-
טופס הרשמה:
שם:דן
שם משתמש: ChImChAr- ChAn
שם דמות:דן סילבסטר
דרגה:---
צבא:G
נשק:ספר הלחשים הגדול
רקע: דן היה סתם ישראלי שחי בישראל, בתור ילד גילה הרבה ידע בחוכמת הכשפים, ואף מצא ספר עם כשפים הרסניים אך הוא לא גילה לאף אחד, שהרי לפני שבני האנוש גילו את כוחותיהם, היה זה ברור שישתמשו בו למטרות כלכליות. הוריו לא היו בעלי כוחות מיוחדים, ובכלל לא היו מיוחדים, אך הם אהבו אותו מאוד. יום אחד, אבא של דן יצא מהבית מילמל משהו כמו "הלכתי לעבודה", אלה היו המילים האחרונות שדן שמע מאביו האהוב. דן לקח את העלמות אביו קשה יותר מכל משפחתו, והוא חושב שהיעלמו קשור איכשהו לכוחות על טבעיים כל שהם, מפני שהוא התנהג מוזר, כמוהו, כאשר גילה את כוחותיו בפעם הראשונה. באותו לילה, יצאו ונכנסו לחלומו כל מיני שדים, רוחות כסופות, אנשים עם אנרגיה שחורה ולבנה ובראש כל קבוצה: אלוהים והשטן, כולם מרחפים איכנשהוא, בין שמים וארץ. הוא שמע את השטן אומר "מהיום אני אדון לעצמי, נמאס לי לקבל ממך פקודות, אני רוצה לשלוט!!!" אלוהים ענה לו "כרצונך, אך דע לך שכמו שאתה יכול לגייס צבא של אנרגיה שחורה עם יצורי אופל, יהיה לי צבא יותר גדול משלך עם יצורי אור חינניים, בלי שאבקש, מכיוון שלבני האדם יש מוסר והם רוצים את הטוב והאור, ומיכיוון שאני בוראך ואני חכם ממך, אני יודע שעוד ניפגש, על פסגת הר מגידו, ושם עוד אגבור עליך". דן התעורר וחשב שהוא השתגע: 'אלוהים, שטן, אנשים ויצורים עם כוחות מיוחדים?!, מלחמה על הר מגידו?! איפה זה בכלל?! טוב, למען האמת זה רק חלום' חשב ונרדם. כשגדל, אמריקה ורוסיה החלו להלחם, רוסיה רצתה להרוס את העולם ולשלוח את כל העם הרוסי לחלל, שם לא יפגעו, והאמריקנים ניסו לבלום אותם, ישראל היתה בקשרים טובים עם אמריקה והחליטה לעזור לה וכעת דן ראה לנכון לשתף את הצבא בידע הלחשים שלו, ואמר זאת לאחד הבכירים, כעת נודע לו, שבני האנוש גילו את כוחותיהם ומלחמה ענקית עתידה להיתרחש, כעת נזכר בליל העלמו של אביו, בחלום, ובכל המעמד שהיה שם. הוא התגייס וכעת הבטיח לעצמו שהוא יסיים את המלחמה הקדושה והנוראה, או לפחות יעזור לסיימה.
מראה: שיער חום כהה וחלק, גובה ממוצע עיניים שחורות לא גדולות אך לא קטנות, נועל שוקסים שחורים, חולצת טישירט חומה עם כיתוב blue shark ומכנסי חאקי, יש לו G SHOCK שחור שקיבל במתנה מאבא שלו, גוף בעל שרירים בינוניים, משקל קל מאוד יחסית לגילו.
תכונות:[טוב] כושר חשיבה גבוהה, רחמן (אבל אם הוא צריך לנקום הוא הופך לאכזרי), אמיץ [רע] ביישן, קצת פחדן אם מדברים על אי הכרה של אף אחד בשטח אויב, נלחץ מהר במצב של תבוסה.
הערות: אני דתי-> לא יכול להגיב בשבת ולפעמים גם במוצא"ש אבל אני מבטיח להשקיע.
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 25 2009, 03:47 PM
[b]
[b][i][color=green]קורן-
"מרשים" אומר המורה ואתה רואה את שאר החיילים מוחאים כפיים.
