-
[quote=flupy;1437322]אביזי:
לא השעון מראה את הזמן עד האיוונט הבא, ובגלל שעדיין לא יודע מתי האיוונט הבא כרגע זה על אפס ם:
-----------
אתה עוקב אחר ההוראות שרשומות בספר, מכוון שעון מעורר ל7, פותח את הקפסולה ונשכב. לפתע אתה מוצא את עצמך באמצע חדר לבן. "המערכת לא מזהה את המשתמש, האם תרצה להירשם ?" שואל קול בראשך, לפני שאתה מספיק לענות לפניך נפתח חלון בו רשום:
"כינוי:
לצידו של הלוח אתה מבחין בהולוגרמה של גופך.
[/quote]
'ארר... איך אני מתממשק עם הדבר הזה...' אני אחשוב ואנסה להתקרב לחלון ולגעת בו ולבדוק אם תופיע לי מקלדת מעופפת באוויר, ואם זה לא קורה אז אני אומר, ובכל מקרה מה שאני כותב או אומר זה:
"כינוי: מליפאן אביזי. מין: זכר. גזע: בן אדם."
-
תכננתי להגיב מוקדם יותר, כבר כתבתי הכל... ואז נפל החשמל. ))):
שקד:
"אתה אמור להקריא את המילה ואז להשלים... אל תגיד לי שלא ראית את הפסוק הקטן בסוף הפרק..."אמר הקול בראשך. השלמת את המקומות הריקים ובשנייה שאישרת אור חזק סנוור את עינייך, לאחר זמן מה האור נחלש ויכולת לפתוח את העיניים. "ואוו" זאת המילה שיצאה לך מהפה שהסתכלת סביב, מאות בתי אבן ישנים עמדו בשתי שורות אחת בכל צד, עשרות נשים הלבושות בשמלות זולות קנו אוכל וציוד מדוכנים. לאט לאט הגיעו משום מקום אנשים הלבושים בחולצת פשוטה, מכנס בד מוזנחים ונעלי עור זולות, תוך שתי דקות אותם אנשים היו הדבר היחיד שיכלת לראות סביבך. "בהצלחה במשחק, ג'יילר"
אדם:
"עוד אחד שלא קרא את ההוראות הכתובות בקטן בסוף הספר...אתה אמור להקריא את המילה ואז להשלים..."אמר ביאוש הקול. השלמת את המקומות הריקים,השלמת את המקומות הריקים ובשנייה שאישרת אור חזק סנוור את עינייך, לאחר זמן מה האור נחלש ויכולת לפתוח את העיניים. שוב מצאת את עצמך עומד ומיד נפלת קדימה על רגלך "אווץ'" אמרת בעוד שפשפת פצע טרי בברך, בעוד אתה שכוב על הרצפה הסתכלת סביב, הדבר היחיד שיכלת לראות היו אנשים הלבושים בחולצת פשוטה, מכנס בד מוזנחים ונעלי עור זולות, והרבה מהם.
"בהצלחה במשחק, ווילס"
אביזי:
אתה ממלא את השורות במהירות ולוחץ על אישור, בשניה שאישרת אור חזק סנוור את עינייך, לאחר זמן מה האור נחלש ויכולת לפתוח את העיניים. הדבר הראשון שראית שפתחת את העיניים היו מאות בתי אבן ישנים שעמדו בשתי שורות, אחת בכל צד. הסתכלת סביב ויכולת לראות מאות אנשים הלבושים במדים זהים בחולצת פשוטה, מכנס בד מוזנחים ונעלי עור זולות. חלקם קנו בדוכנים שעמדו ברחוב וחלקם נופפו חרבות בהתלהבות רבה.
