-
[quote=hit man;1456753]אני שוקל להוריד ללורד אביזי דרגה בדירוג משתמשים שלו, רק בשביל שיתעצבן קצת ויתן לי מה לעשות בתור מנהל ראשי.[/quote]
למה נראה לך שאכפת לי מהדרגה שלי? כל עוד אני לא בבאן, ממש לא אכפת לי מה הצבע שלי. ברגע שתתן לי באן זה ייתן לי סוף סוף תמריץ למצוא חיים מחוץ לפורום הזה, וברגע שאני אצליח לעשות את זה אני לא רואה סיבה לחזור לפה.
-
אביזי - אז אפשר לשחק אותה בפסיכולוגיה הפוכה ולקדם אותך להיות פקח.
-
[quote=hit man;1456757]אביזי - אז אפשר לשחק אותה בפסיכולוגיה הפוכה ולקדם אותך להיות פקח.[/quote]
אתה יכול לעשות את זה, אבל דע לך שאני מתחייב לא למלא כלל את תפקידי כפקח.
זה לא יהיה שונה מלשנות לי את הצבע. וכפי שאמרתי, כל צבע שאינו חום-אדום הוא מקובל עליי בהחלט.
-
-
[quote=canaan;1456755]אני גם, אבל יותר ממך.
ואתה?
אתה יכול. אתה רק צריך להאמין בעצמך.
ובלב הקלפים.[/quote]
אני כן, אבל אפילו יותר ממך. מה איתך?
-
-
[quote=חמוף;1456760]אני כן, אבל אפילו יותר ממך. מה איתך?[/quote]
אני רק אגיד שהופיר הרבה יותר ממך. אפילו יותר ממני!
אבל אני הכי הרבה.
-
אפשר גם לעשות חוק פשוט ולסגור את נו"ד לנצח. סיבת קיומך נעלמה בין רגע.
-
[quote=canaan;1456762]אני רק אגיד שהופיר הרבה יותר ממך. אפילו יותר ממני!
אבל אני הכי הרבה.[/quote]
מה הופיר מבין בכלל הוא סתם חמוף יותר
אני הכי הרבה כפול מיליון
-
[quote=hit man;1456763]אפשר גם לעשות חוק פשוט ולסגור את נו"ד לנצח. סיבת קיומך נעלמה בין רגע.[/quote]
מקור הרשע בעולם, למה נראה לך שאתה מבין את סיבת הקיום שלי פה? סיבת הקיום שלי היא trade off עדין בין שעמום מוחלט לבין הרצון לשבור את השעמום המוחלט. הנו"ד משחק פה חלק מאוד קטן.
אבל אני מעודד אותך לעשות את זה. אני אשמח לראות את כמות נושאי התלונה במשוב.
ויום אחד אנחנו נציל את אייל גולן מידיך, ואז רותם ייכנס באמ-אמא שלך.
-
סתכלו תדיבוב העברי [url]https://www.youtube.com/watch?v=bENYEFM2jVQ[/url]
ואת הדיבוב הזה [url]https://www.youtube.com/watch?v=WUW2hRQkegM[/url]
איך הדיבוב העברי הורס לפעמים!!
-
אני מחוקק ביום הזה חוק - התייחסות ללורד אביזי משמעה עבירה על החוקים. כל מי שימצא עונה לו, מצטט אותו, או מגיב לו, יקבל באן לחודש.
-
[quote=hit man;1456769]אני מחוקק ביום הזה חוק - התייחסות ללורד אביזי משמעה עבירה על החוקים. כל מי שימצא עונה לו, מצטט אותו, או מגיב לו, יקבל באן לחודש.[/quote]
האם החוק תקף על מנהלים?
-
[QUOTE=Hit Man;1456769]אני מחוקק ביום הזה חוק - התייחסות ללורד אביזי משמעה עבירה על החוקים. כל מי שימצא עונה לו, מצטט אותו, או מגיב לו, יקבל באן לחודש.[/QUOTE]
הגזמת
-
[quote=חמוף;1456764]מה הופיר מבין בכלל הוא סתם חמוף יותר
אני הכי הרבה כפול מיליון[/quote]
אתה לא תגיד לי
[quote=hit man;1456769]אני מחוקק ביום הזה חוק - התייחסות ללורד אביזי משמעה עבירה על החוקים. כל מי שימצא עונה לו, מצטט אותו, או מגיב לו, יקבל באן לחודש.[/quote]
מה זה זה