-
[QUOTE=Flupy;1416752]שקד:
העבריין חזר ):
------------
אתה מודה להולוגרמה שכתגובה מחייכת קלות. אתה מניח את הצמיד על היד ומרגיש עקצוץ. אתה מתעלם, מרים את המדים, לוקח את המטבע ועוקב אחר החצים. לאחר הליכה ארוכה שבמהלכה הכאב ביד הלך וגבר אתה מגיע לדלת שחורה שעליה רשום המספר '1054', בשלב זה הכאבים כבר בלתי נסבלים. אתה נכנס לחדר ומתעלף. לאחר כמה זמן אתה מתעורר ולשמחתך הכאב נעלם.[/QUOTE]
אמאש'ך עבריין ):
- - - - - - - - - - - - - -
'פאק, זה כאב.. אני בחדר?' אני חושב וקם, מדליק את האור.
אני מסתכל מסביב בחדר ובוחן אותו, את הדברים שנמצאים בו וכו'.
לאחר מכן אני מתיישב במקום כלשהו ומסתכל על הצמיד ועל היד שלי.
'מה לעזאזל גרם לזה?' אני חושב וממשיך להסתכל ולבחון את הצמיד ואת היד, מוריד את הצמיד גם אם יש צורך.
-
[quote=Flupy;1416752]אביזי:
לאחר שהבנת שעדיף לא לבזבז אנרגיה אתה אוחז את המטה בשתי ידך ומתקרב לאט אל הבוחן. הבוחן קופץ על ההזדמנות ונכנס לטווח קרוב. לאחר חילוף אגרופים ארוך שבסופו חטפת עוד חבטה לראש. למרות זאת לא יצאת בידיים ריקות שמת לב למחזוריות בתנועותיו של הבוחן: אגרוף אגרוף בעיטה אגרוף.
[/quote]
איזה מזל שאני יכול להתהלך לי ברחבי החדר ולחשוב מה אני עושה ולא להגיב בזמן אמת כמו שמליפאן אביזי אמור לעשות...
ואני מקווה שהתגובה הזו לא עומדת בניגוד לחוק האוסר על התניית מהלכים.
--
אצא לתקוף אותו שנית, ולאחר שהוא ייתן לי שני אגרופים, אעשה צעד/קפיצה אחורה, אעביר את המטה ליד אחת, ואשלח אותו לכיוון הרגל שהוא לא בועט בה, כשבזמן הזה אני אוגר אנרגיה ביד השנייה, כשאני אשגר אותה עליו באם יצליח להתחמק מהמכה.
-
שקד:
למה אתה חושב שיש לך זכות דיבור. עבריין ):
-------------------------
אתה מתהלך בחדר אחר חיפוש מתג ההפעלה ולבסוף מוצא אותו. החדר הוא לא אותו החדר שהיה בביתך אבל הוא יותר גדול מחדר המלון הצפוף שהייתה בו שלשום, לאחר שאתה בוחן את החדר אתה מוצא מטבח קטן, ארון בגדים, שירותים ומיטה קטנה. אתה מתיישב על המיטה ומיד מוציא את היד מהשרוול של החליפה המכופתרת ומגלה להפתעתך שהצמיד הקטן התפשט לאורך כל היד והפך למין שרוול דמוי כפפה אשר השתלב עם העור שלך. על גב כף היד מופיע אותו המספר שראית אתמול על הדלת '1054' ומתחתיו מופיעים בטור שלוש בליטות במרחק של בערך שני סנטימטר אחד מהשני. בעוד אתה בוחן את הכפפה נשמע קול בראשך: 'גש לחדר האימונים'.
אביזי:
אם לומר את האמת זה עובר על החוק. פעם הבאה תוריד את ה'אם' ופשוט תעשה וידוי הריגה :).
עם אסטרטגיה בראשך והפעם כזאת שעוד יכולה לעבוד אתה יוצא לעברו של הבוחן בפעם השלישית. אתה מתחמק בקושי רב משני האגרופים הראשונים וכצפוי הבעיטה באמת הגיעה. אתה מדלג אחורה על מנת להתחמק, ובאותו הזמן משתמש באורך המטה על מנת לפגוע ברגלו השנייה של הבוחן אשר כתגובה צוחק ואומר :"עובר!".
