-
[quote=LordAbizi;1413353]וואו... בכל המשחקים שלי עד כה לא ראיתי מידה כזו של עצלנות (של הדמות בתוך המשחק) בתגובת הפתיחה. "אני מפהק ומנסה לישון עוד קצת"...
רועי
אני אציין שאין לי כח בדרך כלל לחשוב על פרטים מאוד ספיציפיים. לכן אין שמות לסוגי האוכל במשחק שלי. פשוט זה שולי מדי מכדי שאני אחשוב על זה.
--
אמא שלך מציינת את סוג האוכל שהיא מכינה. היא מסיימת להכין אותו ואתה אוכל אותו, ואתה מסיים להתארגן לקראת היציאה שלך. לפני התגובה הבאה שלך הייתי ממליץ לך לקרוא את ההודעה השלישית.
[/quote]
בסדר מצידי
-----------------------
לאחר הארוחה אצא המבית ואתחיל ללכת לכיוון הכישופיה בעיר כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי, שוקל אם כדאי להזכיר את היציאה למסע בפני הורי ומחליט שלא צריך, הם ממילא לא יסימו לב ואם כן הם יצטרכו להיזכר בזה בעצמם, אחשוב בזמן אמשיך ללכת
-
טל
את דופקת על הדלת ופותח אותה איש שלבוש בגלימות סגולות לכל גופו. אתה מזהה שאלו בגדים של מכשפים בקוטור. את אומרת את מה שרצית לאמר.
"פוקימון התחלתי? תקבלי אותו מרב-המכשפים אוקוס. אוביל אותך אליו. עקבי אחריי והשתדלי לא לשים לב יותר מדי למה שקורה סביבך." אומר המכשף, מסתובב, ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.[/quote]
אני אלך אחרי המכשף עם ראש מורם מבלי להסתכל לצדדים אבל אשתדל להקשיב באוזניים פתוחות כמה שיותר.
אלך אחרי המכשף עד שהוא ייקח אותי אל רב- המכשפים אוקוס שהגיע אליו אומר ''אמ..שלום אני ג'יין באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי'' אומר ואקוד קידה קלה בתקווה שזה מה שאני אמורה לעשות
-
[QUOTE=LordAbizi;1413196]
יאשה
ברשותך, אני אניח שלא שפכת על עצמך דלי מים כי לנתח את הפעולה הזו מעכב אותי.
--
אתה מתעורר, מסתובב מעט בסביבה ונושם אוויר, ולאחר מכן לוקח את התיק שלך ומוכן לצאת לדרך. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית של המשחק כדי להבין איך להגיע לכישופייה של אלבוס.[/QUOTE]
אני אלך לכיכר העיר ואחפש את סמל הכישופיה. אחרי שאמצע אותו אלך לכיוונו וכשעגי אדפוק על הדלת
-
רועי
מה שרציתי שתשים לב אליו בהודעה השלישית זה הדרך שבה אתה מסביר איך אתה מגיע ממקום למקום במשחק. אמנם בעיר ההתחלתית שלך זה פחות קריטי, כי את העיר ההתחלתית שלך אתה מכיר היטב, אבל בערים אחרות תפעל לפי מה שכתוב שם.
--
אתה יוצא מהבית, ומתחיל ללכת ברחובות העיר אותם אתה מכיר היטב, ומהרהר במחשבות שתארת, עד שאתה מגיע אל מול הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב גם כאן למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
טל
הכישופייה חשוכה, ומוארת מעט בקירות עם לפידים. את שומרת על המבט שלך ישר, אך לפעמים יש הבזקי אור שגורמים לך להסיט את המבט לרגע (זו לא פעולה רצונית). בכל מקרה, קשה להבחין מה קורה כל כך מסביב בגלל החושך. מדי פעם את שומעת איזשהו מכשף ממלמל משהו שאת לא מבינה בצד. בכל מקרה, המכשף מוביל אותך אל רב המכשפים אוקוס. רב המכשפים יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לבוש בגדים סגולים, אך ברדס גם מכסה את רוב פניו.
"אדון, הנערה הזו רוצה פוקימון התחלתי." מסביר המכשף לאוקוס.
"זה הגיוני..." הוא אומר, "אמרי לי, איזה פוקימון תרצי?"
יאשה
נכון. שים לב שבבארק, מכיוון שזו העיר שאתה גר בה, אתה לא חייב לנווט ככה, כי אתה מכיר את העיר. בערים אחרות עשה כמו שעשית עכשיו.
--
אתה הולך לכיכר, מוצא שם את סמל הכישוף, עוקב אחרי השילוט ואתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של בארק, עליה מצוייר סמל הכישוף. מידע מסויים בהודעה השלישית יכול לחסוך אי נעימות מסויימת כאן.
