tomer.raz9
Printable View
tomer.raz9
[QUOTE=Halloween;1404252]באיזה פרק אתה בקורוקו ם:?[/QUOTE]
קראתי את כל מה שיצא עד עכשיו (צ'אטפר 184)
באלך משחק תומר?
נו טאלון...
חחח הם מתעכבים שם על איזה משהו שטותי
כמו שאמרתי לך~ עומואים
אנלא יכול המחשב שעובד טוב עם משחקים בבית שלי נמצא בחדר של האח הגדול שלי והוא ישן כי לא כמונו יש לו עבודה מחר
מי אמר שאינלי עבודה? ):
חוצמזה מחר שבת So Wtf..
הבעיה שמסיבה כלשהיא הוא החליט לישון עכשיו אז אני לא יכול
[QUOTE=geostri;1404270]קראתי את כל מה שיצא עד עכשיו (צ'אטפר 184)[/QUOTE]
המשחק נגד KISE היה צריך להיות הגמר ):
הגילוח הכי טוב Ever ):
אני שונא סדרות שהיו ממש טובות ואחרי כמה פרקים הן נהיות פחות טובות.. בליץ', Sao, ביזלבוב (עד פרק 139) Witch Hunter (החזיק 15 פרקים ואז נמאס אולי אחזור לזה אבל אני לא חושב..) דרגון בל Gt (תמיד זבל אבל זה המשך זבל) ועוד כמה... זה מעצבן שהיוצרים ילמדו לשמור על איכות :,(
[QUOTE=Ilan;1404284]אני שונא סדרות שהיו ממש טובות ואחרי כמה פרקים הן נהיות פחות טובות.. בליץ', Sao, ביזלבוב (עד פרק 139) Witch Hunter (החזיק 15 פרקים ואז נמאס אולי אחזור לזה אבל אני לא חושב..) דרגון בל Gt (תמיד זבל אבל זה המשך זבל) ועוד כמה... זה מעצבן שהיוצרים ילמדו לשמור על איכות :,([/QUOTE]
לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים SAO היה זבל מאז שזה התחיל חח
שמע, אין מה לעשות
לא הכל יכול להישמר באותה רמה
[QUOTE=Ilan;1404284]אני שונא סדרות שהיו ממש טובות ואחרי כמה פרקים הן נהיות פחות טובות.. בליץ', Sao, ביזלבוב (עד פרק 139) Witch Hunter (החזיק 15 פרקים ואז נמאס אולי אחזור לזה אבל אני לא חושב..) דרגון בל Gt (תמיד זבל אבל זה המשך זבל) ועוד כמה... זה מעצבן שהיוצרים ילמדו לשמור על איכות :,([/QUOTE]
WH?! WH?!
אילן אתה רשמית הבן אדם הכי מטומטם שקיים
Wh זה חרא
[QUOTE=Tasha Godspell;1404286]WH?! WH?!
אילן אתה רשמית הבן אדם הכי מטומטם שקיים[/QUOTE]
אני לא אוהב את ההיסטוריה בפרקים 14-16 ואני אף פעם לא מדלג.. ואני מתחיל פרק 17 או.. עוד היסטוריה.. זה פשוט משעמם אותי כל הקטע עם אנשים לפני 300 וכאלה ואין לי כוח לחכות שזה יהיה טוב.. האקשן טוב אבל.. אני שונא איך מספרים שם דברים זה חופר מדי...
לא דווקא אהבתי את SAO פשוט מפרק 10 זה איכזב קצת הסוף היה טוב לפחות..