-
[QUOTE=The Charmander;1492185][FONT=tahoma][COLOR=#800080][B]אביזי -
[/B]אתה מביט לעבר הרובוט וכשהוא חדל מלנגן לפתע הוא הבחין בך מביט בו ופשוט חייך [/COLOR][COLOR=#800080][URL="https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjREQwLWk1ekhaelE/view?usp=docslist_api"]ואמר[/URL] (לחץ על המילה ואמר חחח)[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מרשים ביותר.
--
אני אביט מסביב לוודא שהוא אכן מסתכל עליי.
"אני? מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה." אומר בעוד אני תוהה אם אני עומד ללמוד על בשרי אילו דברים יותר מועילים הרובוט הזה יודע לעשות...
-
[B]ג׳ואי -[/B]
אני מתכנן לעשות מפרט בשלבים לפי מה שאתם מגלים. אני קצת מאחורה בקטע הזה אבל אני מקווה לסיים עם זה השבוע.
-
אתה נכנס חזרה למסיבה בלית ברירה ופוגש בג׳ונתן שירד לחפש אחריך. הוא נראה כועס ולקח אותך הצידה כדי שאיש לא ישמע. "שמע, אני לא מבין לאן נעלמת, אבל אני מציע שתמצא לך צוות כבר. תפסיק לחטט כמו עכברוש רטוב ותתחיל להנות ממה שמוצע לך. יש פה אחלה אוכל ויופי של אנשים. יש לך שעה שאני מקבל ממך הודעה בשעון שלי שאתה מסודר, יש לך את הפרטים שלי בשעון." אתה מרגיש רטט קל ביד ומביט בשעון החכם שלך,תמונתו של ג׳ונתן היתה שם עם פרטיו. בזמן שהוא מסתלק אתה רואה בחור רזה בעל שיער לבן. הוא לא דיבר עם אף אחד ונראה שהוא התעניין בעיקר בעוף הצלוי ברוטב שזיפים שהכביד על השולחן הדרומי.
[B]אלון -[/B]
אתה מחליט להתרחק מהצמד ההוא שכבר קישקשו וצחקו בקולי קולות. בעצם אניטה צחקה בקולי קולות. אתה מתרחק ואיקון מצטרף אליך, אוחז בוטנים בידו ולועס אותם במרץ. "אני לא חושב שחייבים שלושה בצוות." אומר לך איקון. אבל בעודו אומר זאת אתה מבחין בבחורה הלבושה בבגדים מסורתיים של סין אוכלת בנימוס סלט. היא שוחחה עם עוד בחור שהחליט ללכת משם ולשוחח עם מישהו אחר והיא היתה לגמרי פנויה.
[B]אביזי -[/B]
אלפא מביט בך שוב ואז [URL="https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjSFQ2UjBsUnlCMGc/view?usp=docslist_api"]מוסיף[/URL].
-
[QUOTE]
טיילר -
אתה מתרחק ממנה והיא כבר התיישבה להמשיך לכתוב, סוקרת עוגת תפוזים גבוהה. בנתיים אתה מבחין בבחור גבוה קומה בעל שיער כהה מביט על אחד התמונות שעל הקיר. "מעניין איך ציירו את הציור הזה..." הוא מלמל לעצמו.*
[/QUOTE]
"אני מניח עם כלי של ציור" אני מגחח ופונה אל הבחור. "שלום, אני טיילור, אני חדש כאן"
-
[QUOTE=The Charmander;1492192][B]ג׳ואי -[/B]
אני מתכנן לעשות מפרט בשלבים לפי מה שאתם מגלים. אני קצת מאחורה בקטע הזה אבל אני מקווה לסיים עם זה השבוע.
