-
[QUOTE=Tobi...;1352874][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*זה בסדר
את נפגעת מהברק ואת רואה מיליוני כשפי אש שריריים יחד עם בולט זולט ועם ברוק שין וטוד תוקפים אותך במכות ובכשפות. פתאום את לא יכולה לשלוט בגופך ואת רואה את עצמך יוצרת שיטפון בכל המקום ואז גם מיליוני כשפי אדמה ומים מצטרפים להתקפה. את משתמשת בכל כך הרבה צורות חזקות למים ואת יכולה רק לראות את מה שקורה. פתאום את רואה את הרוח של אוואטר אנג יוצאת מגופך יחד איתך ואומרת לך "אני החלטתי שייעודי להדריך אותך במצב האוואטר,תתלווי אליי?"[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]עומר~[/B]
*תוכל להשקיע יותר כדי שיהיה לי מה לכתוב?
אתה שואל אותו מרחוק "מה קרה לך!?" והוא עונה לך "אני כשף שמש,השלב הבא של כשפי האש. אם היית כשף אש הייתי יכול לללמד אותך את הטכניקה הזאת."
[/COLOR][/QUOTE]
"ואם אני יגיד לך שכן..?" אפשיט חיוך על הפנים. 'ובקרוב גם כשף אוויר מים ואדמה..' אשלים בראש שלי, עדיין מחייך.
"שמע, אחי, בחיים לא שמעתי על כשפי שמש. אבל אם אתה הולך ללמד אותי להיות אחד כזה, סבבה." אומר לו וארחיב את החיוך.
"אני יעשה מה שצריך. זה קטלני הכוח הזה.." אוסיף, מביט ביראה על הלהבה הענקית שבוקעת לו מהיד, בוחן את העוצמתיות שיש בה.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג צוחק ואומר לך "את די צודקת,את תפגשי אותי מתישהו,אוואטרית אצילה." את עולה על הביזון המעופף שלו [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ff93ffa01d3f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/1/4ff93ffa01d3f.png[/img][/url]) [/SIZE] ומגיעה לאחד ממקדשי האוויר. את רואה שם מיליוני ביזונים קטנים ואת הביזונים שעם הביזון של אנג יורדים למטה לשחק עם נזירים ילדים. את רואה נווד אוויר זקן שאומר לכולם לקחת פר אחד ממה שיש בקופסא שהוא מחזיק ולראות איזה ביזון הוא כמו מי שבחר את הפרי(לכל ביזון אוויר יש פרי מועדף) ואת אנג שלא נשאר לו שום פרי ואז קופץ אליו ביזון קטן,אנג קרא לו אפה והם נהיו חברים. את רואה גם את אנג מנסה ללמוד את התרגיל הבסיסי ביותר בכשפות:יצירת כדור אוויר ולהישאר עליו בישיבה מזרחית. אנג אומר לך "תנסי ותבחרי ביזון. את רואה את כל הביזונים עם אפה מתקרבים אלייך כשאת מחזיקה את סלסלת הפירות.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]עומר~[/B]
הנינג'ה אומר "ברור שלא שמעת על כשפי שמש,אתה שמעת על כשפי ברק? כי אם לא אז אין סיכוי שתדע מה זה כשף שמש. אני אלמד אותך אבל אתה תצטרך לבוא איתי למקדש השמש." הנינג'ה קופץ ממקום למקום בקפיצות אדירות ואתה עוקב אחריו עד שאתם מגיעים למקדש עתיק(כמו של בני המאיה) עם כל מיני ציורים של להבות ועם אנשים ששפניהם צבועים בכתום מהללים את ה"להבה המקורית" שהם אומרים שהיא תבער לנצח וממנה נוצרת כל האש ביקום.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1352844][COLOR="Blue"][B]
[COLOR="DarkOrange"][COLOR="Red"][B]ליאור~[/B]
*את הדביבון אש,רוצה? או שאני אמצא לך חיה אחרת אם תרצה
אתה חושב 'קוול,איזה נינג'ה מגניב,יאלה בוא נרדטף אחר הנינג'ה הז,אולי הוא ילמד אותי לעשות מה שהוא עשה הרגע' ורודף במהירות הכי גבוהה שתוכל אחר הנינג'ה המוזרה אתה שואל את הנינג'ה "הי נינג'ה תעצור רגע, אני רוצה לשאול אם תוכל ללמד אותי גם להפוך לנינג'ה אדום זוהר. מה אתה אומר אדוני ?". הנינג'ה עונה לך בקול מסתורי ונמוך "בסדר,הזוהר הזה הוא שלב בכשפות האש העליונה,כשפות שמש. אתה באמת רוצה ללמוד את זה?"[/COLOR][/COLOR]
אם אתם רוצים לדעת למה קיבלתם צבעים שאני בחרתי אז זה בגלל שהרשום הראשון מכל אומה מקבל את הצבע הרגיל שלה והאחרים מקבלים גוונים אחרים של צבע האומה.[/QUOTE]
אני אסתדר עם דביבון האש
-------------
אני אומר בקול שמחה ובהתרגשות לנינג'ה הזוהר " כן אני אשמח ללמוד כשפות שמש. אף פעם בכל השנים שחייתי במנדינת האש לא שמעתי על דבר כזה כשפות שמש. מה שזה לא היה הכשפות הזאת בא לי ללמוד אותה. לא יזיק לי ללמוד עוד כשפות חוץ מכשפות אש שאני יודע. אז מתי מתחילים סאנסי?"