"ותגיד,תספר לנו מעט על הנשקים? אתה יכול?" שואל המורה בתוקפנות אך נראה שמאחוריו ישנו חייל הקורץ לך.
הוא מחייך חיוך ולוחש "אתה יכול לעשות זאת!"
מה תעשה?[/color][/i][/b][/b][/quote]
אני מחייך אליו בחזרה, "בשמחה אדוני המפקד" אשיב לו, "יש לנו את הרובה קדוש, את החרב המלאכית, ואת ספר הלחשים הגדול" אני מתחיל בהסבר, "הרובה הקדוש הוא רובה שניתן לצבא "G" בהר מגידו. בעזרת הרובה יכולים לכוון את האנרגיה שלהם למרחק רחוק יותר מאשר בכוחות עצמם. הרובה בצבע לבן כולו והוא נראה כמו רובה רגיל אבל הוא יעבוד רק אם יחזיק אותו חייל מהצבא שלנו" אני אומר וממשיך, "החרב המלאכית ניתנה בכמויות ע"י מלאך. החרב מחזקת בהרבה את הכוח האלוהי ובעזרת החרב הצליחו להרוג תרבות שלמה. החרב היא מאוד גדולה וקשה לסחיבה אבל היא נהדרת ולפעמים מביאה תובנות רבות" אני אומר, "והנשק האחרון, ספר הלחשים הגדול. הספר נכתב ע"י הכוהנים הגדולים של הצבא. בספר ישנם שלושה לחשים והסברם, הלחשים כתובים בעברית פשוטה אבל הפירוש לא מובן. את הספר קל לסחוב ולהחביא אך חוזקו חלש מאוד" אני מסיים את דבריו אך לפתע נזכר בעוד משהו, "אם תשאל אותי המפקד, החרב המלאכית היא הנשק הטוב ביותר, לפי דעתי כמובן" אני מוסיף בחיוך קל.
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 24 2009, 07:23 PM
[b] [b][i][color=red]יוסי.
*תסמוך עליי.
"משימת קומנדו,4 אנשים בלבד!" הוא קורא. "שניים מחכים לנו שם"
אתה מביט בשמיים ולפתע קרן לבנה שוברת חלון במטוס ומקשה על הנסיעה.
"זה צבא G!" קורא המפקד ומביט עליך "זו המשימה שלך".
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[/b][/quote]
''הבנתי המפקד !''
אני מחפש חבל או משהו שאוכל להיתפס בו ולקפוץ לחללית האוייב .
-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Feb 25 2009, 04:34 PM
[b] אני מחייך אליו בחזרה, "בשמחה אדוני המפקד" אשיב לו, "יש לנו את הרובה קדוש, את החרב המלאכית, ואת ספר הלחשים הגדול" אני מתחיל בהסבר, "הרובה הקדוש הוא רובה שניתן לצבא "G" בהר מגידו. בעזרת הרובה יכולים לכוון את האנרגיה שלהם למרחק רחוק יותר מאשר בכוחות עצמם. הרובה בצבע לבן כולו והוא נראה כמו רובה רגיל אבל הוא יעבוד רק אם יחזיק אותו חייל מהצבא שלנו" אני אומר וממשיך, "החרב המלאכית ניתנה בכמויות ע"י מלאך. החרב מחזקת בהרבה את הכוח האלוהי ובעזרת החרב הצליחו להרוג תרבות שלמה. החרב היא מאוד גדולה וקשה לסחיבה אבל היא נהדרת ולפעמים מביאה תובנות רבות" אני אומר, "והנשק האחרון, ספר הלחשים הגדול. הספר נכתב ע"י הכוהנים הגדולים של הצבא. בספר ישנם שלושה לחשים והסברם, הלחשים כתובים בעברית פשוטה אבל הפירוש לא מובן. את הספר קל לסחוב ולהחביא אך חוזקו חלש מאוד" אני מסיים את דבריו אך לפתע נזכר בעוד משהו, "אם תשאל אותי המפקד, החרב המלאכית היא הנשק הטוב ביותר, לפי דעתי כמובן" אני מוסיף בחיוך קל. [/b][/quote]
[b][i][color=green]קורן-
"מדהים! אז אתה מוכן למשימה!" הוא קורא ומראה לך שיפוע.
