אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה.
Printable View
אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 03:27 PM
[b] אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה. [/b][/quote]
יש להם, פשוט לא יראו כי הסדרה מיועדת גם לילדים. במנגה הראו ארבוק נחתך
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 02:29 PM
[b] יש להם, פשוט לא יראו כי הסדרה מיועדת גם לילדים. במנגה הראו ארבוק נחתך [/b][/quote]
אבל הם לא אמיתיים!
זה לא חשוב אם יש להם דם כי בכל זאת לא מראים את זה ואני בטוח שהיוצרים לא דנים על זה!
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 02:29 PM
[b] יש להם, פשוט לא יראו כי הסדרה מיועדת גם לילדים. במנגה הראו ארבוק נחתך [/b][/quote]
מה שאני אומר, זה לפוקימונים מסוימים יש דם ולפוקימונים מסוימים אין, הרי פוקימוני רוח באמת לא צריכים שיהיה להם דם.
איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
ואם אקסקיוט אחד לא אוכל וכל החמש האחרים אוכלים, מה קורה?
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 27 2009, 03:28 PM
[b] איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
ואם אקסקיוט אחד לא אוכל וכל החמש האחרים אוכלים, מה קורה? [/b][/quote]
אתם לא מבינים...
אים להם מערכות בגוף, הם פוקימונים!
זה סדרת טלוויזיה ולא חושבים על מערכות וכו..
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 27 2009, 03:28 PM
[b] איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
ואם אקסקיוט אחד לא אוכל וכל החמש האחרים אוכלים, מה קורה? [/b][/quote]
ביצה רקובה ?XP
דינגו, יש להם מערכות גוף (דם) - איך בסרט הראשון מיוטו לקח DNA מכל הפוקימונים ועשה שיבוטים?
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jun 27 2009, 03:44 PM
[b] ביצה רקובה ?XP
דינגו, יש להם מערכות גוף (דם) - איך בסרט הראשון מיוטו לקח DNA מכל הפוקימונים ועשה שיבוטים? [/b][/quote]
אבל לא מדברים על זה.. כי זה לא מעניין אף אחד...
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 26 2009, 12:17 PM
[b] ממתי כן?
ואז מה אם יש בדף?
זה כמו הקרב מול ראמפרדוס-איך לא הצליחו להעיף אותו?
זה לא הגיוני לא משנה מה-מגמוטאור זה פוקימון ענקי בצורה לא נורמלית, מילא מגמר אבל מגמוטאור לא הגיוני [/b][/quote]
אל תשחק לי אותה מבין. ישנם פוקימונים הרבה יותר גדולים ממאגמורטאר, מה שזה אומר שהוא לא ענקי כ"כ.
בכל זאת, פוקימונים קטנים עדיין יכולים להביס אותו. אזומאריל יוכל להביס אותו בקלות, אפילו מריל מאומן.
[quote][b]עזוב-אתם לא מבינים. שאלה נוספת:
איך פוקימוני האש כל הזמן מוציאים אש מהפה בלי סוף-מאיפה כל האש?[/b][/quote]
קל מאוד לענות על השאלה הזו. זה כמו בנארוטו, שלכל אחד יש צ'אקרה בגוף, ואז הוא יכול להוציא אותה, אז אצלם, נגיד לפוקימוני המים, יש הרבה מאוד מים בגוף, שהם מהווים מאין צ'אקרה, ואז הם יכולים להשתמש בה. זה ההסבר די היגיוני, אי אפשר ממש להסביר את זה אחרת.
[quote][b]ברור שיש להם דם! הם הרי יצורים חיים עם מערכות ביולוגיות. גם בני-אדם לא מדממים אף-פעם בסדרה הזאת, נראה לך שגם לבני-אדם אין דם? פוקימונים לא מדממים בגלל שזו סדרה לילדים, זה לא אומר שאין להם דם. [/b][/quote]
פעמיים באנימה ראו את הדם של שתי דמויות, כשהם נשרטו.
[quote][b]אבל במנגה שברו את אוניקס ולא יצא דם-אז פוקימוני אבן הם בלי דם.
ושאלה נוספת:
איך שותה מגנמיק/מגנטון/מגנזון? אין לא פה והוא צריך לשתות[/b][/quote]
כי מן הסתם אוניקס בנוי מאבנים, אז זה די שונה. ומגנמייט ומגנטון ומגנזון - מי אמר שהם צריכים לשתות? היות והם כנראה מגנטים, אז אין להם צורך לשתות, הרי מה שמפעיל אותם הוא חשמל.
[quote][b]אתם לא מבינים...
אים להם מערכות בגוף, הם פוקימונים!