-
אתה נכנס חזרה למסיבה בלית ברירה ופוגש בג׳ונתן שירד לחפש אחריך. הוא נראה כועס ולקח אותך הצידה כדי שאיש לא ישמע. "שמע, אני לא מבין לאן נעלמת, אבל אני מציע שתמצא לך צוות כבר. תפסיק לחטט כמו עכברוש רטוב ותתחיל להנות ממה שמוצע לך. יש פה אחלה אוכל ויופי של אנשים. יש לך שעה שאני מקבל ממך הודעה בשעון שלי שאתה מסודר, יש לך את הפרטים שלי בשעון." אתה מרגיש רטט קל ביד ומביט בשעון החכם שלך,תמונתו של ג׳ונתן היתה שם עם פרטיו. בזמן שהוא מסתלק אתה רואה בחור רזה בעל שיער לבן. הוא לא דיבר עם אף אחד ונראה שהוא התעניין בעיקר בעוף הצלוי ברוטב שזיפים שהכביד על השולחן הדרומי.
[/QUOTE]
התכוונתי איך זה נראה
כאילו בניין אחד? ביתנים?
לא מצאתי אף מישהו עם שיער לבן
--
׳הוא כבר נראה פחות נחמד׳ אמלמל בראשי ׳יואו׳
׳טוב בואו נסיים עם זה..׳
״אתה, איך קוראים לך?״ אפנה אל הבחור בחוסר חשק להיות נחמד ״אני ג'ואי, בוא תהיה איתי בציוות״
-
[B]טיילר -[/B]
הוא צוחק למשמע בדיחתך ואומר לך "סליחה, שכחתי להציג את עצמי. קוראים לי סטיב. אני מתעניין קצת באומנות וזה. גם אני חדש אגב."
[B]ג׳ואי -[/B]
"סבבה." עונה הבחור בקצרה. "השם הוא וויאט."
הוא מסתובב ומראה עניין בעוגת קרם ואוכל ממנה בשיעמום.
-
[QUOTE=The Charmander;1492198]
[B]ג׳ואי -[/B]
"סבבה." עונה הבחור בקצרה. "השם הוא וויאט."
הוא מסתובב ומראה עניין בעוגת קרם ואוכל ממנה בשיעמום.[/QUOTE]
״תחכה כאן, אני עוד רגע אמצא לנו עוד מישהו״ אגיד ׳זה אחד׳
אסרוק את האולם בחיפוש אחר עוד מישהו עם פוטנציאל להצטוותות
-
[QUOTE=The Charmander;1492185][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][B]*חברים עומס בעבודה וכו׳. אני אגביר קצב בעזרת השם השבוע.
*אני מודע לעובדה שהדף רשומים עוד לא מושלם, אבל הערב זה יהיה בלי נדר.
*אני מכניס עוד חברי צוות בדרגה שלכם. יש לי המון רשומים ולכן יש צורך לעוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=#0099cc][B]תומאס -[/B]
אני מצטער, בגלל שאני מגיב מהפון דילגתי עליך, משום מה פספסתי אותך.
-
"אני פשוט שואל את עצמי, מה דעתך להצתוות איתי. יש לך מבנה גוף טוב, היד האוחזת פוקדור חזקה והצורה בה אתה אוכל מראה שאתה אדם נחוש ביותר. נראה שעל פי הנתונים האלו אנחנו נוכל להסתדר כשותפים." אומר לך הבחור ולוקח כוס קולה קרה עם קרח ולוגם בעדינות, אז הוא ממהר לעמוד נוסף בפנקס שלו ומציין לעצמו בשקט שהוא כרע הכניס לגופו 22 קלוריות.[/COLOR]
[COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -
[/B]אתה מנסה לסחוט את בגדיך ומתעלם מהליחשושים שאתה שומע מעבר לקיר, ממשיך לעבר החצר של הגילדה בה יש זירות קרב פנויות שאיש לא משתמש בהן בגלל הגשם. אתה מבחין שבגדיך נרטבו לחלוטין שוב ושיערך ספוג ואתה מתקשה לראות מה הולך סביבך, סופת רעמים משתוללת ואתה ממהר להיכנס למבנה צדדי שהכיל כל מיני אביזרים לטיפוח הגינה, מעדר וכו׳. כשהגשם החל להתחזק אף יותר אתה רואה קרן אור שבוקעת מפנס גדול ומישהי מתקרבת לעברך. "מה אתה עושה בחוץ? למה אתה נמצא פה בזמן שכולם בפנים אוכלים ונהנים? בוא איתי פנימה!"[/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]אתה מטייל לך ברחבי האולם, מחפש בחורה שתרצה להצטרף אליך. אתה מבחין בבחורה יפת מראה שאכלה באלגנטיות מצלחת עוגיות והיא החליטה לחייך לעברך כשראתה שאתה בוהה בה. היא מיהרה לעברך והציגה את עצמה, נשמעת מעט פחות אלגנטית, עם מביא רומני כבד: "היי חתיך! מה נשמע יפיופי? שמי אניטה ואני ממש אוהבת לשיר, אני מנ זה מתרגשת לקראת מה שהולך פה, הגילדה הולכת להיות ההכל שלי,אני גם רוצה לפתח את כשרון השירה שלי כמובן!" איקון החל להשתעמם ופרש באמצע לכיוון צלחת גדולה של פירות. "מה נשמע ספחת?" דחף אותך בחור בעל שיער כחול פרוע. "למה שלא תתנדף? אני רוצה אותה בצוות שלי."
