-
[QUOTE=NapTime;1348650][CENTER][SIZE=4][COLOR=teal][B][U]לקראת ההתחלה , בוצעה בין כל 9 הרשומים הגרלה של מי שמקבל מתקפה נוספת לפוקימון שלו.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#008080]הזוכה בהגרלה הוא : מספר 5 ברשומים , עומר זכית למתקפה נוספת תוכל לראות את זה ברשומים כמתקפה הרביעית.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#008080]בהצלחה לכולם.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=4][COLOR=teal][B][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=teal][B][U][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/173.png[/IMG]התחלה[IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/174.png[/IMG][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]30.06.2012 - היום , קבלת המכתב[/COLOR]
[COLOR=teal]אוק : " שלום לך אזרח מבולבל , אני שולח מכתב זה אליך כי קיבלתי המלצה חמה עליך. כפי שאתה כנראה יודע המצב של מסדר האומות נראה עגום , אין רבים שיודעים מה באמת קורה בתוך המסדר , אך לעומתם אני יודע את כל המידע , אפשר לומר שפשוט הפילו לו אותי והפכו אותי לשעיר לעזאזל כדי שטים יעלה לראש המסדר. טים הוא לא בדיוק כמו שהוא נראה בטלויזיה , הוא מנהיג מחתרת הוולקן השחור. הם מחתרת של אנשים שרוצים לגרום לעולם כאוס וחורבן , טים עלה לראש המסדר כדי להיות האחראי על כל היוזמות והפעולות של המסדר ובכך יוכל להפיל את האומות אחת אחרי השנייה ולגרום להם להיות אויבות של כל שאר האומות מה שיביא לנזק עצום בעולם הפוקימון. [/COLOR]
[COLOR=teal]בעצם עשיתי טיפה מחקר וגיליתי שכל הסכסוכים שרו במהלך הזמן של כהונתי היו ובוצעו ע"י המחתרת של הוולקן השחור , הם ביימו והתחזו לאנשים של אומות אחרות וביצעו פשעים כלל עולמיים כדי שיאשימו אותי ואת צמרת המסדר האומות כדי להשתלט עליו. [/COLOR]
[COLOR=teal]אתה בטח שואל את עצמך מדוע קיבלת מכתב זה , אז אני יסביר את עצמי אנחנו זקוקים לך כדי לעזור ולהשכין את מסדר האומות למסדר אומות חדש שבוא יחיה העולם בשקט ובשלווה אתה ועוד אנשים טובים יעזרו לאומות להשתקם וגם להביס את מחתרת הוולקן השחור.[/COLOR]
[COLOR=teal]כשרשמתי "אנחנו" אני התכוונתי שאני שייך למחתרת הוולקן הלבן , יחד איתי נמצאים אנשי ציבור מוכרים רבים. אך לא זו היא כוונתי , עליך להחזיר תשובה בזריזות , עלינו לפעול כמה שיותר מהר כדי להציל את העולם , בתשובתך אני מבקש שתוסיף לאיזה מחתרת תרצה לעזור ללמחתרת הוולקן הלבן או למחתרת אזורל , הם מחתרת של אנשים כמונו רק שהם מתעסקים בעצירת כנופיות ומחתרות קטנות אחרות.[/COLOR]
[COLOR=teal]אשמח אם תענה ותחזיר תשובה במהירות , על החתום אוק".[/COLOR]
[COLOR=#008080]אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
'ידעתי שזה רעיון לא טוב לעשות מנהיג חדש לאומות.' אחשוב בכעס , לאחר שאגמור לקרוא את המכתב אחפש דף ועט ואתחיל לרשום מכתב תשובה שרשום בו שארצה להצטרף למחתרת אזוריל .
לאחר שאגמור לרשום אותו אשלח אותו לפרופ' אוק ואחכה לתשובה.
