-
נועם
פלאטיום בוקר.
--
בעוד אתה תוהה על הפוקימונים שניתן לקבל בכישופייה, אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט. המקום די חשוך ויש בו מדפים רבים עם ספרים. בכישופייה אין חלונות והיא מוארת בעזרת לפידים. לפתע אור מסנוור תוקף את עיניך ומהמם אותך. בינתיים אתה מרגיש שדוחפים אותך כנגד קיר.
"זה רק אדם." אומר קול אחד במרחק מסויים ממך.
"ובכל זאת אדם שמתפרץ לכישופייה. זה כבר השלישי היום וזה מתחיל לעצבן." אומר קול קרוב יותר אליך. הראייה שלך מתחילה להתבהר ואתה רואה שני אנשים בגלימות סגולות, מה שאתה יודע שהם הבגדים של מכשפים קוטוריים. אחד מהם מחזיק אותך כנגד הקיר.
"דבר! מדוע אתה מתפרץ לכישופייה?!" הוא שואל אותך.
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אתה הולך בשקט ובצייתנות אחרי המכשפים והם מובילים אותך למקום שבו יש קצת יותר לפידים והוא מעט יותר מרווח. במקום יש כיסא שעליו יושב עוד מכשף קוטורי שפניו מוסתרות בברדס הגלימה שלו.
"רב מכשפים," פונה אחד המכשפים שהוביל אותך. המכשף מסתובב לכיוונכם. "האיש רוצה לקבל פוקימון."
"זה נשמע הגיוני." משיב רב המכשפים, "אמור לי, אישי הטוב, איזה פוקימון אתה מחפש?"
-
[quote]ונתן
פלאטיום בוקר.
--
אתה הולך בשקט ובצייתנות אחרי המכשפים והם מובילים אותך למקום שבו יש קצת יותר לפידים והוא מעט יותר מרווח. במקום יש כיסא שעליו יושב עוד מכשף קוטורי שפניו מוסתרות בברדס הגלימה שלו.
"רב מכשפים," פונה אחד המכשפים שהוביל אותך. המכשף מסתובב לכיוונכם. "האיש רוצה לקבל פוקימון."
"זה נשמע הגיוני." משיב רב המכשפים, "אמור לי, אישי הטוב, איזה פוקימון אתה מחפש?"[/quote]
"קודם כל,סליחה על ההפרעה וכבוד הוא לי לדבר איתך!" אומר,ולא אאמין שאני מדבר עם המכשף הנודע.
לאחר מכן, אבקש "אני מעוניין בקבלת הפוקימון מאצופ במידה ואפשר"
אומר ואקווה שאקבל את מאצופ ולא פוקימון אחר.
-
[quote=lordabizi;1452487]רונאלד
טרם.
פלאטיום בוקר.
--
המכשף שמחזיק אותך משחרר אותך.
"דְּפוֹק להבא." (תגדיל פי 10 כדי לראות את הניקוד אם אתה רוצה) הוא אומר באיטיות וברוב כוונה, מדגיש כל מילה. "בוא, אנו נביא אותך לאוקוס. השאר בינינו ואל תשים לב למה שקורה סביבך." שני המכשפים נעמדים אחד מלפניך ואחד מאחוריך והם מתחילים ללכת.
"אפילו עוד לפני שהוסמכתי, אך הייתי מתלמד פה, לא העזתי להתפרץ ככה לפה. נוער של היום..." אחד מהם ממלמל.
[/quote]
אני נשאר בשקט וממשיך ללכת בין השניים בעוד והם מובילים אותי למכשף אוקוס.
-
[quote=lordabizi;1452581]נועם
פלאטיום בוקר.
--
בעוד אתה תוהה על הפוקימונים שניתן לקבל בכישופייה, אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט. המקום די חשוך ויש בו מדפים רבים עם ספרים. בכישופייה אין חלונות והיא מוארת בעזרת לפידים. לפתע אור מסנוור תוקף את עיניך ומהמם אותך. בינתיים אתה מרגיש שדוחפים אותך כנגד קיר.
"זה רק אדם." אומר קול אחד במרחק מסויים ממך.