-
[QUOTE][QUOTE=Tobi...;1352888][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג צוחק ואומר לך "את די צודקת,את תפגשי אותי מתישהו,אוואטרית אצילה." את עולה על הביזון המעופף שלו [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ff93ffa01d3f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/1/4ff93ffa01d3f.png[/img][/url]) [/SIZE] ומגיעה לאחד ממקדשי האוויר. את רואה שם מיליוני ביזונים קטנים ואת הביזונים שעם הביזון של אנג יורדים למטה לשחק עם נזירים ילדים. את רואה נווד אוויר זקן שאומר לכולם לקחת פר אחד ממה שיש בקופסא שהוא מחזיק ולראות איזה ביזון הוא כמו מי שבחר את הפרי(לכל ביזון אוויר יש פרי מועדף) ואת אנג שלא נשאר לו שום פרי ואז קופץ אליו ביזון קטן,אנג קרא לו אפה והם נהיו חברים. את רואה גם את אנג מנסה ללמוד את התרגיל הבסיסי ביותר בכשפות:יצירת כדור אוויר ולהישאר עליו בישיבה מזרחית. אנג אומר לך "תנסי ותבחרי ביזון. את רואה את כל הביזונים עם אפה מתקרבים אלייך כשאת מחזיקה את סלסלת הפירות.
[/QUOTE][/COLOR]
אני אביט בביזונים ולא אצליח להתיק את עייני מן הביזון השמאלי העליון, ''אני רוצה אותו'' אני אומר לאוואטר אנג.
''אבל אוואטר אנג איך זה יכול לעזור לי? ביינתים אני בטח מותקפת על ידי מאות כשפים'' אני אשאל את אוואטר אנג
אני אושיט לביזון הקטן פרי אדום עם תחתית כחולה
-
[quote=Tobi...;1352888]
[COLOR=red][B]עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]הנינג'ה אומר "ברור שלא שמעת על כשפי שמש,אתה שמעת על כשפי ברק? כי אם לא אז אין סיכוי שתדע מה זה כשף שמש. אני אלמד אותך אבל אתה תצטרך לבוא איתי למקדש השמש." הנינג'ה קופץ ממקום למקום בקפיצות אדירות ואתה עוקב אחריו עד שאתם מגיעים למקדש עתיק(כמו של בני המאיה) עם כל מיני ציורים של להבות ועם אנשים ששפניהם צבועים בכתום מהללים את ה"להבה המקורית" שהם אומרים שהיא תבער לנצח וממנה נוצרת כל האש ביקום.[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי.." אמלמל ואביט על הציורים. "מה אני צריך לעשות עכשיו?" אשאל אותו, ואסתכל עליו במבט בוחן.
"אני יעני אמור לעבור איזה מבחן או משהו..? איך הופכים לכשפי שמש, או ברק..?" אסתכל עליו, קצת מתרגש מהתגובה שייתן.
אחטיף מבט על הלהבה הגדולה שמצוירת.
