-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 31 2009, 11:30 PM
[b] זה שעשה את מיסטי, זה ידוע שסאטושי טאג'ירי יצר כמה מאות פוקימונים לפני שהסדרה התחילה, ואז חילק אותם לדורות כדי לא להעמיס מידי, זה לא שכל פעם שנגמרת סאגה הוא מתאמץ להמציא פוקימונים חדשים. [/b][/quote]
לא נכון, הוא חשב בהתחלה על שש ויצר 151, אחר כך הוא החליט על דור נוסף(וייתכן שאיתו חשב כבר על שלישי ורביעי)
ולורדאביזי-גם אני נורא אהבתי שאש הישתמש בכל מיני פוקימונים, זה היה הרבה יותר מעניין ומהנה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 10:45 PM
[b] לא נכון, הוא חשב בהתחלה על שש ויצר 151, אחר כך הוא החליט על דור נוסף(וייתכן שאיתו חשב כבר על שלישי ורביעי)
ולורדאביזי-גם אני נורא אהבתי שאש הישתמש בכל מיני פוקימונים, זה היה הרבה יותר מעניין ומהנה [/b][/quote]
אהה... טוב... הפואנטה שלי עדיין בתוקף ;)
-
לפי דעתי הוא חייב להחזיר את צ'אריזארד
או את באלבאזור וסקווירטל כדי לפתח אותם
-
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Aug 1 2009, 10:47 AM
[b] לפי דעתי הוא חייב להחזיר את צ'אריזארד
או את באלבאזור וסקווירטל כדי לפתח אותם [/b][/quote]
אמרו בסדרה שהם לא רוצים להתפתח מה אש יפתח אותם בכוח?
ואם הוא יחזיר את צ'אריזארד המכונים יהיו קלים רצח ואש יהרוג את מיסמאגיוס במכה אחת של להביור
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 02:39 PM
[b] אמרו בסדרה שהם לא רוצים להתפתח מה אש יפתח אותם בכוח?
ואם הוא יחזיר את צ'אריזארד המכונים יהיו קלים רצח ואש יהרוג את מיסמאגיוס במכה אחת של להביור [/b][/quote]
אז מה,כל הרעיון במכונים זה שינצחו אותם ולא שיפסידו בהם מיליון פעם ורק אז ינצחו אותם
-
ואם הוא יחזיר את צ'אריזארד המכונים יהיו קלים רצח ואש יהרוג את מיסמאגיוס במכה אחת של להביור [/b][/quote]
את פיקאצ' יש לו מלפני צ'ריזארד והוא לא מנצח אף אחד במכה אחת
קיצר זה טיפשי שהוא לא משתמש בפוקימונים שיש לו
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 03:39 PM
נכון, ואתה מהם יכוליםן לעשות אם הוא משתמש בישנים?
אחרי הנשיונל דקס אפשר סתם נגיד... רוארק! להילחם נגדו שוב ויהיה לו רמפרדוס, גולם-כלומר לקחת לו את השישיה הסופית מהמשחקים
-
רק באלבזור לא רצה להתפתח, סקווירטל סתם עוד לא מוכן.
ואתה באמת חושב שאם הוא יחזיר את צ'אריזרד הוא ינצח בקלות?
הרי אש החזיר את צ'אריזרד כמה פעמים בעבר ולמרות זאת הוא אף פעם לא ניצח במכה אחת...
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 2 2009, 12:05 AM
[b] רק באלבזור לא רצה להתפתח, סקווירטל סתם עוד לא מוכן.
הרי אש החזיר את צ'אריזרד כמה פעמים בעבר ולמרות זאת הוא אף פעם לא ניצח במכה אחת... [/b][/quote]
אם צ'אריזרד לא ינצח בקלות זה יהיה כי היוצרים יעשו דווקא.
לדעתי שישתמש בכל הפוקימונים ולמנהיגי המכון יעשו את השישיות הסופיות שלהם-הכי מגניב ככה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 12:05 AM
[b] אם צ'אריזרד לא ינצח בקלות זה יהיה כי היוצרים יעשו דווקא. [/b][/quote]
אבל אתה שוכח שלרמות אין הרבה ערך בסדרה, אפילו צ'אריזרד החזק של אש לא היה מנצח במכה אחת את, נניח, קריינידוס (אפילו לפני שהוא התפתח) של רוארק.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 1 2009, 11:05 PM
[b] רק באלבזור לא רצה להתפתח, סקווירטל סתם עוד לא מוכן.
הרי אש החזיר את צ'אריזרד כמה פעמים בעבר ולמרות זאת הוא אף פעם לא ניצח במכה אחת... [/b][/quote]
נו ברור,הוא לא שלח את צ'אריזרד נגד פוקימונים מעפנים,הוא שלח אותו נגד דרגונייר ונגד ארטיקונו והם ממש לא מעפנים כמו להילחם באיזה צ'רובי מסכן במכון אטרנה
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Aug 2 2009, 07:07 AM
[b] נו ברור,הוא לא שלח את צ'אריזרד נגד פוקימונים מעפנים,הוא שלח אותו נגד דרגונייר ונגד ארטיקונו והם ממש לא מעפנים כמו להילחם באיזה צ'רובי מסכן במכון אטרנה [/b][/quote]
אבל זה לא בדיוק הנקודה, הנקודה היא שבסדרה- פוקימונים של מכון הם אף פעם לא באמת חלשים.
