טוב תודה דניאל אני מקווה שעוד אנשים יצביעו לדייר שהם רוצים להשאיר בבית כי בינתיים הצביעו רק 2 ילדים
Printable View
טוב תודה דניאל אני מקווה שעוד אנשים יצביעו לדייר שהם רוצים להשאיר בבית כי בינתיים הצביעו רק 2 ילדים
[b]הערב![/b]
[i]זה מגיע...[/i] [color=red]ההדחה הגדולה והראשונה בתוכנית![/color]
[color=purple]מי יעוף?![/color][color=orange] דייסי[/color]? ואולי[color=blue] קינג בו[/color]?! או [color=purple]רוסלינה [/color]ואולי גם [color=red]טוד[/color]?!
[SIZE=2][b][u]היום בערב הכל הולך להתגלות![/u][/b][/SIZE]
[SIZE=2][b][u]פרק 2-זו רק ההתחלה![/u][/b][/SIZE]
"אנשים בקהל ואנשים בבית ברוכים הבאים לתוכנית ההדחה הראשונה שלנו!" הוא קרא והקהל הרים שלטים גדולים של הערצה למתמודד האהוב עליהם.
"באלי-הו זה שמי ואני כמובן המנחה שלכם, אני מקווה שאתם נרגשים כמוני לתוכנית הזו...אבל בשביל ההתחלה בואו כולנו נראה מה הלך ביומיים האלו לקראת ההדחה הראשונה" הוא אמר למיקרופון שהחזיק וקולו נשמע בקולי קולות.
באלי-הו הדליק את הטלויזיה הגדולה והמוכרת ו....
[color=purple][b][u]יום מספר 5 בבית-יום שלישי[/u][/b][/color]
[u]20:05-כל דיירי הבית-לאחר הקראת המועמדים להדחה-סלון[/u]
"אני לא מאמין שהעמדם אותי להדחה!" קרא טוד בקול.
"חשבתי שאנחנו חברים והכל טוב בינינו...למה?!" הוא קרא ופרץ בבכי ונכנס ישירות לחדר הבנים.
"אתה כזה ילדותי..." אמר באווסר.
"ואיך בידיוק אני קשורה לכל העניין? כאילו מה עשיתי לכם שהעמדם אותי להדחה?!" דייסי התבכיינה מול דיירי הבית.
"הא הא הא! אני בטוח שאני נשאר היום אז אין מה לדאוג!" צחק קינג בו.
אף אחד לא הוציא הגה מהפה...כולם שתקו ביחד וכל אחד הלך למקום אחר בבית בכעס.
[u]20:20-הנסיכה פיץ',הנסיכה דייסי וטודאט-חדר בנות[/u]
"אני אגלה...אני אגלה מי הצביע לי ואדאג שהוא לא יהיה בבית יותר!" קראה דייסי בכעס ופיץ' ניסתה לעודד אותה.
"רק נקווה לטוב ושרוסלינה או קינג בו יעופו..." אמרה בלחש טודאט ופיץ' התחילה לצחקק ואחר כך הצתרפה גם דייסי...
[u]20:20-באווסר,וואריו וקינג בו-מטבח[/u]
"קינג בו תעביר לי את המלח..." אמר באווסר שבידיוק אכל שאריות שנשארו מארוחת שישי.
"וואריו...מה הקטע של וואלוג'י? אתה בטוח יודע אתה הכי קרוב אליו בבית" קינג בו שאל אותו.
"למה אתה מתכוון?" הוא שאל ומיד קינגבו פרץ:"נו! אתה יודע...שלא ברור עם מי הוא בבית"
"אני חושב שזו האסטרטגיה שלו..." הוא אמר והוסיף:"תסתכל החוצה בידיוק הוא מדבר עכשיו עם רוסלינה שבהתחלה הוא חשב שהיא סנובית ומוזרה..."
[u]20:20-וואלוג'י ורוסלינה-חצר[/u]
"תגיד...אתה חושב שבאמת יעיפו אותי?" רוסלינה אמרה בקול מודאג ונשכבה על הכיסא המתקפל שישבה עליו.
"מה פתאום בטוח שיעיפו את טוד...ואני מקווה שככה!" הוא השיב לה בקול צרוד.
חיוך גדול ניהיה על פניו של וואלוג'י...אך זה לא היה חיוך רגיל, זה היה חיוך מרושע ורוסלינה הבינה את זה בעצמה אך החליטה להתעלם ממנו...
[u]21:50-גומבה,שאי גאי,מאריו,לואיג'י,הנסיכה פיץ',דונקי קונג וקופה טרופה-סלון[/u]
"עוד יום עבר..." מאריו אמר לעצמו ונאנח.
"כל הלחץ הזה עשה אותי ממש עייף!" קרא גומבה לכולם ופיהק.