-
[COLOR="DarkRed"][B]ליאור~[/B]
*אני אעדכן אחר כך
ה"סאנסי" שלך מוביל אותך למקדש עתיק(כמו של בני המאיה) ושם אתה רואה אנשים שפניהם צבועים בכתום משתחווים ל"להבה המקורית" והנינג'ה אומר לך "הלהבה המקורית היא הלהבה שהדרקונים של הין והיאנג נתנו להם ומממנה כל הלהבות ביקום נוצרו,אם היא תיכבה,העולם יקרוס והאש תחרוך כל דבר." ומורה לך להשתחוות לאש.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את אומרת לאנג "אני רוצה אותו" ומסמנת לו את השמאלי העליון. את שואלת את אנג איך זה יעזור לך והוא עונה לך "את במצב האוואטר ולכן ביקשתי מהאוואטרים האחרים לשלוט בגופך ולהגן עלייך במצב האוואטר. במצב האוואטר את מתחברת לכוחות ולנשמות של האוואטרים האחרים ולכן זה לא נחשב הפרה של קוד האוואטר.אחד מהקודים הוא "אסור לאוואטר להשתלט על גופו של האוואטר הנוכחי לנצח".אנג מוסיף "הביזון יחזור איתך לגופך ואת תראי אותו,הוא יהיה חלק ממך". הביזון שאת רוצה מתקרב אלייך ואנג אומר לך לבחור לו שם
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]עומר~[/B]
*זו להבה אמיתית
הנינג'ה אומר לך להסתכל על ציורי הקיר שליד הלהבה. אתה רואה שמצויר שם בן אדם לוקח להבה קטנה מתוך הלהבה המקורית ועובר איתה מסלול מכשולים תוך כדי יצירתיות ואומץ בלי כשפות אש. אחרי הציורים של המכשולים אתה רואה את האיש מגיע להיכל של כשפי האש והאוואטרים ואז יש חלק מטושטש ולאחר מכן יש כשף שמש. הנינג'ה לוחץ על עין נחש שמצוירת מתחת לציור האחרון ואתה נופל אל שדה קוצים של ורדים והיער חי ורוצה להרוס אותך.
[/COLOR]
-
[quote=Tobi...;1352906][COLOR=red][B]עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]*זו להבה אמיתית[/COLOR]
[COLOR=red]הנינג'ה אומר לך להסתכל על ציורי הקיר שליד הלהבה. אתה רואה שמצויר שם בן אדם לוקח להבה קטנה מתוך הלהבה המקורית ועובר איתה מסלול מכשולים תוך כדי יצירתיות ואומץ בלי כשפות אש. אחרי הציורים של המכשולים אתה רואה את האיש מגיע להיכל של כשפי האש והאוואטרים ואז יש חלק מטושטש ולאחר מכן יש כשף שמש. הנינג'ה לוחץ על עין נחש שמצוירת מתחת לציור האחרון ואתה נופל אל שדה קוצים של ורדים והיער חי ורוצה להרוס אותך.[/COLOR]
[/quote]
"אני צריך לעשות מה שבציור?" אצעק, בתקווה שהנינג'ה הזאת שומעת אותי.
אלך לאחור ואביט לכל הצדדים. 'במידה והיער הזה יתקיף אותי..' אחשוב ואצית את היד שלי בלהבות 'אני ישרוף אותו..'
'אבל כרגע לא צריך לעשות משהו פזיז, אולי זה המבחן.'
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את אומרת לאנג "אני רוצה אותו" ומסמנת לו את השמאלי העליון. את שואלת את אנג איך זה יעזור לך והוא עונה לך "את במצב האוואטר ולכן ביקשתי מהאוואטרים האחרים לשלוט בגופך ולהגן עלייך במצב האוואטר. במצב האוואטר את מתחברת לכוחות ולנשמות של האוואטרים האחרים ולכן זה לא נחשב הפרה של קוד האוואטר.אחד מהקודים הוא "אסור לאוואטר להשתלט על גופו של האוואטר הנוכחי לנצח".אנג מוסיף "הביזון יחזור איתך לגופך ואת תראי אותו,הוא יהיה חלק ממך". הביזון שאת רוצה מתקרב אלייך ואנג אומר לך לבחור לו שם
[/COLOR]
אני אוכלת סליחה עלה זמן שלקח לי להגיב
[QUOTE=Tobi...;1352906][COLOR="DarkRed"][B]ליאור~[/B]
*אני אעדכן אחר כך
ה"סאנסי" שלך מוביל אותך למקדש עתיק(כמו של בני המאיה) ושם אתה רואה אנשים שפניהם צבועים בכתום משתחווים ל"להבה המקורית" והנינג'ה אומר לך "הלהבה המקורית היא הלהבה שהדרקונים של הין והיאנג נתנו להם ומממנה כל הלהבות ביקום נוצרו,אם היא תיכבה,העולם יקרוס והאש תחרוך כל דבר." ומורה לך להשתחוות לאש.[/COLOR]
[/QUOTE]
לפני משתחחוה לאש אני חושב לעצמי'איזה טיפשה הנינג'ה שהוא מספר לי סיפור חשוב כזה שיכול להשמיד את העולם. יום אחד אני אגיע למקדש ואכבה את האש שלהם, מלא בני אדם ימותו:)' לאחר מכן אני משתחווה לאש ואומר לה בזמן שאני משחווה" או אש גדולה, או אש גדולה, האנה תעזרי ללמוד כשפות שמש ולהפוך לאוטאר יותאר חזק מאנג או קורה ". וממשיך להשתחוות לאש.