זה סדרת טלוויזיה ולא חושבים על מערכות וכו.. [/b][/quote][quote][b]איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
ואם אקסקיוט אחד לא אוכל וכל החמש האחרים אוכלים, מה קורה? [/b][/quote]אני מזכיר:
[quote][b]אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה. [/b][/quote]כל מיני פוקימונים הם בעלי סוגים שונים של מערכות בגוף (אולי וולטורב בכלל לא חייב לאכול כי פוקימון "מכאני"). וחוצמזה, דינגו, זה בדיוק סוג הדיונים שבשבילם הנושא הזה נפתח- להעלות תיאוריות/הוכחות בנושא השאלות האלה.
אגזקיוט דודו ודודריו זה בכלל פוקימונים מוזרים
אתה תשלח מצ'וק ותגיד לו תן בוקס לראש השמאלי של דודו נגיד הראש השמאלי ימות והשני יחיה?
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jun 27 2009, 04:43 PM
[b] אגזקיוט דודו ודודריו זה בכלל פוקימונים מוזרים
אתה תשלח מצ'וק ותגיד לו תן בוקס לראש השמאלי של דודו נגיד הראש השמאלי ימות והשני יחיה? [/b][/quote]
זה באמת נשמע לא הגיוני אבל זה לא מה שחשוב...
העיקר הוא הפוקימון וזהו..
אם יעשו פוקימון דרקון עם שני ראשים בדור ה5 זה יהיה טוב ,כי על פי המיתולוגיה של הדרקון הזה..
אם מתקיפים ראש אחד ,השני גם מת
אני מניח שאם מעלפים ראש אחד של פוקימון אם כמה ראשים אז הכי הגיוני שהוא פשוט ייחלש אבל יישאר בהכרה כל עוד הראשים האחרים שלו בסדר.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 06:03 PM
[b] אני מניח שאם מעלפים ראש אחד של פוקימון אם כמה ראשים אז הכי הגיוני שהוא פשוט ייחלש אבל יישאר בהכרה כל עוד הראשים האחרים שלו בסדר. [/b][/quote]
נכון, זה כמו שאם תוציא לב אחד לבן אדם עם שתי לבבות הוא יחייה
ופיביאנמאסטר-
1)אזומריל אכן היה יכול, אבל פיקאצ'ו גם קטן מולו וגם בחסרון סוגים, ושלא לדבר על כך שזה מגמוטאר של פול-אז הוא מאומן טוב מאוד
2)אוקי
3)פעמיים, נראה לי שזה היה רק בפרקים המושעים-אז זה לא ממש נחשב
4)אם הוא היה רק מגנט אז הוא היה בלי רגשות, אבל עובדה שבפרקים שאש והחבורה היו בבצפר לפוקימונים לברוק היה מגנמיט והוא היה שמח כאשר ברוק הפעיל לו חשמל סטטי
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 06:02 PM
[b] נכון, זה כמו שאם תוציא לב אחד לבן אדם עם שתי לבבות הוא יחייה
ופיביאנמאסטר-
1)אזומריל אכן היה יכול, אבל פיקאצ'ו גם קטן מולו וגם בחסרון סוגים, ושלא לדבר על כך שזה מגמוטאר של פול-אז הוא מאומן טוב מאוד
2)אוקי
4)אם הוא היה רק מגנט אז הוא היה בלי רגשות, אבל עובדה שבפרקים שאש והחבורה היו בבצפר לפוקימונים לברוק היה מגנמיט והוא היה שמח כאשר ברוק הפעיל לו חשמל סטטי [/b][/quote]
וגם היה איזה פרק שמגנמייט התאהב בפיקאצ'ו זה היה בפרק שאש תפס מאק נראלי
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 06:02 PM
[b] נכון, זה כמו שאם תוציא לב אחד לבן אדם עם שתי לבבות הוא יחייה
ופיביאנמאסטר-
2)אוקי
4)אם הוא היה רק מגנט אז הוא היה בלי רגשות, אבל עובדה שבפרקים שאש והחבורה היו בבצפר לפוקימונים לברוק היה מגנמיט והוא היה שמח כאשר ברוק הפעיל לו חשמל סטטי [/b][/quote]
ברור שלמגנמייט יש רגשות, הוא יצור חי בסדרת ילדים, זה לא אומר שהוא צורך מזון רגיל.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 07:04 PM
[b] ברור שלמגנמייט יש רגשות, הוא יצור חי בסדרת ילדים, זה לא אומר שהוא צורך מזון רגיל. [/b][/quote]
אז איך הוא שורד בלי אוכל(רמז:שאלה בילתי פתירה בסדרה, מתי תבינו?)
