[QUOTE=Amitlv;1417009]ואו הפורום הזה הפתיע אותי!!!
חשבתי שלא אוהבים פה את הביטלס
אבל בכול זות הם ניצחו ניצחון מוחץ!!!![/QUOTE]
הא?
Printable View
הא?
זה רק בגלל שהמשתמשים פה מפגרים והם יצביעו למה שהם מכירים בלי שום קשר לאם הוא טוב או לא.
[QUOTE=טלי;1417010]הא?[/QUOTE]
הוא עשה איזה תחרות מפגרת בפורום מוזיקה
והיה קרב להקות שאנשים מצביעים ללהקה הטובה יותר
וזה היה בדיוק איירון מיידן נגד הביטלס, ואנשים הצביעו לביטלס כי הם לא מכירים את איירון מיידן. לכי תביני.
בקרב ג' בטורניר המוזיקה הגדול
הביטלס אוברייטד.
[QUOTE=Saber;1417012]זה רק בגלל שהמשתמשים פה מפגרים והם יצביעו למה שהם מכירים בלי שום קשר לאם הוא טוב או לא.
וזה היה בדיוק איירון מיידן נגד הביטלס, ואנשים הצביעו לביטלס כי הם לא מכירים את איירון מיידן. לכי תביני.[/QUOTE]
בושה! הביטלס לעומת איירון מיידן??? זו בכלל לא השוואה!
[quote=טלי;1417015]בושה! הביטלס לעומת איירון מיידן??? זו בכלל לא השוואה![/quote]
Ikr?
כאילו, הביטלס סבבה והכל אבל הם לא ממש חידשו משהו במוזיקה, מיידן יצרו משהו שלא ממש היה לפניהם ):
לכי תביני, פורום של ילדים בני 10 חח
למה לא ידעתי שנפתח הנושא הזה בכלל ):
[QUOTE=Saber;1417012]זה רק בגלל שהמשתמשים פה מפגרים והם יצביעו למה שהם מכירים בלי שום קשר לאם הוא טוב או לא.
וזה היה בדיוק איירון מיידן נגד הביטלס, ואנשים הצביעו לביטלס כי הם לא מכירים את איירון מיידן. לכי תביני.[/QUOTE]
התחרות לא מפגרת זה שאת מנסה לגרום לכל הפורם לשנוא אותי ואת הדברים שאני עושה פה לא אומר שהם באמת כאלה זו אחת הפעילויות היותר טובות שראיתי בכל השנתיים שלי בפורום הזה עם אני רשום ואם אני אורח
[QUOTE=Amitlv;1417018]התחרות לא מפגרת זה שאת מנסה לגרום לכל הפורם לשנוא אותי ואת הדברים שאני עושה פה לא אומר שהם באמת כאלה זו אחת הפעילויות היותר טובות שראיתי בכל השנתיים שלי בפורום הזה עם אני רשום ואם אני אורח[/QUOTE]
התחרות הזאת כן מפגרת, בדיוק בגלל שאנשים מצביעים למוכר ולא למה שטוב
אז המנצח בתחרות יהיה מה שכל החנונים שפה מכירים ולא מה שאשכרה מגיע לו
[QUOTE=Amitlv;1417018]התחרות לא מפגרת זה שאת מנסה לגרום לכל הפורם לשנוא אותי ואת הדברים שאני עושה פה לא אומר שהם באמת כאלה זו אחת הפעילויות היותר טובות שראיתי בכל השנתיים שלי בפורום הזה עם אני רשום ואם אני אורח[/QUOTE]
מה
היא מפגרת אחושרמוטה אם להקה כמו הביטלס מנצחת את איירון מיידן
"זו אחת הפעילויות היותר טובות שראיתי בכל השנתיים שלי בפורום"
אתה רציני?
כל מה שצריך לעשות זה להצביע בסקר מחורבן
זאת לא פעילות אפילו
זה אשכרה לעשות שני קליקים עם העכבר וזהו
תשים לב שאף אחד חוץ ממך לא מגיב בפורום
אז לא, זאת לא פעילות וזה לא מחייה את הפורום
ממש לא אחת מהפיעלויות הטובות שהפורום ראה חחח, אתה קצת חי בסרט
[QUOTE=Tasha Godspell;1417019]התחרות הזאת כן מפגרת, בדיוק בגלל שאנשים מצביעים למוכר ולא למה שטוב
אז המנצח בתחרות יהיה מה שכל החנונים שפה מכירים ולא מה שאשכרה מגיע לו[/QUOTE]
בדיוק. מצביעים למה שמכירים וזהו. לא מכיר את הלהקה השנייה? תצביע למה שאתה כן מכיר, במקום למה שבאמת טוב יותר. זאת תחרות לא אובייקטיבית בשיט.
אני בטוח שבשלב מסויים אופיר יחזור מבאן בתגובה "Im back bitches" אומשו והוא יקבל עליה באן ):
[QUOTE=Birds;1417024]אני בטוח שבשלב מסויים אופיר יחזור מבאן בתגובה "Im back bitches" אומשו והוא יקבל עליה באן ):[/QUOTE]
כן הא ):
פייגלה שכמותו, מה הוא מקבל באן עכשיו
[QUOTE=asuna;1416983]*אני מצהירה בזאת שאני סוגדת לפיצה (חוץ מפיצה עם בשר\עוף\דג כלשהו)*
היי מה קורה?[/QUOTE]
אני מצהיר שאני אוהב פיצה עם שרימפס
[QUOTE=Saber;1417025]כן הא ):
פייגלה שכמותו, מה הוא מקבל באן עכשיו[/QUOTE]
לערער על זה?
טוב חלאס!
די לרדת על הילד כל אחד והטעם שלו במוזיקה!
הוא אוהב הביטלס ואתם לא so what?!
מה אכפת לכם כל כך?! מפריע לכם שהוא אוהב הביטלס???????
אתם אלה שכל הזמן יורדים עליו! הוא לפחות מנסה לעשות משהו כדי להפעיל את הפורום אז לכם אין שום זכות לשבת בצד ולצחוק עליו!