-
[QUOTE=NapTime;1348650]
[COLOR=teal]אוק : " שלום לך אזרח מבולבל , אני שולח מכתב זה אליך כי קיבלתי המלצה חמה עליך. כפי שאתה כנראה יודע המצב של מסדר האומות נראה עגום , אין רבים שיודעים מה באמת קורה בתוך המסדר , אך לעומתם אני יודע את כל המידע , אפשר לומר שפשוט הפילו לו אותי והפכו אותי לשעיר לעזאזל כדי שטים יעלה לראש המסדר. טים הוא לא בדיוק כמו שהוא נראה בטלויזיה , הוא מנהיג מחתרת הוולקן השחור. הם מחתרת של אנשים שרוצים לגרום לעולם כאוס וחורבן , טים עלה לראש המסדר כדי להיות האחראי על כל היוזמות והפעולות של המסדר ובכך יוכל להפיל את האומות אחת אחרי השנייה ולגרום להם להיות אויבות של כל שאר האומות מה שיביא לנזק עצום בעולם הפוקימון. [/COLOR]
[COLOR=teal]בעצם עשיתי טיפה מחקר וגיליתי שכל הסכסוכים שרו במהלך הזמן של כהונתי היו ובוצעו ע"י המחתרת של הוולקן השחור , הם ביימו והתחזו לאנשים של אומות אחרות וביצעו פשעים כלל עולמיים כדי שיאשימו אותי ואת צמרת המסדר האומות כדי להשתלט עליו. [/COLOR]
[COLOR=teal]אתה בטח שואל את עצמך מדוע קיבלת מכתב זה , אז אני יסביר את עצמי אנחנו זקוקים לך כדי לעזור ולהשכין את מסדר האומות למסדר אומות חדש שבוא יחיה העולם בשקט ובשלווה אתה ועוד אנשים טובים יעזרו לאומות להשתקם וגם להביס את מחתרת הוולקן השחור.[/COLOR]
[COLOR=teal]כשרשמתי "אנחנו" אני התכוונתי שאני שייך למחתרת הוולקן הלבן , יחד איתי נמצאים אנשי ציבור מוכרים רבים. אך לא זו היא כוונתי , עליך להחזיר תשובה בזריזות , עלינו לפעול כמה שיותר מהר כדי להציל את העולם , בתשובתך אני מבקש שתוסיף לאיזה מחתרת תרצה לעזור ללמחתרת הוולקן הלבן או למחתרת אזורל , הם מחתרת של אנשים כמונו רק שהם מתעסקים בעצירת כנופיות ומחתרות קטנות אחרות.[/COLOR]
אבהה במכתב ואחזור על המילים [I]זקוקים לך[/I] 'לי? הם רוצים אותי?' אחשוב לעצמי 'אם בחרו אותי, אז כנראה יש לזה סיבה' אמשיך להרהר ואקום ממקומי "אני אעשה זאת!" אני קורא מעט בקול, ומנסח מיד מכתב "נראה לי שאבחר במחתרת האזוריל" אמלמל רחישות, ואכתוב זאת במכתב. לאחר מכן אצא אל תיבת הדואר ואשלח אותה.
