-
[b]פרק 16[/b]
החייזרים בעולם הזה כל כך מוזרים. לא הבנתי למה אומרים לעיר שלמה ללכת לעשות שיעורי בית ב-5 בערב??? אוקיי אז הם חוזרים הביתה... לול עושים מסיבה לכבוד חזרתם הביתה... לול משתמשים בביפר??? מה נסגר עם הטכנולוגיה בעולם הזה. יוחי יוצא מדעתו? היי, הבחור של הראמן גם יופיע בgo rush, מסתבר. ואף אחד לא ידע את השם של המנכ"לית של החברה שהמציאה את ה rush duels??? נשמע מפוקפק. פשוט חטפו את יוחי... Seems legit. לחבוט בכדורגל עם מחבת זה הישג לא רע. נראה שהצופן uts הוא די דבילי. אבל קונספט נחמד. מקרה של חושך, זה המקרה שאליו יואמו לא מוכנה?? אוקיי. עדיין אין אף דמות בסדרה הזאת שמדברת נורמלי... אולי חוץ מיואמו.
אוקיי, זה היה פרק די חביב בסופו של דבר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יואמו נגד fish sky.
[/spoiler]
-
פרק 17
יפה הארק הזה מתחיל להשתפר, אחלה דו קרב.
חתיכת סיכון להכניס קלפים רנדומלים לחפיסה שלך, אבל אהבתי תרעיון.
Red boot ממש מגניב
-
אה כן, אז יש לנו דו קרב נגד sky fish היום... עוד הומור רדוד עם יוחי. יוחי לא הכי בהיר, הא. אני תוהה אם skyfish ירמה וישתמש ב... דגים האלו כדי לראות מה יש ליואמו ביד. המפלצת שלו מוזרה רצח, הזאתי רמה 7. החפישה של skyfish ממש מותאמת להיות נגד יואמו, הא. זה כל כך מוזר שכל האפקטים משפיעים על מפלצות אור באופן מיוחד. קלף עם royal demon... קלף שמשוייך לroa. לול, יפה מאוד יואמו. חזית את זה שהיריב שלך יודע הכל, אז הדרך היחידה לנצח היא לא לדעת משהו בעצמך על עצמך. או משהו. כזה רגע של יוגיהו. והנה האנלוג שלה לred eyes b dragon, כמו שכבר יש לה אנלוג לblue eyes w dragon. עם 2400 התקפה גם, יפה. מכיוון ש skyfish חשב בקול רם על התכנית שלו, היא בטוח לא תקרה. זה החוק. כזה רגע של יוגיהו. וכן, ההתקפה שלה דרקון גם דומה בשם להתקפה של red eyes b dragon. אני בטוח שskyfish יהיה נושא הדגל של הא-בינריים שצופים בgo rush כי הוא מזדהה כ-"we" כלומר הוא מולטי-מגדרי. נראה שמצפה לנו tournament arc בגולוסיאום?
פרק לא רע, כן. נקווה שימשיך ככה, אבל אני לא אופטימי...
בפרק הבא:
[spoiler]
איזשהו חוזה עתידות.
[/spoiler]
-
[B]פרק 18[/B]
יפה הקרבות והעלילה מתחילים להשתפר, אז הקולוסיאום זה לא ממש טורניר כמו שחשבתי.
הנה החייזרית שעזרה לאוטיס חזרה.
כמו הדו קרב בפרק הקודם, גם כאן היה דו קרב משעשע, חח קבע את עתיד הדו קרב בעזרת עץ או פלי מבלי לדעת מה זה עץ או פלי- יופי גאון( תאמת שגם אני לא יודע מה זה עץ או פלי)
-
בואו נעמיד פנים שאני זוכר משהו מהסדרה הזאת. למה הם קוראים לזה corrufium? תודה על המידע המועיל, מר. פרה-שטן. כן, הקול של גברת סרטן זה הקול של החייזרים שעזרו לאוטיס... ויוחי מיד מתחיל דו קרב עם מישהו. משחק מילים על נוסטרדמוס, הנביא הידוע לשמצה. כן, לספר נבואות עמומות ואז להכריז שהן מתגשמות כי הן עמומות ולכן תמיד מתגשמות. Dark factory of mass production, איזה קלף עתיק. היי הנה משהו עם 666, כמו בסבנס. נוסטרדמוס קבוקי יפני... לול יוחי כל כך מדוכא שהוא כבר לא יכול לדאוג בנוגע לכל השיט הזה. לול הטרלה נאה עם הface down ואז flip כדי לאפס את ההתקפה. אפקטי מטבע, עבר המון זמן מאז שראינו כאלו עם ג'ונוצ'י. טוב, יפה מאוד, זה היה דו קרב מבדר קלות. אופס, מישהו לכד את skyfish.
