נראה לי שרק surf וwaterfall. Waterfall אתה תשיג בשלב מסויים כחלק מהעלילה לקראת הסוף. לקראת המכון השמיני.
ורק כדי להבהיר: אתה תלכוד את באגון. תצטרך להתאמץ עוד כדי לפתח אותו לסאלאמנס.
Printable View
נראה לי שרק surf וwaterfall. Waterfall אתה תשיג בשלב מסויים כחלק מהעלילה לקראת הסוף. לקראת המכון השמיני.
ורק כדי להבהיר: אתה תלכוד את באגון. תצטרך להתאמץ עוד כדי לפתח אותו לסאלאמנס.
[quote=lordabizi;1463290]נראה לי שרק surf וwaterfall. Waterfall אתה תשיג בשלב מסויים כחלק מהעלילה לקראת הסוף. לקראת המכון השמיני.
ורק כדי להבהיר: אתה תלכוד את באגון. תצטרך להתאמץ עוד כדי לפתח אותו לסאלאמנס.[/quote]
אוקי וכמה מכונים יש אם המכון השמיני הוא לקראת הסוף? ניראלי אני בערך במכון השישי כבר
השמיני הוא האחרון. אחרי זה יש רק ליגה. אחרי הליגה נפתחת חזית הקרב ובזה בערך נגמרים הדברים המעניינים שאפשר לעשות במשחק.
[quote=treeko;1463165]אני בברקת והתחלתי עם פוקימון האש ותפסתי את ארון[/quote]
אז קח עצה ממישהו שמשחק שנים במשחקים של פוקימון וסיים את כולם למעט x וy שלא משחק בהם כי אין אותם למחחשב בכל מקרה
בגלל שלקחת טורציק הוא התפתח לבלייזקן בסוף ויהיה לך אש ולחימה אז אתה לא צריך אריאמה שהוא גם לחימה
קח לך את בלייזקן אש לחימה
קח את ארון פתח אותו לאגרון שהוא מתכת ואבן
קח באגון פתח אותו לסלמנס שהוא אחד החזקים והוא כמובן סוג מעופף דרקון
קח שפטרי אפשר לתפוס את תת הההתפתחות שלו בתחילת המשחק סוג עשב ואופל גם ממולץ
לגביי פוקמון מים אתה יכול ללכוד קורפיש ולפתח אותו או ללכוד סטריו בחכה לתת לו אבן מים ואז יהיה לך סטרמי סוג מים ועל חושי
והפוקמון האחרון שאני מציע לך פשוט תבחר את מי שבא לך כי אתה צריך גם פוקמנים לחזית הקרב אחרי הליגה שזה שבעה מתקני קרב מגוונים אם אין לך כוח לאמן את כל מי שאמרתי לך יש קודים לריר קנדי שזה מעלה רמות
[QUOTE=word_ life;1463603] אם אין לך כוח לאמן את כל מי שאמרתי לך יש קודים לריר קנדי שזה מעלה רמות[/QUOTE]
נכון שזה מעלה רמות אבל אם מעלים פוקימון ב-rare candy הוא לא מקבל את כל הנקודות כשהוא עולה רמה,
לדוגמא:יש לי סאלמנס רמה 100 שהעלתי עם ראר קנדי ההתקפה שלו היא 100 ויש לי סאלמנס רמה 100 שהעלתי בלי ראר קנדי וההתקפה שלו 150 וככה זה לכל הסטטוסים וזה סתם דוגמאות זה לא באמת 100 ו-150.
זה בגלל שrare candy מאפס ev
[QUOTE=The Heliolisk;1463615]זה בגלל שrare candy מאפס ev[/QUOTE]
זה פחות או יותר למה שהתכוונתי :wink: