עוזרי ))))))))):
Printable View
עוזרי ))))))))):
[QUOTE=Flupy;1407217]עוזרי ))))))))):[/QUOTE]
*ציניות* תודה רבה שאתה מפרסם את השם משפחה שלי בפורום, כי אני מאוד רציתי שכולם ידעו אותו )))))))))))))): *ציניות*
אפילו לא אמרתי שזה השם משפחה שלך סתם כתבתי עוזרי אפילו לא ציטטתי אותך אז אתה זה שהרגע חשף את זה לא אני )))))))))))):
[QUOTE=Flupy;1407219]אפילו לא אמרתי שזה השם משפחה שלך סתם כתבתי עוזרי אפילו לא ציטטתי אותך אז אתה זה שהרגע חשף את זה לא אני )))))))))))):[/QUOTE]
העובדה שכתבת אותו עושה את הכל ))):
סה"כ כתבתי עוזרי יכול להיות שרציתי לכתוב עומרי ויצא לי ז' במקום מ' אתה יודע כמה פעמים הז' שלי יוצא מהמקום נו )))))))))))))))))))))))))):
חזרתי לwh סיימתי עם הפלאשבאק המעפן שפשוט מציג כמה דמוות שלא הבנתי מה ההקשר היו צריכים לומר מההתחלה כי אם לא חשבתי שזה היה סייד סטורי מלפני איזה 1500 שנה שלא רלוונטי..
[QUOTE=Flupy;1407221]סה"כ כתבתי עוזרי יכול להיות שרציתי לכתוב עומרי ויצא לי ז' במקום מ' אתה יודע כמה פעמים הז' שלי יוצא מהמקום נו )))))))))))))))))))))))))):[/QUOTE]
ז' כל כך קרוב למ' )))))))))))))):
[QUOTE=Ilan;1407222]חזרתי לwh סיימתי עם הפלאשבאק המעפן שפשוט מציג כמה דמוות שלא הבנתי מה ההקשר היו צריכים לומר מההתחלה כי אם לא חשבתי שזה היה סייד סטורי מלפני איזה 1500 שנה שלא רלוונטי..[/QUOTE]
הסיפור הזה על האחים? הוא כן רלוונטי
[QUOTE=Tasha Godspell;1407223]ז' כל כך קרוב למ' )))))))))))))):[/QUOTE]
אם מ' זה כאילו עילום שם למישהי כמו נגיד א' של משה קצב וז' זה הפין שלי אז שמע יש מצב ))))))))):
היי מלא זמן לא הייתי פה
[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s105/wadapak666/dango.gif[/IMG]
ניסיתי לראות דרגון בול Z, אבל כל מה שיש זה באנגלית מדובב :-(
מה קורה אנשים..
Rias Gremory >33
גם אני ראיתי את זה חחח
[QUOTE=Element;1407232]Rias Gremory >33
גם אני ראיתי את זה חחח[/QUOTE]
זאת אנימה עלובה והדמות הזאת שטחית יותר מפיתה