כן, זה היה לא רע בסך הכל.
בפרק הבא:
[spoiler]
מנבו נגד אויבת לא מוכרת.
[/spoiler]
-
[b]פרק 19[/b]
אני זוכר שהיה רצף של פרקים לא רעים באנימה, נראה איך ממשיכים מכאן. אה כן, sky fish נשאב לאנשהו. היי מאנאבו. היי למפקדת של מאנאבו? איזו הטעיה אידיוטית של יואמו, פנטסטי. אוקיי אז זה למה מאנאבו יהיה בדו קרב במקום הזה. היא גורמת לי לחשוב על umbridge עם כל היצורים החמודים האלו והאופי הקר כמו קרח.wtf איך אפשר לא לספוג נזק בדו קרב. בבירור משהו פה fishy, וניאנדסטר יודעת מה, ואנחנו נגלה רק בעוד כמה דקות. אה, אנשים פשוט מפסידים לה בכוונה כי היא משחקת רק כשיש יחסי מרות? Nice. היה כבר דו קרב כזה ב gx, נגד מישהו שלא הפסיד כי הוא תמיד שיחק נגד אנשים שכפופים לו שנתנו לו לנצח. זה היה איזשהו פרעה. וואו, רנרן מטומטמת בטירוף. ואיכשהו אני בספק שרנרן תנצח גם עם ה"קאמבק הזה". כן, זה לא היה מספיק, כצפוי. דמות מסתורית בברדס מדברת איתם בסוף הפרק. איזה מתח.
פרק לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נפגוש את גוהא יונה המבוקשת?
[/spoiler]
-
פרק יפה, נראה שהם קצת זזים מהר עם הארכ ההזה.
כשאמרו שהיא לא הפיסדה ולא קיבילה נזק חשבתי שיגידו אחר כך שזה בגלל שהיא אף פעם לא שיחה ביוגי הו- טעיתי.
-
[B]פרק 20
[/B]אז הנשיאה היא בעצם הנבלית של הארכ.
טוב בכל סדרה יוגי הו יש תפרק שהגיבור מפסיד והפסד רק גורם לו להתחזק. אז הנה הגיע הרגע של יודיאס להפסיד ולהתחזק.
אז Equip Spells זה החידוש של העונה?
-
רגע מי מו מה, מה קורה פה בתחילת הפרק? כבר הלכתי לאיבוד. אה אז היא מי ששאבה את sky fish. סוף סוף מתייחסים לזה שליודיאס יש דיסק דו קרב בפורמט של סבנס. מה זה ההתקף זעם האמין הזה. מה רנרן רוצה. קצת מוזר שיודיאס והשאר לא מתערבים גם על זה שהיא תשחרר את sky fish. הולי שיט! Sevens road magician!!! אוקיי עכשיו זה נהיה מעניין. עם אותה שורה כמו של יוגה. ואותה מנגינה כמו כשיוגה היה משחק את הקלף הזה. אני מסוקרן. תכלס להחזיר ליד זה חזק ב rush duel כי זה מקטין את כמות הקלפים שהיריב שולף בתור הבא. אז יודיאס נכנס לכלא ביום הראשון שלו בכדור הארץ, nice. הבן אדם שדיבר עם יודיאס... זה גוהא יוגה? אה יפה, כשיודיאס עשה את זה הוא זימן מפלצת במהלך ה battle phase ולכן היא מקבלת הזדמנות לתקוף. אה זאת גוהא יונה בכבודה ובעצמה.. אוקי? מתברר ש equip spell cards הם לא משהו שקיים בrush duel עד עכשיו לפחות. אוי לא, וזה כנראה עושה stack עם האפקט של sevens road עצמו. אוקיי יודיאס הפסיד!
אוקיי זה היה פרק מעולה!
בפרק הבא:
[spoiler]
איכשהו הם מנסים לצאת מהברוך שהם נכנסו אליו.
