[b]צ'אד[/b]
"מאיפה אני אמור לדעת למה?" הוא אומר וקם ממך, "אני מנסה להציל את החיים שלך. מה אתה חושב, שסתם החיילים האלה פיצצו לנו את הכפר. אם אתה רוצה למות אז תלך לשם." הוא רץ מהמקום ונעלם מעיניך.
Printable View
[b]צ'אד[/b]
"מאיפה אני אמור לדעת למה?" הוא אומר וקם ממך, "אני מנסה להציל את החיים שלך. מה אתה חושב, שסתם החיילים האלה פיצצו לנו את הכפר. אם אתה רוצה למות אז תלך לשם." הוא רץ מהמקום ונעלם מעיניך.
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 11 2008, 09:41 PM
[b] [b]דון[/b]
אתם שניכם קופצים למטה.
"מהר, דון, אנחנו חייבים להגיע לבית שלי. נוכל להשיג רכב כדי לברוח." טיפני אומרת לך
[/b][/quote]
"אוקיי!" אני אומר ומחזיק לה ביד ורץ לכון הבית שלה
[b]דון[/b]
את רצים לבית שלה ורואים שכולו התפוצץ.
"אמא, אבא..." מתחילה טיפני לבכות.
אתה מביט סביב ומוצא רכב שחלונותיו מרוסקים.
"אל תבכי!" אני אומר לה ומחבק אותה ואז מביט על המכונית
"חייבים לסוע!" אני אומר ונכנס למכונית
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 11 2008, 10:01 PM
[b] [b]אדי[/b]
"אין איפה לחפש..." לוחש האדם, "הם הרסו הכול. הכול!" [/b][/quote]
"מי הרסו?" אני שואל אותו
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 11 2008, 10:20 PM
[b] [b]צ'אד[/b]
"מאיפה אני אמור לדעת למה?" הוא אומר וקם ממך, "אני מנסה להציל את החיים שלך. מה אתה חושב, שסתם החיילים האלה פיצצו לנו את הכפר. אם אתה רוצה למות אז תלך לשם." הוא רץ מהמקום ונעלם מעיניך. [/b][/quote]
אני אלך אחורה ואברח
[b]דון[/b]
אתם מתחילים לנסוע במכונית ומביטים סביבכם ורואים שכל הבניינים בכפר הרוסים לגמרי. אתה מנסה להאיץ אך המכונית מקרטעת ונעצרת ביציאה מהכפר. אתם יוצאים מהמכונית ולפתע אתם רואים אסטרונאוט אוחז ברובה ומכוון אותו לעברכם.
[b]אדי[/b]
"האנשים שמחוץ לעולם!" הוא לוחש, "אתם לא יכולים להתמודד איתם. הם חזקים מכם ויש להם טכנולוגיה מתקדמת בהרבה! תברחו כל עוד אתם יכולים!"
[b]צ'אד[/b]
אתה רץ מחוץ לכפר ורואה שם ערימה של רובים מוזרים שהקנה שלהם סתום.
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 10:26 AM
[b]
[b]צ'אד[/b]
אתה רץ מחוץ לכפר ורואה שם ערימה של רובים מוזרים שהקנה שלהם סתום. [/b][/quote]
אבדוק מה חוסם את הרובים....ואז אקח רובה אחד אוציא את מה שחוסם את הקנה ואז אקח אותו ואמשיך ללכת
[b]צ'אד[/b]
אתה רואה שהקנה שלם ואין חור ליריות. אתה לוקח אותו וממשיך ללכת. לפתע אתה שומע פיצוץ חזק ואתה מועף מהמקום שאתה עומד בו ונופל על הפציעה ברגל מהירי של החייל
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 10:56 AM
[b] [b]צ'אד[/b]
אתה רואה שהקנה שלם ואין חור ליריות. אתה לוקח אותו וממשיך ללכת. לפתע אתה שומע פיצוץ חזק ואתה מועף מהמקום שאתה עומד בו ונופל על הפציעה ברגל מהירי של החייל [/b][/quote]
אני אצעק:"אחחחח.......ואז אנסה ללכת לשם ולבדוק מה זה עם כל הכאבים שספגתי עד עכשיו
[b]צ'אד[/b]
אתה מנסה ללכת ומתעלף.
אתה מתעורר ליד מדורה בשעת לילה. אתה מסתכל על עצמך ורואה שהרגל הימנית שלך חבושה וכך גם החזה שלך. אתה רואה אישה גדולה יושבת ליד המדורה ואוכלת מקערה.
"התעוררת." היא אומרת ומחייכת אלייך, "תאכל קצת." היא מגישה לך קערה כמו שלה.
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 11:12 AM
[b] [b]צ'אד[/b]
אתה מנסה ללכת ומתעלף.
אתה מתעורר ליד מדורה בשעת לילה. אתה מסתכל על עצמך ורואה שהרגל הימנית שלך חבושה וכך גם החזה שלך. אתה רואה אישה גדולה יושבת ליד המדורה ואוכלת מקערה.
"התעוררת." היא אומרת ומחייכת אלייך, "תאכל קצת." היא מגישה לך קערה כמו שלה. [/b][/quote]
"איפה אני?"אשאל אותה
[b]צ'אד[/b]
"אתה נמצא ביער. מצאתי אותך קודם ליד גבול היער זועק מכאבים. היית פצוע מאוד. מה קרה לך?" היא אומרת לך.
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 11:18 AM
[b] [b]צ'אד[/b]
"אתה נמצא ביער. מצאתי אותך קודם ליד גבול היער זועק מכאבים. היית פצוע מאוד. מה קרה לך?" היא אומרת לך. [/b][/quote]
"האמת.....אחד מהחיילים אמר לי ללכת לריכוז התושבים....אני לא רציתי התנגדתי לו והוא ירה בי ברגל....המשכתי ללכת ואחד ההומלסים ששם אמר לי לברוח ושכולם ימותו בסוף ולא הבנתי למה הוא מתכוון....ואז הוא נעלם......ופתאום שהמשכתי ללכת שמעתי פיצוץ ענק ונפלתי על הדימום שהיה לי ברגל.......ניסיתי לראות מה קורה שם ומאז אני לא זוכר כלום"
אני אומר לה עם מבט די חשדני בכל מה שקורה פה
[b]צ'אד[/b]
"אני מבינה. אז אתה גר בכפר פה. גם אני שמעתי את הפיצוץ אבל לא הבנתי מה קרה." היא אומרת, "תאכל קצת כדי שתוכל להתחזק."