-
כינוי : מייקל100
שם : מייקל
ספרייט : אני לא יכול ספרייט אני ממש מצטער
פוקימון התחלתי : זה שנשאר מאלווי הדרקון
סוגי האומות :אפלי הבזק, בזיזי הרוח, נטיזי הברק,טפרי האגרוף,מטרון הסלע,קרני העשב,ניבי הפלדה
מחתרת : הוולקן הלבן
קבוצה :לא
שותף :כן
הערות/הארות : קצת מסובך
ציון ראשוני: קצת מסובך אבל נשמע ממש ממש נחמד אז אני רוצה לנסות 10/9
-
[QUOTE=NapTime;1348650][CENTER][SIZE=4][COLOR=teal][B][U]לקראת ההתחלה , בוצעה בין כל 9 הרשומים הגרלה של מי שמקבל מתקפה נוספת לפוקימון שלו.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#008080]הזוכה בהגרלה הוא : מספר 5 ברשומים , עומר זכית למתקפה נוספת תוכל לראות את זה ברשומים כמתקפה הרביעית.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=4][COLOR=teal][B][U][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/173.png[/IMG]התחלה[IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/174.png[/IMG][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
אני אחפש בהתרגשות עט או עיפרון (ותוך כדי אתקל בשולחן בזעקת אחחחח!!!), אקח את העט שמצאתי וביד רועדת אתחיל לכתוב על דף מהמגירה שעל ידי, ''פרופסור אוק היקר, אני אשמח מאוד להצטרף אל מחתרת הוולקן הלבן! אני אשמח לעזור ולהיות חלק מן אלו אשר יובילו לתבוסת מחתרת הוולקן השחור, בתודה רבה, טל מאומת קרני העשב''
אני אחליט לצייר סנייבי קטן בצד המילה קרני העשב.
אני ארוץ אל תיבת הדואר הקרובה ואשלשל פנימה את המכתב בציפייה.
לאח מכן אחזור הביתה ואחכה לתשובה
-
אחשוב לרגע ואחפש דף נייר ואז אתחיל לרשום 'לכבוד פרופסור אוק. נורא מחמיא לי בקשתך, ותמיד ידעתי שמשהו בטים מעט חשוד. אשמח לעמוד שירותך'. אחרי שאסיים לרשום, אחפש מעטפה, אכניס את המכתב למעטפה ואגש במהירות לדואר הקרוב כדי לשלוח את ההודעה.
-
[COLOR=blue]אנדרו - הגבת ראשון קיבלת את הצבע הכחול[/COLOR]
[COLOR=blue]-----------------------------[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " רועי , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת הוולקן הלבן , אני אשמח אם תגיע למפקדינו הכי מהר שתוכל , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]סטיבן - הגבת שני קיבלת את הצבע האדום[/COLOR]
[COLOR=red]-----------------------------[/COLOR]
[COLOR=red]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " סטיבן , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=seagreen]אלון - הגבת שלישי קיבלת את הצבע הירוק[/COLOR]
[COLOR=seagreen]------------------------------[/COLOR]
[COLOR=seagreen]כשאתה חושב לך ומתהרהר איזה מחתרת לבחור , נתת לגורלך להוביל אותך עם מחרת האזוריל.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " אלון , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?
[COLOR=darkorange]טום - הגבת רביעי קיבלת את הצבע הכתום[/COLOR]
[COLOR=darkorange]-------------------------------[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]כשאתה מהרהר לעצמך שרעיון מסדר האומות הוא רעיון גרוע , ידעת שאתה יכול לעזור לאנשים רבים נוספים להסדיר שקט בין האומות , אתה שולח מכתב חזרה בו התשובה שלך ומחכה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " טום , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=black]תומאס - הגבת חמישי קיבלת את הצבע השחור[/COLOR]
[COLOR=black]--------------------------------[/COLOR]
[COLOR=black]כשאתה מופתע שבכלל נבחרת להתייחסות ממחתרת ענקית כמו הוולקן הלבן והאזוריל.[/COLOR]
[COLOR=black]החלטת לללכת עליה ולהצטרף למחתרת המועדפת עליך יותר , שלחת מכתב חזרה דרך תיבת הדואר.[/COLOR]
[COLOR=black]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " תומאס , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=purple]טל - הגבת שישית קיבלת את הצבע הסגול , שלחתי לך ה"פ תסתכלי.[/COLOR]