"בהצלחה במשחק, מליפאן אביזי"
-
[quote=flupy;1437470]תכננתי להגיב מוקדם יותר, כבר כתבתי הכל... ואז נפל החשמל. ))):
שקד:
"אתה אמור להקריא את המילה ואז להשלים... אל תגיד לי שלא ראית את הפסוק הקטן בסוף הפרק..."אמר הקול בראשך. השלמת את המקומות הריקים ובשנייה שאישרת אור חזק סנוור את עינייך, לאחר זמן מה האור נחלש ויכולת לפתוח את העיניים. "ואוו" זאת המילה שיצאה לך מהפה שהסתכלת סביב, מאות בתי אבן ישנים עמדו בשתי שורות אחת בכל צד, עשרות נשים הלבושות בשמלות זולות קנו אוכל וציוד מדוכנים. לאט לאט הגיעו משום מקום אנשים הלבושים בחולצת פשוטה, מכנס בד מוזנחים ונעלי עור זולות, תוך שתי דקות אותם אנשים היו הדבר היחיד שיכלת לראות סביבך. "בהצלחה במשחק, ג'יילר"[/quote]
'וואו.. הרבה יותר מדי אנשים יש פה..' אני חושב ואז מתחיל ללכת משם, מפלס דרך ביניהם והולך למקום שקט.
'אז.. מה עכשיו..?' אני נעצר לחשוב ואז מסתכל מסביב אם יש משהו שמושך את העין, אם כן אני הולך לשם ואם לא אז אני פשוט מתחיל להסתובב באיזור.
-
[quote]אדם:
"עוד אחד שלא קרא את ההוראות הכתובות בקטן בסוף הספר...אתה אמור להקריא את המילה ואז להשלים..."אמר ביאוש הקול. השלמת את המקומות הריקים,השלמת את המקומות הריקים ובשנייה שאישרת אור חזק סנוור את עינייך, לאחר זמן מה האור נחלש ויכולת לפתוח את העיניים. שוב מצאת את עצמך עומד ומיד נפלת קדימה על רגלך "אווץ'" אמרת בעוד שפשפת פצע טרי בברך, בעוד אתה שכוב על הרצפה הסתכלת סביב, הדבר היחיד שיכלת לראות היו אנשים הלבושים בחולצת פשוטה, מכנס בד מוזנחים ונעלי עור זולות, והרבה מהם.
"בהצלחה במשחק, ווילס"[/quote]
"זה פשוט לא הגיוני!" אמלמל בהלם. פצעתי את הברך וזה כואב. אני חש בכאב! "מה אם..." אמלמל לעצמי ואנסה להזיז את רגליי ולנסות קום. בפעם הראשונה מאז התאונה.
-
[quote]אביזי:
אתה ממלא את השורות במהירות ולוחץ על אישור, בשניה שאישרת אור חזק סנוור את עינייך, לאחר זמן מה האור נחלש ויכולת לפתוח את העיניים. הדבר הראשון שראית שפתחת את העיניים היו מאות בתי אבן ישנים שעמדו בשתי שורות, אחת בכל צד. הסתכלת סביב ויכולת לראות מאות אנשים הלבושים במדים זהים בחולצת פשוטה, מכנס בד מוזנחים ונעלי עור זולות. חלקם קנו בדוכנים שעמדו ברחוב וחלקם נופפו חרבות בהתלהבות רבה.
"בהצלחה במשחק, מליפאן אביזי"[/quote]
תחילה, אלך בין הדוכנים כשאני סוקר את סוג הסחורות שהם מציעים שם. אם אשמע אנשים משוחחים אנסה בערך להאזין ולהבין על מה הם מדברים. כמו כן, אנסה לזהות בבתים שנמצאים מסביבי משהו שנראה כמו פונדק.