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 27 2009, 06:21 PM
[b] אז איך הוא שורד בלי אוכל(רמז:שאלה בילתי פתירה בסדרה, מתי תבינו?) [/b][/quote]
מתי אתה תבין? השאלות לא באמת בלתי-פתירות, יש תיאוריות לגביהן, והסיבה שאנחנו חוזרים על התיאוריה שוב ושוב היא מפני שהדברים שאתה אומר לא באמת מפריחים אותה, ואם אתה מעלה טיעונים סתמיים בכוונה אז זה ספאם.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 07:24 PM
[b] מתי אתה תבין? השאלות לא באמת בלתי-פתירות, יש תיאוריות לגביהן, והסיבה שאנחנו חוזרים על התיאוריה שוב ושוב היא מפני שהדברים שאתה אומר לא באמת מפריחים אותה, ואם אתה מעלה טיעונים סתמיים בכוונה אז זה ספאם. [/b][/quote]
אני לא סתם מגיב, אתם לא מנסים להבין וחושבים שרק אתם צודקים.
אז כמו הכותרת, אין תשובה. ואפשר להעלות תאוריות-אבל לא כאלה סתמיות
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 27 2009, 06:29 PM
[b] אני לא סתם מגיב, אתם לא מנסים להבין וחושבים שרק אתם צודקים.
אז כמו הכותרת, אין תשובה. ואפשר להעלות תאוריות-אבל לא כאלה סתמיות [/b][/quote]
סתמיות? התיאוריה שלי לגבי מגנמייט היא הכי מתבקשת בעולם- יש לו פיזיולוגיה אחרת אז הוא לא חייב אוכל.
ומז'תומרת "אתם לא מנסים להבין וחושבים שרק אתם צודקים"? זה רק תיאוריות, אם מישהו חושב שאיזה תיאוריה לא מספיק טובה אז אנחנו מסבירים עוד ומגינים עליה, אפ'חד לא חייב להסכים להשתכנע.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 07:35 PM
[b] סתמיות? התיאוריה שלי לגבי מגנמייט היא הכי מתבקשת בעולם- יש לו פיזיולוגיה אחרת אז הוא לא חייב אוכל.
ומז'תומרת "אתם לא מנסים להבין וחושבים שרק אתם צודקים"? זה רק תיאוריות, אם מישהו חושב שאיזה תיאוריה לא מספיק טובה אז אנחנו מסבירים עוד ומגינים עליה, אפ'חד לא חייב להסכים להשתכנע. [/b][/quote]
אז למה לנסות להוריד את שלי? שאין היגיון וזהו?
ומה שאמרתי לגבי מגנמיט זה נגד הדעה של פיביאנמאסטר-שהוא רק מגנט
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 27 2009, 06:38 PM
[b] אז למה לנסות להוריד את שלי? שאין היגיון וזהו?
ומה שאמרתי לגבי מגנמיט זה נגד הדעה של פיביאנמאסטר-שהוא רק מגנט [/b][/quote]
אוי הייתה בינינו אי-הבנה :P
חשבתי שאתה מנסה לפסול את התיאוריה שלי, אבל בעצם אתה הגנת על תיאוריה שPBRמאסטר ניסה לפסול, מצטער :P
עוד דבר מטומטם מאוד:
לשוטרת ג'יני יש חבל שאיתו היא קושרת את הגנבים/האנשים הרעים.
למה אין לה אקדח ואזיקים?
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jun 27 2009, 09:12 PM
[b] עוד דבר מטומטם מאוד:
לשוטרת ג'יני יש חבל שאיתו היא קושרת את הגנבים/האנשים הרעים.
למה אין לה אקדח ואזיקים? [/b][/quote]
זה שלא רואים אותו לא אומר שאין לה, וחוצמזה אני די בטוח שיש פרק שרואים אותה מחזיקה אזיקים.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 09:19 PM
[b]זה שלא רואים אותו לא אומר שאין לה, וחוצמזה אני די בטוח שיש פרק שרואים אותה מחזיקה אזיקים.[/b][/quote]
אבל היא לא השתמשה.
בפרק של ראיליו וזה מפוקימון רינג'ייר היא תפסה את האלה שעבדו עם ציד J והיא כבלה אותם בחבל, ולא באזיקים.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 10:19 PM
[b] זה שלא רואים אותו לא אומר שאין לה, וחוצמזה אני די בטוח שיש פרק שרואים אותה מחזיקה אזיקים. [/b][/quote]
היה בעונה הראשונה שהם הגיעו לסרוליאן ראו את השוטרת ג'ני מחזיקה אזיקים כשהיא חשדה באש וברוק.
ולעניין מגנמייט יכול להיות שהחשמל אצלו בגוף זה כמו הדם שיש לנו בגוף.כנ''ל לגבי וולטורב.
