-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 24 2009, 11:20 AM
[b] אני הייתי משתתף בלי קשר לא?
ולמה אתה לא מגיב במשחק שלך?
ועכשיו שמתי לב לטעות קטנה בתמונה.
אמרת שרוני העיף את השומר, אז איפה ארווין?
ארווין אמור להיות שם ולהופיע בתמונה [/b][/quote]
אורווין כן מופיע, אם תשים לב אתה תראה כזה גב כתום וזה גב של צ'ימצ'אר
-
אז הכל פרפקט, חוץ מזה שאתה עדיין כאןץ
מחכים לך בחת"מ
-
פרק יוצא מן הכלל,
כחובב הסדרה 'כאוטיק' זה קצת מזכיר אותה...
שזה בסדר גמור ביחד עם הכיפה ומעגל ההעברות...
כל אחד לוקח את ההשרעה שלו ממשהו ...
ולפרק עצמו-הפרק היה מאוד מעניין ,אני מצפה שיהיה פרק אחד שבו ארוין ילחם בקובי והפעם ינצח לא כמו פרק 1...
-
בשני הפרקים -
הכל קורה מהר מדי, קצר מדי, צפוי במיוחד.
אין שום מתח.
-
הייתה צריך לעשות מתח שנגיד ג'ון בא וכולם מפוחדים או שרוני אמור להשתמש בהתקפה האחרונה ולא יודעים מי ניצח.
בסך הכל יפה!
-
-
פרק 6-מבחן הפקחים(חלק א')
לפני כשבוע שי ואורווין פגשו שחקן פיקאצ'ו בשם בארי. בארי שחקן ברמה גבוהה מאוד-הוא ניצח באתגרי המלך של:עולם המים, מגדל השמיים, מנהרת המכרות, יער הפוקימונים וגם אזורי הקרח! אך בארי בא לרייבון רק כדי להיות פקח, הוא רוצה להיות פקח כדי להשיג אישור להיכנס לחדר הבקרה ועוד כל מיני אפשרויות מיוחדות שאין לאף אחד אחר. והשבוע סוף סוף יש מבחן לפקח נוסף. שי אורווין ובארי הלכו אל במת ההודעות כדי לחכות להרשמה למבחנים שתתחיל בשעה שלוש, והנה מגיעה השעה שלוש. "שלום לכולם" מתחיל לדבר המכריז "הפקח של בית הקברות פרש מתפקידו ולכן אנו צריכים אחד חדש. מכל הרשומים אנחנו נבחר שניים והם ייכנסו למבחנים-המנצח ייקבל את התפקיד".
"אתה מוכן בארי?" שואל שי, "כן, מאז שבאתי פה אני מצפה ליום הזה"עונה בארי.
בארי הולך אל התור להרשמה, לאחר כ5 דקות מגיעה תורו והוא ממלא את הטופס ויוצא מהתור. "אני מקווה שתיבחר" אומר אורווין, "גם אני" ממשיך אותו שי, "תודה לכם, מחר יהיו תוצאות" אומר בארי כאשר חיוך עולה על פניו.
~יום למחרת~
שי נכנס לרייבון, הוא רואה שם את אורווין. "איפה בארי?" שואל, "לא יודע, כנראה כבר הגיע לרייבון" עונה אורווין.
השניים הולכים למרכז העברה ונכנסים ליער הפוקימונים, ביער בנו במה ענקית והניחו המון מושבים. "שי! אורווין! שמרתי לכם מקומות" נשמע קולו של בארי, השניים מסתכלים לכיוון הבמה ורואים בשורה הראשונה את בארי-הם הולכים לשבת לידו. "שלום לכולם!" אומר המכריז כאשר הוא עולה לבמה, "אתמול שלחו לנו 137 טפסי הרשמה לפיקוח-אך רק שניים ייכנסו למבחן. השניים האלו נבחרו על פי הסוג, הכוח ועברם" אומר הכריז, כל הקהל מריע מרוב היתרגשות.
"והשניים שנכנסים למבחנים הם..." מפסיק המכריז לדבר-הקהל כולו במטח, "ניר שחקן האלקטרוד ובארי שחקן הפיקאצ'ו". "ניכנסתי" אומר בארי בהירגשות "אני לא מאמין שנכנסתי למבחנים". "אז אתה היריב שלי, אה?" אומר ניר-האלקטרוד שנבחר "אז אני ינצח על בטוח" הוא מצחקק, "עוד נראה לגבי זה" עונה לו בארי.