[COLOR=purple]-------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]אחרי קבלת המכתב נראית המומה מאוד , אחרי שנרגעת קלות ישבת וחיברת מכתב חדש לפרופסור אוק שבו את מנסחת שתרצי להצטרף למחתרת שהוא מנהיג עליה.[/COLOR]
[COLOR=purple]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , את ניגשת לדלת פותחת אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , את פותחת אותו ובוא כתוב : " טל , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת הוולקן הלבן , אני אשמח אם תגיעי למפקדינו הכי מהר שתוכלי , תתארגני עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשי כעת?[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=sienna]הארי- הגבת שביעי קיבלת את הצבע החום [/COLOR]
[COLOR=sienna]--------------------------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]אחרי שאתה מתגאה בחשדותיך , אתה משתף בהם את פרופסור אוק במכתב שאתה כותב לו חזרה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]בנוסף אתה מוסיף שאתה מעוניין לעמוד תחת שירותו במחתרת הוולקן הלבן.[/COLOR]
[COLOR=sienna]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " הארי , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת הוולקן הלבן , אני אשמח אם תגיע למפקדינו הכי מהר שתוכל , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#000000]מייקל - רשום תגיב להתחלה.[/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote]30.06.2012 - היום , קבלת המכתב
אוק : " שלום לך אזרח מבולבל , אני שולח מכתב זה אליך כי קיבלתי המלצה חמה עליך. כפי שאתה כנראה יודע המצב של מסדר האומות נראה עגום , אין רבים שיודעים מה באמת קורה בתוך המסדר , אך לעומתם אני יודע את כל המידע , אפשר לומר שפשוט הפילו לו אותי והפכו אותי לשעיר לעזאזל כדי שטים יעלה לראש המסדר. טים הוא לא בדיוק כמו שהוא נראה בטלויזיה , הוא מנהיג מחתרת הוולקן השחור. הם מחתרת של אנשים שרוצים לגרום לעולם כאוס וחורבן , טים עלה לראש המסדר כדי להיות האחראי על כל היוזמות והפעולות של המסדר ובכך יוכל להפיל את האומות אחת אחרי השנייה ולגרום להם להיות אויבות של כל שאר האומות מה שיביא לנזק עצום בעולם הפוקימון.
בעצם עשיתי טיפה מחקר וגיליתי שכל הסכסוכים שרו במהלך הזמן של כהונתי היו ובוצעו ע"י המחתרת של הוולקן השחור , הם ביימו והתחזו לאנשים של אומות אחרות וביצעו פשעים כלל עולמיים כדי שיאשימו אותי ואת צמרת המסדר האומות כדי להשתלט עליו.
אתה בטח שואל את עצמך מדוע קיבלת מכתב זה , אז אני יסביר את עצמי אנחנו זקוקים לך כדי לעזור ולהשכין את מסדר האומות למסדר אומות חדש שבוא יחיה העולם בשקט ובשלווה אתה ועוד אנשים טובים יעזרו לאומות להשתקם וגם להביס את מחתרת הוולקן השחור.
כשרשמתי "אנחנו" אני התכוונתי שאני שייך למחתרת הוולקן הלבן , יחד איתי נמצאים אנשי ציבור מוכרים רבים. אך לא זו היא כוונתי , עליך להחזיר תשובה בזריזות , עלינו לפעול כמה שיותר מהר כדי להציל את העולם , בתשובתך אני מבקש שתוסיף לאיזה מחתרת תרצה לעזור ללמחתרת הוולקן הלבן או למחתרת אזורל , הם מחתרת של אנשים כמונו רק שהם מתעסקים בעצירת כנופיות ומחתרות קטנות אחרות.
אשמח אם תענה ותחזיר תשובה במהירות , על החתום אוק".
אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?
[/quote]
דבר ראשון אני אתרגש ואצעק בשביל להוציא את ההיתרגשות לאחר מכן אני אתחיל לרוץ ברחבי הבית שלי בחיפוס אחר העט מחליפת הצבעים שלי (בכל זאת צריך לשמור על מסורות) ואתחיל לכתוב בידיים רועדות מהתרגשות שאני מאוד מאוד שמח שהם פנו אלי כי תמיד חשבתי שאני יוכל להועיל בזה ואני ארצה להיות במחתרת הוולקן הלבן כי היא נשמעת יותר חשובה ויותר משפיעה. אני אקח את המכתב, אכניס אותו למעטפה וכמובן אדביק בול עם ציור של פוקדור שמתוכו יוצא צריזרד ואלך למקום ששמים בו מכתבים, אשלשל את המכתב פנימה ואחזור הביתה. בבית אחכה להוראות נוספות.