[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]טיילר -
[/B]אתה מתרחק ממנה והיא כבר התיישבה להמשיך לכתוב, סוקרת עוגת תפוזים גבוהה. בנתיים אתה מבחין בבחור גבוה קומה בעל שיער כהה מביט על אחד התמונות שעל הקיר. "מעניין איך ציירו את הציור הזה..." הוא מלמל לעצמו. [/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]טי ג׳יי -
[/B]*תודה, אני משתדל.
* אני אשמח, כל המטרה היא שתפתח צורות חשיבה שונות ומשונות הן בעלילה והן בקרבות הפוקימונים.
-
היא יוצאת אל עבר הדלת ואתה עוצר אותה לפני שהיא מספיקה לצאת אל הגשם הנורא שבחוץ. היא שומעת את קולך ומרכינה את ראשה. "אני מתגעגעת לחברות שלי. אני מצטערת, זה לא אישי, אני פשוט מפחדת שלא יהיה לי חברים!"
[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]פטריק -
[/B]אממ כן חח
-
"אתה להיות שותף? Avec moi?" מתרגשת הבחורה לפתע. "שמי לקרוא אותו פלורנס. מה שמך לקרוא?"
[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]אביזי -
[/B]אתה מביט לעבר הרובוט וכשהוא חדל מלנגן לפתע הוא הבחין בך מביט בו ופשוט חייך [/COLOR][COLOR=#800080][URL="https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjREQwLWk1ekhaelE/view?usp=docslist_api"]ואמר[/URL] (לחץ על המילה ואמר חחח)[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני דרך הפון
-------''''''----------'-''
"אם אתה רוצה להיות השותף שלי, אז קודם אני צריך לדעת מה שמך, לא?" אשאל אותו בחיוך קטן ואמשיך לבחון אותו "אגב, איזה פוקימון יש לך?" אוסיף.
-
[b]ג׳ואי -[/b]
זה מבנה גדול מאוד כמו מעין טירה שכזאת. בפנים זה קצת כמו פאב גדול ומעל דירות וחדרים של הגילדה. אין מבנים מסביב מלבד הביתן גינון הזה.
-
אתה מחליט לחפש לך שותף נוסף. אתה מביט סביב ורואה שהאולם הגדול מתחיל להתרוקן וצוותים כבר נוצרו. מלבד וואייט בחדר היו עוד שני נערים שישבו ליד שולחן גדול, שהאוכל כבר פונה ממנו. אתה רואה שג׳ונתן החליט דווקא כן להישאר למטה ושוחח עם דפני, המאמנת שקודם ייצגה את הבידור. אתה ניגש אליהם ושואל אותם את השאלה בצורה בנאלית ביותר והם מסתכלים אחד על השני וצוחקים. "סליחה אחי, אנחנו לא בדרגה d. אבל הנער הזה שם ליד החלון נראה כאילו הוא חדש." וואייט התיישב על כורסא גדולה וחיכה לך, מבלי להראות עניין יותר מדי. "אני פה." הצהיר בשיעמום.
