-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 07:04 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
הקירות נראים אותו הדבר. הסורגים עשויים ברזל חלוד. יש פתח אוורור מזערי שמאפשר לאוויר לעבור.
אין הרבה מה לעשות בתא...גם אין ממש דרך לצאת החוצא.
את פותחת את התיק הקטן שלך ומוצאת את השוט שלך, מספר רב של מחברות וספרים ארכיאולוגיים, כמה ממתקים וספר ישן אחד ומלא אבק שמצוייר עליו סמל מוזר וחשוד.
'הסמל מזכיר לי את הסמל שראיתי על אחת הגדרות של המבצר הזה, מעניין...' את חושבת לך. [/b][/quote]
'רגע?!' אני שואלת את עצמי 'איך הוא הגיע אלי?!'
אני מהססת אם לפתוח או לא ולבסוף פותחת.
-
[b]בראיין גולדמן[/b]
אתה נשכב על המיטה ובוהה בתקרה. התקרה מלאה במקקים וביובש.
התא מגעיל ואין לך אפשרות כלשהי של מילוט.
לפתע אתה שומע רשרוש של מפתחות במנעול של התא שלך. "הגיע הזמן לארוחת צהריים" אומר החייל שנכנס ומעביר לך מגש של אוכל תחת הפתח הקטן שמתחת לדלת הצינוק. "בתאבון" אומר החייל, יוצא ונועל אחריו את הדלת.
[b]טורי ג'ונס[/b]
את פותחת את הספר הישן ומעט אבק שהתווסף על כריכת הספר מתעופף לו וגורם לך להתעתש. זהו הספר הישן שאבא שלך נתן לך עוד כשהיית ילדה קטנה.
'זהו ספר הסטוריה...בורינג!' את חושבת לעצמך ואז שמה לב לסמל המוזר שמצוייר בעמוד השני.
"סמל התהילה, הסמל שבחר ארגון הטרור המסתורי להשתמש בו במצרים...עוד אז ב-1967. כיום הסמל נחשב למציאה, טבעות, שרשראות וכל מיני חפצים שעליהם חרוט סמל זה נמכרים כיום בכסף טוב."
*מתוך הספר*
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 07:12 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
את פותחת את הספר הישן ומעט אבק שהתווסף על כריכת הספר מתעופף לו וגורם לך להתעתש. זהו הספר הישן שאבא שלך נתן לך עוד כשהיית ילדה קטנה.
'זהו ספר הסטוריה...בורינג!' את חושבת לעצמך ואז שמה לב לסמל המוזר שמצוייר בעמוד השני.
"סמל התהילה, הסמל שבחר ארגון הטרור המסתורי להשתמש בו במצרים...עוד אז ב-1967. כיום הסמל נחשב למציאה, טבעות, שרשראות וכל מיני חפצים שעליהם חרוט סמל זה נמכרים כיום בכסף טוב."
*מתוך הספר* [/b][/quote]
"מעניין.." אני אומרת . "רגע! אני בתוך ארגון טרור?!?!?"
אני מדפדפת בעמודים במהירות לראות עוד משהו מעניין, ואם אני שומעת רעש כולשהו אני מהר מכניסה את הספר פנימה.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:42 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
אתה נשכב על המיטה ובוהה בתקרה. התקרה מלאה במקקים וביובש.
התא מגעיל ואין לך אפשרות כלשהי של מילוט.
לפתע אתה שומע רשרוש של מפתחות במנעול של התא שלך. "הגיע הזמן לארוחת צהריים" אומר החייל שנכנס ומעביר לך מגש של אוכל תחת הפתח הקטן שמתחת לדלת הצינוק. "בתאבון" אומר החייל, יוצא ונועל אחריו את הדלת. [/b][/quote]
אקח את הצלחת ואוכל ביאוש, לאט לאט כדי להרגיע את הרעב שבבטני
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
למזלך השומרים הלכו לארוחת צהריים, יש לך זמן. את מרפרפת בספר ועוצרת בעמוד 67.