"הקרב נגמר הצלחת. תחזור לקבלה ותסיים את תהליך ההרשמה. "אמר השופט באדישות.
-
[QUOTE=Flupy;1416835]שקד:
למה אתה חושב שיש לך זכות דיבור. עבריין ):
אתה מתהלך בחדר אחר חיפוש מתג ההפעלה ולבסוף מוצא אותו. החדר הוא לא אותו החדר שהיה בביתך אבל הוא יותר גדול מחדר המלון הצפוף שהייתה בו שלשום, לאחר שאתה בוחן את החדר אתה מוצא מטבח קטן, ארון בגדים, שירותים ומיטה קטנה. אתה מתיישב על המיטה ומיד מוציא את היד מהשרוול של החליפה המכופתרת ומגלה להפתעתך שהצמיד הקטן התפשט לאורך כל היד והפך למין שרוול דמוי כפפה אשר השתלב עם העור שלך. על גב כף היד מופיע אותו המספר שראית אתמול על הדלת '1054' ומתחתיו מופיעים בטור שלוש בליטות במרחק של בערך שני סנטימטר אחד מהשני. בעוד אתה בוחן את הכפפה נשמע קול בראשך: 'גש לחדר האימונים'.[/QUOTE]
ולך יש זכות דיבור? שתוק לפני שאני אאנוס אותך ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'שרוול? כפפה? שרוול כפפתי? שיהיה..' אני חושב לעצמי ולא מנסה יותר מדי להבין מה זה, אני נעמד ומחליף אל המדים החדשים שלי.
'חדר אימונים?!' אני חושב בהתרגשות ברגע שאני שומע את הקול הזה.
"אני מוכן לעוד קרבות..!" אני קורא מיד לאחר מכן ומחייך בהתלהבות יתרה.
אני יוצא מהחדר ונועל אותו (אם ישנה אפשרות כזאת), מתחיל ללכת לכיוון ממנו באתי ומחפש איפה חדר האימונים המדובר.
-
[quote=Flupy;1416835]
אביזי:
אם לומר את האמת זה עובר על החוק. פעם הבאה תוריד את ה'אם' ופשוט תעשה וידוי הריגה :).
עם אסטרטגיה בראשך והפעם כזאת שעוד יכולה לעבוד אתה יוצא לעברו של הבוחן בפעם השלישית. אתה מתחמק בקושי רב משני האגרופים הראשונים וכצפוי הבעיטה באמת הגיעה. אתה מדלג אחורה על מנת להתחמק, ובאותו הזמן משתמש באורך המטה על מנת לפגוע ברגלו השנייה של הבוחן אשר כתגובה צוחק ואומר :"עובר!".
"הקרב נגמר הצלחת. תחזור לקבלה ותסיים את תהליך ההרשמה. "אמר השופט באדישות.[/quote]
אסיר את ההגנה מעליי, אנשוף לרווחה, ואתחיל לחזור לכיוון הקבלה כשאני ממלמל לעצמי "עדיין יש לי תושייה..."
-
[QUOTE=Flupy;1416122]
ריי:
אתה חוזר על הפעולה הקודמת שביצעת, אך הפעם מחלק את האנרגיה לשתי הידיים וכמו שציפית תוך פחות משניה האור התחיל להתקבץ בכפות ידך אבל הפעם הגודל היה קטן בהרבה. לאחר שמספיק אור התאסף מסביב לידך אתה יוצא לעברו של הבוחן אם אגרופך מוכן, להפתעתו של הבוחן במקום להכות את פניו עם ידך החלטת לבעוט בו. באלגנטיות של ארנב צבאי הוא קיפץ על הרגל והשתמש בתנופה של המכה על מנת להפיל אותך על הרצפה."לא רע, לא רע"הוא אמר ,אפשר היה לשמוע שהוא מאושר.[/QUOTE]
'אני יכול יותר טוב' אחשוב לעצמי במהירות ואנסה לבעוט ברגלו בעודי על הרצפה.