אתה חותה את החדר ומציג את עצמך והוא מחייך בהקלה. "ואני חשבתי שלא נשארו חברי גילדה בלי צוות. אכפת לך? אני ממש זקוק לצוות!" הוא אומר לך בחיוך לחוץ. שיערו היה כחול ובגדיו היו פשוט זרוקים עליו בסרבול. הוא היה נראה טוב יחסית וניכר שהוא נהג להתאמן. "שמי כריס אגב," הוא הושיט לך את ידו.
[b]תומאס -[/b]
"אה סליחה. שמי אנדי דרך אגב." הוא חייך וחשף שיניים לבנות ומטופחות. הוא לבש חליפה לבנה שהיתה נקייה מאוד ויחד עם שיניו הוא נראה לשניה כאילו הוא מלאך לבן. "הפוקימון שאני קיבלתי הוא שינקס. הוא מתאים לקרבות בצורה מושלמת..." והוא נסק בהסבר ובהרחבה על האסטרטגיות המתאימות ביותר לשינקס ולמה דווקא בחר בו. בזמן שהוא מדבר ומסביר נערה גבוהה ניגשת אליך וצוחקת. "הוא תמיד מדבר כל כך הרבה? אני אגיד לך מה, למה שלא נצתוות ואני אקפיד לסתום לו את הפה כשיהיה צורך?"
-
[QUOTE=The Charmander;1492223][B]ג׳ואי -[/B]
זה מבנה גדול מאוד כמו מעין טירה שכזאת. בפנים זה קצת כמו פאב גדול ומעל דירות וחדרים של הגילדה. אין מבנים מסביב מלבד הביתן גינון הזה.
-
אתה מחליט לחפש לך שותף נוסף. אתה מביט סביב ורואה שהאולם הגדול מתחיל להתרוקן וצוותים כבר נוצרו. מלבד וואייט בחדר היו עוד שני נערים שישבו ליד שולחן גדול, שהאוכל כבר פונה ממנו. אתה רואה שג׳ונתן החליט דווקא כן להישאר למטה ושוחח עם דפני, המאמנת שקודם ייצגה את הבידור. אתה ניגש אליהם ושואל אותם את השאלה בצורה בנאלית ביותר והם מסתכלים אחד על השני וצוחקים. "סליחה אחי, אנחנו לא בדרגה d. אבל הנער הזה שם ליד החלון נראה כאילו הוא חדש." וואייט התיישב על כורסא גדולה וחיכה לך, מבלי להראות עניין יותר מדי. "אני פה." הצהיר בשיעמום.
אתה חותה את החדר ומציג את עצמך והוא מחייך בהקלה. "ואני חשבתי שלא נשארו חברי גילדה בלי צוות. אכפת לך? אני ממש זקוק לצוות!" הוא אומר לך בחיוך לחוץ. שיערו היה כחול ובגדיו היו פשוט זרוקים עליו בסרבול. הוא היה נראה טוב יחסית וניכר שהוא נהג להתאמן. "שמי כריס אגב," הוא הושיט לך את ידו.
[/QUOTE]
זה מה שחשבתי שזה סטייל הוגוורטס כזה
אבך אז כשיצאתי מהאולם פתאום הייתי בגשם
--
״אני ג'ואי״ אתן לו כיף בחיוך, בידיעה שהוא התכוון שאלחץ את ידו
׳אז נתקעתי עם משעממון ולחוצי׳ אחשוב בחוסר אכפתיות ברור ׳יופי׳
״אז מה עכשיו?״ אשאל אותם ואשלח ליונתן הודעה שהסתדרתי ׳מתי הוא יניח לי כבר..׳
-
[QUOTE=The Charmander;1492223]
[B]תומאס -[/B]
"אה סליחה. שמי אנדי דרך אגב." הוא חייך וחשף שיניים לבנות ומטופחות. הוא לבש חליפה לבנה שהיתה נקייה מאוד ויחד עם שיניו הוא נראה לשניה כאילו הוא מלאך לבן. "הפוקימון שאני קיבלתי הוא שינקס. הוא מתאים לקרבות בצורה מושלמת..." והוא נסק בהסבר ובהרחבה על האסטרטגיות המתאימות ביותר לשינקס ולמה דווקא בחר בו. בזמן שהוא מדבר ומסביר נערה גבוהה ניגשת אליך וצוחקת. "הוא תמיד מדבר כל כך הרבה? אני אגיד לך מה, למה שלא נצתוות ואני אקפיד לסתום לו את הפה כשיהיה צורך?"[/QUOTE]
"אממ..." אמלמל במבוכה קלה לגביה "האמת שאין לי מושג, הרגע פגשתי אותו.." אני אומר לה ואחייך חיוך ביישני "איך קוראים לך, אגב? אולי זה נשמע טוב, צוות משולש.." אשאל אותה בחיוך.
