-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:29 PM
[b]
[b][i][u][color=blue]גיימס:[/color][/u][/i][/b]
זה יקרה בקרוב. לא עכשיו.
---------------------------------------------------------------------------------------
אתה יוצא חזרה לעיר ג'ונג'וף למרות שאתה יודע שאתה חוזר אחורה. האחות גו'י לוקחת את הפוקימונים שלך ומורה לך להתיישב בחדר ההמתנה. אתה יושב שם ומתחיל לחשוב על הפוקימונים האפלים. [/b][/quote]
'מעניין מה טבעם' אני חושב ואז פתאום עולה בראשי מחשבה 'אני יודע!,אני אלך לשאול את הפרופסור' אני מודיע לאחות שאני הולך והולך לכיוון מעבדתו של הפרופסור
-
[color=blue][u][i][b]ירין:[/b][/i][/u][/color]
רשום.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=blue][b]דרטיני[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
אתה מתקרב לאבן ואיוי מניח עליה את האבן הקטנה. האבנים מתחילות לזרוח והן נמסות. מתוכן יוצאת תיבה. לפתע את מרגיש בכיס שלך משהו. אתה מכניס את היד לכיס ומוציא מפתח לתיבה.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:48 PM
[b] [color=blue][u][i][b]ירין:[/b][/i][/u][/color]
רשום.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=blue][b]דרטיני[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[/b][/quote]
"דריטני צא! שלום, לי קוראים ירין, אניחנו הולכים להיות צוות! אז בוא נתחיל!" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון העיר גרונוק
-
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:29 PM
[b]
[color=blue][u][i][b]גון:[/b][/i][/u][/color]
הפוקדור מתנדנד ומתנדנד אבל הוא נפתח ואקנס יוצא ממנו. אקנס עדיין תשוש אבל אתה רואה שהוא עוד יכול לתקוף. אמנם הוא מסוחרר אך עדיין חזק.
[/b][/quote]
"טיילו תשתמש בניקור"אני אומר
-
[color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
אתה הולך לכיוון המעבדה. אתה נכנס וקורא לפרופסור. הפרופסור לא שם. אתה שואל אנשים איפה הוא והם אומרים שהוא יצא לפני כשעה. אתה מתייאש וחוזר למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי עומדת שם ובידיה הפוקדורים שלך. "קח" היא אומרת לך ונותנת לך אותם "הם בריאים לחלוטין."
דרטיני לא זז. הוא בוהה בשיחים והוא מלא פחד. אתה מביט לשיחים כשלפתע מזנק עלים רטטה אבל מהשיחים. הוא מוכן לקרב ומתנגש בך חזיתית בעזרת בלימה.
טיילו מנקר ללא הרף את אקנס. לבסוף, אקנס מותש לחלוטין. זו ההזדמנות שלך ללכוד אותו סופית. אקנס מביט בך, במבט מלא עצב ופחד ואתה מבין שאתה חייב לקחת אותו למרכז פוקימונים.
-
אתה וצ'ימצ'אר הולכים מהמעבדה כשלפתע אתה רואה פתק על הריצפה. אתה מרים אותו ולתדהמתך קורא שטריקו עם עין צהובה נעלם באותו מקום, ושהמוצא הישר יקבל 400$. מה תעשה?
"טריקו אה?"
כדאי לנו לנסות למצוא אותו צ'ימצ'אר"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 07:28 PM
[b]
טיילו מנקר ללא הרף את אקנס. לבסוף, אקנס מותש לחלוטין. זו ההזדמנות שלך ללכוד אותו סופית. אקנס מביט בך, במבט מלא עצב ופחד ואתה מבין שאתה חייב לקחת אותו למרכז פוקימונים. [/b][/quote]
אני זורק פוקדור על אנקס
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 04:52 PM
[b] [color=blue][b][i][u]איימי[/u][/i][/b][/color]
את רצה ואז שמה לב שפיצ'ו לא לידך. את מסתובבת ורואה אותו קופץ על הפוקימונים האפלים. [/b][/quote]
"פיצ'ו זה מסוכן! הם רבים מאיתנו והם גם חזקים מאוד!" אני מנסה להחזיר אותו ולהמשיך לברוח
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:48 PM
[b] [color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
אתה מתקרב לאבן ואיוי מניח עליה את האבן הקטנה. האבנים מתחילות לזרוח והן נמסות. מתוכן יוצאת תיבה. לפתע את מרגיש בכיס שלך משהו. אתה מכניס את היד לכיס ומוציא מפתח לתיבה. [/b][/quote]
אני מיתקרב לעת לעת ואז אני פותח את התיבה
-
[b] [color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
אתה הולך לכיוון המעבדה. אתה נכנס וקורא לפרופסור. הפרופסור לא שם. אתה שואל אנשים איפה הוא והם אומרים שהוא יצא לפני כשעה. אתה מתייאש וחוזר למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי עומדת שם ובידיה הפוקדורים שלך. "קח" היא אומרת לך ונותנת לך אותם "הם בריאים לחלוטין."
