[quote=amitlv;1439927]וגם אייל אתה לא יכול לתת באן
מנהלים לא יכולים לתת באן[/quote]
הם יכולים לתת 5 אזהרות רצוף= באן אם כלכך רוצים
Printable View
[quote=amitlv;1439927]וגם אייל אתה לא יכול לתת באן
מנהלים לא יכולים לתת באן[/quote]
הם יכולים לתת 5 אזהרות רצוף= באן אם כלכך רוצים
לא נראלי זה עובד ככה...
[quote=amitlv;1439939]לא נראלי זה עובד ככה...[/quote]
זה כן תאמין לי... זה לא מאוד חוקי ורוב הסיכויים שהוא ירד מניהול אבל... כן...
[quote=yoyoyoyo;1439924]אבל אתה לא כל כך מומחה אתה צריך להיות יותר טוב מרוב הפורום בפייקים כדי להיות מנהל מה שאתה ברמה שלי בקושי[/quote]
בפייקים. תחומים אחרים אני טוב יותר. אני לומד בזכות פוזון ואני אחד המתקדמים שם,עד אז הפרסומים שלי יהיו בדחיפות נמוכה יותר.
[quote=yoyoyoyo;1439943]זה כן תאמין לי... זה לא מאוד חוקי ורוב הסיכויים שהוא ירד מניהול אבל... כן...[/quote]
מי ירד? לא עשיתי כלום! ואיתי הוא פקח לא מנהל
כולם צריכים לשמוע:אני מבין אותו.זה לא מעליב בפניכם כמו שקראתם לאחד הפייקים שלי שחלה אבל בשבילי זה היה פוגע מאוד. ונכון,הוא חדש ולא מבין איך זה הולך ומישהו צריך לשבת ולהסביר לו.אני הייתי מנהל בפורום אחר(מינו אותי) ואז פרשתי בסוף,פה הייתי מספיק זמן וראיתי איך זה הולך אז בריסון עצמי אני יודע.עם פוזון זה הניהול והעיצוב.כל אחד צריך שמישהו ילמד אותו
[quote=joltik;1439949]בפייקים. תחומים אחרים אני טוב יותר. אני לומד בזכות פוזון ואני אחד המתקדמים שם,עד אז הפרסומים שלי יהיו בדחיפות נמוכה יותר.
מי ירד? לא עשיתי כלום! ואיתי הוא פקח לא מנהל
כולם צריכים לשמוע:אני מבין אותו.זה לא מעליב בפניכם כמו שקראתם לאחד הפייקים שלי שחלה אבל בשבילי זה היה פוגע מאוד. ונכון,הוא חדש ולא מבין איך זה הולך ומישהו צריך לשבת ולהסביר לו.אני הייתי מנהל בפורום אחר(מינו אותי) ואז פרשתי בסוף,פה הייתי מספיק זמן וראיתי איך זה הולך אז בריסון עצמי אני יודע.עם פוזון זה הניהול והעיצוב.כל אחד צריך שמישהו ילמד אותו[/quote]
איתי הוא חולה בנפשו והוא חסר מעצורים! יש להוריד אותו מניהול לאלתר
וזה למה אני פרשתי ואחרים פרשו,אתם מחפשים את המנהלים ומתלוננים על כל שטות קטנה,אתם גורמים למנהלים לרצות לפרוש,משגעים אותם הופכים אותם לרעים,משוחחים ביניכם שזה אכן ככה מסיתים את כולם אליו ואז מגיע הרגע הגדול שהוא פורש..
אחרי שהוא פורש,אתם מתחילים להגיד כמה חבל שהוא פרש וכ"ד וכ"ד...ואז כמה ימים אחרי אתם מרכלים על אותו אחד על כמה שהוא רודן ובן אדם רע ועשה הרבה הרבה רע ומלכלכים זה הטבע שלכם ואז בא מנהל אחר ואתם מתלבשים עליו...
זה למה ההנהלה מתפרקת..אתם הגורמים לזה...
אולי נפסיק לריב לשם שינוי? לריב זה לא טוב.
פשוט תרגעו -צריך להוריד את כולם מהדרגות שלהם חוץ מרותם.
ולאחר מכן להחליט על אנשים מתאימים לדרגות כשהיו יותר אנשים.
אבל קודם להוריד את כולם מניהול- זה סתם עושה ריבים.
[quote=monster;1439958]אולי נפסיק לריב לשם שינוי? לריב זה לא טוב.
פשוט תרגעו -צריך להוריד את כולם מהדרגות שלהם חוץ מרותם.
ולאחר מכן להחליט על אנשים מתאימים לדרגות כשהיו יותר אנשים.
אבל קודם להוריד את כולם מניהול- זה סתם עושה ריבים.[/quote]
+1 לעשות דף חדש עם צוות ניהול חדש [b]שווה לכולם[/b]
רותם יבוא רק בשישי ככל הנראה או חמישי...
עוד חודשיים רותם משתחרר,בכל מקרה,אני מאמין שהנושא הזה ינעל וכמובן רותם ישאיר את כולם בהנהלה...
בקיצור,מה שאני מציע,זה ש5-7 משתמשים ישלחו לרותם הודעה ושידברו איתו ולא יוותרו צריכים לדבר עם רותם....לדבר איתו על זה ולא לוותר עד שהוא ישתכנע זה הפיתרון היחיד...
[quote=hellknighti;1439969]רותם יבוא רק בשישי ככל הנראה או חמישי...
עוד חודשיים רותם משתחרר,בכל מקרה,אני מאמין שהנושא הזה ינעל וכמובן רותם ישאיר את כולם בהנהלה...
בקיצור,מה שאני מציע,זה ש5-7 משתמשים ישלחו לרותם הודעה ושידברו איתו ולא יוותרו צריכים לדבר עם רותם....לדבר איתו על זה ולא לוותר עד שהוא ישתכנע זה הפיתרון היחיד...[/quote]
אלכס אלכס אלכס... התמימות...
אתה מכיר את רותם יותר טוב ממני אתה יודע שהוא עקשן ושום דבר לא יעבוד
אז מנסים,מנסים עד שמצליחים...אין לכם ברירה...
גם אני אנסה אם אתם רוצים
[quote=hellknighti;1439977]אז מנסים,מנסים עד שמצליחים...אין לכם ברירה...
גם אני אנסה אם אתם רוצים[/quote]
אתה יכול לנסות... אני ממילא עוד היום בבאן לצמיתות אז זה לא משנה, תעשו מחאה להורדת הבאן שלי
[quote=yoyoyoyo;1439973]אלכס אלכס אלכס... התמימות...
אתה מכיר את רותם יותר טוב ממני אתה יודע שהוא עקשן ושום דבר לא יעבוד[/quote]
באן לשבוע זה יותר מדי.... אפילו לא נתנו אזהרה ישר באן..
לא חושב שאי פעם מישהו קיבל באן מאזהרות מרוב שנותנים באן מהר כזה.. ומי שנתן את הבאן צריך לרדת מניהול אין פה סיבה לבאן..
בדיוק