[/spoiler]
-
[b]פרק 21[/b]
אז הפרק האחרון היה די חזק והותיר רושם, בוא נראה איך ממשיכים מכאן. הממ נראה שה-mik קשורים לduel power. אוקיי מאנאבאו הושיע אותם. הכלב ממלא את תפקיד לונדון... יודיאס חווה heroic bsod. היה מישהו מאחורי הדלת של ה goha company. והקול של המענה האוטומטי מזכיר לי את הקול של kaizo? יכול להיות? נחמד הקטע הזה שכל החלקים שמהם מורכב skyfish יכולים לדבר ביניהם. זה מבדר. משהו בפרופורציה של גובה הבקבוקים והמעבר מבקבוק אחד לבקבוק אחר לא נראה לי הגיוני אבל בסדר. וכבר הם הגיעו למחבוא של הrovian bandits... מה לעזאזל, מה זאת ההתעללות הזאת בקטן מהם. והנה rovian בעצמה... והיא משוררת. יואמו ויוחי נגד רוביאן ביחד? אוקיי סוקרנתי. קירשימיה רוביאן... Plot thickens. גם אם לא היה דו קרב, זה היה פרק לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נקבל את הדו קרב, מן הסתם.
[/spoiler]
-
פרק נחמד.
הגיעו לבוס מהר מדי לטעמי.
מניח שקירשימה היא הבת או אחותו של לונדון קירשימה.
-
[b]פרק 22[/b]
דו קרב נגד רוביאן. בדו קרב לא סטנדרטי של 2 על 1. אז כל אחד מקבל תור אחד בסבב, והתאומים אודו חולקים את החיים שלהם. וואי עם הגוהא יונה הזאת לא תתחיל לסתום כל פעם שרוביאן מדברת זה יהיה מעצבן מאוד. לול אפקטים שפועלים יותר טוב נגד זה שיש מולך יותר יריבים. כמה נוח. אה, השורה הקלאסית של you still take damage! וכן, הפרק הזה יהיה מעצבן עם גוהא יונה שחופרת כל דקה. מה זה הקומבו הזה של יואמו... אבל ברור שזה לא יעבוד. רוביאן הפכה לאדומה. זה כמו הberserker mode של רומין... כן, אותו שם גם... ביוגיהו, הדמות הראשונה שמגיעה ל-100lp מנצחת, אז אני חושב שרוביאן ניצחה. עוד equip spell card. ורוביאן ניצחה, כצפוי. אנשי הסרטן מגיעים לזרוק אותם החוצה. החללית נקטעה לשניים =ם חילוץ ברגע האחרון בידי דמויות לא ברורות. שהן מאניה והכלב שלה.
פרק בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
האנלוג של מנזבורו מופיע...?
[/spoiler]
-
רוביאן הזאת דמות מעצבנת! כל שנייה שרה.
אז בזמנו הפנוי של נארוטו אוזמאקי הוא משחק ביוגי הו?!
-
[B]פרק 23
[/B]3 פרקים ברצף שהגיבורים מפסידים לרעים? זה נראה לי כמו שיא חדש ביוגי הו.
עדכנו את האנימציה בשיר סיום.
-
אה כן, אנחנו פוגשים את הדמות של הramen בסדרה הזאת. אם האוצר הזה קיים אז הוא מטאפורי, זה הניחוש שלי. יש עוד עיר תחתית מתחת לעיר התחתית... לול הטבח הזה נפל קורבן לתרמית של עצמו? מנת מרק שמתחלקת בין כמעט 9 מיליון אנשים, אוקיי. אה ואז זה בחינם כי זאת המנה הראשונה של כל אדם. יפה מאוד. מזכיר לי את הפרק פילר בנארוטו שנארוטו הכין ראמן בעזרת נינג'וטסו... למאניה יש חפיסה שונה כשהיא מגלמת מישהו. אוקיי גם הקלפים של מנג'בורו הם הומאג'ים לקלפים ישנים של יוגיהו. Graceful charity... עוד גרסה של dian keto... ומאניה הפסידה... והם חזרו לטירה כבר. עדיין לא ברור מה הקטע שיודיאס הפך לשטוח. אולי זאת סתם חולצה שיודיאס מודפס עליה..? למה רוביאן אומרת woof.
אכן, רצף הפסדים מוזר לגיבורים!
בפרק הבא:
[spoiler]
מנסים לנפח את החולצה הזאת שהיא יודיאס?
[/spoiler]