-
[COLOR="Red"]
[B]~עומר~[/B]
אף אחד לא עונה לך ואתה וראה את הורדים מסתדרים לצורת נחש ענק שמנסה לאכול אותך ואז מופיעים שועלי ענק,ביזונים מעופפים ענקיים ונחשים ענקיים שבאים אלייך במהירות אתה רץ ומגיע לבור שבתוכו נמצאים הפחדים העמוקים שלך וכל החיות המסוכנות שקיימים.(אני מבקש מממך לחשוב על כל מה שתוכל לעשות!"
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]~טל~[/B]
קאי מתקרב אלייך ואת רואה שהוא ברוחב ארבעה כמוך ובגובה של אנג הילד (כולם יודעים מה הגובה שלו) ואת חוזרת לגופך כשאת תוהה מה קורה עם אנג כרגע. כל הכשפים מעולפים. את רואה את קאי מלקק אותך ואז את שמה לב שהנינג'ה המסתורי נמצא במקום ואומר לך "גברתי האוואטרית האצילה,אני נשבעתי לאמן את האוואטר כשפות אש. מצטער אם הבהלתי אותך,אבל לא ידעתי שאת האוואטרית.
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]~ליאור~[/B]
*אם תנסה אתה תישרף,אמרתי לך עכשו כדי שלא אהיה חייב להרוג אותך על ההתחלה,וירח אדום יהרסו את העולם קודם. בשבילך אני אמהר בקטע אחד שרציתי
הנינג'ה אומר לך "אני קורא את מחשבותיך. אם באמת תנסה לכבות את הלהבה אתה תתאייד. אבל אתה תוכלל לכבות להבה אחרת וזה יעזור לך ויהיה עונג לי." אתה משתחווה לאש ואז אתה רואה לידה ציורי קיר של איך הופכים לכשף שמש אתה רואה שמצויר שם בן אדם לוקח להבה קטנה מתוך הלהבה המקורית ועובר איתה מסלול מכשולים תוך כדי יצירתיות ואומץ בלי כשפות אש. אחרי הציורים של המכשולים אתה רואה את האיש מגיע להיכל של כשפי האש והאוואטרים ואז יש חלק מטושטש ולאחר מכן יש כשף שמש
[/COLOR]
-
[quote=Tobi...;1352925]
[COLOR=red][B]~עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אף אחד לא עונה לך ואתה וראה את הורדים מסתדרים לצורת נחש ענק שמנסה לאכול אותך ואז מופיעים שועלי ענק,ביזונים מעופפים ענקיים ונחשים ענקיים שבאים אלייך במהירות אתה רץ ומגיע לבור שבתוכו נמצאים הפחדים העמוקים שלך וכל החיות המסוכנות שקיימים.(אני מבקש מממך לחשוב על כל מה שתוכל לעשות!"[/COLOR]
[/quote]
אין לי כוח לחשוב על רעיון מתוחכם להצלה.. /=
~~~~
אעצום עיניים, ואתאמץ להבין מה קורה פה. 'מבחן מוזר' אחשוב.
"אין מצב שאני נכנס לשם.." אמלמל ואשתדל לא להביט לתוך הבור. אפנה בכיוון פרסה 'על החיים ועל המוות..' אחשוב ואנסה לקפוץ על אחד הביזונים. "אללה וואכבר!" אצעק ואאחז בדבר הראשון שאצליח לתפוס.
במידה ואעלה על הביזון, אחזיק חזק בקרניו, ואשליך להבות על כל הנחשים והחיות השורצות. אנסה קצת להלום בביזון כדי שיעלה יותר למעלה, "קדימה! אפ!" אצעק לו.
-
[COLOR="Blue"]
[B]~טל~[/B]
קאי מתקרב אלייך ואת רואה שהוא ברוחב ארבעה כמוך ובגובה של אנג הילד (כולם יודעים מה הגובה שלו) ואת חוזרת לגופך כשאת תוהה מה קורה עם אנג כרגע. כל הכשפים מעולפים. את רואה את קאי מלקק אותך ואז את שמה לב שהנינג'ה המסתורי נמצא במקום ואומר לך "גברתי האוואטרית האצילה,אני נשבעתי לאמן את האוואטר כשפות אש. מצטער אם הבהלתי אותך,אבל לא ידעתי שאת האוואטרית.