"ובכל זאת אדם שמתפרץ לכישופייה. זה כבר השלישי היום וזה מתחיל לעצבן." אומר קול קרוב יותר אליך. הראייה שלך מתחילה להתבהר ואתה רואה שני אנשים בגלימות סגולות, מה שאתה יודע שהם הבגדים של מכשפים קוטוריים. אחד מהם מחזיק אותך כנגד הקיר.
"דבר! מדוע אתה מתפרץ לכישופייה?!" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני מצטער שהתפרצתי רבותיי" אני עונה
"באתי לחפש את המכשף אוקוס הגדול אני אמור לקבל ממנו את הפוקימון ההתחלתי שלי למסע"
-
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
"ניתן לקבל מאצ'ופ." עונה בפשטות רב המכשפים. לאחר מכן הוא מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל מהר ופוקרשת אחת מתרוממת מהמדף מרחפת באיטיות לכיוונך ומתחילה להסתובב באיטיות סביב הראש שלך. אתה יכול לראות באור הקלוש שבתוך הפוקרשת נמצא מאצ'ופ. "ואני מניח שתזדקק גם לאלו." הוא אומר ואז ממקום סמוך מתרוממות שתי פוקרשתות נוספות ומצטרפות למעגל סביבך, ואתה מבחין שאלו ריקות.
"האם בפיך משהו נוסף?" הוא שואל.
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
אתה הולך בין המכשפים בשקט בכישופייה עד שהם מובילים אותך למקום מעט מרווח יותר. במקום הזה יש שולחן שלידו יש כיסא ועליו יושב מכשף נוסף שפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," פונה אחד המכשפים שהוביל אותך, תופס את תשומת הלב של האדם על הכיסא. "הנער הזה רוצה לקבל פוקימון."
"אני מניח שזה הגיוני." עונה רב המכשפים, "איזה פוקימון אתה מחפש, נערי?" הוא שואל אותך.
נועם
פלאטיום בוקר
--
המכשף מרפה את האחיזה שלו בך.
"דְּפוֹק להבא." הוא אומר באיטיות ומדגיש את המילים. "ואתה לא 'אמור' לקבל ממנו פוקימון, אלא אתה 'רוצה' לקבל ממנו פוקימון. רב המכשפים אינו חייב לך שום דבר." הוא גוער בך, "נוביל אותך אליו. לך בינינו ותשתדל שלא לשים לב מה קורה מסביבך."
-
[quote=lordabizi;1452834]נועם
פלאטיום בוקר
--
המכשף מרפה את האחיזה שלו בך.
"דְּפוֹק להבא." הוא אומר באיטיות ומדגיש את המילים. "ואתה לא 'אמור' לקבל ממנו פוקימון, אלא אתה 'רוצה' לקבל ממנו פוקימון. רב המכשפים אינו חייב לך שום דבר." הוא גוער בך, "נוביל אותך אליו. לך בינינו ותשתדל שלא לשים לב מה קורה מסביבך."[/quote]
אני הולך בשקט עם המכשפים,מנסה לשמור על פרופיל נמוך ושוב תוהה לעצמי איזה פוקימון אוכל לקבל
אם בכלל...
-
[quote=lordabizi;1452834]יונתן
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
אתה הולך בין המכשפים בשקט בכישופייה עד שהם מובילים אותך למקום מעט מרווח יותר. במקום הזה יש שולחן שלידו יש כיסא ועליו יושב מכשף נוסף שפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," פונה אחד המכשפים שהוביל אותך, תופס את תשומת הלב של האדם על הכיסא. "הנער הזה רוצה לקבל פוקימון."
"אני מניח שזה הגיוני." עונה רב המכשפים, "איזה פוקימון אתה מחפש, נערי?" הוא שואל אותך.
[/quote]
"שלום אדוני, זהו כבוד רב לפגוש אותך" אומר בנימוס לפני שאבקש את הפוקימון עליו חשבתי.
"הייתי מאוד שמח אם אוכל לקבל מריפ" אומר ואקווה שניתן לקבל אחד.
-
[quote]ונתן
פלאטיום בוקר.
--
"ניתן לקבל מאצ'ופ." עונה בפשטות רב המכשפים. לאחר מכן הוא מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל מהר ופוקרשת אחת מתרוממת מהמדף מרחפת באיטיות לכיוונך ומתחילה להסתובב באיטיות סביב הראש שלך. אתה יכול לראות באור הקלוש שבתוך הפוקרשת נמצא מאצ'ופ. "ואני מניח שתזדקק גם לאלו." הוא אומר ואז ממקום סמוך מתרוממות שתי פוקרשתות נוספות ומצטרפות למעגל סביבך, ואתה מבחין שאלו ריקות.
"האם בפיך משהו נוסף?" הוא שואל.[/quote]
"לא אדוני,תודה רבה על העזרה וסליחה על ההפרעה" אומר,לאחר מכן אפנה אל האנשים בגלימות
"אני צריך ליווי גם לדלת היציאה? או שאני יכול להגיע לשם בכוחות עצמי?"
-
[B]שם במשחק:[/B] כריס שרווד (sherwood)
[B]מין:[/B] זכר
[B]גיל:[/B] 21
[B]אופי:[/B] -
[B]ממלכה:[/B] ג'טרמו
[B]רקע:[/B] בן אדם רגיל (עד כמה שמעמד העוני רגיל). כריס הוא בן של חוואי ובזכות זאת הוא מבין בכל עניין הצמחים (רעילים/לא רעילים, למאכל/לא למאכל, וכו'). כריס הוא הבן השלישי מתוך תשעה, ובגלל זה שמח כבר לצאת מהבית ולהיות לבד זמן מה.
פוקימון התחלתי: האפיני (שקלתי גם ריידון אבל זה יהיה כיך יותר עם האפיני אני חושב)
[B]תמונה:[/B] [IMG]http://srv1.jpg.co.il/2/5240189f2fd23.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] תודה תודה תודה! על זה שלא צריך לכתוב אופי, אני אף פעם לא נצמד וזה יוצא לי גרוע אחר כך (-.-)
[B]הצהרה:[/B]
אני, החתום מטה ובצד, מתחייב שקראתי את כל הכתוב בדף המשחק (כולל מה שכתוב בהודעה השלישית) לפני שמילאתי את הטופס לעיל. אני פניתי אל מנהל המשחק, LordAbizi ושאלתי אותו על כל חלק במשחק שלא היה ברור, וכעת כל המידע במשחק מובן לי לכאורה ולפי מיטב ידיעתי. לראיה באתי על החתום: Mr. Blue Sky (עמית)
----------------------
[B]שם הדמות:[/B] שרה (יעני serah)
[B]מין:[/B] נקבה
[B]ממלכה:[/B] ג'טרמו
[B]קורות חיים:[/B] לא לגמרי ידוע, כריס פגש אותה בכישופייה כמה פעמים והם התחברו ומרבים להיפגש (אחרי שיתחיל המסע כמובן)
[B]פוקימונים:[/B] התחלתי : פידג'י
ארקניין וניינטיילס, השאר נתון לבחירתך
[B][B]תמונה:[/B][/B] אממ.. אני אמצא כבר משהו שיראה מתאים ואביא מאוחר יותר, טוב?
-
תראו מה זה, ארבעה בני אדם להגיב להם בו זמנית.
נועם
פלאטיום בוקר
--
המכשפים מובילים אותך בכישופייה למקום מעט מרווח יותר שבו יש שולחן ולידו יושב מכשף שפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," פונה אליו אחד מאלו שהובילו אותך. רב המכשפים פונה לכיוונכם. "האיש הזה רוצה לקבל פוקימון."
"זה די סביר." אומר רב המכשפים. "אמור לי, איזה פוקימון תרצה?"
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
"זה אפשרי." אומר רב המכשפים מושיט את ידו לכיוון איזשהו מדף ומתחיל למלמל מילים מהר. פוקרשת אחת מתחילה לרחף ונעה לכיוונך ונכנסת לתנועה איטית סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת מריפ (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "אני מניח שגם תזדקק לאלו." הוא אומר וגורם לכך שממדף אחר שתי פוקרשתות נוספות מתחילות לרחף ומצטרפות למעגל סביבך. אתה רואה שאלו פוקרשתות ריקות.
"האם רצית דבר מה נוסף?" הוא שואל.
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
"המכשפים ילוו אותך ליציאה. ו-.." הוא מגחך מעט, "אל תתפרץ לכישופיות." המכשפים שוב נעמדים סביבך ומוכנים ללוות אותך ליציאה.
Mr.Blue Sky
קודם כל שכחת צורת פנייה בטופס.