-
[quote]טי ג׳יי -
*תודה, אני משתדל.
* אני אשמח, כל המטרה היא שתפתח צורות חשיבה שונות ומשונות הן בעלילה והן בקרבות הפוקימונים.
-
היא יוצאת אל עבר הדלת ואתה עוצר אותה לפני שהיא מספיקה לצאת אל הגשם הנורא שבחוץ. היא שומעת את קולך ומרכינה את ראשה. "אני מתגעגעת לחברות שלי. אני מצטערת, זה לא אישי, אני פשוט מפחדת שלא יהיה לי חברים!"
[/quote]
סורי על הדיליי, ראיתי שהגבת והתכוונתי להגיב כבר בבוקר אבל הייתי חייב לעוף לבי"ס xd
"אבל.. זאת לא הסיבה שאת נמצאת כאן? בשביל להכיר חברים חדשים?" אשאל אותה ואתקרב אליה בעדינות.
"תשמעי, מה דעתך שנסתובב קצת ביחד, נלמד להכיר אחד את השניה וגם אנשים אחרים, ואם לא תמצאי מישהו שימצא חן בעיניך יותר ממני, נקים ביחד צוות? " אשאל אותה ואחכה לתשובתה
-
[QUOTE=The Charmander;1492192]
[B]אביזי -[/B]
אלפא מביט בך שוב ואז [URL="https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjSFQ2UjBsUnlCMGc/view?usp=docslist_api"]מוסיף[/URL].[/QUOTE]
"לא נראה לי. כלומר, אתה שר בסדר גמור אבל זה לא סגנון המוזיקה המועדף עליי. אני מקווה שאתה מבין." אענה לו.
-
[QUOTE=The Charmander;1492192]
[B]אלון -[/B]
אתה מחליט להתרחק מהצמד ההוא שכבר קישקשו וצחקו בקולי קולות. בעצם אניטה צחקה בקולי קולות. אתה מתרחק ואיקון מצטרף אליך, אוחז בוטנים בידו ולועס אותם במרץ. "אני לא חושב שחייבים שלושה בצוות." אומר לך איקון. אבל בעודו אומר זאת אתה מבחין בבחורה הלבושה בבגדים מסורתיים של סין אוכלת בנימוס סלט. היא שוחחה עם עוד בחור שהחליט ללכת משם ולשוחח עם מישהו אחר והיא היתה לגמרי פנויה.
[/QUOTE]
'למה לא' אחשוב לעצמי בראש ואתעלם קלילות מאיקון, מתקדם לעברה.
"שלום לך גברת, מה שלומך?" אשאל אותה לשלומה, "אני אלון, ואז אייקון. מה דעתך להצטוות אלינו?" אשאל אותה.
-
[B]ג׳ואי -[/B]
לא הייתי אומר סטייל הוגוורטס כי זה הרבה יותר קטן ממנו. אבל תחפש את התמונה של הבית הגילדה של פיירי טייל תקבל את הרעיון הכללי שיש לי בראש.
-
"אני חושב שעכשיו אנחנו צריכים להודיע לבחורה שעשתה את המופע קודם לכן, דפני, היא נראית אחראית." אומר לך כריס ואתם מתקדמים לעברה ומדווחים לה שאתם סיימתם ויש לכם צוות. היא מודיעה לכם שאתם מקבלים על זה שכר, כצוות מגיע לכם 150 לירות.
"אז מה עושים?" שואל כריס ומביט בשטרות המרשימים. "מתחלקים שווה בשווה?"