"המבחן יהיה מורכב משלוש לקים, הראשון שיינצח בשניים מהם יהיה הפקח החדש של בית הקברות" אומר השופט וכל הקהל מריע, "בחלק הראשון של המבחנים המתמודדים יעשו תחרות ריצה, למתמודד מותר לקחת איתו שני חברים לתחרות ולמתמודדים מותר לתקוף את היריבים" אומר השופט, "מותר לתקוף אה? מצויין" אומר ניר.
"על המתמודדים לבוא לנקודות הזינוק" אומר השופט, "תבואו איתי חברים?" שואל בארי, "כמובן" עונים שי ואורווין בקול אחיד.
בארי הולך עם שי ואורווין לנקודות הזינוק, ניר בא עם שני שחקני וולטרוב. בין המתמודדים עמד שחקן צ'טוט שהוא היה השופט. "מוכנים? היכון, הכן, צא!" קרא השופט.
מכיוון שזאת היתה ירידה אז ניר והעוזרים שלו היו צריכים רק להיתגלגל, בעוד שבארי, שי ואורווין היו צריכים לרוץ ולהיזהר לא להיתהפך בירידה. ניר ועוזריו כבר עקפו את בארי, שי ואורווין בהרבה. ניר מתקדם ומתקדם עד שפתאום באמצע הדרך הגיע לנהר והתחיל לזרום עם המים שהם פונים לכיוון אחר בכלל, "תעזרו לי טיפשים" אמר ניר בזעם לעוזרים. בזמן שניר ועוזריו מתעכבים בארי, שי ואורווין מצליחים לעקוף אותם ולהיתקדם בתחרות. בארי וחבורתו ממשיכים ברדכם, "כנראה עקפנו אותם בהרבה אם אנחנו לא רואים אותם" הוא אומר. "זוזו" נשמע קולו של ניר, בארי, שי ואורווין מסתכל לאוויר ורואי שניר עומד לנחות, הוא נוחת לפניהם ועוקף אותם שוב, שנייה לאחר מכן מגיעים הוולטרובים, פוגעים בבארי, שי ואורווין במכת ברק וממשיכים. "היי שי! שלח עלי תער לכיוון הצוק ההוא" אומר בארי, תוך כדי היתקדמות שי שולח עלי תער לכיוון הצוק, אבנים נופלות מהצוק ונוחתות בדיוק בדרכם של ניר ועוזריו כך שאינו יכול להיתקדם. בזמן שניר ועוזריו נתקעים שם בארי, שי ואורווין עוקפים אותם, "להיתראות לוזרים" קורא בארי וממשיך בדרכו. "זוזו שנייה" אומר ניר לעוזריו, הוא זז קצת אחורה ואז הוא מתגלגל בכוח ופורץ את האבנים-ושוב הם מצליחים להשיג. "מה עכשיו?" שואל אורווין בזמן שהם מתקדמים, "תשתמש בחפירה בתהפוך את האזור שמלפניהם לחול" עונה בארי.
אורווין נכנס לאדמה, הוא משיג את ניר ועזריו ממתחת ואז הופך חלקת אדמה לחול כדי שלא יוכלו להיתגלגל.
"הצלחתי" אומר אורווין, "יפה מאוד" עונה בארי.
ניר מתקדם ורואה את החול שמלפניו, "הפעם לא תעצרו אותי" הוא אומר, הוא ועוזריו לוקחים תנופה ובמהירות עצומה מתגלגלים כך שהחול לא מפריע להם. ניר ועוזריו ממשיכים להיתקדם במהירות עד שמגיעים לקו הסיום. "המנצח בחלק המרוץ הוא ניר, ניצחון נוסף והוא הפקח החדש" אומר השופט. "לא נורא" מנסה שי לעודד, "אתה בטוח תצליח בלק הבא" מנסה גם אורווין לעודד, "אני מקווה" אומר בארי בייאוש.
"והחלק הבא של המבחנים הוא...."
ההמשך יבוא....
תמונה:
[img]http://i42.tinypic.com/295qu14.png[/img]
מה דעתכם על הפרק ועל התמונה?
וחידה:מישהו יודע מאיזה קטע לקוחה התמונה?