"יש לך מוח אבל נראה את הכוח." הוא מוסיף. "אתה צריך לטפס על השיפוע ולהגיע לסופו,בדרך אנו ניתקוף בעזרת שלושת הנשקים.אם תגיע תחכה לך הפתעה" הוא מוסיף ומטפס על השיפוע יחד עם עוד שני תלמידים.
"מוכן?" הוא קורא.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[b][i][color=gray]דן-
כבר אמרתי לך שזה בסדר.
תאשר אם אתה מסכים[/color][/i][/b]
[b][i][color=red]יוסי-
אתה רואה שאין לך מה לעשות וצטרתך ליירת דרך החור.
"מצבנו לא טוב,דברים עפים החוצה!" אץה רואה את המפקד ושם לב שהרובה שלו יוצא דרך החור.
"הר מגידו עושה לנו מזל רע" אומר המפקד.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 25 2009, 06:43 PM
[b]
[b][i][color=red]יוסי-
אתה רואה שאין לך מה לעשות וצטרתך ליירת דרך החור.
"מצבנו לא טוב,דברים עפים החוצה!" אץה רואה את המפקד ושם לב שהרובה שלו יוצא דרך החור.
"הר מגידו עושה לנו מזל רע" אומר המפקד.
מה תעשה?[/color][/i][/b] [/b][/quote]
'לעזאזאל , מה עושים מה עושים !'
''המפקד , חייבים לקפוץ עם מצנחים להר מגידו , פשוט חייבים !
אם לא נתרסק !''
-
[b] [b][i][color=green]קורן-
"מדהים! אז אתה מוכן למשימה!" הוא קורא ומראה לך שיפוע.
"יש לך מוח אבל נראה את הכוח." הוא מוסיף. "אתה צריך לטפס על השיפוע ולהגיע לסופו,בדרך אנו ניתקוף בעזרת שלושת הנשקים.אם תגיע תחכה לך הפתעה" הוא מוסיף ומטפס על השיפוע יחד עם עוד שני תלמידים.
"מוכן?" הוא קורא.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[/b][/quote]
"מוכן!" אני צועק ומתחיל לטפס, 'אם אני אטפס במהירות, אני אאבד את כוחי במהירות' אני חושב לעצמי, 'אבל אם אטפס במהירות ממוצעת, אני אוכל להתחמק מהמתקפות בקלילות רבה יותר, אוכל להתכופף במהירות' אני מסיים לחשוב ומתחיל לטפס לפי השיטה שבחרתי.
-
[b] [b][i][color=gray]דן-
כבר אמרתי לך שזה בסדר.
תאשר אם אתה מסכים[/color][/i][/b]
[/b][/quote]
אבל אישרתי בנושא... טוב לא משנה... אולי אני טועה :]
מאשר
מצטער הייתי אמור לאשר קודם לכן אבל היה לי אתמול בר מצווה של חבר והייתי שם עד 3 אז לא יכולתי, אבל לפחות יש לי היום חופש ^_^
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 25 2009, 06:51 PM
[b] 'לעזאזאל , מה עושים מה עושים !'
''המפקד , חייבים לקפוץ עם מצנחים להר מגידו , פשוט חייבים !
אם לא נתרסק !'' [/b][/quote]
[b][i][color=red]אדום-
"אתה תעשה את זה,אני חייב להקריב את עצמי,עם המטוס,אתה יודע מה המשימה?!" הוא שואל בתוך כדי שהוא מכין את המצנחים.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[b][i][color=gray]דן-
אתה מתעורר לבוקר בבסיס,אתה רואה אבל שאתה לא באוהל הרגיל,אתה באוהל מוזר,כחול ומשובץ.
"בוקר טוב! אתה מוכן?!" קורא אדם גדול ומשופם בעל שרירים.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[b][i][color=green]קורן-
"מעניין" אומר המפקד ומיירט קרן לבנה.
אתה מצליח להתכופף בקלות אבל כדור מפתיע מזיז אותך אחורה.
"אתה נופל מהר.." אומר המפקד וממשיך ליירט.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 26 2009, 02:19 PM
[b]
[b][i][color=green]קורן-
"מעניין" אומר המפקד ומיירט קרן לבנה.
אתה מצליח להתכופף בקלות אבל כדור מפתיע מזיז אותך אחורה.
