אתה מעיד על עצמך כבן אדם שעושה טעויות, נכון? אני מכיר עוד אחד שעשה טעות, נדב שמו. טענת שיש פה פתח לדף חדש, טענת שכל מה שנעשה עד כה הוא עניין מן העבר. השאלה שלי - למה לא משחררים אותו? או שזה רק מס שפתיים?
Printable View
אתה מעיד על עצמך כבן אדם שעושה טעויות, נכון? אני מכיר עוד אחד שעשה טעות, נדב שמו. טענת שיש פה פתח לדף חדש, טענת שכל מה שנעשה עד כה הוא עניין מן העבר. השאלה שלי - למה לא משחררים אותו? או שזה רק מס שפתיים?
היטמן לך דבר עם נדב על מה שאמרת עכשיו.
קצת מופתע ממך האמת...
אין לי על מה לדבר איתו. אני יודע מה עמדתו. לי הובטחו הבטחות על קהילה של אנשים שעושים את הפורום ולא ההפך. העניין כל כך חשוב בעיני שאני מוכן לקחת את נדב כערבון אישי. במידה והוא יחזור לפורום ויעשה טעות אחת נוספת, אדרוש שהעונש שיוטל עליו - יוענק לי. עד כדי כך אני מאמין בו.
[QUOTE=Hit Man;1378003]אין לי על מה לדבר איתו. אני יודע מה עמדתו. לי הובטחו הבטחות על קהילה של אנשים שעושים את הפורום ולא ההפך. העניין כל כך חשוב בעיני שאני מוכן לקחת את נדב כערבון אישי. במידה והוא יחזור לפורום ויעשה טעות אחת נוספת, אדרוש שהעונש שיוטל עליו - יוענק לי. עד כדי כך אני מאמין בו.[/QUOTE]
אהבה פורחת בניכם:)בצחוק
לא הבנתי מה נדב עשה
אמרתי לך לדבר איתו, כי אני כבר הצעתי לו את כל מה שאמרת, רק בצורה מעט שונה. ופניתי אליו ביוזמתי.
סבבה. מאחר ושנינו רואים את הפוטנציאל שטמון בו, מן הראוי שתקח את המילים הללו ותהפוך אותן למעשים. תודה.
מי זה נדב מה המשתמש שלו
בהצלחה אדם, אני מאוד עמוס בתקופה האחרונה... עובד ומנסה להנות מהשבועות האזרחיים האחרונים שלי בזמן הקרוב. אשתדל להיכנס יותר שלא כל העומס יהיה עליך. תודה שלקחת על עצמך את התפקיד בגלל החוסר פעילות שלי.
היטמן גם אני חושב שנדב אחלה, ואני חושב שהוא יכול לתרום המון לפורום ועשה זאת בעבר.
הבעיה שהוא התחיל לזלזל בחוקים, לקלל ולריב עם כל אחד, עד לנקודה מסוימת שבה לא יכולתי להבליג מתוקף התפקיד שלי פה כפקח, ואני משתדל מאוד להבליג.
אני לא בא בטענות לאף אחד. אני פשוט מציין בפני אדם שאנחנו נמצאים כבר במוצאי שבת והדלת אותה "אני מנסה לפרוץ" עדיין נעולה. בהזדמנות הזו אציין שלא אקבל תירוץ אחד נוסף בנושא.
מזל''ט^^
מזל"ט
שבת יצאה הרגע פה. להזכירך אני בלונדון >>
טוב בסופו של דבר.. אני זוכר למה אדם ירד מפקחות Xd זה כי הוא פרש ולא כי העפנו אותו חחח
אז סבבה מזל טוב על הניהול..
גם אני בעד החזרת נדב סך הכל היה לו ריב עם עידן.. זה הכל.. נראה לי ש3 ימי באן יספיקו..
כמה דברים קרו פה בזמן של הייתי חחח.. מזל טוב גבר זה מגיע לך להיות פקח!!