-
[color="magenta"]שקד :
אתה מתחיל ללכת ברחוב נדחף בין האנשים,בעוד אתה הולך קפץ חלון הדומה לחלון שנרשמת דרכו :"על מנת להיכנס לתפריט המשחק נא לומר:"מחשב!תפריט". מתעלם מההודעה החלטת להסתכל סביב על מנת לחפש משהו מעניין בהמשך הרחוב הבחנת בטירה עצומה שבשביל לקנות אותה אפילו לך אתה תצטרך קצת יותר מדמיי הכיס החודשיים. לאחר מחשבה קצרה קיבלת החלטה ללכת לכיוון הטירה, בדרך לטירה ראית מבנה עצום שמעליו היה כתוב:"ספרייה",בצידו השני של הרחוב נמצאו כמה חנויות נשק קטנות ולידם עמד בניין קטן שמעליו היה רשום :"אימונים". לאחר הליכה ארוכה הגעת לשער הטירה, הסתכלת על שער האבן המפואר לכמה שניות ונכנסת, מסיבה כלשהי לאחר שעברת בשער חזרת חזרה לרוב בו היית קודם.[/color]
[color="darkred"]
אביזי:
סקרת את הסחורות שבדוכנים רוב הדוכנים מכרו בעיקר מאכלים שלא ראית מעולם, אך היו דוכנים בודדים שהציעו תכשיטים ונשקים שונים. לאחר האזנה קצרה לאנשים ברחוב הגעת למסקנה שהאנשים מדברים על חיי היומיום המשעממים,איך הם יעברו את היום או מה הם אכלו לארוחת בוקר. חיפוש מהיר ברחוב היה מספיק בשביל להבחין בשלט בו רשום :"פונדק השוטה". בעוד אתה מתקרב לפונדק קפץ חלון הדומה לחלון שנרשמת דרכו :"על מנת להיכנס לתפריט המשחק נא לומר:"מחשב!תפריט".
[/color]
[color="blue"]
אדם:
"הוא משוגע" מלמלו האנשים שעברו לידך בעוד שמעו אותך ממלמל,התעלמת זה כלום לעומת המבטים בעולם האמיתי. ניסית להזיז את רגלך בפעם המיליון לפחות מאז התאונה, אבל הפעם היה משהו שונה, אצבעות הרגלים זזו! לאט לאט הצלחת להזיז יותר ויותר שרירים ברגלים לאחר שהחלטת שהתחממת מספיק ניסית להיעמד לבד,קיפלת את רגליך לכיוון הבטן ובעזרת הידיים איזנת את עצמך. בזהירות ישרת את הרגלים, כמה סנטימטרים לפני שהתיישרת לגמריי קפץ מולך חלון הדומה לחלון שנרשמת דרכו :"על מנת להיכנס לתפריט המשחק נא לומר:"מחשב!תפריט".[/color]
-
[quote=flupy;1437514][color="magenta"]שקד :
אתה מתחיל ללכת ברחוב נדחף בין האנשים,בעוד אתה הולך קפץ חלון הדומה לחלון שנרשמת דרכו :"על מנת להיכנס לתפריט המשחק נא לומר:"מחשב!תפריט". מתעלם מההודעה החלטת להסתכל סביב על מנת לחפש משהו מעניין בהמשך הרחוב הבחנת בטירה עצומה שבשביל לקנות אותה אפילו לך אתה תצטרך קצת יותר מדמיי הכיס החודשיים. לאחר מחשבה קצרה קיבלת החלטה ללכת לכיוון הטירה, בדרך לטירה ראית מבנה עצום שמעליו היה כתוב:"ספרייה",בצידו השני של הרחוב נמצאו כמה חנויות נשק קטנות ולידם עמד בניין קטן שמעליו היה רשום :"אימונים". לאחר הליכה ארוכה הגעת לשער הטירה, הסתכלת על שער האבן המפואר לכמה שניות ונכנסת, מסיבה כלשהי לאחר שעברת בשער חזרת חזרה לרוב בו היית קודם.[/color][/quote]
'מה לעזאזל קרה עכשיו..' אני חושב מבולבל והולך למקום שקט שוב.
'אני בבירור לא מבין מה אני אמור לעשות פה עכשיו..' אני חושב, 'נבדוק מה זה התפריט הזה' אני ממשיך ונותן את הפקודה לפתוח אותו כמו שהיה כתוב בחלון.
