-
[quote=yort3m;1440171]היה כזה, אורחים החליטו להשתמש בו לפרסום אתרים \ הצפה \ ספאם \ בוטים.
לך תדע אם זה בכלל היה "אורחים"..
חוק זה חוק.
משתמשים אחרים ניצלו את זה לרעה ופתחו משתמש כל פעם שקיבלו באן לצמיתות. ואז הגלגל פשוט חוזר על עצמו. אין מה לעשות כרגע, הבאן נשאר. (המשתמש שאתה מגן עליו קיבל באן כל שבוע למשך שבוע נוסף, אתה יכול לקרוא לזה לחסוך עבודה..)[/quote]
שמע אין לי מה להגיד
נ.ב
אני לא מגן על אף אחד, מי מכיר אותו הכלל? אני רציני עכשיו אני לא צוחק
-
[QUOTE=~BarMaster~;1440179]שמע אין לי מה להגיד
נ.ב
אני לא מגן על אף אחד, מי מכיר אותו הכלל? אני רציני עכשיו אני לא צוחק[/QUOTE]טוב. אני פה אם יש עוד שאלות.
:tiresome:
-
[QUOTE=YoRt3m;1440182]טוב. אני פה אם יש עוד שאלות.
:tiresome:[/QUOTE]
תשאל אותו אפילו
-
[quote=~barmaster~;1440184]תשאל אותו אפילו[/quote]מה אתה רוצה? אמרתי טוב... חחח....
-
[quote=armorboy;1439746]קודם תנו לי להגיד שלי לא אכפת אם אהיה פקח או לא.אם תומכים ויעלו אותי-סבבה, אם לא-גם טוב לי ככה.
בקשר למנהלים-אני חושב שאישית חלק מהמנהלים(בכוונה אני אומר חלק כדי לא להוציא אחרים רע) לא שמים ז*ן על החוקים בפורום:
1)מעליבים משתמשים.
2)מתעלמים מהקפצות ומקפיצים בעצמם אשכולות.
והרשימה ארוכה.
אני חושב, אישית, שיש להוסיף תגבורת להנהלה של הפורום, כמו שאני תמיד אומר:
1)להוסיף עוד פקח/שניים שיהיו [b]פעילים[/b].
2)להעלות משתמש/שניים [b]פעילים [/b]לראשי(מהמנהלים).
ככה היה בתקופה שאני הייתי פקח ובתקופה שהייתי מעדכן והיה בסדר גמור מבחינת עקיפת חוקים ועזרה למשתמשים.
אישית, הייתי מצפה גם לבחור מישהו [b]מההנהלה[/b] לתפקידים האלה, כי זה מבחינתי לא בסדר שמשתמש רגיל בלי ותק יהפוך לדרגה גבוהה כמו פקח.
זה כמו שממנים בחברה עובד חדש בלי ניסיון בגרושים למנכ"ל, זה לא הגיוני.
בקשר להשקעות-אם אתם כ"כ רוצים שמשתמשים ישקיעו בפורום שלכם תתחילו גם אתם. סליחה על ההשוואה אבל זה כמו עם תינוקות-איך הם לומדים ללכת ולדבר?הם רואים את המבוגרים עושים את זה ולאט לאט הם גם מתחילים.
אם אתם, המנהלים, רוצים שישקיעו בפורום שלכם אתם לא יכולים שזה יקרה מכלום, מישהו צריך להתחיל לעשות את זה וזה יהיה אתם.[/quote]
זה הדבר היחיד שיש לי לומר לרותם בנושא.
מקווה שאתה תקשיב לי רותם כי פעמים קודמות שאמרתי לך אתה לא הקשבת.
אל תתייחס לחלק של הפקחות שלי, זה היה בשביל להרגיע את מה שנאמר בחתימה של קילר בי.
-
[quote=armorboy;1440207]זה הדבר היחיד שיש לי לומר לרותם בנושא.
מקווה שאתה תקשיב לי רותם כי פעמים קודמות שאמרתי לך אתה לא הקשבת.
אל תתייחס לחלק של הפקחות שלי, זה היה בשביל להרגיע את מה שנאמר בחתימה של קילר בי.[/quote]1. מי שהעליב ירד מניהול. ללא ספק (דוגמאת עמית שירד מניהול) אבל כמו משתמשים אחרים הם גם יכולים לקבל צ'אנסים, אפילו שמדקדקים איתם יותר.
2. על דברים כאלה אפשר לדווח, שים לב שיש פורומים שמותר להקפיץ.
בקשר למינויים, אני ממנה מנהלים כשאני רואה לנכון.
הקהילה בעצמה מתלוננת על מינויים מוזרים שנראים להם לא טוב בעיניים, אז למה למהר?
-
[quote=yort3m;1440212]1. מי שהעליב ירד מניהול. ללא ספק (דוגמאת עמית שירד מניהול) אבל כמו משתמשים אחרים הם גם יכולים לקבל צ'אנסים, אפילו שמדקדקים איתם יותר.
2. על דברים כאלה אפשר לדווח, שים לב שיש פורומים שמותר להקפיץ.
בקשר למינויים, אני ממנה מנהלים כשאני רואה לנכון.
הקהילה בעצמה מתלוננת על מינויים מוזרים שנראים להם לא טוב בעיניים, אז למה למהר?[/quote]
אני לא אומר לך למהר, אני רק מציע את הרעיון הזה ושתדע שזה המבנה שמתאים להנהלה הגבוהה.
ככה היה כשהייתי מעדכן ואח"כ פקח ואני בטוח שאתה זוכר שכמעט ולא היו בעיות בזמן הזה.
-
רותם, הצעה קטנה רק בקשר לדרך היצירת קשר של משתמשים בבאן
אי אפשר להגדיר פורום לתלונות למשתמשים רשומים, שאם אתה מקבל באן אתה יכול להיכנס אך ורק לאותו פורום ספציפי ולא לשאר החלקים?
-
[quote=triple-t;1440223]רותם, הצעה קטנה רק בקשר לדרך היצירת קשר של משתמשים בבאן
אי אפשר להגדיר פורום לתלונות למשתמשים רשומים, שאם אתה מקבל באן אתה יכול להיכנס אך ורק לאותו פורום ספציפי ולא לשאר החלקים?[/quote]אתם מחפשים פתרונות אחרים ל'בעיה' הזאת כאילו זאת בעיה בכלל. יש כפתור יצירת קשר והוא אמור לעשות את העבודה שאתם מחפשים לה פיתרון ואין שום סיבה שלא ישתמשו בו.
ככל הנראה, לא אענה לתשובות נוספות עד יום חמישי כי אני חוזר לצבא מחר ב-5 בבוקר.
-
בפורום מנהלים ראיתי אשכול שמציע לעשות קורס מזורז למנהל\פקח חדש. אני חושב שצריך לעשות את זה
-
[quote=armorboy;1440217]אני לא אומר לך למהר, אני רק מציע את הרעיון הזה ושתדע שזה המבנה שמתאים להנהלה הגבוהה.
ככה היה כשהייתי מעדכן ואח"כ פקח ואני בטוח שאתה זוכר שכמעט ולא היו בעיות בזמן הזה.[/quote]
מצחיק שאתה אומר את זה, בתקופה שניהלת עשו עליך וואחד לינץ'
-
מדוע אתה מדליף מפורום מנהלים?!?
-
[quote=flupy;1440231]מצחיק שאתה אומר את זה, בתקופה שניהלת עשו עליך וואחד לינץ'[/quote]
בגלל זה אמרתי כמעט ולא..