-
[QUOTE=NapTime;1348790][COLOR=blue]
[COLOR=sienna]הארי- הגבת שביעי קיבלת את הצבע החום [/COLOR]
[COLOR=sienna]--------------------------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]אחרי שאתה מתגאה בחשדותיך , אתה משתף בהם את פרופסור אוק במכתב שאתה כותב לו חזרה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]בנוסף אתה מוסיף שאתה מעוניין לעמוד תחת שירותו במחתרת הוולקן הלבן.[/COLOR]
[COLOR=sienna]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " הארי , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת הוולקן הלבן , אני אשמח אם תגיע למפקדינו הכי מהר שתוכל , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
סנדר!!
אלכסנדר
האריס זה השם משפחה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יאוו איזו התרגשות' אחשוב לעצמי וארוץ לחדרי, אקח תיק גדול ואתחיל להעמיס עליו דברים. בגדים, נעליים, מחברת עם כמה עפרונות, אוכל. בקיצרו כל מה שעולה על רוחי במחשבה שיוכל לעזור לי בדרך. אחר כך, אתיישב בסלון ואחכה בציפייה לשעה מיוחלת
-
[QUOTE=NapTime;1348790]
[COLOR=black]תומאס - הגבת חמישי קיבלת את הצבע השחור[/COLOR]
[COLOR=black]כשאתה מופתע שבכלל נבחרת להתייחסות ממחתרת ענקית כמו הוולקן הלבן והאזוריל.[/COLOR]
[COLOR=black]החלטת לללכת עליה ולהצטרף למחתרת המועדפת עליך יותר , שלחת מכתב חזרה דרך תיבת הדואר.[/COLOR]
[COLOR=black]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " תומאס , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR].[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"עוד שעה?!" כמעט ואצעק, ומיד אכנס פנימה במהירות ואתחיל לארגן ציוד. כשאסיים לארגן אתחיל להסתובב חסר מעש בבית מרוב מתח 'אני כבר לא יכול לחכות!' אחשוב לעצמי בהתרגשות.
-
[QUOTE=NapTime;1348790]
[COLOR=darkorange]טום - הגבת רביעי קיבלת את הצבע הכתום[/COLOR]
[COLOR=darkorange]-------------------------------[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]כשאתה מהרהר לעצמך שרעיון מסדר האומות הוא רעיון גרוע , ידעת שאתה יכול לעזור לאנשים רבים נוספים להסדיר שקט בין האומות , אתה שולח מכתב חזרה בו התשובה שלך ומחכה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " טום , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"זה היה מהיר." אומר ואעלה לחדרי , אקח את תיק המסע שלי (תיק שאירגנתי במיוחד למסעות) ואשים אותו ליד הדלת , אלך למטבח ואכין לעצמי משהו לאכול , ובזמן שנותר אשב בסלון ואראה טלוויזיה .
-
[QUOTE=NapTime;1348790][COLOR=blue]אנדרו - הגבת ראשון קיבלת את הצבע הכחול[/COLOR]
[COLOR=blue]-----------------------------[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " רועי , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת הוולקן הלבן , אני אשמח אם תגיע למפקדינו הכי מהר שתוכל , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
רשמתי שהשם שלי הוא אנדרו בטופס אז למה רועי (לומרות שזה באמת השם שלי)
---------------------------------------
לאחר קראית המכתב השני אכין לי תיק ובו הציוד ההכרחי והציוד האישי שלי 'טוב אני מוכן' אחשוב לעצמי ואנסה להיזכר עם שחכתי משהו.