-
פרק טוב!!
אני ממש מחכה להמשך D:
ונראה לי שזה החלק בירידה...
-
הפרק ממש יפה ,אהבתי את המירוץ ...
מחכה שתזכיר שוב את קובי ...
התמונה מאוד יפה ... ואני חושב שהקטע הוא הם לקחו תנופה ועברו אותם..
-
-
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 24 2009, 02:09 PM
[b] בשני הפרקים -
הכל קורה מהר מדי, קצר מדי, צפוי במיוחד.
אין שום מתח. [/b][/quote]
אני אומר את זה שוב,
כי הדעה שלי לא השתנתה.
-
פרק יפה התמונה מהחלק ששי וארווין מסתכלים לאוויר ורואים שניר וחבורתו שוב עוקפים אותם
-
פרק יפה!
עשית מתח!
-
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 24 2009, 05:44 PM
[b] אני אומר את זה שוב,
כי הדעה שלי לא השתנתה. [/b][/quote]
זה יישמע כמו תלונה אבל אני לא מתלונן:
הרבה קוראים, גם נורג והוא בהתחלה חשב כמוך עד שתיקנתי את הדברים.
בקשר לצפוי-מה אתה רוצה? שאעשה דבר ענק במיוחד? אני לא יכול כי זה לא פרק עלילתי
והקצר-אמנם בהתחלה היה קצצר מאוד אבל הפרק היתארך מאז
-
אחלה פרק!
מעניין ומותח!
-
פרק יפה ומעניין, אבל המרוץ היה קצר מדי, והסביבה לא תוארה מספיק.
הדברים בפרק הזה קרו קצת מהר מדי, למעשה הם לא באמת קרו מהר מדי, זה נראה ככה כי לא תארת את הסביבה.
הפרק הבאמת קצר יחסית, לא יותר מדי, אבל קצת קצר.
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 24 2009, 06:21 PM
[b] פרק יפה ומעניין, אבל המרוץ היה קצר מדי, והסביבה לא תוארה מספיק.
הדברים בפרק הזה קרו קצת מהר מדי, למעשה הם לא באמת קרו מהר מדי, זה נראה ככה כי לא תארת את הסביבה.
הפרק הבאמת קצר יחסית, לא יותר מדי, אבל קצת קצר. [/b][/quote]
XD, זה הפרק הכי ארוך שעשיתי ולפניכן אתה לא אמרת כלום ועכשיו כן?XD.
המרוץ והתאור-אכן אני נורא חלש בנושא של להאריך את הדברים ולתאר. אבל בגלל זה אני שואל את דעתכם ואנסה להישתפר עוד יותר.
והמיהרות-בכוונה זירזתי את הנושא כי זה מרוץ וזה בלחץ-אבל בפרק הבא זה שונה
-
אני ממליץ לך יותר לתאר את הסביבה והדברים הקטנים לדוגמא:הם המשיכו לרוץ ושי ראה פירו עומד על עץ ומאכיל את גוזליו(זה הדבר הראשון שעלה לי בראש בגלל זה זה לא כזה טוב אבל זה סתם לדוגמא)
קח ספרייטים(אם אתה רוצה)מ[url=http://www.pokesho.com/icon.html]כאן[/url]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 05:24 PM
[b] XD, זה הפרק הכי ארוך שעשיתי ולפניכן אתה לא אמרת כלום ועכשיו כן?XD.
המרוץ והתאור-אכן אני נורא חלש בנושא של להאריך את הדברים ולתאר. אבל בגלל זה אני שואל את דעתכם ואנסה להישתפר עוד יותר.
והמיהרות-בכוונה זירזתי את הנושא כי זה מרוץ וזה בלחץ-אבל בפרק הבא זה שונה [/b][/quote]
אל תשים לב ,הפרקים מפרק 1 יצאו לך טובים ,נקודה.
-
פרק 7-מבחן הפקחים(חלק ב')
"והחלק הבא של המבחנים הוא" אומר השופט ואז שותק לכמה שניות כדי למתוח "מבחן בפקחות", "מבחן בפקחות?" חושב לעצמו הקהל באכזבה רבה-אחרי הכל הם קיוו למשהו מותח.