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר ומוסיף "אולי ידוע לך משהו על הפוקמונים השחורים?"
-
אפשר עוד להרשם אם כן אז:
שם:משתמש:נתנאל
תמונה:[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):אני נתנאל ונולדתי למשפחה ממוצעת מבחינה כספית ואני הבן היחידי של הוריי.הכל התחיל לפני 11 שנים כאשר נולדתי.אך זו לא הייתה לידה רגילה יצאתי דרך הבטן של אמי והיא לא הייתה צריכה לסבול את כל כאבי הלידה.אמי שלא רצתה שיעשו מזה סיפור בקשה מהאחיות שיגידו שיצאתי רגיל.גדלתי מעט ובגיל שבע ראיתי פוקימון מסתורי שצבעו שחור במקום צבעו הרגיל.נהבלתי ורצתי לביתי סיפרתי לאמי והיא נעשתה מודאגת במקצת אך לא אמרה לי דבר.חשבתי על הדבר והיה לי מחשבה שזה סתם פוקימון שצבעו אותו ילדים שובבים ונרגעתי.מאז לא חשבתי על זה בכלל.לאחר מכן בגיל 9 ראיתי טיירניטאר תוקף ארבוק בקרן על בטלוויזיה ובלילה חלמתי על זה והיו סיוטים מאז פחדתי מפוקימונים.בגיל 10 ראיתי פאצ'יריסו מעולף(ככה קוראים למצב שבו הפוקימון מפסיד בקרב)ולמרות הפחד לקחתי אותו מהר למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי הנחמדה טיפלה בו ואחרי שהחלים הביאה לי אותו ואז הוא ליקק אותי בלחי כאות תודה.ומאז מדי יום אני נפגש עם פאצ'יריסו ומשחק איתו.מאז המקרה הזה כבר הפסקתי לפחד מפוקימונים ויצאתי למסע בכדי לתפוס ולעזור לפוקימונים וגם להיות מאסטר פוקימונים.
כינוי בפורום:pachirisu sama
פוקימון התחלתי:אברה
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:לתפוס פאצ'יריסו קרוב מאוד להתחלה ולתפוס דריפלון
-
[b][i][u][color=blue]ארווין:[/color][/u][/i][/b]
אתה מביט סביבך ומגלה שצ'ימצ'אר נעלם. אתה קורא בשמו והוא לא בא. אתה מתחיל לחפש אותו כשלפתע את רואה מין טישטוש סגול באוויר. בתוך הטישטוש הערפילי היה ראש כהה מאוד. אתה עמדת בדממה כשלפתע הראש הסתובב אליך. אתה זועק זעקת פחד איומה כשאתה רואה את הפנים המפחידות של הראש:
עיניים גדולות, בוהקות ומרושעות, פה מחייך שמבשר על מעשה ערמומי וניבים שנמצאים בתוכו. מאחורי הפוקימון נמצא צ'ימצ'אר שלך, בוכה ובוכה. אט-אט אתה מזהה שהפוקימון שלקח את צ'ימצ'אר הוא גסטלי- פוקימון הרוח הידוע לשמצה ברעבתנות שלו לגרום פחד. איך תציל את צ'ימצ'אר?
[b][i][u][color=blue]גון:[/color][/u][/i][/b]
אקנס נלכד מיד. אתה מרים את הפוקדור ופונה לכיוון העיר אבל לפתע אתה לא יודע איפה אתה... הכל שחור כאילו נשרף, הכל מוקף בערפל, העצים נראו כאילו כמה פוקימוני אש שרפו אותם בו זמנית, האדמה נראית כאילו אנטי והו-או בכבודם ובעצמם שרפו אותה והכל נראה לא מוכר. אתה צועק לעזרה ומתחיל ללכת. אתה נתקל בעץ ומסתכל עליו. מה שראית לפני שזעקת והתעלפת היה מצמרר: העץ נעץ בך מבט.
אתה מתעורר במרכז הפוקימונים. אתה קם מהמיה והולך לחפש את האחות ג'וי. אתה מוצא אותה ומבקש ממנה שתספר לך מה קרה. "אני לא יודעת" היא עונה "פרופסור אוק והשוטרת ג'ני הביאו אותך לכאן, הם עכשיו הלכו לתחנת המשטרה, תשאל אותם".
[b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו לא מקשיב לך. הוא מתחיל לפלוט הבזקים של אור כחול כשלפתע, עוטף אותו כמו הילה הבזק אור כחול כזה. את מצמצמת את עיניך לכדי חריץ כדי לראות בבירור ומבינה שמה שעוטף את פיצ'ו זה מעיין ברק. את חושבת איפה ראית את זה ונזכרת שראית את זה בטלוויזיה. קראו למתקפה הזו ניצוץ. פיצ'ו פוגע בפוקימונים האפלים ומצליח להבריח אותם, אבל המאמץ הזה התיש אותו לגמרי. הוא צונח מסוחרר על הריצפה, עדיין פולט חשמל ממאמץ. את שומעת את הנהמות של הפוקימונים האפלים מתרחקות עד שהן לא נשמעות. את מרימה את פיצ'ו למרות הזרמים החשמליים. מה תעשי כעת?