"כן ממש יופי גומבה!" קראה הנסיכה פיץ'.
"מה הבעיה?" הוא אמר והיא פרצה מיד:"אתה רגוע נכון? כי אתה לא מועמד להדחה! מה אתה חושב שדייסי וטוד רגועים ככה?! הם לחוצים עד מוות..."
"את לא צריכה להגזים" קרא לואיג'י.
הנסיכה פיץ' קמה והלכה משם נסערת.
[color=purple][b][u]יום מספר 6 בבית-יום רביעי[/u][/b][/color]
[u]12:30-דייסי,טוד ודונקי קונג-חצר(בריכה)[/u]
"טוד אתה חושב שאנחנו נלך מחר?" דייסי שאלה בדאגה.
"אל תדאגי תמיד בסוף הכל מסתדר...מה אתה חושב דונקי קונג?" אמר טוד.
"אממ...אני חושב שיש סיכוי גדול שוואלוג'י יעוף!" הוא קרא ודייסי תיקנה אותו:"אתה זוכר שרק אני,קינג בו,טוד ורוסלינה מועמדים...לא כולם"
"אה נכון שחכתי...כבר התחלתי לדאוג שאני יעוף!" הוא אמר ונאנח...
[u]15:40-רוסלינה,קופה טרופה,יושי ולואיג'י-סלון[/u]
"מה אתה חושב יושי?" היא שאלה.
"למה את מתכוונת רוסלינה?" יושי שאל בחזרה.
"נו אתה יודע...לגבי ההדחה...אתה חושב שיש לי סיכוי?" היא שאלה בדאגה.
"אתה לא רוצה להגיב על זה ממש..." הוא אמר... "נו אל תיהיה ילדותי יושי! אני חושב שיש לך סיכוי... אבל אני דואג לגבי טוד אני רוצה שישאר בבית אבל אני לא בטוח..." קופה טרופה פרץ לשיחה ואמר.
[u]16:10-טודאט ושאי גאי-חצר[/u]
"שאי גאי מה קורה?" טודאט שאלה.
"בסדר? למה את שואלת..."הוא ענה לה.
"חייבים לפתור את הבעיה של הביישנות שלך..." היא אמרה וחייכה.
"אבל...אני...אבל.." הוא גימגם ונכנס פנימה.
"רגע שאי גאי רק רציתי לעזור!" היא אמרה ורצה אחריו.
[u]19:55-לואיג'י ומאריו-חדר בנים[/u]
"לואיג'י...כבר התחברת עם מישהו?" מאריו שאל את אחיו.
"נראה לי שהתחברתי קצת עם גומבה וטוד... וגם עם יושי! ניהיו לי חברים ממש טובים פה בבית..."
"לואיג'י...לואיג'י גש בבקשה לחדר האח הגדול!" קרא קולו של האח הגדול.
"אני צריך ללכת, מעניין מה זה..." לואיג'י יצא מהחדר והלך לחדר האח הגדול.
[u]19:58-לואיג'י-חדר האח הגדול[/u]
"שלום לואיג'י!" קרא הקול.
"שלום האח הגדול... מה רצית?"
"יש לידך מעטפה וחבילה קח אותם וקרא את המעטפה לכל דיירי הבית!" קרא קולו של האח הגדול.
לואיג'י לקח את המעטפה והחבילה ויצא משם לכיוון הסלון וריכז את כל דיירי הבית.
[u]20:01-כל דיירי הבית-סלון[/u]
לואיג'י פתח את המעתפה וקרא:"לכבוד ההדחה הראשונה ועם כל העצב השוכן בבית האח הגדול החליט לתת לכל דיירי הבית...ארטיקים! תהנו ובתאבון."
"ואוו קיבלנו ארטיקים! איזה קול איזה טעם?" קראה טודאט.
לואיג'י פתח את החבילה ואמר:"יש פה קצת קולה וגם דובדבן ולימון..."
דיירי הבית החלו לזלול את הארטיקים ואחרי זה ישבו ביחד בסלון...
[color=purple][b][u]יום מספר 7 בבית-יום חמישי[/u][/b][/color]
[u]08:00-שיר בוקר-חדר הבנות[/u]
"יואו איך אני שונאת את השירים האלו על הבוקר... זה כזה לא מתאים!" דייסי קמה בשנתה בכעס וקראה בקול.
"טוב היום ההדחה הגדולה מעניין מי יעוף..." אמרה טודאט שכבר קמה לפני שיר ההשכמה.
"את יודעת מה? זה כבר לא מעניין אותי אני פשוט מחכה עד שיגיע הערב ובאלי-הו יגיד את התוצאות..." דייסי קראה והלכה לחדר המקלחת.