בנוגע לתמונה לשרה זה לא חשוב לי אז אם בא לך תביא אחר כך ואם לא אז אל תביא אף פעם ואני גם לא אתלונן.
ובנוגע לשרה... תביא לי קצת יותר חומר לעבוד איתו כי זה יותר מדי אבסטרקטי. תן לי קצת יותר חומר מוצק.
-
[quote=lordabizi;1452937]
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
"זה אפשרי." אומר רב המכשפים מושיט את ידו לכיוון איזשהו מדף ומתחיל למלמל מילים מהר. פוקרשת אחת מתחילה לרחף ונעה לכיוונך ונכנסת לתנועה איטית סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת מריפ (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "אני מניח שגם תזדקק לאלו." הוא אומר וגורם לכך שממדף אחר שתי פוקרשתות נוספות מתחילות לרחף ומצטרפות למעגל סביבך. אתה רואה שאלו פוקרשתות ריקות.
"האם רצית דבר מה נוסף?" הוא שואל.
[/quote]
"תודה רבה אדוני" אומר בעודי מכניס את הפוקרשתות לתיק שלי.
"ואני מתנצל שוב על התפרצותי לכשיופיה שלך" אוסיף לפני שאסתובב ואפנה לשני המכשפים שמאחורי.
"אני מניח שאתם תלוו אותי החוצה נכון?" אומר "תודה לכם" אוסיף במהירות ואחכה שיהיו מוכנים להוביל אותי מחוץ לכישופייה.
-
[quote]
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
"המכשפים ילוו אותך ליציאה. ו-.." הוא מגחך מעט, "אל תתפרץ לכישופיות." המכשפים שוב נעמדים סביבך ומוכנים ללוות אותך ליציאה.[/quote]
אתחיל ללכת לכיוון היציאה עם המכשפים, אני משתדל שוב לא להסתכל על שום דבר ואני מתמקד בדלת היציאה.
-
[quote=lordabizi;1452937]נועם
פלאטיום בוקר
--
המכשפים מובילים אותך בכישופייה למקום מעט מרווח יותר שבו יש שולחן ולידו יושב מכשף שפניו מכוסות בברדס.
"רב מכשפים," פונה אליו אחד מאלו שהובילו אותך. רב המכשפים פונה לכיוונכם. "האיש הזה רוצה לקבל פוקימון."
"זה די סביר." אומר רב המכשפים. "אמור לי, איזה פוקימון תרצה?"[/quote]
"זה כבוד גדול לפגוש אותך המכשף הנודע אוקוס" אומר לרב המכשפים
"תהיתי אם יש בידיך את פוקימון לטאת האש-צ'רמנדר,אדוני"
-
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
"כל טוב לך." איחל רב המכשפים, ושני המכשפים שהביאו אותך גם ליוו אותך ליציאה של הכישופייה, וכעת יצאת ממנה.
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אתה הולך בין המכשפים ולא מייחס חשיבות למה שאתה קולט בזוית העין, עד שהמכשפים מביאים אותך ליציאה ופותחים את הדלת.
"כל טוב לך." אומר אחד מהם, וכעת יצא מהכישופייה.
נועם
פלאטיום בוקר.
--
"כן. יש הפוקימון הזה כאן." אומר המכשף, מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל במהירות מילים לא מובנות. מהמדף פוקרשת אחת מתחילה לרחף, עפה לכיוונך, ונכנסת למסלול מעגלי איטי סביבך. אתה רואה דרך הפוקרשת שבפנים יש צ'ארמנדר. "אני מניח גם שתזדקק לאלו." הוא אומר וגורם לכך ששתי פוקרשתות נוספות מרחפות ומצטרפות למעגל סביבך. אתה מבחין שאלו ריקות.
"דבר נוסף בפיך?" הוא שואל.
-
[quote]
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אתה הולך בין המכשפים ולא מייחס חשיבות למה שאתה קולט בזוית העין, עד שהמכשפים מביאים אותך ליציאה ופותחים את הדלת.
"כל טוב לך." אומר אחד מהם, וכעת יצא מהכישופייה.
[/quote]
לאחר שאצא,אפתח את הפוקירשת בזהירות כדי להוציא את מאצופ,לאחר שאראה את פניו המבולבלות:ארגיע אותו ואסביר "שלום מאצופ,אני עכשיו המאמן שלך ואנחנו יוצאים ביחד למסע."