"אתה נופל מהר.." אומר המפקד וממשיך ליירט.
"נראה אותך..." אני ממלמל ומתחיל לטפס במהירות, 'עכשיו זה כבר לא יעזור לי לטפס בחוכמה, עכשיו הוא כבר יודע את המהלך שלי...' אני חושב לעצמי.
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 25 2009, 03:47 PM
[b] [b][i]לירון-
אני מבקש בלי תגובות סתמיות,תחשוב שבאמת היית במצב הזה[/i][/b]
[b][i][color=green]קורן-
"מרשים" אומר המורה ואתה רואה את שאר החיילים מוחאים כפיים.
"ותגיד,תספר לנו מעט על הנשקים? אתה יכול?" שואל המורה בתוקפנות אך נראה שמאחוריו ישנו חייל הקורץ לך.
הוא מחייך חיוך ולוחש "אתה יכול לעשות זאת!"
אני פותח את המצנח למרות הכל ומסתכל למעלה בחשש ענק..
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 26 2009, 02:19 PM
[b] [b][i][color=red]אדום-
"אתה תעשה את זה,אני חייב להקריב את עצמי,עם המטוס,אתה יודע מה המשימה?!" הוא שואל בתוך כדי שהוא מכין את המצנחים.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[/b][/quote]
'הוא משוגע.'
''אתה לא מקריב את עצמך !
שנינו נקפוץ , מצטער אבל אני לא יורד מפה בלעדיך !''
-
[b][i][color=blue]לירון-
אתה פותח את המצנח אך נראה שהבחור עם הכנפיים לא מוותר ומשתמש בנפילת לוציפר.
"אתה תמות!!" הוא קורא והמצנח נקרע ואתה מחזיק בבחור בעל הכנפיים.
"תיפול!" הוא קורא ומנופף בנפיו,מה תעשה?[/color][/i][/b]
[b][i][color=green]
קורן-
"יפה,אתה לא מוותר" הוא אומר.
אתה מסתכל טיפה על המפקד ורואה שלידו יש אדם בעל ספר,אתה מזהה את הספר ישר!
"מתקילה טקילה!" הוא קורא וישות לבנה מתקדם לעברך כדי להפריע לך!
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[b][i][color=red]יוסי-
אתם לובשים את המצנח.
"קופצים" הוא קורא אך הוא דוחף אותך ונשאר במטוס והוא מתפוצץ והורס את המטוס השני.
מה תעשה?[/color][/i][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Royal Eevee[/i]@Feb 26 2009, 04:30 PM
[b]
[b][i][color=green]
קורן-
"יפה,אתה לא מוותר" הוא אומר.
אתה מסתכל טיפה על המפקד ורואה שלידו יש אדם בעל ספר,אתה מזהה את הספר ישר!
"מתקילה טקילה!" הוא קורא וישות לבנה מתקדם לעברך כדי להפריע לך!
מה תעשה?[/color][/i][/b]
[/b][/quote]
'זה אמור לדחוף אותי...' אני נזכר לפתע, "אני חייב לעשות משהו..." אני ממלמל, "זהו זה!" אני אומר לפתע ואקפוץ כלפי מעלה כדי להתחמק מן הלחש, אנסה מיד לאחר מכן לאחוז במשהו כדי להמשיך לטפס.
-
[b]
[b][i][color=red]יוסי-
אתם לובשים את המצנח.
"קופצים" הוא קורא אך הוא דוחף אותך ונשאר במטוס והוא מתפוצץ והורס את המטוס השני.
''המפקד!!!!!!!!!!
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!''
'לעזאזאל , מה אעשה עכשיו?'
אני פותח את המצנח , ומנסה לצנוח על הר מגידו , על מנת לסיים את המשימה .
-
[b] [b][i][color=blue]לירון-
אתה פותח את המצנח אך נראה שהבחור עם הכנפיים לא מוותר ומשתמש בנפילת לוציפר.
"אתה תמות!!" הוא קורא והמצנח נקרע ואתה מחזיק בבחור בעל הכנפיים.
"תיפול!" הוא קורא ומנופף בנפיו,מה תעשה?[/color][/i][/b] [/b][/quote]
אני מחזק את אחיזתי ומנסה להחזיק לו גם בכץף כדי לחזק את האחיזה!