-
אבל זה ממש עלוב שלרואק במכון האבן היה ג'יודוד, פוקימון ההוא שרק התפתח ואוניקס
למה כל-כך חלשים וברמות הראשונות?
מה שמעצבן שאפילו עם הוא יחזיר את צ'אריזארד אז הוא לא ינצח בקלות אלא יתמודד בקושי נגד ג'יודוד
ומתי היה הקטע של באלבאזור שהוא לא רוצה להתפתח?
ולמה סקווירטל לא התפתח?
-
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Aug 2 2009, 09:40 PM
[b] אבל זה ממש עלוב שלרואק במכון האבן היה ג'יודוד, פוקימון ההוא שרק התפתח ואוניקס
למה כל-כך חלשים וברמות הראשונות?
מה שמעצבן שאפילו עם הוא יחזיר את צ'אריזארד אז הוא לא ינצח בקלות אלא יתמודד בקושי נגד ג'יודוד
ומתי היה הקטע של באלבאזור שהוא לא רוצה להתפתח?
ולמה סקווירטל לא התפתח? [/b][/quote]
עוד פעם- זה שפוקימון הוא לא מפותח זה לא הופך אותו לחלש.
ולא יודעים למה בלבזור מסרב להתפתח, סתם יש לו איזה תסביך.
וסקווירטל סתם עוד לא מוכן גופנית/נפשית להתפתחות.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 3 2009, 12:47 AM
[b] עוד פעם- זה שפוקימון הוא לא מפותח זה לא הופך אותו לחלש.
ולא יודעים למה בלבזור מסרב להתפתח, סתם יש לו איזה תסביך.
וסקווירטל סתם עוד לא מוכן גופנית/נפשית להתפתחות. [/b][/quote]
אז זהו, שזה מצחיק, כי היה את הפרקים עם הוורטרטל טים, והראו שהסקווירטל של אש שווה לוורטרטל הכי טוב שם.
זה אומר שהוורטרטל חלש או שהסקווירטל של אש חזק? :blink:
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 3 2009, 12:50 AM
[b] אז זהו, שזה מצחיק, כי היה את הפרקים עם הוורטרטל טים, והראו שהסקווירטל של אש שווה לוורטרטל הכי טוב שם.
זה אומר שהוורטרטל חלש או שהסקווירטל של אש חזק? :blink: [/b][/quote]
זה אומר שסקווירטל חזק, אבל לא אמרתי שהוא חלש, אמרתי שהוא לא מוכן, יש הבדל.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 3 2009, 12:53 AM
[b] זה אומר שסקווירטל חזק, אבל לא אמרתי שהוא חלש, אמרתי שהוא לא מוכן, יש הבדל. [/b][/quote]
אני יודע שלא אמרת את זה, אבל אם הוא שווה לוורטרטל בכוח, אז איך לעזאזל הוא לא מוכן? ><
-
לפי דעתי צריכים לעשות לצ'אריזארד התפתחות רביעית בעונות החדשות כמו שעושים לכמה פוקימונים
או לחדש פוקימונים ישנים שאהבנו לראות ולא כאלו שלא חשובים כמו ההתפתחות השלישית של טוגיS:
-
[quote][b]אני יודע שלא אמרת את זה, אבל אם הוא שווה לוורטרטל בכוח, אז איך לעזאזל הוא לא מוכן? >< [/b][/quote]נדב, כדי להתפתח צריך להיות מוכנים גם גופנית וגם נפשית.
[quote][b]לפי דעתי צריכים לעשות לצ'אריזארד התפתחות רביעית בעונות החדשות כמו שעושים לכמה פוקימונים
או לחדש פוקימונים ישנים שאהבנו לראות ולא כאלו שלא חשובים כמו ההתפתחות השלישית של טוגיS: [/b][/quote]טריקו, אף פעם לא עשו ולא יעשו שלב רביעי, וגם לא יעשו צורה חדשה להתחלתי ישן, אז תשכח מהתפתחות לצ'אריזרד.
-
אבל אני באמת חושב שההתחלתיים החדשים נראים ממש ממש מעפנים
במיוחד צ'ימצ'אר
הרעיון של טורטויג שמתפתח לגרוטל ואז טורטרה הוא דווקא טוב בקטע שהוא לא יכול לרוץ יותר
-
אחי אתה צודק נשצ'יצ'ר זה חיקוי של טורצ'יק רק שינו אותו מציפור לקוף
-
[quote][i]Originally posted by roma[/i]@Aug 4 2009, 10:25 PM
[b] אחי אתה צודק נשצ'יצ'ר זה חיקוי של טורצ'יק רק שינו אותו מציפור לקוף [/b][/quote]
אני מזכיר לך שאתה לא באמת יכול להיות בטוח שצ'ימצ'אר הומצא אחריי טורצ'יק ולא לפני.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 4 2009, 11:55 PM
[b] אני מזכיר לך שאתה לא באמת יכול להיות בטוח שצ'ימצ'אר הומצא אחריי טורצ'יק ולא לפני. [/b][/quote]
לא ממש בטוח, אבל אומרים שהדור 4 ו3 נוצרו ביחד.
