-
[QUOTE=X-Drake;1376129]לול טוב ליגה גבוהה רצח בטח, קניתי שחקן עכשיו צעיר הייתי חייב. חלוץ בן 18, די נחמד 18 בעיטות 17 סיומת שחקן די טוב. יש מצב בזבזתי כסף אבל היית חייב חחח[/QUOTE]
טוב , כמובן שאם חייבים זה בסדר , לדוגמא כשתיגמר הליגה הזאת 2 שחקנים יעזבו אותי אז אני אקנה במקומם שחקנים חדשים .
-
הבנתי, מתי יש לכם משחקים היום? לי 4 וחצי
-
[QUOTE=X-Drake;1376134]הבנתי, מתי יש לכם משחקים היום? לי 4 וחצי[/QUOTE]
15:15 חח ,איזה מגניב
-
[QUOTE=matan0066;1376116]אני לא ממליץ לך לעשות את זה , זה מבזבז טוקנס , אני מרפא אותם .
כנס לעמוד שמסביר על השחקן (שחקן מסויים) , תיכנס לעמוד הבריאות ואחרי זה תוכל להחזיר לו את הכושר (עם המזוודה הירוקה) , לשפר לו את מצב הרוח (עם המזוודה הכחולה) ולרפא לו פציעה (עם המזוודה האדומה) .
ואימונים אוטומתיים עולים מלא טוקנס .[/QUOTE]
מאמן אישי עולה מלא טוקנס, אימונים אוטומטיים זה חינם, ואני קונה עוד שחקן שיהיה לכל מקרה..
[QUOTE]הבנתי, מתי יש לכם משחקים היום? לי 4 וחצי [/QUOTE]
לי בתשע ורבע ( בערב )
-
[QUOTE=יוסי בניון;1376160]מאמן אישי עולה מלא טוקנס, אימונים אוטומטיים זה חינם, ואני קונה עוד שחקן שיהיה לכל מקרה..[/QUOTE]
כן , התבלבלתי :embarrassed:
-
עשיתי תיקו מול אחת הגרועות בליגה. בתכלס עם כל הכבוד זה די חרא של משחק, אין פירוט משחק סתם מתי הבקיעו, ואין שום סטטיסטיקות שאדע מה לשפר וכו'... כשהייתי משחק בהאטריק זה אומנם משחק בשבוע או שניים בשבוע אבל לפחות מקצועי
-
פרשתי זה חרא של משחק חיקוי הכי עלוב בעולם להאטריק
-
יוואו פע םשיחקתי בזה , הגעתי בערך לליגה 6-5 ופרשתי :d
-
המשכתי להסתכל מאז על המשחק ולעשות קצת דברים, והיום קרה משהו ענק!
שיניתי מערך ל4-5-1 שזה 3 קשרים באמצע, אחד בצד ואחד סוג של קיצוני.
2-0 לי והוא מקבל אדום, שניתי להתקפי וקלטתי שיש לו 2 קשרים בגלל האדום באמצע אז שמתי שישחקו באמצע,
ניצחון 5-0!!!!!!!!
וזה על קבוצה ממקום 3 אני 4!
נותרו 3 מחזורים לסיום כאשר 2-3 נקודה מעליי, ו1 3 נקודות ולי מאזן שערים הכי טוב