"אני יודע שאתם מאוכזבים אך זה לא מה שאתם חושבים" אומר השופט-הקהל מתחיל לתהות:"מה יכול להיות במבחן?", "כל נבחן ייכנס לביתן אחר, העוזים של הנבחר יוכלו להעתיק מהיריב-אך אסור להם להיתפס! אם הם ניתפסים אז הנבחן מפסיד" מסביר השופט.
בארי נכנס למתקן אחד וניר לשני. "התחילו!" קורא השופט, ואז בא צ'טוט, הוא עמד בין שתי הביקתות-כנראה שהוא המשגיח.
"תקשיבו!" קורא בארי לשי ואורווין "אל תנסו להעתיק, פשוט תישארו פה ותדאגו שלא יעתיקו. ברור?", "כן" עונה שי, "אוקי" עונה אורווין.
"תקשיבו!" אומר ניר לעוזריו "אין לי כוח לשטויות האלה אז תנסו להעתיק, אבל אל תתפסו. ברור?", "ברור אדוני!" עונים שחקני הוולטרוב בפה אחד.
הקהל צופה במתרחש מאחורי הביתנים בהם עונים על השאלות-הם צופים בעוזרים. שחקני הוולטרוב מגיעים אל שי ואורווין, "תנו לנו לעבור, אחרת תפגעו" אומר אחד מהם, "אתם לא תעתיקו" אומר אורווין, "אנחנו עוד נראה" אומר שחקן האלטרוד השני.
שחקני הוולטרוב יוצאים לעברם של שי ואורווין בגלגול, שי ואורווין שאינם רוצים להיפגע מתחילים לברוח, הוולטרובים שולחים לעברם מכת ברק-שי ואורווין שעסוקים בלברוח נפגעים ממכת הברק הכפולה. "אז בוא נראה מה הוא ענה" אומר אחד שחקני הוולטרוב, "לא אתם לא" אומר אורווין ומעיף את הוולטרובים בלהביור.
הוולטרובים לא מוותרים ויומאים שוב בגלגול לעברם של שי ואורווין, "זה לא יעבוד פעמיים" אומר שי ושולח עלי תער אל הוולטרובים-הם שוב עפים בחזרה לביתן של ניר.
שחקני הוולטרובים מתחילים להיתקדם ואז עוצרים, שי ואורווין לא מבין למה, אבל אז הם רואים צל שמגיע מהשמיים-הם רואים שצ'טוט המשגיח מסתכל.
אחרי חמש דקות בהם הצ'טוט מסתכל שאין העתקות ובעיות הוא חוזר למקומו. שחקני הוולטרוב יוצאים בגילגול לעברם של שי ואורווין, "עוד לא למדתם?" אומר אורווין ומעיף אחד מהוולטרוב בלהביור, "אי אפשר ללמד וולטרוב טיפש תרגילים חדשים" אומר שי ומעיף את השני בעלי תער. אחד מהוולטרוב תוקף את שי במכת ברק, השני מעיף את אורווין בבום קולי. "כל אחד יטפל באחר" אומר שי.
שי מתחיל לתקוף בחבטות בילתי פוסקות את אחד משחקני הוולטרוב, אך הוא תוקף בגילגול ומעיף את שי.
שחקן הוולטרוב השני תוקף את אורווין במכות ברק בילתי פוסקות-אך ההתקפה לא משפיעה ואורווין מעיף אותו בלהביור. שי מתאושש מהגילגול וקם, אבל אז שחקן הוולטרוב שולח כדור גירו, אורווין קופץ לעזרתו של שי והודף את ההתקפה בכדור להביור, שי ואורווין מתחילים לתקוף את הוולטרוב ברצף התקפות חזק. לבינתיים שחקן הוולטרוב השני הולך אל הביתן של אורווין ומצליח לראות שלוש תשובות, הוא הולך לניר ומספר לו עליהם. "תסתכל" אומר שי "הוולטרוב הזה העתיק מאורווין", "לעזאזל! שחכתי ממנו" אומר אורווין.
אורווין עומד לקפוץ על וולטרוב-אבל אז שוב הצ'טוט המשגיח מסתכל.
שוב עוברות חמש דקות, הוא נוחת ואז אחד הוולטרוב מתקדם לשי, המשגיח מסתכל לאחור ואומר:"עוד דקה נגמר הזמן", אבל אז הוא רואה את הוולטרוב מנסה לתקוף.