[b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
התיבה נפתחת ומתוכה אתה שולף חליל נגינה. אתה לא מבין מה הוא יעזור ואתה נושף בו. מהר מאוד אתה רואה אודיש רץ אליך. אתה ממשיך לנגן והון פוקימונים שעוד לא אפלים ממהרים אליך ומקשיבים בהאה לצלילים שהחליל מפיק. אתה מביט בחליל ורואה עליו חריות בצורת פוקימונים: ג'יגליפאף מזמר, קלפרי רוקד, ספויינק קופץ ועוד חריטות כאלו. אתה מסובב את החליל ורואה שכתוב עליו [i]"חליל פוקימונים"[/i] כעת, הוא שלך!
[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
המצח של האחות ג'וי מתקמט. "לא ממש. אני רק יודעת שהם צצים כל אלף שנה מהר מסויים. חוץ מזה כלום". אתה מהרהר ולפתע אתה חושב על רעיון מבריק! איך לא חשבת על זה קודם? אולי פרופסור אוק לא במעבדה, אבל על הקופון שלך יש את המספר שלו למקרי חירום! אתה אץ לטלפון במרכז הפוקימונים ומחייג. אתה ממתין מספר שניות ואז, פרצופו של פרופסור אוק נגלה אליך במסך. "אהה, שלום ג'יימס" הוא אומר, אבל נראה טרוד. "מה קרה?"
[b][i][u][color=blue]נתנאל:[/color][/u][/i][/b]
אתה לא צריך לפרט את שלבי הלידה שלך כדי לעשות רקע מושקע :P . תכתוב על התחביבים של הדמות שלך, על מה שהיא חושבת על פוקימונים וכו'...
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 09:59 PM
[b] [b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
התיבה נפתחת ומתוכה אתה שולף חליל נגינה. אתה לא מבין מה הוא יעזור ואתה נושף בו. מהר מאוד אתה רואה אודיש רץ אליך. אתה ממשיך לנגן והון פוקימונים שעוד לא אפלים ממהרים אליך ומקשיבים בהאה לצלילים שהחליל מפיק. אתה מביט בחליל ורואה עליו חריות בצורת פוקימונים: ג'יגליפאף מזמר, קלפרי רוקד, ספויינק קופץ ועוד חריטות כאלו. אתה מסובב את החליל ורואה שכתוב עליו [i]"חליל פוקימונים"[/i] כעת, הוא שלך!
[/b][/quote]
אני הולך עם איווי לסידוט ושואל אותו:
"רוצה להיות חבר שלי ושל אווי" ומנגן קצת בחליל
-
[b] [b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו לא מקשיב לך. הוא מתחיל לפלוט הבזקים של אור כחול כשלפתע, עוטף אותו כמו הילה הבזק אור כחול כזה. את מצמצמת את עיניך לכדי חריץ כדי לראות בבירור ומבינה שמה שעוטף את פיצ'ו זה מעיין ברק. את חושבת איפה ראית את זה ונזכרת שראית את זה בטלוויזיה. קראו למתקפה הזו ניצוץ. פיצ'ו פוגע בפוקימונים האפלים ומצליח להבריח אותם, אבל המאמץ הזה התיש אותו לגמרי. הוא צונח מסוחרר על הריצפה, עדיין פולט חשמל ממאמץ. את שומעת את הנהמות של הפוקימונים האפלים מתרחקות עד שהן לא נשמעות. את מרימה את פיצ'ו למרות הזרמים החשמליים. מה תעשי כעת? [/b][/quote]
"הכל יהיה בסדר פיצ'ו, היית מעולה, הצלחת להבריח הרבה פוקימונים חזקים ומסוכנים" אני אומרת מרימה אותו ומתחילה לרוץ לעיר הקרובה ביותר
-
[b]
אקנס נלכד מיד. אתה מרים את הפוקדור ופונה לכיוון העיר אבל לפתע אתה לא יודע איפה אתה... הכל שחור כאילו נשרף, הכל מוקף בערפל, העצים נראו כאילו כמה פוקימוני אש שרפו אותם בו זמנית, האדמה נראית כאילו אנטי והו-או בכבודם ובעצמם שרפו אותה והכל נראה לא מוכר. אתה צועק לעזרה ומתחיל ללכת. אתה נתקל בעץ ומסתכל עליו. מה שראית לפני שזעקת והתעלפת היה מצמרר: העץ נעץ בך מבט.