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Jun 27 2009, 09:27 PM
[b] היה בעונה הראשונה שהם הגיעו לסרוליאן ראו את השוטרת ג'ני מחזיקה אזיקים כשהיא חשדה באש וברוק.
ולעניין מגנמייט יכול להיות שהחשמל אצלו בגוף זה כמו הדם שיש לנו בגוף.כנ''ל לגבי וולטורב. [/b][/quote]
א) בדיוק!
ב) בדיוק!
:D
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 10:30 PM
[b] א) בדיוק!
ב) בדיוק!
:D [/b][/quote]
יופי נראה לי שהגענו להסכמה.אם גם מגמגמורטאר יסכים אז נוכל לגמור עם זה
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Jun 27 2009, 10:40 PM
[b] יופי נראה לי שהגענו להסכמה.אם גם מגמגמורטאר יסכים אז נוכל לגמור עם זה [/b][/quote]
מה לגמור עם זה? נראה לך שנגמרו השאלות? תאמין לי שאנשים פה ימצאו עוד כמה ;)
נראה לי שכדאי לנהול...
שאלה החשובה ביותר:
איך הם לא מתים???
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jun 27 2009, 10:46 PM
[b] שאלה החשובה ביותר:
איך הם לא מתים??? [/b][/quote]
פוקימונים יכולים למות, אפילו לפי הסדרה, פשוט אף פעם לא רואים את זה קורה כי זה תכנית לילדים. אין פה שום תעלומה או טעות עלילתית.
שאלה:
למה כדי החליף צריך להשים את הפוכדורים במכונה שסה"כ תחליף מקום? למה אי אפשר להחליף וזהו? רגיל
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 12:09 AM
[b] שאלה:
למה כדי החליף צריך להשים את הפוכדורים במכונה שסה"כ תחליף מקום? למה אי אפשר להחליף וזהו? רגיל [/b][/quote]
זה באמת דפוק, אבל גם כאן יש תיאוריות הגיוניות- זה קשור כנראה לאופן שבו אם מאמן לוכד פוקימון כשהשישייה שלו מלאה אז הפוקדור משתגר אוטומטית למקום שאמור לאכסן את הפוקימונים של אותו מאמן.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 28 2009, 01:13 AM
[b] זה באמת דפוק, אבל גם כאן יש תיאוריות הגיוניות- זה קשור כנראה לאופן שבו אם מאמן לוכד פוקימון כשהשישייה שלו מלאה אז הפוקדור משתגר אוטומטית למקום שאמור לאכסן את הפוקימונים של אותו מאמן. [/b][/quote]
אבל אם לא? והמכונה כאן שונה, סתםן מכניסים והפוכדורים מחליפים צדדים
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 12:38 AM
[b] אבל אם לא? והמכונה כאן שונה, סתםן מכניסים והפוכדורים מחליפים צדדים [/b][/quote]
אתה לא יודע את זה, יכול להיות שהפוקדורים נשארים במקום והמכונה מחליפה את הפוקימונים שבתוכם.
הפתרון הוא זה שאם מאמן בליגה או בתחרויות סרט, צריך לעדכן את השינויי בפוקימונים, והמכונה מעדכנת את מחשבי הליגה ומחשבי אגודת תחרויות הסרט.
נראה לי שעכשיו אפשר לנעול
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 28 2009, 09:02 AM
[b] הפתרון הוא זה שאם מאמן בליגה או בתחרויות סרט, צריך לעדכן את השינויי בפוקימונים, והמכונה מעדכנת את מחשבי הליגה ומחשבי אגודת תחרויות הסרט.
נראה לי שעכשיו אפשר לנעול [/b][/quote]
די כבר כולכם עם ה"לנעול" שלכם!
הנושא יינעל כשהוא יגיע לדעיכה טבעית ואנשים יפסיקו להגיב בו, הוא לא צריך שמנהל ינעל אותו במיוחד.
זה כמו להגיד שהגיע הזמן להרוג כלבה רק היא כבר המליטה, אבל היא יכולה להמליט עוד בעתיד, ובלי קשר מגיע לה לחיות.
עוד שאלה:
לדון יש תיק קטן נורא, אבל שהגיע הזמן לתפוס את באנירי היא שלפה כמות פוכדורים גדולה פי 5 מהתיק שלה. איך?
כל הסדרה לא הגיונית חח
פיקאצ'ו מחשמל את אש והוא לא מת
צוות רוקט עפים באוויר ולא מתים
מתחשמלים נשרפים נסרטים לא מתים
ואיך נראה דיגלט מתחת לאדמה? הוא יוצא מהפוקדור עם החול הזה מסביב??