חחחxd
ממש אהבתי יצא לך בול עם עמית ;)
ממש יפה
Printable View
חחחxd
ממש יפה
פרק מוזר... אל תשכח להוסיף אותנו בהמשך כע? :):)
[QUOTE=Wendy;1370942]חחחxd
ממש יפה[/QUOTE]
באמת תודה רבה לך
חחח סתם
אדם אני נורה נהנה תמשיך כך!!! (ותענה לה"פ)
פאק אדם מי זה העומר הזה? ):
חחח זה הקטע. כולם מתים לדעת מי העומר הזה.
אני לא מגלה. (וגם עוד לא החלטתי מואהאהאהא) סתם Xd
זה עומר ספיידרמן <<
למה פרקים כ''כ קצרים אדם? ):
מה אכפת לי מעומר אני הדמות הכי שווה שם מה אתם לא מבינים! (אם אתם מבינים את מה שאני כותב)
Xd
שלא יהיה אני כי יש לי בולבולמט ):
קניתי מחו"ל זה משהו מגניב, אבל זה מוגבל רק עד ל7ס"מ ):
הפרקים יכולים להיות קצרים ויכולים להיות ארוכים. זסה הסיפור הכי לא ספרותי שיכול להיות. אני כותב אותו בכלל על החלון של התגובה המהירה.
אדם אני ממליץ לך שבגלל שאני ואיתי עם שגיעות אז במקום "עומר" אנכנו נומר "אומר"
חחח אהבתי את הרעיון
חח יפה אבל איזה פוקימון זה?
פרק יפה, אהבתי.
(ודרך אגב, אדם, בתגובה הראשונה שלי התכוונתי לסיפור הראשון של הגשמה לא לגלריה סאה)
תעשה פרק חדש יאדם ):
מתי יצא עוד?
[SIZE="7"][COLOR="Red"][B]פרק 3: חברים ישנים עוזבים כשחברים חדשים מגיעים![/B][/COLOR][/SIZE]
"כן!" קרא הפוקימון המוזר. נראה לי שראיתי את הפוקימון הזה בעבר. סטראגי. "קוראים לי עומר. מה אני עושה כאן?"
"עומר אתה שייך לקהילת מיי פורום נכון?" שאלתי בחיוך ולחצתי עליו. כמו שחשבתי הכינוי שלו בפורום ריחף מעליו. "עולה אשוואט".
"כן." ענה עומר. "אני די חדש. ואני אעשה כל מה שתגידו. רק תגידו לי איך חוזרים הביתה! או לפחות תהפכו אותי לאשוואט!"
"לצערי אנחנו לא בוחרים איזה פוקימונים להפוך." צחק נדב באירוניה. "נראה לך שבחרתי להפוך לזה?!"
"אתה עברת דרך השער הזה?" נשמע קולה של ניצן ליד מעין שער מזהב. "הגעת לכאן משם?"
"כן.." אמר עומר. עיניי אורו. זאת ההזדמנות לצאת מפה!
"את רוצה ללכת מפה?!" צרח אלכס. "להשאיר אותנו פה?!"
"כן." אמרה ניצן בשעמום. "אני רוצה הביתה."
"את חתיכת מפונקת!" צרח אלכס וניצן סובבה את ראשה בהפתעה גמורה. "את רואה אך ורק את עצמך, כל מה שמעניין אותך זה אך ורק התחת היפה שלך! שום דבר שאני אעשה למענך יהיה טוב לך ואת ממזמן סגרת כל סיכוי איתי!"
אלכס לא המתין לרגע, ודחף את ניצן היישר לעבר השער. הספקתי לראות את מבטה המופתע של ניצן ואת דמעותיה ממש לפני שגופה הפך לגוף של נערה והיא נעלמה. נראה היה כאילו היא שבה מיד לאחר מכן כי נערה עפה היישר לעבר השעה והפכה לפוקימון. כדור שחור ומצומרר הסתחרר במהירות ולבסוף נעצר. היה זה פוקימון אחר בצורת חתול. גלאמיאו.
"ניצן?" עומר הפיקאצ'ו שאל בחשש. "את בסדר?"
"מה קורה פה?!" שאלה הגלאמיאו בכעס. היא העיפה את עומר בטפר אפל. "מי אתה!"
הבנתי מיד שלא מדובר בניצן.
"איך קוראים לך מתוקה שלי?" אלכס קצת נרגע ופנה אליה, כשעיניו זרחו בצורת לבבות.
[B]מסך לבן:
[/B]
"ברור לכם שאני מתפטר מגולשים שכבר לא פעילים נכון?" אני עומד מולכם ומחייך. "מקווה שאצליח הפעם להכניס את כולם."
"תכניס אותי בתור מיו טו!"
"אותי בתור ריאולו!"
"אותי בתור מגמר!"
"אותי בתור אלוהים!"
[B]סוף מסך לבן.[/B]
"תגיד לי אתה מטומטם אלכס?" צרחתי עליו. קוטע את גלאמיאו מלענות על שמה. "אתה גרמת לה לחזור ופגעת בה! אולי אתה זה שצריך לעוף מפה. אולי אתה לא צריך להיות איתנו!"
"לא ידעתי שזה מה שיקרה!" צרח עליי אלכס. הבטתי בו בכעס. ניצן היתה חשובה לי מאוד. דמות חשובה ביותר. אני מניח שלפחות היא עפה חזרה לעולם שלה. חזרה לשפיות שהיא היתה צריכה.
עד כמה שאני הייתי עצבני זה היה עוד כלום לעומת עומר. הוא זינק לעבר אלכס כשחשמל בהק סביבו. זה היה נראה כמו דחיפת וולט. אלכס עף לאחור וחשף את ציפורניו. "אז אני רואה שאתה החלטת להילחם מולי סוף סוף!"
הוא זינק לעבר עומר ושרט את פניו. עומר הסתחרר באוויר ותקף במכת ברק שפגעה בעומר בכל הכוח.
"נמאס לי ממך עומר!" צרח אלכס והושיט יד קדימה. "אתה בבאן!!"
זה דוחה. בגלל שאין לו יכולת להתמודד נגד עומר בצורה הוגנת, פשוט בחר להשתמש בכוחותיו נגד עומר כוחותיו כפקח.
[COLOR="Silver"][SIZE="7"][B][SIZE="7"][COLOR="Silver"]המשך יבוא...[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]