-
smog
---
אתה חוזר לעיר רוואיסט ועל ידי הדרכת אנשים אתה מגיע למרכז הפוקימונים. הבניין מבפנים הוא אולם גדולבעל ספות ושולחנות קפה. אתה רואה בקדמת האולם את דלפק הקבלה כשהאחות ג'וי עומדת מאחוריו. מצד שמאל נמצאים מכשירי הטלפון וידאו.
Tank
---
מטאנג תוקף בפירוק ופוגע בקומבי.
קומבי לא יכול להמשיך להלחם. מטאנג מנצח!
X
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa415.png[/img]
X
rob
---
אתה יוצא אל מחוץ לרוואיס אל השדה הפתוח. האיזור נראה שקט ולא נראים פוקימונים בסביבה.
Dingo
---
שלגון לא יודע דחיפה.
-
שלגון מסתובב אך הוא איטי. הוא קופץ בנגיחה ופוגע.
סנובר לא יכול להמשיך להלחם. שלגון מנצח!
ג'וני מנצח וזוכה ב150$!
"טוב, עכשיו אחרי שניצחת אני אסביר לך איך להגיע." אומר הילד ומסביר לך בדיוק איך להגיע.
אתה מחזיר את שלגון, אוסף את האפיני והולך אל מרכז הפוקימונים. לפנייך נגלה בניין גדול שמעל הדלת שלו מצוייר פוקדור ענק.
~nitay~
---
המודעה אומרת: "תחרות ווילוו! התחרות תתקיים כבר מחר! מהרו להרשם!"
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 13 2009, 09:52 PM
[b] Dingo
---
שלגון לא יודע דחיפה.
-
שלגון מסתובב אך הוא איטי. הוא קופץ בנגיחה ופוגע.
סנובר לא יכול להמשיך להלחם. שלגון מנצח!
ג'וני מנצח וזוכה ב150$!
"טוב, עכשיו אחרי שניצחת אני אסביר לך איך להגיע." אומר הילד ומסביר לך בדיוק איך להגיע.
אתה מחזיר את שלגון, אוסף את האפיני והולך אל מרכז הפוקימונים. לפנייך נגלה בניין גדול שמעל הדלת שלו מצוייר פוקדור ענק.
[/b][/quote]
אני נכנס פנימה ואומר:" סליחה האחות ג'וי איבדת האפיני?" אני שואל
-
[b] ~nitay~
---
המודעה אומרת: "תחרות ווילוו! התחרות תתקיים כבר מחר! מהרו להרשם!" [/b][/quote]
אני מתחיל לרוץ לכיוון העיר ווילו ולחפש את מקום ההרשמה
-
Dingo
---
הגעת כבר אל מרכז הפוקימונים.
~nitay~
---
אתה רץ ואחרי חצי שעה אתה מגיע אל ווילוו. אתה שואל אנשים איפה להרשם והם מכוונים אותך אל מרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 13 2009, 10:01 PM
[b] Dingo
---
~nitay~
---
אתה רץ ואחרי חצי שעה אתה מגיע אל ווילוו. אתה שואל אנשים איפה להרשם והם מכוונים אותך אל מרכז הפוקימונים. [/b][/quote]
אני הולך למרכז הפוקמונים ונרשם,לאחר מכן אני לוקח את קווילבה למקום מרוחק ומתחיל ללמד אותו את התרגיל שאני רוצה שהוא יעשה
"התרגיל מבוסס על כוח,אני רוצה שתשתמש בגלגל להבה ותעוף לאויר,ואז מתוך גלגל הלהבה תשתמש בגחלת,תסתובב לכל הכיוונים תוך כדי כדי לגרום לגחלת להראות כאילו היא בוקעת מהגלגל"
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 13 2009, 10:01 PM
[b] Dingo
---
[/b][/quote]
כן טעות שלי
---
אני נכנס פנימה ואומר:" סליחה האחות ג'וי איבדת האפיני?" אני שואל
-
[b]
Tank
---
מטאנג תוקף בפירוק ופוגע בקומבי.
קומבי לא יכול להמשיך להלחם. מטאנג מנצח!
X
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa415.png[/img]
X
[/b][/quote]
אני הולך למרכז פוקימונים
-
[b] rob
---
אתה יוצא אל מחוץ לרוואיס אל השדה הפתוח. האיזור נראה שקט ולא נראים פוקימונים בסביבה. [/b][/quote]
הזדמנות מצויינת להתאמן עם דרגונייר. אני מוציא את דרגונייר. "דרגוניר כדי להרשים את השופטים בתחרויות אנחנו נצטרך להרשים אותם כבר מהיציאה שלך מהפוקדור. אני ממליץ שננסה שוב את הזנב מים בזמן סיבוב שיראה דמוי גשם. אחרי שנצליח אותו ננסה אותו תוך כדי יציאה מהפוקדור." אני מתחיל לתרגל עם דרגונייר ובאותו זמן מסתכל מסביב לפוקימון/מאמן/כל דבר מעניין
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 12 2009, 03:13 PM
[b]
Zapdos
---
אתה נכנס לעיר ומסתובב ברחוב הראשי של העיר. הרחוב מלא באנשים שנעים לכל הכיוונים. אתה מחפש משהו לעשות ולפתע מרגיש שמישהו טופח על הכתף שלך. אתה מסתובב ורואה אדם לבוש בגלימה. "סליחה, אבל נראה לי שאתה מאמן." הוא אומר. "האם זה נכון?" [/b][/quote]
"כן זה נכון!" אני אומר לו.
"מי אתה?" אני שואל אותו בסקרנות.
-
שם משתמש - yossi
שם דמות - ברנדון ג'ונסון
כסף - (לא לגעת)
פוקימון התחלתי -[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa005.png[/img]
מראה - [img]http://img195.imageshack.us/img195/7431/dptr158.png[/img]
הערות, הארות ובקשות - להירשם , מספיק לי .