אתה מתעורר במרכז הפוקימונים. אתה קם מהמיה והולך לחפש את האחות ג'וי. אתה מוצא אותה ומבקש ממנה שתספר לך מה קרה. "אני לא יודעת" היא עונה "פרופסור אוק והשוטרת ג'ני הביאו אותך לכאן, הם עכשיו הלכו לתחנת המשטרה, תשאל אותם".
[/b][/quote]
טוב לא משנה כבר,את יכול לטפל בפוקימונים שלי בבקשה"אני אומר לה
-
[color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
סידוט נראה מופתע אבל מהנהן בראשו. אתה מוציא פוקדור אבל אז אתה מרגיש כאילו האוויר הפך ללהב. אתה מביט סביב ורואה פוקימון שנראה כמו עץ שעיר מאוד. אפיו של הפוקימון מחודד מאוד, עיניו צהובות ואצבעות ידיו הן שלוש עלים. הוא נעץ בך מבט. אט אט אתה מזהה שזהו שיפטרי, מפותחו האחרון של סידוט ואז אתה מבין ששיפטרי דואג שאתה מנסה לפגוע בסידוט, ולכן תקף אותך. בינתיים הוא טוען מתקפת "חיתוך אווירי" נוספת ומכוו אותה היישר אליך.
את רצה ורצה לעיר כשלפתע את מועדת על משהו. הדבר הזה הוא מקל שחור משחור שננעץ באדמה. המקל מתחיל לנוע ואת מבינה באיחור שנתקלת בפוקימון אפל. הפוקימון הזה נראה כמו מסטיק. הוא שינה צורות במהירות מדבר לדבר עד שהפך לצורתו הרגילה. את מבינה מבועתת לגמרי שנתקלת בפוקימון הנוראי ביותר שאפשר להתקל בו- דיטו אפל, שיכול לשנות צורה לכל דבר.
"טיפלתי בהם" עונה האחות ג'וי ומורה בידה על קבוצת פוקימוני שישנה על מיטה קרובה, הפוקימונים שלך. חייכת למראהם ואז קלטת שמישהו חסר "רגע, איפה אקנס?" אתה שואל. האחות אומרת בעצב "אקנס לא התאושש. הוא עוד בטיפול, אנחנו עושים ככל שביכולתנו לעזור לו אבל הפציעות שלו חמורות מדי. הוא יחלים לכל הפחות מחר בצהריים. בינתיים, תבקר בתחנת המשטרה. ג'ני אמרה לי לשלוח אותך לשם ברגע שתראה את הפוקימונים שלך. היא רוצה לשאול אותך מה ראית."
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 10:18 PM
[b] [color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
סידוט נראה מופתע אבל מהנהן בראשו. אתה מוציא פוקדור אבל אז אתה מרגיש כאילו האוויר הפך ללהב. אתה מביט סביב ורואה פוקימון שנראה כמו עץ שעיר מאוד. אפיו של הפוקימון מחודד מאוד, עיניו צהובות ואצבעות ידיו הן שלוש עלים. הוא נעץ בך מבט. אט אט אתה מזהה שזהו שיפטרי, מפותחו האחרון של סידוט ואז אתה מבין ששיפטרי דואג שאתה מנסה לפגוע בסידוט, ולכן תקף אותך. בינתיים הוא טוען מתקפת "חיתוך אווירי" נוספת ומכוו אותה היישר אליך. [/b][/quote]
אני אומר לאיווי:
"מיתקפת חול ישירות לעניו כדי שלא יפגע בנו"
-
[b]
"טיפלתי בהם" עונה האחות ג'וי ומורה בידה על קבוצת פוקימוני שישנה על מיטה קרובה, הפוקימונים שלך. חייכת למראהם ואז קלטת שמישהו חסר "רגע, איפה אקנס?" אתה שואל. האחות אומרת בעצב "אקנס לא התאושש. הוא עוד בטיפול, אנחנו עושים ככל שביכולתנו לעזור לו אבל הפציעות שלו חמורות מדי. הוא יחלים לכל הפחות מחר בצהריים. בינתיים, תבקר בתחנת המשטרה. ג'ני אמרה לי לשלוח אותך לשם ברגע שתראה את הפוקימונים שלך. היא רוצה לשאול אותך מה ראית." [/b][/quote]
אני לוקח את שאר הפוקימונים שלי ואוך לתחנת המשטרה
-
את רצה ורצה לעיר כשלפתע את מועדת על משהו. הדבר הזה הוא מקל שחור משחור שננעץ באדמה. המקל מתחיל לנוע ואת מבינה באיחור שנתקלת בפוקימון אפל. הפוקימון הזה נראה כמו מסטיק. הוא שינה צורות במהירות מדבר לדבר עד שהפך לצורתו הרגילה. את מבינה מבועתת לגמרי שנתקלת בפוקימון הנוראי ביותר שאפשר להתקל בו- דיטו אפל, שיכול לשנות צורה לכל דבר. [/b][/quote]
"זה לא זמן טוב לזה עכשיו...." אני מנסה להשתמש במכשיר שעל היד שלי בשביל לשלוט בפוקימון חושך
-
[color=blue][b][i][u]דודי:[/color][/u][/i][/b]
סידוט מבין מה אתה עושה. הוא קופץ בין איוי לבין שיפטרי ומתחיל לזרוח. מתקפ החול פוגעת בו ואז הוא משיב מלחמה. באיחור אתה מבין שסידוט משתמש בהתמדה. אתה מגן על איוי ונפגע בעצמך. אתה כל כך כועס עד שאתה זורק פוקדור ישירות על סידוט ובעוצמה מכאיבה. הפוקדור פוגע בסידוט, נע קלות ונודם. לכדת סידוט.