[/COLOR]
''אתה עובר לידי שמונים פעם וחושב שאני לא אבהל><' '' אומר עם פרצוף מעט מעוקם
''אני מאנמי איפה החברה שלי הינטה? היא נלחמה איתי ומי אתה?''
אשאל את הנינג'ה המסתורי בפחד
אני אלטף אץ קאי בראשו
-
[QUOTE=Tobi...;1352925][COLOR="Red"]
[COLOR="DarkRed"]
[B]~ליאור~[/B]
*אם תנסה אתה תישרף,אמרתי לך עכשו כדי שלא אהיה חייב להרוג אותך על ההתחלה,וירח אדום יהרסו את העולם קודם. בשבילך אני אמהר בקטע אחד שרציתי
הנינג'ה אומר לך "אני קורא את מחשבותיך. אם באמת תנסה לכבות את הלהבה אתה תתאייד. אבל אתה תוכלל לכבות להבה אחרת וזה יעזור לך ויהיה עונג לי." אתה משתחווה לאש ואז אתה רואה לידה ציורי קיר של איך הופכים לכשף שמש אתה רואה שמצויר שם בן אדם לוקח להבה קטנה מתוך הלהבה המקורית ועובר איתה מסלול מכשולים תוך כדי יצירתיות ואומץ בלי כשפות אש. אחרי הציורים של המכשולים אתה רואה את האיש מגיע להיכל של כשפי האש והאוואטרים ואז יש חלק מטושטש ולאחר מכן יש כשף שמש
[/COLOR][/QUOTE]
אין גן עדן:sleep:
-----------------------
אני אומר לנינגה" טוב אל תספר לאחרים את מה שקראתי אצלי במוח. אני רק מקווה שגם הם לא קוראי מחשבות כמובך. חבל שלא אמרת לי מקודם שאתה קורא מחשבות . תגיד הציורים האלו שעל קיר מראים את המבחן ששעלי לעשות כדי להפוך לכשף שמש מכבד, אה למה אחד הציורים מטושטש?".
-
[COLOR="Red"][B]~עומר~[/B]
אתה לא מצליח לעלות על הביזון ונופל אל תוך הבור של הפחדים. אתה רואה את כל היצורים ואת כל הפחדים שלך יחד עם כל האזור הופכים לאופל ענקי שמנסה לבלוע אותך ואתה רואה את כל הפחדים שלך ואת כל היצורים הכי מסוכנים שקיימים. אז אתה מצליח ליצור להבה ולשרוף כמה נחשים. אתה רואה מה אתה עושה אבל אתה לא מרגיש את זה. פתאום הרוח שלך יוצאת מגופך יחד עם הרוח של אוואטר אנג.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*את חושבת שכדאי לי להוסיף פרסים חוץ מעל השקעה?
הנינג'ה אומר לך "אלף סליחות,גברתי האוואטרית. מאמנאמי סאן,הינטה סאן התעלפה כשראתה אותך זוהרת ונכנסת למצב האוואטר.אין לך סיבה לפחד. איך קוראים לביזון המעופף שלך?" ואת שמה לב שהנינג'ה מתקרב אלייך יחד עם הינטה ומתכופף במעין השתחוות.
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
*אם אתה כל כך רוצה,אני אסדר לך גן עדן
הנינג'ה אומר "אני לא אספר להם,אני המנהיג אז יש לי את היכולת הזו,אם תוריד לי את המסכה אני אספר את זה לכולם ואהרוג אותך,לא אמרתי לך שאני יכול לקרוא מחשבות כי אז היית נזהר. אחד הציורים הטשטש במהלך השנים,אתה צודק. רוצה כבר להפוך לכשף שמש?"
[/COLOR]
-
[quote=Tobi...;1352950][COLOR=red][B]~עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה לא מצליח לעלות על הביזון ונופל אל תוך הבור של הפחדים. אתה רואה את כל היצורים ואת כל הפחדים שלך יחד עם כל האזור הופכים לאופל ענקי שמנסה לבלוע אותך ואתה רואה את כל הפחדים שלך ואת כל היצורים הכי מסוכנים שקיימים. אז אתה מצליח ליצור להבה ולשרוף כמה נחשים. אתה רואה מה אתה עושה אבל אתה לא מרגיש את זה. פתאום הרוח שלך יוצאת מגופך יחד עם הרוח של אוואטר אנג.[/COLOR]
[/quote]
"אוואטר, אנג..?" אמלמל ואביט עליו. 'אני לא מאמין..' אחשוב ואפער פה.
'אני יודע שזה אוואטר אנג, ראיתי עאת הפסל הענק שלו..' אבין ואנסה לתקשר איתו. "אממ.. מה אתה עושה פה? לאן העברת אותי?"