(אולפן)
"במשך כל היום דממה הייתה בבית האח הגדול והדיירים לא דיברו הרבה אחד עם השני על ההדחה וניסו להמנע...אבל כולנו יודעים שהרגע הזה הגיע וזה הזמן להודות שאילו החוקים ואי אפשר לשנות אותם..." אמר באלי-הו למיקרופון שאחז בידו.
באלי-הו הדליק את הטלויזיה הענקית וריכז את כל הדיירים בסלון בשידור חי!
"דיירי האח הגדול...דיירי האח הגדול כאן באלי-הו מדבר נא להתנהג בהתאם!" הוא קרא ודיירי הבית התחילו להראות לחוצים מתמיד.
"אוקיי לפני התוצאות המכריעות...דייסי את לחוצה מהתוצאות?" באלי-הו שאל אותה.
"ברור! הלב שלי דופק בחוזקה ואני כבר לא יכולה לחכות עוד עד שתקריא כבר את התוצאות!" היא דיברה מהבית וענתה לו.
"טוב בואו נתחיל...הסדר יהיה אקראי!" הוא אמר לפני שהתחיל.
"הדייר הראשון שנשאר בבית הוא......רוסלינה!" באלי-הו קרא ורוסלינה נאנחה וקראה "יש!".
"הדייר השני שנשאר בבית האח הגדול הוא.......טוד!" באלי-הו צעק וטוד התחיל לקפ ולשמוח וטודאט חיבקה אותו חיבוק גדול.
"טוב זה הרגע שאף אחד לא רצה להגיע אליו..." באלי-הו פתח את המעתפה האחרונה בה היה כתוב מי עף ומי נשאר.
"הדייר האחרון שהקוראים בפורום פוקימונס החליטו להשאיר בבית הוא, היא, הוא, היא, הוא....... דייסי!" באלי-הו קרא בקולי קולות ודייסי חיבקה את פיץ' וצרחה גם היא "יש!!".
"אני מצטער קינג בו אבל אתה המודח הראשון מבית האח הגדול...יש לך דקה וחצי להגיד שלום לכל חבריך בבית ולצאת לפה..."
(בית)
"טוב ביי חברים... בסך הכל היה כיף ביחד!" קינג בו אמר לכולם נופף לשלום,לקח את תיקיו ויצא מהבית...
"בי..." קראו כולם ונופפו לו בחזרה.
(אולפן)
"קבלו כולם את הדייר המודח הראשון מבית האח הגדול... [b]קינג-בו[/b]!" קרא באלי-הו בקול רם והקהל צעק והשתולל.
הדלת נפתחה וקינג בו נראה מבועט מעט מהקהל הרחב שבא...הוא נופף לכולם וירד למאטה לבאלי-הו.
"שלום..." הוא אמר למיקרופון.
"קינג בו אתה הדייר המודח הראשון...איך זה?" באלי-הו שאל.
"זה דיי מאכזב אבל לא נורא..." הוא השיב לו.
"טוב ביי חברים...ואל תשכחו ביום ראשון תוכנית ספיישל מיוחדת שתראה את כל הרגעים הגדולים של קינג בו בבית וגם ראיון מעמיק איתו... אז הישארו איתנו ותעשו חיים עד לפעם הבאה!" המצלמה התקחקה לאט לאט מבאלי-הו וקינג בו שעמד לידו...
[b]תגיבו!![/b] :lol:
יש איזה מזל שטוד נשאר
איזה באסה שרוסלינה לא עפה... שכחתי להצביע.
אבל גם טוב שקינג בו עף.
העדפתי שקינג בו יעוף , אבל רציתי שרוסלינה תעוף גם ! שחכתי להצביע ! עם היא עולה להדחה בפרק הבא אני מצביעה לה ! אני מתה על מאריו ולואיג'י הם הכי נושים 3>
ממש יפה :D
לא הייתיפה 3 ימים וקראתי הכל ממש השקעה אחי כל הכבוד!
באסה רציתי שרוסלינה תעוף :|
תודה לכולם....היום יהיה פרק ספיישל על קינג בו וביום שלישי יהיה את המשימה השבועית [=
תעשה אותו בבקשה כבר
אנשים סורי אסבל החלטתי לבטל את התוכניות ספיישל ימי ראשון
למההההההה T.T .???
כי אי לי גם ככה זמן לכתוב את הסיפור והפרק ספיישל די מיותר...
יש מי שהצבעתי נשאר!
הכי חשוב המשימה השבועית
הסיפור כתוב טוב ונראה שלמדת מהטעוית אך אני מחכה ליום שלישי
חח נחמד ממש אהבתי!
יאללה גומבה תראה להם מי פה הפטריה!
דבר אחד שאני מציע לך ,תכתוב מי הודח בדף הראשון,יענו:
מודחים:
מודח 1- XXX
וכו'