אתה מגיע לתחנה. "שב" אומרת השוטרת ג'ני "ספר לי בדיוק מה ראית שם. היה במקרה ערפל כבד? העצים השחירו? האדמה השחירה? תספר לי הכל. יכול להיות ששוב קורה מה שקרה לפני 10,000 שנה..."
[b][i][u][color=blue]איימי[/color][/u][/i][/b]
דיטו בורח מהמכשיר, הופך ליד ולוקח מהכיס שלך פוקדור. הוא משליח אותו למעלה ומשנהצורה לדיטו, מזנק לפוקדור ונוגח בו. הוא נלכד בפוקדור. הפוקדור נע מצד לצד ואז נודם. לכדת דיטו אפל!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 10:25 PM
[b]
אתה מגיע לתחנה. "שב" אומרת השוטרת ג'ני "ספר לי בדיוק מה ראית שם. היה במקרה ערפל כבד? העצים השחירו? האדמה השחירה? תספר לי הכל. יכול להיות ששוב קורה מה שקרה לפני 10,000 שנה..."
[/b][/quote]
אני מספר לה בידייוק מה שקארה שם
-
[b] [color=blue][b][i][u]דודי:[/color][/u][/i][/b]
סידוט מבין מה אתה עושה. הוא קופץ בין איוי לבין שיפטרי ומתחיל לזרוח. מתקפ החול פוגעת בו ואז הוא משיב מלחמה. באיחור אתה מבין שסידוט משתמש בהתמדה. אתה מגן על איוי ונפגע בעצמך. אתה כל כך כועס עד שאתה זורק פוקדור ישירות על סידוט ובעוצמה מכאיבה. הפוקדור פוגע בסידוט, נע קלות ונודם. לכדת סידוט.
[/b][/quote]
אני מוצי את סידות ואומר:
"סידוט אני מיצתער מאוד פשוט היתצבנתי קצת"בחיוך קל
ואז אני אומר:
הולכים למרכז הפוקימון כדי ליקנות אוכל ולרפות אותכם
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 04:52 PM
[b] [color=blue][b][i][u]לני[/u][/i][/b][/color]
לא. הדיטו התחפש למאמן.
---------------------------------------------------------------------------------------------
הדיטו קולט מה אתה עושה, משתנה לצ'אריזרד ומתחיל לירוק עליך אש. מה אתה תעשה? [/b][/quote]
אני מתחיל לרוץ מהר ומוציא את פיפלאפ.
"תנסה להשתמש בבועות" אני אומר לפיפלאפ ומקווה שהוא יצליח.
-
[b] [b][i][u][color=blue]איימי[/color][/u][/i][/b]
דיטו בורח מהמכשיר, הופך ליד ולוקח מהכיס שלך פוקדור. הוא משליח אותו למעלה ומשנהצורה לדיטו, מזנק לפוקדור ונוגח בו. הוא נלכד בפוקדור. הפוקדור נע מצד לצד ואז נודם. לכדת דיטו אפל! [/b][/quote]
"אוקיי.... זה היה.... מוזרOO" אני לוקחת את הפוקדור עם הדיטו האפל וממשיכה לרוץ לעיר הקרובה
-
[b]
דרטיני לא זז. הוא בוהה בשיחים והוא מלא פחד. אתה מביט לשיחים כשלפתע מזנק עלים רטטה אבל מהשיחים. הוא מוכן לקרב ומתנגש בך חזיתית בעזרת בלימה.
[/b][/quote]
תעדכן את דריטני
........................................
"דריטני בוא נלחם!" אני אומר
-
[b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
סידוט מביט בך ובעיניים שלו יש דמעות ואיפה שפגעת בו עם הפוקדור, יש סימן אדום. השיפטרי רואה שסידוט בוכה בגלל הפגיעה, מתקרב אליו ומרפא אותו. לאחר מכן הוא מזהיר אותך, שאם במהלך הזמן שסידוט איתך אתה תפגע בו אז הוא ינקום. אתה מסכים ויוצא למרכז הפוקימונים וסידוט נפרד מבני משפחתו.
