יש לי הרגשה שאני אתאכזב. והם לא יקחו בחשבון את ישראל, ויוצר מצב שלא נוכל פשוט לשחק כאן בארץ. אם כך יהיה, זה יהיה פשוט יום עצוב מאוד עבורי. יש לי ציפייה מאוד גדולה בנושא..
שיגיע 2016!
Printable View
יש לי הרגשה שאני אתאכזב. והם לא יקחו בחשבון את ישראל, ויוצר מצב שלא נוכל פשוט לשחק כאן בארץ. אם כך יהיה, זה יהיה פשוט יום עצוב מאוד עבורי. יש לי ציפייה מאוד גדולה בנושא..
שיגיע 2016!
[quote=itayqt;1483320]יש לי הרגשה שאני אתאכזב. והם לא יקחו בחשבון את ישראל, ויוצר מצב שלא נוכל פשוט לשחק כאן בארץ. אם כך יהיה, זה יהיה פשוט יום עצוב מאוד עבורי. יש לי ציפייה מאוד גדולה בנושא..
שיגיע 2016![/quote]
במקרה כזה מורידים apk/ משתמשים בטאנלבר/הולו/ כל שירות איכון vpn שיש
*הולך בקניון*
*לפתע מקבל התראה על פסיידק שנמצא בקרבת מקום*
*הולך לכיוונו תוך כדי שאני מסתכל על הטלפון*
[IMG]http://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2014/09/Text-fall-into-fountain.gif[/IMG]
רותם אני מאמין שזה יקרה לי אם אני אראה איזה בוויזל משוטט בקניון, אבל אני מניח שרק הדור הראשון יהיה חלק מהמשחק הזה אז הפעם אני לא אפול
רותם אני מאמין שזה יקרה לי אם אני אראה איזה בוויזל משוטט בקניון, אבל אני מניח שרק הדור הראשון יהיה חלק מהמשחק הזה אז הפעם אני לא אפול
#בוויזל_שולט_המקורי
אני חושב שזה מוקדם מידי בשביל דבר כזה.
הar עדיין לא מפותח, הסרטון נראה יפה אבל הוא רחוק מהמציאות, לפחות בשלב הראשוני המוצר לא יגיע לרמה שמוצגת בסרטון.
בעתיד שהar יהיה יותר מפותח, וכמו שיש לאנשים בבית סוני 3 יהיה להם גם הולולנס או אוקולוס ריפט, אז יהיה אפשרי להגיע לרמה של ar שמוצגת בסרטון.
בכ"מ, זה עדיין יהיה כיף, אשמח לשחק גם אם זה יעלה כמה גרושים.
יש שמועות על כך שהמשחק יצא בפברואר. שמועות.
מה גם ידוע שהמשחק פותח כבר בשנתיים האחרונות ולא החל מעכשיו, זה זה אפשרי.
השמועות אומרות שבדצמבר יתפרסם עוד מידע נרחב על המשחק במגזין קורו קורו. תהיו מוכנים :p
ב16 לחודש הבא אמור לצאת משהו גדול בפוקימון, אז יכול להיות שזה קשור
[quote=uzumaki naruto;1491810]ב16 לחודש הבא אמור לצאת משהו גדול בפוקימון, אז יכול להיות שזה קשור[/quote]
אולייייייייי
יהיה אפשר להעביר פוקימונים מפוקימון go אל פוקימון z?
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491811]אולייייייייי
יהיה אפשר להעביר פוקימונים מפוקימון go אל פוקימון z?[/QUOTE]
2 soon 2 know
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491811]אולייייייייי
יהיה אפשר להעביר פוקימונים מפוקימון go אל פוקימון z?[/QUOTE]
הם אמרו שיהיה לזה קשר למשחקים הראשיים אז יכול להיות
[quote=uzumaki naruto;1491856]הם אמרו שיהיה לזה קשר למשחקים הראשיים אז יכול להיות[/quote]
הבנתי שיש שיש השערות שזה מה שיגידו. שאפשר להחליף בין z למשחק הזה.
[QUOTE=YoRt3m;1491858]הבנתי שיש שיש השערות שזה מה שיגידו. שאפשר להחליף בין z למשחק הזה.[/QUOTE]
הלוואי, זה יהיה אדיר
[quote=yort3m;1491858]הבנתי שיש שיש השערות שזה מה שיגידו. שאפשר להחליף בין z למשחק הזה.[/quote]
לא שמעתי שבכלל הכריזו שיש z.
מישהו יודע משהו שאני לא?