-
[quote]אדם:
"הוא משוגע" מלמלו האנשים שעברו לידך בעוד שמעו אותך ממלמל,התעלמת זה כלום לעומת המבטים בעולם האמיתי. ניסית להזיז את רגלך בפעם המיליון לפחות מאז התאונה, אבל הפעם היה משהו שונה, אצבעות הרגלים זזו! לאט לאט הצלחת להזיז יותר ויותר שרירים ברגלים לאחר שהחלטת שהתחממת מספיק ניסית להיעמד לבד,קיפלת את רגליך לכיוון הבטן ובעזרת הידיים איזנת את עצמך. בזהירות ישרת את הרגלים, כמה סנטימטרים לפני שהתיישרת לגמריי קפץ מולך חלון הדומה לחלון שנרשמת דרכו :"על מנת להיכנס לתפריט המשחק נא לומר:"מחשב!תפריט".
__________________[/quote]
נמחקה לי תגובה ארוכה x(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מחשב!תפריט" אחזור אחרי מה שהחלון הדריך ואצפה בקור רוח לראות את המשחק. בינתיים אתיישר ואחייך חיוך שלא חייכתי מאז התאונה. 'כדאי לשנות את הכינוי שלי עכשיו, ווילס בכלל לא קשור למציאות החדשה שלי!'
-
[quote=flupy;1437514]
[color=darkred]אביזי:[/color]
[color=darkred]סקרת את הסחורות שבדוכנים רוב הדוכנים מכרו בעיקר מאכלים שלא ראית מעולם, אך היו דוכנים בודדים שהציעו תכשיטים ונשקים שונים. לאחר האזנה קצרה לאנשים ברחוב הגעת למסקנה שהאנשים מדברים על חיי היומיום המשעממים,איך הם יעברו את היום או מה הם אכלו לארוחת בוקר. חיפוש מהיר ברחוב היה מספיק בשביל להבחין בשלט בו רשום :"פונדק השוטה". בעוד אתה מתקרב לפונדק קפץ חלון הדומה לחלון שנרשמת דרכו :"על מנת להיכנס לתפריט המשחק נא לומר:"מחשב!תפריט".[/color]
[/quote]
'זה לבטח הtutorial של המשחק. אני מניח שיש תועלת בלהקשיב.' אני אחשוב, ואז אקרא בקול, "מחשב! תפריט.", ואבדוק מה יקרה.
-
[color=magenta][color=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...
שקד+אביזי+אדם:
"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.
שכל אחד ממכם ישלח לי הודעה פרטית עם סקיל שהוא רוצה לקבל בהתחלה, תנסו למצוא סקיל שיתאים לדמות שלכם...
[/color] [/color]
-
[quote=flupy;1437704][color=magenta][color=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...
שקד+אביזי+אדם:
"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.[/color]
[/color][/quote]
'אממ.. נראה מה זה..' אני חושב ומעביר בין הלשוניות, אני מסתכל בכל אחת מהן אם יש מידע כלשהו או בכללי משהו שתופס את העין.
-
[quote=flupy;1437704][color=magenta][color=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...[/color]
[color=magenta]שקד+אביזי+אדם:[/color]
[color=magenta]"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.[/color]
[color=magenta]שכל אחד ממכם ישלח לי הודעה פרטית עם סקיל שהוא רוצה לקבל בהתחלה, תנסו למצוא סקיל שיתאים לדמות שלכם...[/color]
[/color][/quote]
מעניין מאוד, בדף זה היה שחור ובחלון הציטוט זה ורוד...
--
'נבדוק את הדברים האלו', אחשוב ואגע באפשרויות התפריט אחת אחת כשאני בודק אם יש בהן איזשהו מידע מועיל.
-
[QUOTE=Flupy;1437704][COLOR=magenta][COLOR=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...
שקד+אביזי+אדם:
"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.