-
'מה?.. למה שיהיה לי כוח? המליצו לך עלי? עלי? פאקינג עלי? תתבע את המודיעין שלך יא תרח זקן' אחשוב לעצמי בזלזול ואזרוק את המכתב הצידה. אלך אל דלת חדרי, אסגור אותה ואכנס לאתר זימה כלשהו ואתחיל בעניניי...
לאחר 20 דקות ללא הפרעה (היית פאקינג מת שאני נותן לך לעשות שמישהו יתפרץ לחדר) "אסיים" ואצא מהחדר.
"איזה יום יפה!" אצעק ואפהק, כאילו רק התעוררתי משנ"צ.
-
[quote=NapTime;1348790]
[COLOR=seagreen]אלון - הגבת שלישי קיבלת את הצבע הירוק[/COLOR]
[COLOR=seagreen]------------------------------[/COLOR]
[COLOR=seagreen]כשאתה חושב לך ומתהרהר איזה מחתרת לבחור , נתת לגורלך להוביל אותך עם מחרת האזוריל.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " אלון , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת האזוריל , הנכד שלי ישמח לקבלך במהירות , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR][/quote]
'הנכד שלו?' אחשוב לעצמי בתמיהה, ולא אבזבז דקה, אלך להתארגן, אלבש נעליים נוחות להליכה, ואארגן תיק קטן עם ציוד.
לאחר מכן אחכה בשקט תוך כדי צפייה בטלוויזיה
-
[COLOR=gray]מייקל - הגבת שמיני קיבלת את הצבע האפור[/COLOR]
[COLOR=gray]--------------------------------[/COLOR]
[COLOR=gray]כשאתה מלא בהתרגשות להתחיל את המסע שלך , אתה חושב לעצמך איפה תוכל להצליח יותר ואיפה תחשוב שאתה מעניק יותר לעולם ולכן כשכתבת את המכתב שלך הגשת את מועמודך להיות במחתרת הוולקן הלבן , אתה שולח את המכתב ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=gray]שעתיים אחרי ששלחת את המכתב שמעת דפיקות בלדת , אתה ניגש לדלת פותח אותה ומגלה שקיבלת עוד מכתב , אתה פותח אותו ובוא כתוב : " מייקל , אני מודה לך על שיתוף הפעולה שלך והצטרפות למחתרת הוולקן הלבן , אני אשמח אם תגיע למפקדינו הכי מהר שתוכל , תתארגן עוד שעה יצלצלו בדלת ויקחו אותך סוכנינו " . מה תעשה כעת?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סנדר - זה לא אמור להיות אלכס? טיפש
--------------------------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה נרגש שקיבלו את מכתבך כל כך מהר , אתה מופתע לגלות שהדברים זזים במהירות שאתה לא רגיל אליה , אתה מתארגן ומנסה לשכוח שום דבר לפניך צאתך כי את יודע שבפעם הבאה שתראה את הבית כנראה תיהיה בעוד הרבה מאוד זמן , אתה מתיישב בסלון ובינתיים רואה טלויזיה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה סנדר? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]" סנדר הגעת , חיכינו לך ".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
תומאס -
[COLOR=black]אתה מופתע ונרגש לדעת שהכל קורה תוך זמן קצר ומאוד מוגבל.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מהר רץ להתארגן ורואה שלא נשאר לך הרבה זמן , אתה נראה מתוח ושוכח איפה כל דבר נמצא בבית , כשלפתע יש צלצול בדלת , אתה פותח והם נראו לך כמו סוכנים.[/COLOR]
[COLOR=black]והם אומרים לך " אתה תומאס? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את גרי אוק מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=black]" תומאס הגעת , חיכינו לך ".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]טום -
-------------------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מופתע ונרגש לדעת שהכל קורה תוך זמן קצר ומאוד מוגבל.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מהר רץ להתארגן ורואה שלא נשאר לך הרבה זמן , כשאתה מסיים אתה יושב לראות טלויזיה כדי להעביר את הזמן , כשלפתע יש צלצול בדלת , אתה פותח והם נראו לך כמו סוכנים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]והם אומרים לך " אתה טום? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את גרי אוק מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]" טום הגעת , חיכינו לך ".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אנדרו - טעות