-
[quote]טל
הכישופייה חשוכה, ומוארת מעט בקירות עם לפידים. את שומרת על המבט שלך ישר, אך לפעמים יש הבזקי אור שגורמים לך להסיט את המבט לרגע (זו לא פעולה רצונית). בכל מקרה, קשה להבחין מה קורה כל כך מסביב בגלל החושך. מדי פעם את שומעת איזשהו מכשף ממלמל משהו שאת לא מבינה בצד. בכל מקרה, המכשף מוביל אותך אל רב המכשפים אוקוס. רב המכשפים יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לבוש בגדים סגולים, אך ברדס גם מכסה את רוב פניו.
"אדון, הנערה הזו רוצה פוקימון התחלתי." מסביר המכשף לאוקוס.
"זה הגיוני..." הוא אומר, "אמרי לי, איזה פוקימון תרצי?"
[/quote]
''אמ...אני..אמ..צ'ארמנדר!'' אומר בהחלטיות לאחר מעט התלבטות.
אביט ברב הקוסמים בביישנות בתקווה שההסמקה שלי לא בולטת מידי
אני אקווה לסיים את העניין כמה שיותר זריז שכבר אוכל לצאת מכאן עם הפוקימון ההתחלתי החדש שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413457]ר
יאשה
נכון. שים לב שבבארק, מכיוון שזו העיר שאתה גר בה, אתה לא חייב לנווט ככה, כי אתה מכיר את העיר. בערים אחרות עשה כמו שעשית עכשיו.
--
אתה הולך לכיכר, מוצא שם את סמל הכישוף, עוקב אחרי השילוט ואתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של בארק, עליה מצוייר סמל הכישוף. מידע מסויים בהודעה השלישית יכול לחסוך אי נעימות מסויימת כאן.[/QUOTE]
אני אחכה קצת עד שיגיע מכשף כלשהו ואומר לו שבאתי לקבל פוקימון בכישופיה אך איני יכל להיכנס כך שאני אצתרך את עזרתו. אני אשאל אותו אם אני יכול לבוא איתו.
-
[quote=LordAbizi;1413457]רועי
מה שרציתי שתשים לב אליו בהודעה השלישית זה הדרך שבה אתה מסביר איך אתה מגיע ממקום למקום במשחק. אמנם בעיר ההתחלתית שלך זה פחות קריטי, כי את העיר ההתחלתית שלך אתה מכיר היטב, אבל בערים אחרות תפעל לפי מה שכתוב שם.
--
אתה יוצא מהבית, ומתחיל ללכת ברחובות העיר אותם אתה מכיר היטב, ומהרהר במחשבות שתארת, עד שאתה מגיע אל מול הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב גם כאן למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
[/quote]
אני אדפוק בדלת ואחכה שיענו לי ואז אומר למי שיפתח את הדלת "שלום, אני פיסטר ואני כאן כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי".
-
טל
"צ'ארמנדר זה פוקימון שאני יכול לספק." עונה רב המכשפים ומניף את אחת מידיו. ממדף שנמצא באחד הצדדים מתחילה להתרומם פוקירשת, ולאחר מכן היא עפה לכיוונך, ומתחילה להסתובב סביבך. את רואה בתוך הפוקרשת צ'ארמנדר (שהוא מוקטן בגלל האפקט של הפוקרשת) "כנראה גם תזדקקי לפוקרשתות ריקות, כדי ללכוד פוקימונים." הוא מוסיף, וחמש פוקרשתות נוספות עפות מהמדף ומתחילות לסבוב סביבך, ואת רואה שכולן ריקות. "קחי את אלו, ועשי בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותה אל היציאה."
יאשה
יכולת גם לדפוק על הדלת.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, ובמקרה יוצא מהכישופייה אדם לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו את הבעיה שלך.
"אוקיי, אני צריך ללכת לאנשהו, אבל אני אקרא למישהו שילווה אותך." הוא אומר, וקורא למישהו ממתוך הכישופייה. המכשף לו הוא קרא מגיע אליך, והמכשף שפתח את הדלת הולך.
"הבנתי שאתה רוצה פוקימון התחלתי. רב המכשפים אלבוס יספק לך אותו. עקוב אחרי והשתדל להתעלם ממה שקורה בתוך הכישופייה." הוא מסתובב ומתחיל ללכת פנימה לכישופייה.
רועי
את דופק על הדלת, ופותח אותה איש לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה שזהו מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו שאתה רוצה פוקימון התחלתי.
"רב המכשפים אלבוס יטפל בזה. אוביל אותך אליו. עקוב אחריי והשתדל להתעלם ממה שיקרה בתוך הכישופייה." הוא אומר לך, מסתובב ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.
-
[quote=LordAbizi;1413476]ט
רועי
את דופק על הדלת, ופותח אותה איש לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה שזהו מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו שאתה רוצה פוקימון התחלתי.