"עקב תפיסתם של הצוות של ניר בניסיון לרמות בארי וקבוצתו הם המנצחים" אומר השופט "ובנוסף לכך בארי גם מילא את כל המבחן ללא שגיאה". בארי, שי ואורווין יוצאים אל הקהל והקהל מתחיל להישתולל ולהריע להם, הקהל כל כך ענקי ומכיל אלפי שחקנים שונים של פוקימונים שזה מדהים.
"מפני שגם בארי וגם ניר ניצחו במבחן אחד אז אנחנו נפנה לשובר שוויון, והוא..."
ההמשך יבוא...
תמונה:
[img]http://i40.tinypic.com/35l704j.png[/img]
איך הפרק והתמונה?
וחידה:מאיזה קטע לקוחה התמונה?
-
פרק יפה!
תיארת את המצב, היה יפה!
-
נחמד, היה באמת פרק טוב, יש לך כישרון=] קראתי את כול הפרקים D:
-
[quote][i]Originally posted by Tiger Of The Darkness[/i]@Jun 27 2009, 02:13 AM
[b] נחמד, היה באמת פרק טוב, יש לך כישרון=] קראתי את כול הפרקים D: [/b][/quote]
תודה רבה! לך ולדינגו!
-
פרק טוב ןהתמונה היא ששי וארווין נלחמים בעוזרים של ניר :)
-
פרק מאוד נחמד...
אהבתי את סגנון התחרות...
התמונה היא שטרטוויג לוקח וולטרוב אחד וצ'ימצ'אר נלם בשני ,כאשר צ'טוט כבר לא מסתכל אחרי הבדיקה
-
תודה לשניכם ונכון מאוד. בקרוב הפרק הבא
-
פרק יפה, אבל יותר מדי קצר.
הפיית יכול להכניס את התיאור של המשימה האחרונה בפרק הזה, ואז לגמור כשהיא מתחילה
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 27 2009, 04:11 PM
[b] פרק יפה, אבל יותר מדי קצר.
הפיית יכול להכניס את התיאור של המשימה האחרונה בפרק הזה, ואז לגמור כשהיא מתחילה [/b][/quote]
לא מסכים איתך..
לא כדאי למרוח יותר מדי על פרק אחד..
כל פרק על תחרות אחרת...
גם ככה זה נראה כאילו בארי ינצח בסוף
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 27 2009, 05:11 PM
[b] פרק יפה, אבל יותר מדי קצר.
הפיית יכול להכניס את התיאור של המשימה האחרונה בפרק הזה, ואז לגמור כשהיא מתחילה [/b][/quote]
לא יודע בקשר לאורך-אולי בהתחלה הייתה בעיה אבל עכשיו הוא די ארוך.
ובקשר לההפסקה-זה לא ייצור מתח אם אספר את השובר שוויון ואז אמשיך
-
זה לא נורא ההפסקות ,להפך זה רק מוסיף לך פרקים
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Jun 27 2009, 06:42 PM
[b] זה לא נורא ההפסקות ,להפך זה רק מוסיף לך פרקים [/b][/quote]
ברור, זה גם יהיה די דבילי לגמור את כל התחרות בפרק אחד
-
אני לא אומר למרוח את הכל בפרק אחד חס וחלילה, אבל הפרק הזה הוא לא יותר מחצי דף בוורד, אם בכלל.
הפרק הזה לא אולי מותח אבל ממש קצר, וזה מוריד את הרצון לקרוא
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 27 2009, 10:04 PM
[b] אני לא אומר למרוח את הכל בפרק אחד חס וחלילה, אבל הפרק הזה הוא לא יותר מחצי דף בוורד, אם בכלל.
הפרק הזה לא אולי מותח אבל ממש קצר, וזה מוריד את הרצון לקרוא [/b][/quote]
לא יודע... היו פרקים הרבה יותר קצרים ולא הילוננת, אם אאריך יותר הפרק הזה יהיה מריחה-וזה מגעיל
-
איזה פרק היה יותר קצר? חוץ מזה בהתחלה לרוב הפרקים יותר קצרים וכשממשיכים הם מתארכים מעצמם, כך שבהתחלה פחות הערתי על האורך
-
-
-
מקווה שתוציא את הפרק הבא לפני שאני יוצא למחנה קיץ.!!
אחלה ספר!!
-
-
אני עדיין מחכה לפרק הבא מתי תמשיך שי???