[B]פרק 15
[/B]פרק נחמד אבל מרגיש שיכלו לקצר אותו. פרק שלם לקח לה להבין שהתליון נגנב ממנה.
הנה דוט יוצאת פעם ראשונה מהספינה.
כרגיל ליקו מראה שרוי יותר חכם ממנה. לקח לה יותר מדי זמן להבי שמי שעומדת מולה זה דוט.
Printable View
[B]פרק 15
[/B]פרק נחמד אבל מרגיש שיכלו לקצר אותו. פרק שלם לקח לה להבין שהתליון נגנב ממנה.
הנה דוט יוצאת פעם ראשונה מהספינה.
כרגיל ליקו מראה שרוי יותר חכם ממנה. לקח לה יותר מדי זמן להבי שמי שעומדת מולה זה דוט.
אה כן אז אנחנו מתחילים לאחר הצלחה מסויימת של הבחור עם האמבריאון. היא שכחה המון דברים, מסתבר. כמובן שדוט יודעת הכל. אני עדיין מצפה ללנדאו שיעשה משהו מדהים בהמשך. שוב פריד שוכח לספר דברים, הא... ברור שהאובססיה של קאידן לדברים זוהרים תוביל את רוי לאיפה שליקו נמצאת. ה idol של דוט? אה היא מנהיגת מכון?? אה ליקו, כל כך clueless. משלבים פייק ניוז בסדרה, יפה. איך זה לגיטימי ש streamer מכריז על משחק תופסת נגד אדם אקראי ואז עיר שלמה רודפת אחריהם??? למה המשטרה לא מתערבת? זה למעשה עוד פרק recap במסווה? אולי אני ציני מדי אבל בשלב הזה הייתי בטוח שהם יתאספו שם מתוך תהייה שמא ליקו תקפוץ מהגג. אה, היא באמת הוכלת לקפוץ מהגג, אבל לא מהסיבה שחשבתי חהחה. רוי ודוט מצאו אותה. ליקו כמובן עדיין לא תבין שדוט זה גורומין. אוקיי פריד פתר את התעלומה. איך הם יודעים שהבחור שגנב את זה עדיין בסביבה...? טוב, כן, זה היה קצת... חופר, אבל יאללה, מתקדמים.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שרוי ליקו ודוט יילחמו באנשים.
[/spoiler]
[B]פרק 16[/B]
בשעה טובה סיימנו את סאגת פאלדיה וכעת עפים לגאלר.
אז דוט סיפרה את סודה לליקו, היה נחמד אם ליקו הייתה מגלה זאת בעצמה.
אה רגע, קוואוסו לא היה שייך כבר לדוט..? ה lack of real life skills של דוט מבדר כתמיד. אני לא יכול, כשמישהו אומר aibou אני חושב על atem ויוגי... "לחפש אנשים חשודים" - כמה חסר תוכן.. אבל האם זה באמת חכם שהם כולם יתכנסו לנמל? לא עדיף שמישהו יישאר מאחור ויבדוק אפשרויות אחרות..? הוא פשוט מתפרץ לספינה על גבי הצ'ריזרד שלו. זה די חצוף // לא חוקי, לא? מישהו פוגש את פריד, אבל זה האויב הלא נכון. כן, מולי הבינה את זה. לנדאו עם הנאום הפילוסופי. כן פשוט תצעקי לתוך בתים שגרים בהם אנשים. לפריד אין צורך בלענות אנשים, הוא פשוט יודע. דוט נגד שני פוקימונים ביחד... אה כן, דוט קוראת לתגבורת בתור מהלך ראשון. זה לא טיפשי. כן, זה לא שאורבם פשוט יכול להפנט אותם כשהם נלחמים מולו אקטיבית... הרבה מאוד רוח דרמטית. רוי מוציא גם את קאידן ובמהלך אנטיסינרגטי הם בטעות מצליחיל פגוע במגנטון @.@ הו לא אמבירואן הגיע. טוב ואז בא הדאוס איקס מכינה, והpendant מציל אותם. היה עדיף שכבר פריד יגיע בזמן וינצח את אבמריאון או משהו. זה מרגיש לי טיפה זול מדי. האוליבה יצא החוצה..?? אוליבה צף במים כסירה??? Wtf טוב ההתרה פה הייתה מעט מאכזבת. ליקו ממש סתומה בקטע של גורומין. ועכשיו יהיה סוכן אחר שיישלח בעקבותם.
טוב, בסדר, סיימנו עם הסיפורון הזה. כאמור, הפתרון היה מעט מאכזב.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שעוסק באימונים של קאידן והוגטור.
[/spoiler]
[B]פרק 17
[/B]ג€‹פרק סביר, קאידן הוגטאר לומדים להסתדר יחד.