שכל אחד ממכם ישלח לי הודעה פרטית עם סקיל שהוא רוצה לקבל בהתחלה, תנסו למצוא סקיל שיתאים לדמות שלכם...
[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
lets see...
אחפש בין הלשוניות לראות אם יש משהו מועיל. אלחץ על החלון ואסתכל על כל אחת מהן על מנת לקבל קצת יותר מידע על המשחק. 'מעניין אם ניתן לשחק פה כדורגל..'
-
שקד:
לאחר בדיקה מהירה בלשוניות אתה מגלה שכמו במשחקים רגילים גם כאן אתה מתחיל עם חפצים מינימאלים, חרב עץ פשוטה ושלושה בקבוקים קטנים המלאים בנוזל אדום. בלשונית "סקילים" אתה מוצא סקיל מוזר הנקרא:"שכרון קרבות,
במשך הקרב הראש מתערפל ומתרכז רק בדבר אחד, האויב. חושייך מתחדדים וכוח הסבל גדל. כלוחם תמיד תרצה לנסות את כוחך נגד אנשים החזקים ממך ותנסה למשוך כמה שיותר את הקרב בשביל ההנאה.
שם לב, עקב שיכוך הכאב אתה עלול למות מאיבוד דם.
הסקיל מופעל אוטומטית בתחילת הקרב ולא ניתן לכיבוי."
אביזי:
לאחר בדיקה מהירה בלשוניות אתה מגלה שכמו במשחקים רגילים גם כאן אתה מתחיל עם חפצים מינימאלים, חרב עץ פשוטה ושלושה בקבוקים קטנים המלאים בנוזל אדום. בלשונית "סקילים" אתה מוצא סקיל מוזר הנקרא:"ברכת הנוחות,
עקב השעמום בחייך פיתחת את היכולת להבחין גם בדברים הקטנים ביותר, אם זה צלילים גבוהים או נמלים המהלכות בפינת החדר.
בעזרת קריאת הסקיל בשילוב עם המילה הפעל וכבה, אתה מסוגל לשלוט בסקיל.
שם לב, שימוש ממושך בסקיל עלול לגרום לך לאבד את אחד החושיים למשך זמן קצר.
חושים המתחדדים:
ראייה,
חושיים נוספים יתווספו בהמשך."
אדם שלח לי תסקיל שבחרת ~
-
[quote=flupy;1438390]שקד:
לאחר בדיקה מהירה בלשוניות אתה מגלה שכמו במשחקים רגילים גם כאן אתה מתחיל עם חפצים מינימאלים, חרב עץ פשוטה ושלושה בקבוקים קטנים המלאים בנוזל אדום. בלשונית "סקילים" אתה מוצא סקיל מוזר הנקרא:"שכרון קרבות,
במשך הקרב הראש מתערפל ומתרכז רק בדבר אחד, האויב. חושייך מתחדדים וכוח הסבל גדל. כלוחם תמיד תרצה לנסות את כוחך נגד אנשים החזקים ממך ותנסה למשוך כמה שיותר את הקרב בשביל ההנאה.
שם לב, עקב שיכוך הכאב אתה עלול למות מאיבוד דם.
הסקיל מופעל אוטומטית בתחילת הקרב ולא ניתן לכיבוי."[/quote]
'שכרון קרבות, אה..? נחמד, זה יכול להיות שימושי, ובכל מקרה קרבות כאלה מהנים בשבילי אז עכשיו הם יהיו עוד יותר' אני חושב ומחייך טיפה בלי לשים לב.
אני מתחיל לזוז ומתקדם אל עבר הבניין שעברתי קודם שהיה רשום מעליו "אימונים" במחשבה שזה בטח מקום מעניין.
'אחת הלשוניות בתפריט הייתה "משימות", לא? מעניין איך אני אמור לקבל את זה..' אני חושב קצת בדרך לבניין ומתנער מהמחשבה לאחר זמן קצר.