טוב על התיקון, תום.
אבל לא קוראים לזה סדרה ><"
פשוט זה רצף.
אז אני לא מבין מה הבעיה בזה שאוכלים טורצ'יקים או לא יודע מה.
ואנחנו אוכלים בארץ תרנגולות שבישבילם זה שווה טורצ'יקים.
אז זה בסדר גמור.
Printable View
טוב על התיקון, תום.
אבל לא קוראים לזה סדרה ><"
פשוט זה רצף.
אז אני לא מבין מה הבעיה בזה שאוכלים טורצ'יקים או לא יודע מה.
ואנחנו אוכלים בארץ תרנגולות שבישבילם זה שווה טורצ'יקים.
אז זה בסדר גמור.
א) במקום שממנו אני בא, באתרים שאני גולש בהם, ואפילו בסדרה עצמה, לרצף התפתחותי קוראים "סדרה"
ב) אין שום דבר רע בלאכול פוקימונים (XD), זה פשוט מוזר שבסדרה מראים פולקע כשבעצם אין אף פוקימון שממנו אפשר להכין את הפולקע (הפולקע נראה בעונה 5 וטורצ'יק עוד לא נחשף אז).
מה הקשר? היוצרים יצרו את טורצ'יק עוד יכול להיות מהעונה הראשונה.
זה שבעונות שבג'וטו וקאנטו לא הראו את הפוקימונים מהדור ה-3/4, זה לא אומר שהם לא קיימים שם.
ולך תדע אם הם קנו את זה מוכן מהחנות, והחנות הכינה את הפולקע מטורצ'יק.
מה עם דודו? הם יכלו ליצור את זה מדודו....
בואו פשוט נסכים; הם אוכלים טופו.... וזה לא משנה אם קוראים לזה רצף או סדרה או אפילו שרשרת (ראיתי פעם מישהו שקרא לזה פעם ככה :blink: ), תיקראו לזה איך שבא לכם!
[quote][i]Originally posted by Username2[/i]@Jan 22 2009, 07:30 AM
[b]מה הקשר? היוצרים יצרו את טורצ'יק עוד יכול להיות מהעונה הראשונה.
זה שבעונות שבג'וטו וקאנטו לא הראו את הפוקימונים מהדור ה-3/4, זה לא אומר שהם לא קיימים שם.
ולך תדע אם הם קנו את זה מוכן מהחנות, והחנות הכינה את הפולקע מטורצ'יק.[/b][/quote]
אתה לגמרי צודק, אבל זה עדיין מצחיק (במובן של "מוזר").
[b][u]בכל מקרה, הנה שיא הפאראדוקס: [/u][/b]
הפוקידע אומרת על הרבה פוקימונים שהם פוקימוני חיות (פיקאצ'ו- פוקימון עכבר, וולפיקס- פוקימון שועל), אבל בעולם אין חיות אחרות חוץ מפוקימונים, אז מה פתאום הפוקימונים מסווגים על שם חיות אחרות?
אם לומר את האמת, מים לא באמת מנצחים אש (באפון עקרוני), כי המים בעצמם מיתאדים במגע אם אש! עובדה שמקום שבוער, כשמכבים אם מים המקום נישאר יבש!
[quote][i]Originally posted by yMichael[/i]@Jan 23 2009, 03:56 PM
[b]אם לומר את האמת, מים לא באמת מנצחים אש (באפון עקרוני), כי המים בעצמם מיתאדים במגע אם אש! עובדה שמקום שבוער, כשמכבים אם מים המקום נישאר יבש![/b][/quote] זה תלוי בכמות המים לעומת חום האש, כי לוקח זמן עד שמים מתאדים. וגם איזה מורה אמר/ה לי פעם שבמטפי כיבוי אין מים אלא איזה סוג של קצף.
יש משפט שאומר שטיפת מים יכולה להעצים שירפה שלמה של יער וטכנית זה נכון ! קחו נר טפטפו עליו טיפה אחת של מים והוא לא יכבה אלא יתעצם !
לי ולאחותי הקטנה יש מין משחק כזה שאנחנו משחקים בעיקר בחנוכה: לוקחים צלחת ומתחילים להדביק עליה נרות ולשרוף ולהמיס אותם. לפעמים האש על הצלחת נהיית כ"כ גדולה שנשיפה לא מכבה אותה וצריך לכבות אותה עם מים. באחת מהפעמים ששפכתי מים על הצלחת, האש לא נכבתה אלא גדלה מלא! זה היה מבהיל אבל גם מגניב XD
כה אה