אה כן ליקו גילתה שדוט זה גורומין. איזה מציק הוגטור. היי בפריים שבו שניהם צועקים, אז קאידן עומד מחוץ לצל של הוגטור, בסתירה לפריים קודם. כן, רוי, קוראים לזה sparring match. כן, זה היה ברור שזה יקרה כשהם נעמדו משני הצדדים של פיקאצ'ו. קאאידן עף מחוץ לסיפון, שזה בסדר כי הוא ציפור. ליקו כזאת fangirl אומללה חהחה. המשפט הפילוסופי של לנדאו לפרק הזה. זה "הגובה הרב" שהצלחת לייצר רוי...? לול פיקאצ'ו עם הdeadly dodging שלו. פיקאצ'ו שיודע לעוף זה רפרנס לאחד הפיצ'וים המיוחדים שהיו משיגים במשחקי דור 4, לא?
בפרק הבא:
[spoiler]
הסוד מאחורי פריד ופיקאצ'ו המעופף.
[/spoiler]
[B]פרק 18
[/B]לא כזה התחברתי לפרק.
הגיעו למחוז גאלר יותר מהר שממה שציפיתי.
אה כן, הפרק הזה אמור להסביר למה פיקצא'ו יכול לעוף. או משהו. אוי לא, ליקו ורוי עושים את הפינה של גורומין. זה עומד להיות קרינגי'. פריד לא ענה על השאלה, כמובן. כמובן שלנדאו יודע דברים. Wtf שאקל מוזג מיץ מתוך הגוף שלו?! אבל אוריו היא דווקא זאתי שתספר את הסיפור. ולמעשה היא שידלה את פריד לספר בעצמו, יפה. אנשים צעירים לא צריכים לחכות לנשיכה - הם צריכים לבוא למצוא אותה בעצמם... איזה ציטוט מעניין. מזכיר את ג'ק אטלס - ניצחון זה לא משהו שמקבלים, ניצחון זה משהו שלוקחים. בפלאשבק לפריד יש סמרטפון נורמלי ולא רותום, חהחה. "jiyu" - המילה הזאת גורמת לי להתקפים קלים. אז הוא פשוט מצא פיקאצ'ו שיכול לעוף. מתברר שפריד היה כאב בתחת כשהוא היה צעיר יותר. ציפיתי לרגע שבו פיקאצ'ו יחשמל את פריד, זה היה ברור שזה יגיע. אה כן נכון לוקה היא אמא של ליקו. שכחתי מזה. לא הבנתי, אוריו עבדה על זה לבד?? איפה פה ההזמנת רכש, הצעת מחיר, כל הבירוקרטיה... אה התשלום של אוריו הוא להיות על הספינה... כן זה קצת לא מציאותי חהחה. כן, זה לא סרטון שיהיה טוב ברשת, שזה בעצם אמירה ארספואטית לגבי הפרק הזה??? והם בגאלאר.
זה היה פרק... בסדר. כולם אוהבים good origin story. האם זה היה good? זה היה בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שעוסק בבישול ובמרדוק... נשמע די מעפן.
[/spoiler]
[b]פרק 19[/b]
אה כן, זה פרק שעוסק במרדוק וב-master chef. עומד להיות פרק מוזר. הם עומדים לנסוע ברכבת, אבל היא מקולקלת. כל כך בריטי. וויזינג בצורת גאלאר... איכס פרורים. הפוקימון השנוא עליי. למרדוק למיצ'ל יש היסטוריה, כפי שהתקדים לפרק מסביר. כמה דרמה ביחס לממתקים. אה, מהומיל התפתח וזה גרם ביניהם לסכסוך. איזה סיפור עצוב. אני בוכה. אז הייתם משיגים עוד מהווויל ומפתחים אותה לצורה השנייה, נו מה קרה. איזה דרמה מיותרת. איכס מיצ'ל משתמש בפירורים. גועל נפש. מאיפה הם שולפים קערות. איך זה הפך לchef-off... כן, הפתרון לבעיות של מיצ'ל זה, אם לומר בפשטות - git gud. תסתגל לתנאים המשתנים של החיים, אתה לא יכול להיתקע באותה נוסחה לנצח. Grown ups can cry too. איזה משפט. ובמקרה היה שם מנהיג המכון.
זה היה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שעוסק בקאבו, באיזשהי צורה.
[/spoiler]
פרק נחמד.
העבר של מורדוק העניין אותי יותר מהעבר של פריד.
הנה קאבו מופיע, מסתבר שהוא באמת בא מחחוז הואן( גם לפי המשחקים, זה משהו שלא ידעתי עליו.
מקווה לראות בפרקים הבאים דאינמאקס.
[B]פרק 20
[/B]אחלה פרק, עוד קרב נגד מנהיג מכון שבו רוי מפסיד.
רוי שכח שהוגטאר יודע מתקפת אדמה שיכלה לעזור לו בקרב?
יופי הוגאטר למד להביור! וליקו למדה שיעור חדש לחיים.