"אוי לא" היא אומרת מוכת הלם "אני... אני... אני חייבת לספר לפרופסור, זה שוב קורה אני לא מאמינה, לך! לך! תחזור למרכז פוקימונים ותחכה שם עד שהפוקימונים שלך יהיו בריאים ואז תצא מהעיר! היא לא מקום בטוח בשבילך עכשיו. לך! לך!" היא צועקת וממהרת לשלוף מכשיר טלפן מהכיס. אתה הולך למרכז הפוקימונים וחושב על מבט ההלם והלחץ שהיה על הפנים של השוטרת ג'ני.
[b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ מנסה בכל הכוח אבל זה קשה לו. אתה מעודד אותו להצליח כשלפתע הוא משחרר מפיו עיגול כחול ומבריק שאתה מזהה כבועה! הוא מנסה שוה ומשתמש בבועות, אמנם לא חזקות כהלכה אבל עדיין מוצלחות! הן פוגעות בלהביור ומעיפות אותו חזרה לדיטו. הלהביור פוגע ישירות יחד עם הבועות ודיטו נעלם בתוך הפיצוץ. שכהעשן מתפזר, דיטטו לא שם, הוא ברח. כעת האפניים ברשותך ואתה יכול לסוע העירה.
את מגיעה לעיר גרונוק ורצה למרכז הפוקימונים. את נכנסת ומבקשת מהאחות ג'וי שתרפה לך את הפוקימונים. "בסדר גמור" היא עונה ולוקחת את הפוקימונים שלך. את הולכת לחדר ההמתנה ומוציאה את אבן הירח וחושבת לעצמך מה תוכלי לעשות איתה?
[b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
דרטיני מתנער מההלם ורואה מה קרה לך הוא מתעצבן ומתכונן לקרב. הרטטה מחייך חיוך זדוני ומרושע ותוקף בגילגול אפל. דרטיני מוכן לקרב והוא עומד ממש מול רטטה המתגלגל. עוד מעט ויפגע מהגילגול! אה חייב לפקוד עליו לזוז מהדרך!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 07:20 AM
[b]
דרטיני מתנער מההלם ורואה מה קרה לך הוא מתעצבן ומתכונן לקרב. הרטטה מחייך חיוך זדוני ומרושע ותוקף בגילגול אפל. דרטיני מוכן לקרב והוא עומד ממש מול רטטה המתגלגל. עוד מעט ויפגע מהגילגול! אה חייב לפקוד עליו לזוז מהדרך! [/b][/quote]
"מהר תנסה להתחמק בקפיצה ואז תעלה לאוויר ותשתמש בקשירה בכל הכח וגל רעם!ואז תנסה להכות אותו עם ראשך\זנבך\כל דבר!" אני אוחר
-
[b] [b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ מנסה בכל הכוח אבל זה קשה לו. אתה מעודד אותו להצליח כשלפתע הוא משחרר מפיו עיגול כחול ומבריק שאתה מזהה כבועה! הוא מנסה שוה ומשתמש בבועות, אמנם לא חזקות כהלכה אבל עדיין מוצלחות! הן פוגעות בלהביור ומעיפות אותו חזרה לדיטו. הלהביור פוגע ישירות יחד עם הבועות ודיטו נעלם בתוך הפיצוץ. שכהעשן מתפזר, דיטטו לא שם, הוא ברח. כעת האפניים ברשותך ואתה יכול לסוע העירה. [/b][/quote]
*הוא למד בועות?*
-------------------------
אני לוקח את האופניים וממהר לעיר.
-
למרות שדרטיני קופץ, רטטה מהיר מאוד והוא מספיק לפגוע בזנבו של דרטיני. דרטיני מאבד את הריכוז ונופל. הוא מתנער ממהלם וקושר את רטטה. הוא משתק את רטטה בגל רעם והוא מנסה לנגוח ברטטה, אבל כיוון שהוא לא יודע נגיחה, המתקפה לא ממש משפיעה. רטטה מנסה לזוז ומצליח ומשתמש בבלימה.
כן אבל לא לגמרי. אתה צריך להמשיך לאמן אותו במתקפת בועות.
-----------------------------------------------------------------------------------------
אתה נוסע במהירות וחולף על פני כוורת גדולה של דבורות גדולות. אתה מספיק לראות עיניים אדומות וידי עוקצים. אתה מזהה שהם בידרילים ומאיץ כיוון שהם הבחינו בך. אתה נוסע מהר יותר ויותר ומגיע לעיר גרונוק, שם אתה עוצר את האופניים ורץ למרכז הפוקימונים בניסיון לרוח מהבידרילים ובשביל לרפות את הפוקימונים שלך. האחות ג'וי רואה אותך רץ במהירות וצועקת: "עצור! מה קרה? תפסיק לרוץ!"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 09:30 AM
[b] [b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
למרות שדרטיני קופץ, רטטה מהיר מאוד והוא מספיק לפגוע בזנבו של דרטיני. דרטיני מאבד את הריכוז ונופל. הוא מתנער ממהלם וקושר את רטטה. הוא משתק את רטטה בגל רעם והוא מנסה לנגוח ברטטה, אבל כיוון שהוא לא יודע נגיחה, המתקפה לא ממש משפיעה. רטטה מנסה לזוז ומצליח ומשתמש בבלימה.
