואוציא את כל האוויר בריאות.
"רגע מה אתה מדבר ?!"אומר בחוסר הבנה "ממתי זאבים מדברים ?!"
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~
"תגיד לי אתה באמת דפוק?" צחקה עליך סטף "עליך לדבר איתו דרך טלפתיה. כאילו, כוון את המחשבה שלך אליו. הוא כבר ישמע."[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342423][COLOR="Purple"]אנג'ל ~
"תגיד לי אתה באמת דפוק?" צחקה עליך סטף "עליך לדבר איתו דרך טלפתיה. כאילו, כוון את המחשבה שלך אליו. הוא כבר ישמע."[/COLOR][/QUOTE]
"כן הייתי מצפה להסבר למה הוא מדבר אבל כבר ראיתי היום דברים יותר מוזרים"אומר לסטף.
'גם אתה חזק בטרוף' אחשוב ואנסה לשלוח את מחשבותיי לכיוונו של אראן,' אז מה שמך?'
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~
'שמי?' הביט בך האראן בהלם 'האמת היא שאין לי מושג. מה שמי?'[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1342425][COLOR="Purple"]אנג'ל ~
'שמי?' הביט בך האראן בהלם 'האמת היא שאין לי מושג. מה שמי?'[/COLOR][/QUOTE]
'אהממ אוקי, אם כך שמך הוא פאנג, פאנג הזאב הלבן'אומר לפאנג.
'אז מה אתה אומר על השם ?'