"רב המכשפים אלבוס יטפל בזה. אוביל אותך אליו. עקוב אחריי והשתדל להתעלם ממה שיקרה בתוך הכישופייה." הוא אומר לך, מסתובב ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.[/quote]
'להתעלם? ממה? למה?' אחשוב ואציץ מסביבי בזמן שאני צועד אחרי המכשף עם הגלימות הירוקות, מנסה לא להחמיץ אף פרט כאשר מגיעים למכשף אלבוס אגיד לו "שלום, אני פסטר ואני רוצה לקבל פוקימון התחלתי. פוליוואג אם יש לך" אוסיף בנימוס
-
[QUOTE=LordAbizi;1413476]טל
"
יאשה
יכולת גם לדפוק על הדלת.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, ובמקרה יוצא מהכישופייה אדם לבוש גלימות ירוקות, שאתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מג'וטרמו. אתה מסביר לו את הבעיה שלך.
"אוקיי, אני צריך ללכת לאנשהו, אבל אני אקרא למישהו שילווה אותך." הוא אומר, וקורא למישהו ממתוך הכישופייה. המכשף לו הוא קרא מגיע אליך, והמכשף שפתח את הדלת הולך.
"הבנתי שאתה רוצה פוקימון התחלתי. רב המכשפים אלבוס יספק לך אותו. עקוב אחרי והשתדל להתעלם ממה שקורה בתוך הכישופייה." הוא מסתובב ומתחיל ללכת פנימה לכישופייה.
[/QUOTE]
יהיו פרסים על פתיחת עמודים?
אני נכנס אחריו כדי לקחת את הפוקימון מהמכשף ומנסה להתעלם למרות שהמקום מעניין אותי.כאשר אני מגיע לפרופסור אני אומר לו כי באתי לקבל פוקימון ושאני רוצה את הורסי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413476]טל
"צ'ארמנדר זה פוקימון שאני יכול לספק." עונה רב המכשפים ומניף את אחת מידיו. ממדף שנמצא באחד הצדדים מתחילה להתרומם פוקירשת, ולאחר מכן היא עפה לכיוונך, ומתחילה להסתובב סביבך. את רואה בתוך הפוקרשת צ'ארמנדר (שהוא מוקטן בגלל האפקט של הפוקרשת) "כנראה גם תזדקקי לפוקרשתות ריקות, כדי ללכוד פוקימונים." הוא מוסיף, וחמש פוקרשתות נוספות עפות מהמדף ומתחילות לסבוב סביבך, ואת רואה שכולן ריקות. "קחי את אלו, ועשי בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותה אל היציאה."
אני אלך אחרי המכשף שיוביל אותי החוצה מהכישופייה.
לאחר שאצא אני אפתח את הפוקרשת של צ'ארמנדר ואכניס את השאר לתיק ''שלום לך צ'ארמנדר! אני ג'יין המאמנת שלך'' אומר בחיוך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413309]
איתמר
אוקיי, רק למה שהתכוונתי קודם זה שאתה לא יכול סתם לכתוב "אני הולך ל-x", למרות שבעיר הזו ספיציפית אפשר כי זו העיר שאתה גר בה ולכן אתה מכיר אותה טוב. אני התכוונתי שתכתוב משהו בסגנון "הולך לכיכר העיר ומחפש את הסמל של הכישוף", אבל את זה תעשה בפעמים הבאות, כשאתה בעיר לא מוכרת.
--
אתה מנווט בקלות בין רחובות העיר המוכרים, וכעבור זמן לא רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה, עליה יש את סמל הכישוף. שים לב, שגם כאן מידע מהודעה שלוש עלול להיות מועיל.
[/QUOTE]
אני אזכור את זה, למרות שלקחתי בחשבון שאני יודע איפה זה כי אני גר שמה
-------------------------------
"שלום?" אני אומר ונכנס בדלת מנסה שלא להיכנס אולי בטעות למעגל כישוף. "יש פה מישו?"
-
רועי
הכישופייה בעיקרה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. אתה רואה שבקירות יש מדפים עם ספרים, וליד כמה מדפים יש כמה מכשפים שעסוקים בלבצע פעולות שאותם אתה לא כל כך מבין. לפעמים יש הבזקי אור במקומות מסויימים בכישופייה, אבל אתה לא מצליח כל כך לראות מה הם עושים. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס. גם הוא, לבוש בגלימות ירוקות שמכסות את פניו, ויושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר אלבוס, "איזה פוקימון תרצה?"
אתה אומר את מה שהתכוונת להגיד (מההודעה שלך).
"כן. אוכל להביא לך פוליוואג." אומר אלבוס, ומניף את אחת מידיו. ממדף בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לסביבה שלך, ומתחילה להקיף אותה. בתוך הפוקרשת אתה רואה פוליוואג (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "תזדקק גם לזה אני מניח." אומר אלבוס, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף מהמדף ולחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר ואז פונה למכשף שהוביל אותך. "לווה אותו ליציאה."