[/b][/quote]
אתה חייב ללמד את דריטני מתקפה בסיסית, משהו...
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 09:30 AM
כן אבל לא לגמרי. אתה צריך להמשיך לאמן אותו במתקפת בועות.
-----------------------------------------------------------------------------------------
אתה נוסע במהירות וחולף על פני כוורת גדולה של דבורות גדולות. אתה מספיק לראות עיניים אדומות וידי עוקצים. אתה מזהה שהם בידרילים ומאיץ כיוון שהם הבחינו בך. אתה נוסע מהר יותר ויותר ומגיע לעיר גרונוק, שם אתה עוצר את האופניים ורץ למרכז הפוקימונים בניסיון לרוח מהבידרילים ובשביל לרפות את הפוקימונים שלך. האחות ג'וי רואה אותך רץ במהירות וצועקת: "עצור! מה קרה? תפסיק לרוץ!" [/b][/quote]
"בידרילים רודפים אחרי ואני צריך לרפא את הפוקימונים שלי!" אני אומר במהירות ונותן לה את הפוקדורים.
-
[i][u][b][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
מה זאת אומרת "מתקפה בסיסית, משהו"? בלימה נגיד? כי את זה הוא לא לומד ולא יכול ללמוד.
------------------------------------------------------------------------------------------
דרטיני מחזק את הקשירה שלו סביב רטטה אבל לא משתמש בגל רעם כיוון שרטטה כבר משותק.
רטטה נאבק בקשירה אבל לא מצליח להשתחרר. הוא מתפתל בניסיון לצאת ולא מצליח ולבסוף מסתחרר לגמרי ונופל על הקרקע. אולי אתה תצליח ללכוד אותו!
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומורה לך ללכת לחדר ההמתנה. אתה הולך לשם ומגלה מחשב שיש אצלו כתובת לאתר מיוחד על פוקימונים, על הסוגים שלהם, המינים שלהם, התופעות שלהם ומידע רב עליהם. אתה חושב האם כדי לך להכנס לאתר ולבדוק על פוקימונים אפלים?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 09:48 AM
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומורה לך ללכת לחדר ההמתנה. אתה הולך לשם ומגלה מחשב שיש אצלו כתובת לאתר מיוחד על פוקימונים, על הסוגים שלהם, המינים שלהם, התופעות שלהם ומידע רב עליהם. אתה חושב האם כדי לך להכנס לאתר ולבדוק על פוקימונים אפלים? [/b][/quote]
אני חושב על זה ובסוף מחליט להסתכל באתר בקשר לפוקימונים האפלים.
-
[b] [b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
המצח של האחות ג'וי מתקמט. "לא ממש. אני רק יודעת שהם צצים כל אלף שנה מהר מסויים. חוץ מזה כלום". אתה מהרהר ולפתע אתה חושב על רעיון מבריק! איך לא חשבת על זה קודם? אולי פרופסור אוק לא במעבדה, אבל על הקופון שלך יש את המספר שלו למקרי חירום! אתה אץ לטלפון במרכז הפוקימונים ומחייג. אתה ממתין מספר שניות ואז, פרצופו של פרופסור אוק נגלה אליך במסך. "אהה, שלום ג'יימס" הוא אומר, אבל נראה טרוד. "מה קרה?"
[/b][/quote]
"פרופסור,תהיתי אם תוכל לספר לי משהו על הפוקמונים השחורים
-
את מגיעה לעיר גרונוק ורצה למרכז הפוקימונים. את נכנסת ומבקשת מהאחות ג'וי שתרפה לך את הפוקימונים. "בסדר גמור" היא עונה ולוקחת את הפוקימונים שלך. את הולכת לחדר ההמתנה ומוציאה את אבן הירח וחושבת לעצמך מה תוכלי לעשות איתה? [/b][/quote]
אני חושבת לעצמי "אני אנסה למכור אותה למאמן הבא שאני אראה... אולי אני אצליח להוציא מחיר טוב יותר מבחנות" וכשאני מקבלת את הפוקימונים שלי אני מתחילה ללכת בדרך לכיוון המכון
-
[b]
"אוי לא" היא אומרת מוכת הלם "אני... אני... אני חייבת לספר לפרופסור, זה שוב קורה אני לא מאמינה, לך! לך! תחזור למרכז פוקימונים ותחכה שם עד שהפוקימונים שלך יהיו בריאים ואז תצא מהעיר! היא לא מקום בטוח בשבילך עכשיו. לך! לך!" היא צועקת וממהרת לשלוף מכשיר טלפן מהכיס. אתה הולך למרכז הפוקימונים וחושב על מבט ההלם והלחץ שהיה על הפנים של השוטרת ג'ני.