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 13 2009, 08:52 PM
[b] smog
---
אתה חוזר לעיר רוואיסט ועל ידי הדרכת אנשים אתה מגיע למרכז הפוקימונים. הבניין מבפנים הוא אולם גדולבעל ספות ושולחנות קפה. אתה רואה בקדמת האולם את דלפק הקבלה כשהאחות ג'וי עומדת מאחוריו. מצד שמאל נמצאים מכשירי הטלפון וידאו.
[/b][/quote]
אני הולך לדלפק ואומר לאחות ג'יו "שלום את יכולה בבקשה לרפאות את הפוקימונים שלי?"
-
~nitay~
---
אתה יוצא מחוץ לעיר ווילוו לדרך שממנה באת ומוציא את קווילבה כדי להתאמן.
קווילבה יוצר סביבו את גלגל האש וקופץ באוויר אבל כשהוא יורה את הגחלת הוא לא שולט בעצמו והוא נופל לאדמה.
Dingo
---
"מצאת את האפיני שלי?" היא קוראת בהפתעה והאפיני קופצת אליה, "תודה רבה לך! יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להודות לך?"
Tank
---
אתה חוזר אל העיר רוואיסט ומגיע אל מרכז הפוקימונים. האחות ג'וי לוקחת את הכדור של מטאנג ואומרת שזה יקח עוד כמה דקות.
rob
---
דרגונייר קופצת באוויר, מפעילה את זנב המים ומסתובבת כך שנוצרות טיפות מים קטנות באוויר.
השדה נשאר ריק חוץ משניכם.
Zapdos
---
"רציתי להציע לך קרב נגדי..." הוא אומר.
yossi
---
אין מקום.
smog
---
"כן בוודאי." היא אומרת ולוקחת את שני הכדורים, "זה יקח רק כמה דקות."
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 14 2009, 03:33 PM
[b]
rob
---
דרגונייר קופצת באוויר, מפעילה את זנב המים ומסתובבת כך שנוצרות טיפות מים קטנות באוויר.
השדה נשאר ריק חוץ משניכם. [/b][/quote]
"הנה דרגונייר מצויין!" אני אומר ומעודד אותה. ממשיכים להתאמן עוד זמן ועד ממשיכים לכיוון העיר הבאה.
-
[b] Dingo
---
"מצאת את האפיני שלי?" היא קוראת בהפתעה והאפיני קופצת אליה, "תודה רבה לך! יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להודות לך?"
[/b][/quote]
"זה בסדר.. איך המסכנה ברכה?" אני שואל
-
rob
---
אתה ממשיך בדרך כשדרגונייר שוב בכדור שלה. אתה נכנס לתוך היער ושומע רעשים של צעדים קלים ואתה עלים שעל העצים זזים.
Dingo
---
"אני לא יודעת... לפני כמה ימים היא נעלמה פתאום." אומרת האחות ג'וי, "טוב, העיקר שהיא חזרה. אתה בטוח שאין משהו שאני יכולה לעשות? אולי אני רק ארפא את הפוקימונים שלך..."
-
[b] ~nitay~
---
אתה יוצא מחוץ לעיר ווילוו לדרך שממנה באת ומוציא את קווילבה כדי להתאמן.
קווילבה יוצר סביבו את גלגל האש וקופץ באוויר אבל כשהוא יורה את הגחלת הוא לא שולט בעצמו והוא נופל לאדמה.
[/b][/quote]
"אל תדאג קווילבה,לכולם קשה בהתחלה" אני אומר לו בניחום "ננסה שוב,טוב?" אני אומר לו בכל פעם עד שהוא מצליח
--------------------------
אני מבקש שתגובה הבאה לא תהיה "הוא מנסה שוב ולא מצליח" כי אני אומר לו לנסות שוב עד שהוא יצליח,לא שאתה חייב לגרום לו להצליח אתה יכול פשוט להעביר יום ולהגיד שבכולו לא הצלחתי
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 14 2009, 04:31 PM
[b] rob
---
אתה ממשיך בדרך כשדרגונייר שוב בכדור שלה. אתה נכנס לתוך היער ושומע רעשים של צעדים קלים ואתה עלים שעל העצים זזים. [/b][/quote]
מתקרב לרעש ומתכונן להוציא את דרגונייר החוצה
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 14 2009, 04:31 PM
[b]
Dingo
---
"אני לא יודעת... לפני כמה ימים היא נעלמה פתאום." אומרת האחות ג'וי, "טוב, העיקר שהיא חזרה. אתה בטוח שאין משהו שאני יכולה לעשות? אולי אני רק ארפא את הפוקימונים שלך..." [/b][/quote]
"כן, תודה! את במקרה יודעת איפה יש פוקמוני מים או עשב חזקים בסביבה?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Natsu[/i]@Jul 14 2009, 02:33 PM
[b] smog
---
"כן בוודאי." היא אומרת ולוקחת את שני הכדורים, "זה יקח רק כמה דקות." [/b][/quote]
אנימחכה דקה ולורק את הפוקימונים שלי
והולך לחפש פוקימון
-
[b]
Tank
---
אתה חוזר אל העיר רוואיסט ומגיע אל מרכז הפוקימונים. האחות ג'וי לוקחת את הכדור של מטאנג ואומרת שזה יקח עוד כמה דקות.
[/b][/quote]
"אוקי האחות גוי קחי את הזמן"
אני בנתיים התקשר לאמא שלי
-
טוב, בגלל מה שקרה נמחקו בערך חמישה עמודים.
שכל אחד ישלח לי בה"פ איפה הוא היה
-
אני בדיוק היתי בשלב השני בתחרות