-----------------------------[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נרגש שקיבלו את מכתבך כל כך מהר , אתה מופתע לגלות שהדברים זזים במהירות שאתה לא רגיל אליה , אתה מתארגן ומנסה לשכוח שום דבר לפניך צאתך כי את יודע שבפעם הבאה שתראה את הבית כנראה תיהיה בעוד הרבה מאוד זמן , אתה מתיישב בסלון ובינתיים רואה טלויזיה.[/COLOR][COLOR=blue]כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה אנדרו? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=blue]" אנדרו הגעת , חיכינו לך ".[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=darkred]אייס - הגבת תשיעי קיבלת את הצבע חום כהה[/COLOR]
[COLOR=darkred]----------------------------------[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מגחגך על המכתב המטומטם שקיבלת ומזלזל שפרופסור אוק וגם מכנה אוות בכינויים ברברים.[/COLOR]
[COLOR=darkred]במקום לשלוח מכתב חזרה אתה מעדיף לגלוש באתרים זרים ולהנות מפרטיות הומאנית.[/COLOR]
[COLOR=darkred]כשאתה מסיים אתה נראה כאילו התעוררת אחרי פאקינג שינה של 20 שעות ברצף , כשפתאום אתה שומע עוד צלצול בדלת " נו מי עכשיו? "[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה עוד מכתב , " אני בן אדם שלא קורא , קורא ביום פעמיים? מדהים ".[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה פותח את המכתב ובו רשום : " שלום לך אייס , אני שמח ונרגש לראות את תגובתך למכתב של הטרח הזקן אוק , אל תדאג לא עקבנו אחריך פשוט בדקנו אם נשלח חזרה מכתב לאוק , לדעתינו אתה יותר מתאים לנו , סליחה לא הצגתי אותנו אנחנו מחתרת הוולקן השחור בא אנחנו משתלטים על עולם הפוקימונים וגורמים רוע וסבל לכל האומות , אם מצאנו חן בעינייך אנא הגש לנו מכתב חזרה ".[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אלון - [/COLOR]
[COLOR=seagreen]------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה נרגש שקיבלו את מכתבך כל כך מהר , אתה מופתע לגלות שהדברים זזים במהירות שאתה לא רגיל אליה , אתה מתארגן ומנסה לשכוח שום דבר לפניך צאתך כי את יודע שבפעם הבאה שתראה את הבית כנראה תיהיה בעוד הרבה מאוד זמן , אתה מתיישב בסלון ובינתיים רואה טלויזיה. [/COLOR]
[COLOR=seagreen]כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה אלון? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".[/COLOR]
[COLOR=seagreen]לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את גרי אוק מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]" אלון הגעת , חיכינו לך ".[/COLOR]
-
[QUOTE=NapTime;1348845][COLOR=gray]
[COLOR=#ff8c00]טום -
-------------------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מופתע ונרגש לדעת שהכל קורה תוך זמן קצר ומאוד מוגבל.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מהר רץ להתארגן ורואה שלא נשאר לך הרבה זמן , כשאתה מסיים אתה יושב לראות טלויזיה כדי להעביר את הזמן , כשלפתע יש צלצול בדלת , אתה פותח והם נראו לך כמו סוכנים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]והם אומרים לך " אתה טום? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את גרי אוק מחייך אליך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מגניב." אומר נרגש , "טוב , אז שלום גרי , אני שמח סוף סוף לראות את האגדה מולי!" אומר נרגש , "אז מה אני צריך לעשות עכשיו?" אשאל נרגש .