[/b][/quote]
אני אולך למרכז הפוקימונים לראות מה אם אקנס
-
[color=blue][b][i][u]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה נכנס לאתר ולוחץ על הקישור [b][i]פוקימונים אפלים[/i][/b]. מיד מופיעים לך המון אנונים על המסך ואתה מנסה לפענח מה כתוב. לבסוף אתה קורא משהו כזה:
[i]"אחת ל-1000 שנה, בהר מיוחד השוכן באמצע אגם במחוז קונו, פוקימונים משתנים לאפלים. הם מתחזקים, הופכים לתוקפניים. הם מתפזרים ברחבי המחוז ותוקפים כל דבר. הם מושכים פוקימונים אחרים אל ההר כדי שגם הם יהיו אפלים.
אבל רק אחת ל-5000 שנה, לא רק הפוקימונים הופכים לאפלים אלא גם אתרים מסויימים, ערים שלמות ובני אדם. בכל תקופה כזו, הפוקימונים האפלים מצליחים למשוך פוקימונים אגדיים כדי שיהפכו לאפלים. ולפוקימון אגדי אפל יש את האפשרות להפוך מקומות ובני אדם לאפלים."[/i]
אתה יורד עוד קצת למטה באתר וקורא את הכתוביות הבאות:
[i]"אחת ל-10000 שנה, התקופה נקראת עליית האופל."[/i]
אתה לא מבין מה זה אומר וגם אין לך זמן כי האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ומאיצה בך שתמהר למכון הראשון.
[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"טוב אם אתה רוצה לדעת" הוא אומר "פוקימוני אופל הם בעצם פוקימנים שעברו שינוי מסויים, מעיין מוטציה חולפת. הם מקבלים כוחות אפלים ועוצמה מעבר לכל דימיון. הם תמיד מגיעים מהר שנמצא באמצע אגם בדרום מזרח המחוז. זה רוב מה שאני יודע בתמציתיות עליהם" הוא אומר "עוד משהו?"
את מתקדמת למכון כשלפתע את שומעת בכי. הבכי נשמע של פוקימון אבל אין לך מושג של איזה. את מתקדמת בכיוון הבכי כשלפתע את רואה מאמן שלידו יש פוקימון ורוד קטן, עם אוזניים חומות, כנפיים קטנטנות, זנב מגולגל ומעיין פלומה מגולגל על הראש. את מזהה את קלפרי מהאגדה "קלפרי ואבן הירח". המאמן מנסה להרגיע את הקלפרי ואז את מתקרבת ושואלת למה הקלפרי בוכה. המאמן עונה "כי לא מצאתי אבן ירח אז אני לא יכול לפתח אותו והוא מאוד רוצה להתפתח". את תיתני לו את אבן הירח שלך?
אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושואל לשלום אקנס. "הוא עוד פצוע" עונה האחות ג'וי "אבל אני הצלחתי לרפא לו חלק מהפצעים. הוא ישן כאן ומחר בצהריים תוכל לקבל אותו חזרה. בינתיים הוא צריך לנוח. אף פעם לא ראיתי פציעה כה חמורה." היא מודה "כלומר, יש סימנים לקרב אבל עוד משהו, כאילו הוא נפצע לפני שבוע. אני מנסה לטפל בזה ואעשה ככל שביכולתי. בינתיים, תלך לישון." היא אומרת ונכנסת לטפל באקנס.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 01:24 PM
את מתקדמת למכון כשלפתע את שומעת בכי. הבכי נשמע של פוקימון אבל אין לך מושג של איזה. את מתקדמת בכיוון הבכי כשלפתע את רואה מאמן שלידו יש פוקימון ורוד קטן, עם אוזניים חומות, כנפיים קטנטנות, זנב מגולגל ומעיין פלומה מגולגל על הראש. את מזהה את קלפרי מהאגדה "קלפרי ואבן הירח". המאמן מנסה להרגיע את הקלפרי ואז את מתקרבת ושואלת למה הקלפרי בוכה. המאמן עונה "כי לא מצאתי אבן ירח אז אני לא יכול לפתח אותו והוא מאוד רוצה להתפתח". את תיתני לו את אבן הירח שלך? [/b][/quote]
"יש לי אבן ירח^^" אני מוציאה את האבן ונותנת לו אותה,אבל עדיין מקווה שהוא יתן לי משהו בתמורהXD
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 01:24 PM
[b] [b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"טוב אם אתה רוצה לדעת" הוא אומר "פוקימוני אופל הם בעצם פוקימנים שעברו שינוי מסויים, מעיין מוטציה חולפת. הם מקבלים כוחות אפלים ועוצמה מעבר לכל דימיון. הם תמיד מגיעים מהר שנמצא באמצע אגם בדרום מזרח המחוז. זה רוב מה שאני יודע בתמציתיות עליהם" הוא אומר "עוד משהו?" [/b][/quote]
"איך הם הופכים להיות אפלים?,והאם הם מרושעים?"