יאשה
התשובה לשאלה הזו לא רלוונטית.
ו.. אין דבר כזה פרופסור.
--
אתה עוקב אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה ומוארת על ידי כמה לפידים בקירות. לפעמים יש הבזקי אור שמסיטים את המבט שלך לכיוונם לרגע, אך סך הכל די קשה להבין מה קורה בכישופייה. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס, שלבוש גם הוא בגלימות ירוקות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"זה הגיוני..." הוא עונה, "איזה פוקימון תרצה?" אתה עונה הורסי (כפי שאמרת שאתה עושה בתגובה שלך).
"אוכל להביא לך הורסי." אומר רב המכשפים ומניף את אחת מידיו, וממדף ליד אחד הקירות מתחילה לעוף פוקרשת, עפה לכיוונך ומתחילה לסבוב סביבך. אתה רואה שבתוכה נמצא הורסי, שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "אתה כנראה תזדקק גם לאלו." מוסיף רב המכשפים, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות להצטרף למעגל סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותו ליציאה."
טל
קחי בחשבון ששיחות עם פוקימון לא תנבנה תועלת רבה במיוחד בדרך כלל.
כמו כן המידע עליך בדף הרשומים נערך, וכעת יש בו גם סעיף של ציוד. הסעיף של "פוקימון התחלתי" הפך ל"פוקימונים"
--
צ'ארמנדר מסתכל עליך ונראה שהוא מבין את העובדה שקבעת הרגע.
איתמר
מה זה "מעגל כישוף"? לא הגדרתי שום דבר בנוגע לפרטים של קסם במשחק שלי, ולכן אל תמציא סתם דברים.
--
כשאתה מתחיל לשאול שאלות מתקרב אליך מכשף לבוש בגלימות ירוקות, שאתה מסיק מהלבוש הזה שהוא מכשף מג'וטרמו, בהליכה מהירה.
"כן, יש פה הרבה אנשים, אבל למה בשם לוגיה האדיר אתה נכנס לכישופייה סתם ככה?! הכישופייה מכילה מידע שבני אדם שלא אומנו בכישוף לא אמורים לראות. אל תעשה זאת שוב. מה אתה מחפש כאן?" מטיח בך המכשף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413595]
איתמר
מה זה "מעגל כישוף"? לא הגדרתי שום דבר בנוגע לפרטים של קסם במשחק שלי, ולכן אל תמציא סתם דברים.
--
כשאתה מתחיל לשאול שאלות מתקרב אליך מכשף לבוש בגלימות ירוקות, שאתה מסיק מהלבוש הזה שהוא מכשף מג'וטרמו, בהליכה מהירה.
"כן, יש פה הרבה אנשים, אבל למה בשם לוגיה האדיר אתה נכנס לכישופייה סתם ככה?! הכישופייה מכילה מידע שבני אדם שלא אומנו בכישוף לא אמורים לראות. אל תעשה זאת שוב. מה אתה מחפש כאן?" מטיח בך המכשף.[/QUOTE]
טעיתי בשם של הדבר הזה, אני טיפה off בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים מעצבנים
----------------------------------
"אני צריך פוקימון כי אני רוצה להתחיל מסע או איך שלא קוראים לזה" אומר למכשף חזרה "שמעתי שזה מקום שטוב להתחיל בו, וסליחה שהתפרצתי ככה"
-
[quote=LordAbizi;1413595]רועי
הכישופייה בעיקרה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. אתה רואה שבקירות יש מדפים עם ספרים, וליד כמה מדפים יש כמה מכשפים שעסוקים בלבצע פעולות שאותם אתה לא כל כך מבין. לפעמים יש הבזקי אור במקומות מסויימים בכישופייה, אבל אתה לא מצליח כל כך לראות מה הם עושים. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס. גם הוא, לבוש בגלימות ירוקות שמכסות את פניו, ויושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"זה הגיוני..." אומר אלבוס, "איזה פוקימון תרצה?"
אתה אומר את מה שהתכוונת להגיד (מההודעה שלך).
"כן. אוכל להביא לך פוליוואג." אומר אלבוס, ומניף את אחת מידיו. ממדף בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לסביבה שלך, ומתחילה להקיף אותה. בתוך הפוקרשת אתה רואה פוליוואג (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "תזדקק גם לזה אני מניח." אומר אלבוס, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף מהמדף ולחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר ואז פונה למכשף שהוביל אותך. "לווה אותו ליציאה."
[/quote]
"תודה רבה" אומר בנימוס אז אאקוב אחר המכשף שהוביל אותי פנימה אל הדלת ולאחר שאודה לו אתחיל ללכת לכיוון הדרך שמובילה לעיר צ'רולגם