[B]תומאס -[/B]
"ברור צוות משולש יא טמבל." עונה לך בגסות ומתיישבת לידכם ושמה את זרועותיה על כתפיכם כל אחד בצד אחר. יש ממנה ריח חריף של מנטה ובושם גברי. "שמי זואי אגב. בוא נסיים עם זה ונודיע לבחורה באדום שיש לנו צוות, ראיתי הרגע שצוותים שמסיימים מוקדם מקבלים כסף על זה." אתה מבחין בדפני מחלקת כסף לצוות נוסף ואתה מרגיש שעליך להזדרז.
[B]טי ג׳יי -[/B]
"אני לא מרגישה בנוח ליד אנשים חדשים, אבל אני מתגעגעת לחברות שלי שבבית." אומרת הנערה ולפתע מתנערת ומשפשפת את עיניה. "אוי זה טיפשי. אני בכלל לא צריכה לחשוב ככה ואתה צודק, אנחנו צריכים להסתכל קדימה. קוראים לי ספרינג דרך אגב. אני שמעתי קודם ששמך הוא טי ג׳יי, גם לאחי קוראים טי ג׳יי. שם יפה." היא מנערת את שמלתה ונכנסת חזרה לאולם. "אני אשמח להיות איתך בצוות, אל תדבר שטויות. אבל צריך עוד חבר או חברת צוות נוספים." היא סורקת את החדר בעיניה ורואה בחור נמוך קומה שצוחק בקול רם על כתפו ישב פוקימון קטן שנראה כמו סנאי. היה זה פאצ׳יריסיו. "מה דעתך עליו?" שואלת אותך ספרינג, "אולי תלך לשאול אותו?"
[B]אביזי -[/B]
בחורה נוספת ניגשת לאלפא ושואלת לשלומו והוא עונה לה בסוף הוא מביט עליך [URL="[url]https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjaWpHRERGSk14dzg/view?usp=docslist_api[/url]"]ואומר[/URL]:
"חמוד הרובוט הזה." אומרת הנערה ומביטה בך. היא היתה חייכנית ותמיצת מראה. לפתע לראשונה אתה מרגיש לא נשפט ולא נמדד ולא מקוטלג. "קוראים לי ויולט, איך קוראים לך?"
[B]אלון -[/B]
היא הביטה בך ובאיקון בחיוך וקדה קידה עמוקה. "תודה על הצעתכם הנדיבה, אצטרף ברצון. שמי סול ואני שמחה להכירכם. אודה לך אם תספר לי על עצמך קצת. אבל קודם כדאי להודיע לדפני, הבחורה אדומת השיער שסגרנו צוות. היא אמרה שצוותים ראשוניים מקבלים כסף." אומרת סול בעניין פתאומי כשצוות נוסף ניגש אליה להיסגר. "מהר!" קורא איקון לעבר התור.
-
[QUOTE=The Charmander;1492359][B]ג׳ואי -[/B]
לא הייתי אומר סטייל הוגוורטס כי זה הרבה יותר קטן ממנו. אבל תחפש את התמונה של הבית הגילדה של פיירי טייל תקבל את הרעיון הכללי שיש לי בראש.
-
"אני חושב שעכשיו אנחנו צריכים להודיע לבחורה שעשתה את המופע קודם לכן, דפני, היא נראית אחראית." אומר לך כריס ואתם מתקדמים לעברה ומדווחים לה שאתם סיימתם ויש לכם צוות. היא מודיעה לכם שאתם מקבלים על זה שכר, כצוות מגיע לכם 150 לירות.
"אז מה עושים?" שואל כריס ומביט בשטרות המרשימים. "מתחלקים שווה בשווה?"
[/QUOTE]
אמרתי מבחינת הסידור של הדברים, שזה מבנה אחד גדול שבו רוב הדברים
--
״מין הסתם״ אענה ואחלק 50-50-50
״טוב תודיעו לי איפה החדר שלנו כשתמצאו אותו״ אביא להם את מספר הטלפון שלי ״אני צריך לשירותים״
׳הגיע הזמן לשוטט קצת, עכשיו שירדו לי מהראש׳ אסתובב במבנה בשקט, מחפש אחר חדרים שנראים מעניינים