מיד אחר כך אקום וארכז אנרגיית אור פעם נוספת אך הפעם אני ארכז אותה בין ידי ואשלח את האנרגיה ככדור לכיוונו של הבוחן, מיד אחר כך אני אנסה לנצל את כדור האור כהסחת דעת ואזנק במהירות לכיוונו של הבוחן ואתקיף אותו באגרופים הכי מהירים שאני מסוגל לתת.
-
אביזי:
אתה נושף לרווחה ומבטל את ההגנה על. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעמדה שממנה באת ושם עדיין עמדה אותה ההולוגרמה. "מליפאן אביזי? בבקשה, הנה המדים שלך, והצמיד" היא אמרה מיד לאחר מכן הופיע אור בהיר על השולחן, לאחר כמה שניות האור נעלם ועל השולחן הופיעו המדים, צמיד פלסטיק אפרפר ואפילו מטבע זהב אחד. " בבקשה לעקוב אחריי החצים בדרך לחדרך" אמרה ההולוגרמה, לפני שאתה מספיק לשאול איזה חצים חץ מעופף עומד מעליך ומצביע ימינה.
שקד:
אתה יוצא מהחדר בשמחה ומחפש מנעול כלשהו על מנת לנעול את החדר אך לצערך אינך מוצא אחד, לאחר זמן מה אתה מתייאש ומתחיל להתרחק מהדלת. "ביפ" נשמע מכיוון הדלת, נראה כאילו ההתרחקות שלך נעלה אותה. לאחר בירור קצר עם האנשים מסביב אתה מצליח להגיע לחדר האימונים,כמו שכבר הורגלת אליו גם כאן ישנה דלת ענקית.'היכנס' נשמע אותו הקול אשר קרא לך לחדר, בפנים אתה מגלה את אותו הבוחן עם מסכת הארנב ומאחריו עומדים שלושה אנשים שאתה עדיין לא מצליח לזהות. אתה יודע למה התכנסנו פה היום ?" שואל הארנב המסוקס.
ריי:
אתה שולח את רגלך על מנת לבעוט בבוחן והוא מצידו מתחמק בקלות ומקפץ אחורה. מיד אחר כך אתה קם במהירות אוסף את האור שמסביב לכדור ושולח אותו לעברו של הבוחן. לכדור האור היה אפקט שלא ציפית לו, הוא הצליח לסנוור לזמן מועט את הבוחן, זמן שהצלחת לנצל על מנת להתקרב ולשלוח סדרת אגרופים. "עובר!" אמר הבוחן עוד לפני שהצלחת לפגוע בו.
"הקרב נגמר הצלחת. תחזור לקבלה ותסיים את תהליך ההרשמה. "אמר השופט באדישות.
-
[quote=Flupy;1417608]אביזי:
אתה נושף לרווחה ומבטל את ההגנה על. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעמדה שממנה באת ושם עדיין עמדה אותה ההולוגרמה. "מליפאן אביזי? בבקשה, הנה המדים שלך, והצמיד" היא אמרה מיד לאחר מכן הופיע אור בהיר על השולחן, לאחר כמה שניות האור נעלם ועל השולחן הופיעו המדים, צמיד פלסטיק אפרפר ואפילו מטבע זהב אחד. " בבקשה לעקוב אחריי החצים בדרך לחדרך" אמרה ההולוגרמה, לפני שאתה מספיק לשאול איזה חצים חץ מעופף עומד מעליך ומצביע ימינה.[/quote]
'צמיד? בשביל מה? נו טוב, הם כנראה יסבירו לי עוד מעט...' אחשוב, אאסוף את המדים את הצמיד ואת המטבע, ואתחיל לעקוב אחרי החצים המעופפים.
-
אביזי:
אתה אוסף את המדים, הצמיד והמטבע ומיד מתחיל ללכת בעקבות החצים. לאחר הליכה של כמה דקות במסדרון מסובך, שבו אתה מרגיש בתשישות קלה לאחר שימוש ממשוך באנרגיה. אתה עומד מול דלת עץ שעליה רשום המספר '1012', מיד לאחר מכן הדלת נפתחת. בתוך החדר אתה מוצא מיטה, מטבחון, ארון בגדים, שירותים ומקלחת.