מעניין שהקהל יתרגש מזה שמנהיג המכון נמצא בבית קפה... כאילו הוא לא אדם די מוכר בעיר, ופשוט מסתובב בה הרבה בכל מקרה...? זה לא שזה מפתיע שהוא נמצא בעיר. קאבו הטרול. היי סוף סוף נתנו משמעות למאמנים האלו שנמצאים בתוך המכון. Apprentice gym trainer. קאבו מסתכל על ליקו וליקו מתחילה לפלוט שטויות בלי שליטה. הוא מתחמק מלענות על השאלה. הוא פשוט מאתגר אותם לקרב,כי זה מה שמנהיג מכון עושה. זה אימון מעניין. שוב הם חוזרים לקטע שהם מספימים מתקפות בלי לחשוב ולנתח את המצב. זה תחרות עם פוטנציאל אינסופיות. ליקו מבינה משהו. רוי פחות הבין. עד שלהוגטור נגמר ה pp של ember. ניאהוהא פחות או יותר למדה razor leaf במהלך האימון הזה. איך לשיר ולעשות גחלת יותר אפקטיבי מלעשות גחלת? אוקיי עכשיו הם יילחמו בקאבו, יחד עם הילד. ושוב, הוא עדיין מתחמק מלענות להם על שאלות, כי זה לא מה שמנהיגי מכון יודעים לעשות. מכון של אש, נגד פוקימון עשב ופוקימון אש. זה לא ייגמר טוב. הלטאת אש של קאבו נראית מוזר. הפרטנר שלו לא עושה כלום. השיר של רוי והוגטור יתחיל לעצבן אותי מהר מאוד. אה וואקבה היא בת? אוקיי. והמבחן שלה היא להביס פוקימון חלש לאש שכבר נפצע קשה קודם. אחלה מבחן. שוב ליקו מאבדת ריוכז במשימה שלה. וואקבה מתרעם ובצדק. היי, קאבו נזכר בריקואזה השחור. כאילו זה שהוא טס מערבה לא אומר שהוא טס לנקודה המערבית הקרובה ביותר שיש על המפה, הוא לא חייב להיות במכרה...
פרק סבבה.
בפרק הבא:
[spoiler]
ליקו יושבת מול הרוטום שלה כאילו היא שוב מקשיבה לשיעור בבית הספר שלה? ליקו תלכוד עוד פוקימון?
[/spoiler]
[B]פרק 21
[/B]פרק נחמד ביותר, פחות או יותר ליקו החליטה על הכיוון שהיא רוצה ללכת אליו.
זה היה די צפוי שליקו תתפוס את מיברין.
יאלה פרק הבא קצת אקשן.
כן, אז ליקו ממשיכה להעמיד פנים שהיא הולכת לבית ספר עדיין... והחברה הלא רלוונטית שלה עדייןמופיעה מדי פעם. והחברה הלא רלוונטית שלה תפסה סנדשרו. אה כן, הרמז המדהים שלהם "ראיתי את ריקואזה טס מערבה" "מה יש מערבה מהעיר הזאת?" "המכרה" "אוקיי אז ריקואזה טס למכרה". פריד עם הטאוטולוגיה "תעשי מה שמרגיש לך נכון ואז תהיי מה שמרגיש לך נכון". לא הבנתי, לפני רגע הסכמנו שיכול להיות שמיברים רוצה להיות לבד, ואי אפשר לדעת, ואז רגע אחרי זה ליקו לוקחת את מיברים ואומרת שהיא תשאיר את מיברים פה. דוט מדבר על מה שיוטיוברים ובאופן כללי יוצרי תוכן נאלצים להתמודד איתו על בסיס קבוע. כן, ריקואזה יכול לשלוט במזג האוויר, ועצם העובדה שהם מזכירים את זה גורם לי לחשוב שזה אכן קשור. לא ברור אם לנדאו דיבר אל מיברים, או על עצמו. לליקו יש את כוח העל של להיות בעלת בגרות רגשית שעברה את גיל 5. זה כבר נהיה לא פופולרי ללכוד פוקימונים. כיום כל הפוקימונים פשוט לוכדים את עצמם, הא. אני מניח שזה כדי להיאבק בתדמית של "פוקימון זה פשוט קרבות תרנגולים לא הומאניים אבל בגרסה מצויירת" - אז הם רוצים להדגיש שהכל נעשה מרצון טוב. התשובה של ליקו לא מסבירה הרבה.
פרק טוב לליקו. אמת'יו בוגד במעסיק שלו, אבל העוזרים שלו נאמנים לו עד מוות. טוב לראות את אמת'יו שוב.
בפרק הבא:
[SPOILER]
הם במכרה. התליון יזהר, ונקבל את סולבלייד נגד צ'אריזרד סיבוב 9999. אולי הפעם תהיה הכרעה כלשהי.
[/SPOILER]
[B]פרק 22.[/B]
אחלה פרק.
הנה גאלריין מולטרס עושה את הופעת הבכורה שלו באנימה, והוא נפוקימון השלישי של לוקיוס.
מעניין למה הפוקידע של רוי לא הכיר במולטרס.