-
אבל סתכלו טורצ'יק בהיתפתחולת שנייה אש\לחימה וצימצ'ר גם מה הקטע השוני היחיד זה שצ'ימצ'ר זה קוף וטורצ'יק ציפור
-
[quote][i]Originally posted by roma[/i]@Aug 5 2009, 09:50 AM
[b] אבל סתכלו טורצ'יק בהיתפתחולת שנייה אש\לחימה וצימצ'ר גם מה הקטע השוני היחיד זה שצ'ימצ'ר זה קוף וטורצ'יק ציפור [/b][/quote]
אז מה? זה עדיין לא אומר שצ'ימצ'אר הומצא שני...
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 3 2009, 12:56 AM
[b] אני יודע שלא אמרת את זה, אבל אם הוא שווה לוורטרטל בכוח, אז איך לעזאזל הוא לא מוכן? >< [/b][/quote]
הוא כן היה מוכן,כשהוא נלחם נגד דרייק באיי תפוז הוא השתמש במשאבת הידרו,סקווירטל לומד אותה ברמה 37..
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Aug 5 2009, 01:30 PM
[b] הוא כן היה מוכן,כשהוא נלחם נגד דרייק באיי תפוז הוא השתמש במשאבת הידרו,סקווירטל לומד אותה ברמה 37.. [/b][/quote]
אין כ"כ התאמה הסדרה בין רמות למתקפות,
הרי במשחקים- נדיר שפוקימון לומד מתקפה חדשה מיד כשהוא מתפתח
אבל בסדרה- הרבה פעמים כשפוקימון מתפתח הוא ישר יודע כמה מתקפות חדשות
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Aug 5 2009, 01:30 PM
[b] הוא כן היה מוכן,כשהוא נלחם נגד דרייק באיי תפוז הוא השתמש במשאבת הידרו,סקווירטל לומד אותה ברמה 37.. [/b][/quote]
אני יודע שהוא היה מוכן, ואני יודע שהוא למד משאבת הידרו (כשהוא עמד ליפול מהצוק הזה אומשזה לא היה ואז הוא השתמש בזה בשביל לחזור לזירה), אבל אם הוא היה מוכן אז למה הוא לא התפתח?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 5 2009, 07:21 PM
[b] אני יודע שהוא היה מוכן, ואני יודע שהוא למד משאבת הידרו (כשהוא עמד ליפול מהצוק הזה אומשזה לא היה ואז הוא השתמש בזה בשביל לחזור לזירה), אבל אם הוא היה מוכן אז למה הוא לא התפתח? [/b][/quote]
כמו שאמרתי, אין התאמה רציפה בין למידת מתקפות לבין רמות בסדרה, אבל גם כנראה ש"מוכן" זה מושג רחב יותר ממה שאנחנו חושבים.
-
סקווירטל לא התפתח כי אש לא רצה תחשבו על זה זה לא הגיוני שסקווירטל היה בליגה והוא היה מתחת לרמה 16 עם זה היה ככה אז הוא היה מפסיד במכה אחת,סקוירטל לא התפתח מאותה סיבה שרב הפוקימונים של אש לא מתפתחים והסיבה היא שאש אידיוט שלא יודע לעשות כלום חוץ מללחוץ כל הזמן על "B" ולבטל את ההתפתחויות של הפוקימונים שלו
-
[quote][i]Originally posted by ido6[/i]@Aug 5 2009, 10:53 PM
[b] סקווירטל לא התפתח כי אש לא רצה תחשבו על זה זה לא הגיוני שסקווירטל היה בליגה והוא היה מתחת לרמה 16 עם זה היה ככה אז הוא היה מפסיד במכה אחת,סקוירטל לא התפתח מאותה סיבה שרב הפוקימונים של אש לא מתפתחים והסיבה היא שאש אידיוט שלא יודע לעשות כלום חוץ מללחוץ כל הזמן על "B" ולבטל את ההתפתחויות של הפוקימונים שלו [/b][/quote]
זה מה שאתה חושב? שאש לחץ על כפתור B דמיוני בכוונה ומנע מפוקימונים שלו להתפתח?
כי למען האמת, זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בזמן האחרון...
-
אני ממש ממש מסכים אתך.
בגלל זה הפסקתי לצפות בפוקימון כבר מהעונה הרביעית. זה פשוט לא מענין.
-
[u]שלום , [/u]
הנושא שהגבת בו [u]הינו נושא ישן [/u], הקפצת נושא ישן [b]עוברת על החוקים[/b].
תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
[u][b]ננעל.[/b][/u]