-
[quote=Flupy;1417919]אביזי:
אתה אוסף את המדים, הצמיד והמטבע ומיד מתחיל ללכת בעקבות החצים. לאחר הליכה של כמה דקות במסדרון מסובך, שבו אתה מרגיש בתשישות קלה לאחר שימוש ממשוך באנרגיה. אתה עומד מול דלת עץ שעליה רשום המספר '1012', מיד לאחר מכן הדלת נפתחת. בתוך החדר אתה מוצא מיטה, מטבחון, ארון בגדים, שירותים ומקלחת.[/quote]
"רגע, חצים מעופפים, מה ההוראות שלי עכשיו?!" אשאל ככל הנראה אף אחד ברגע שאכנס לחדר. אני מעריך שאף אחד לא שמע את השאלה שלי ושאני לא אקבל שום תשובה עליה, אך מכיוון שאני כן מרגיש צורך לשאול את זה, ואסור לי להציב תנאים בהודעה שלי אאלץ לקטוע אותה כאן.
-
אביזי:
נאמ מומלץ שאני אחדד את מה שהתכוונתי אליו עם ה'אם'.
-----
כמו שחשבת אף אחד לא ענה לך, מהסיבה הפשוטה שהמסדרון היה ריק. למרות זאת אתה רואה דרך אחד החלונות שבחוץ מתחיל להחשיך.
-
[quote=Flupy;1417921]אביזי:
נאמ מומלץ שאני אחדד את מה שהתכוונתי אליו עם ה'אם'.
-----
כמו שחשבת אף אחד לא ענה לך, מהסיבה הפשוטה שהמסדרון היה ריק. למרות זאת אתה רואה דרך אחד החלונות שבחוץ מתחיל להחשיך.[/quote]
כן, זה יותר ברור.
--
אני אעיף מבט במטבחון, ואם אמצא בו משהו קל לאכול, אוכל אותו. בכל מקרה, אחר כך אשכב במיטה, כשאני מאפשר לגופי לנוח מהקרב. אם אני מרגיש שאני מתחיל להרדם אני לא אנסה לעצור בעד עצמי.
-
[QUOTE=Flupy;1417608]שקד:
אתה יוצא מהחדר בשמחה ומחפש מנעול כלשהו על מנת לנעול את החדר אך לצערך אינך מוצא אחד, לאחר זמן מה אתה מתייאש ומתחיל להתרחק מהדלת. "ביפ" נשמע מכיוון הדלת, נראה כאילו ההתרחקות שלך נעלה אותה. לאחר בירור קצר עם האנשים מסביב אתה מצליח להגיע לחדר האימונים,כמו שכבר הורגלת אליו גם כאן ישנה דלת ענקית.'היכנס' נשמע אותו הקול אשר קרא לך לחדר, בפנים אתה מגלה את אותו הבוחן עם מסכת הארנב ומאחריו עומדים שלושה אנשים שאתה עדיין לא מצליח לזהות. אתה יודע למה התכנסנו פה היום ?" שואל הארנב המסוקס.[/QUOTE]
"זה חדר אימונים, אז מן הסתם שאנחנו פה להתאמן, לא ככה?" אני אומר לגוש הסקסיות שעומד מולי.
'אם לא אימונים, אז מה זה..?' אני חושב ומנסה להבין בעצמי מה הולך פה לפני שהוא יענה לי.
-
שקד:
"קרוב. אתה פה בשביל להצטרף ליחידה, אחר כך אתם מתחילים את האימון הראשון שלכם." אומר הארנב המסוקס.
"יש שאלות ?" מוסיף הארנב.
אביזי:
אתה נכנס למטבחון במטרה להכין אוכל קל. למזלך הרב מצאת במהירות כיכר לחם וכמה גבינות. לאחר ארוחה קצרה אתה ניגש למיטה ובקלות מפתיעה נרדם. 'מליפאן אביזי, גש לחדר האימונים' אומר קול בראשך שמעיר אותם משנתך.
-
[QUOTE=Flupy;1418091]שקד:
"קרוב. אתה פה בשביל להצטרף ליחידה, אחר כך אתם מתחילים את האימון הראשון שלכם." אומר הארנב המסוקס.
"יש שאלות ?" מוסיף הארנב.[/QUOTE]
"אין.." אני עונה ונעמד האחרים, מחכה שהוא יסביר מה לעזאזל זאת אומרת "יחידה".