"לאף אחד אין מושג מה באמת קורה בעולם המקביל שפתח ארגון הטרור המסתורי. יש אנשים שמספרים שאור בוהק ומסנוור השליך אותם לעולם המקביל אך אלו בסך הכל אנשים פסיכופטים וחולי נפש, אי אפשר לפתוח שער לעולם מקביל. בשביל זה צריך שתיים מחפצי האלים, שעליהם יש מידע בעמוד הבא"
*מתוך הספר*
[b]בראיין גולדמן[/b]
אתה מוצא צלחת של דייסה קרה וגמישה, אתה אוכל אותה ביאוש רב. על המגש תוכל למצוא גם צלחת קטנה של פירות יבשים ושתי פרוסות של לחם יבש וקשה.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:51 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
אתה מוצא צלחת של דייסה קרה וגמישה, אתה אוכל אותה ביאוש רב. על המגש תוכל למצוא גם צלחת קטנה של פירות יבשים ושתי פרוסות של לחם יבש וקשה. [/b][/quote]
אזרוק את אחד הפרות היבשים לעבר המזדרון בתקווה שמישהו יראה ויתן לי אות שיש פה עוד אנשים.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 07:21 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
למזלך השומרים הלכו לארוחת צהריים, יש לך זמן. את מרפרפת בספר ועוצרת בעמוד 67.
"לאף אחד אין מושג מה באמת קורה בעולם המקביל שפתח ארגון הטרור המסתורי. יש אנשים שמספרים שאור בוהק ומסנוור השליך אותם לעולם המקביל אך אלו בסך הכל אנשים פסיכופטים וחולי נפש, אי אפשר לפתוח שער לעולם מקביל. בשביל זה צריך שתיים מחפצי האלים, שעליהם יש מידע בעמוד הבא"
*מתוך הספר* [/b][/quote]
אני עובקרת לעמוד הבא OO
שגיא, אתה יודוע שזה מה שהייית עושה XD
-
[b]בראיין גולדמן[/b]
אתה זורק את הפרי היבש לעבר המסדרון ומחכה...מחכה ומחכה אך אין כל תשובה. 'כנראה שאני לבד כאן' אתה חושב לעצמיך ביאוש רב ומסיים לאכול מן הדייסה הקרה והגמישה. אתה מרגיש עוד רעב.
[b]טורי ג'ונס[/b]
"- *המגילה האסורה של דאנטס*;
מגילה זו הינה מגילה בת יותר מעשרות אלפי שנים אשר מכילה בתוכה קללה של האל המצרי והמיסטי 'דאנטס'.
בעזרת כוחו של האל 'דאנטס' שכלא את עצמו בתוך המגילה, אפשר לקחת את העולם בפיקוד פרטי ולכולל כאוס רשמי על העולם כולו.
- *טבעת האבדון של סרברוס*;
טבעת זו הינה טבעת רב עוצמתית אשר מכילה את נשמתו של האל האגדי וההרסני מבין כל האלים, סרברוס.
יש אגדה שמספרת שבעזרת המגילה האסורה של דאנטס והטבעת של סרברוס ניתן לפתוח עולם מקביל לעולם שלנו."
*מתוך הספר*
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 07:52 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
"- *המגילה האסורה של דאנטס*;
מגילה זו הינה מגילה בת יותר מעשרות אלפי שנים אשר מכילה בתוכה קללה של האל המצרי והמיסטי 'דאנטס'.
בעזרת כוחו של האל 'דאנטס' שכלא את עצמו בתוך המגילה, אפשר לקחת את העולם בפיקוד פרטי ולכולל כאוס רשמי על העולם כולו.
- *טבעת האבדון של סרברוס*;
טבעת זו הינה טבעת רב עוצמתית אשר מכילה את נשמתו של האל האגדי וההרסני מבין כל האלים, סרברוס.
יש אגדה שמספרת שבעזרת המגילה האסורה של דאנטס והטבעת של סרברוס ניתן לפתוח עולם מקביל לעולם שלנו."
*מתוך הספר* [/b][/quote]
"יופי טופי." אני אומרת לעצמי. "אני ביקום מקביל, של ארגון טרור, ועוד מעט העולם שלי יושמד. יפי קא יאי."
עריכה:
הגייה של המילה XD
[b]Yippie-ki-yay, motherfucker.[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:22 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
אתה זורק את הפרי היבש לעבר המסדרון ומחכה...מחכה ומחכה אך אין כל תשובה. 'כנראה שאני לבד כאן' אתה חושב לעצמיך ביאוש רב ומסיים לאכול מן הדייסה הקרה והגמישה. אתה מרגיש עוד רעב. [/b][/quote]
אוכל ביינתים את הלחם היבש. ואסתכל אם יש דברים חשודים או רמזים כלשהם בחדר ובמסדרון.
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע את שומעת רשרוש של מפתחות במנעול של תא הצינוק. "ארוחת צהריים" אומר החייל ומשכיל את המגש עם האוכל תחת החור הקטן של הדלת. החייל יוצא ונועל אחריו את הדלת.
[b]בראיין גולדמן[/b]
שום כלום. אתה מסיים לאכול את הלחם ומרגיש מעט שבע וטוב עם עצמיך.
נראה שהגיע הערב, השמש שקעה ונהיה חשוך בתא. אין לך אפשרות להדליק אש או מנורה כלשהי.
רצוי שתילך לישון.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:00 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע את שומעת רשרוש של מפתחות במנעול של תא הצינוק. "ארוחת צהריים" אומר החייל ומשכיל את המגש עם האוכל תחת החור הקטן של הדלת. החייל יוצא ונועל אחריו את הדלת. [/b][/quote]
אני מריחה את האוכל, מנסה לראות אם משונה בו משהו, מנפנפת אותו, בוחנת אותו מכל הכיוונים.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:30 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
שום כלום. אתה מסיים לאכול את הלחם ומרגיש מעט שבע וטוב עם עצמיך.
נראה שהגיע הערב, השמש שקעה ונהיה חשוך בתא. אין לך אפשרות להדליק אש או מנורה כלשהי.
רצוי שתילך לישון. [/b][/quote]
אשכב על מיטתי ואלך לישון ביאוש רב, ובתקווה לקום מחר ולגלות שהכל היה חלום בלהות.
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
על המגש שלושה צלחות בגדלים שונים. בצלחת הגדולה יש מרק קר ומגעיל, בבינונית יש פירות יבשים ובהכי קטנה יש שתי פרוסות של לחם יבש וקשה. נראה מגעיל לאכול זאת.
את מרגישה רעבה וחלשה. תעיזי לאכול מן האוכל?
[b]בראיין גולדמן[/b]
..
..
..?!?...
אתה מתעורר ומתבאס שאתה עדיין בצינוק ואין לך כל דרך לצאת. לפתע דלת הצינוק נפתחת וחייל צעיר אחד מתקרב אליך. "אתה! הבאנו חוקר מקצועי בשביל שיחקור אותך! בוא אחראי!" אומר החייל ולובש עליך אזיקים+אזיקים ברגליים כדי שלא תהיה לך אפשרות של לברוח.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:07 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
על המגש שלושה צלחות בגדלים שונים. בצלחת הגדולה יש מרק קר ומגעיל, בבינונית יש פירות יבשים ובהכי קטנה יש שתי פרוסות של לחם יבש וקשה. נראה מגעיל לאכול זאת.
את מרגישה רעבה וחלשה. תעיזי לאכול מן האוכל? [/b][/quote]
"מקק עקץ אותי- לא יכול להיות דבר גרוע מזה."
אני אוכל במחשבה שזו עוגת קצפת