-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:08 AM
[b]
[b]נדב[/b]~
לא , עדכנתי לך אותו :)
----
אתם ממשיכים ללכת, אחרי כמה דקות של הליכה אתה מתחיל לראות את העיר ורידיאן באופק. [/b][/quote]
אני היחיד בעמוד הראשי עם שני פוקימונים לפי מה שראיתי
"נהדר בלבזאור, הגענו!" אני אומר ורץ אל עבר העיר ורידיאן, מחפש את מרכז הפוקימונים שם.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:08 AM
[b] [b]מתן[/b]~
אתה ממשיך בדרכך ואז צ'ארמנדר עוצר. הוא מסתובב אחורה ויורה גחלת לעבר השיח, מהשיח קופץ פתאום מיואו ומנסה לכבות את הזנב שבוער לו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr052.png[/img] [/b][/quote]
אני שואל את צ'ארמנדר:"מה נראה לך שהמיואו הזה רוצה מאיתנו? אתה חושב שצריך להילחם נגדו?" ואני מחכה לתגובתו של צ'ארמנדר.
-
[b]מתן[/b]~
צ'ארמנדר מסמן לך שכן, בינתיים מיואו תוקף אותו בשריטות.
[b]עמרי[/b]~
אודיש אחד מצליח לחמוק והשני נפגע קצת, הם ממשיכים להשתמש בשאיבה וסקווירטל מאבד עוד אנרגיה.
[b]נדב[/b]~
כי אתה היחיד שלכד פוקימון.
---
אתה נכנס על העיר ורידיאן ורואה ממש בכניסה את מרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:21 AM
[b] [b]נדב[/b]~
כי אתה היחיד שלכד פוקימון.
---
אתה נכנס על העיר ורידיאן ורואה ממש בכניסה את מרכז הפוקימונים הקרוב. [/b][/quote]
אבל שאלתי אם אני הראשון ואמרת שלא, או שאולי לא הבנתי נכון...
אני נכנס אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא את פוליוואג.
-
[b]נדב[/b]~
חח שאלת אם יש עוד מישהו, אמרתי לא ><
-----
אתה מקבל את פוליוואג חדש אחרי כמה דקות, היא אומרת לך שהוא חזר לעצמו והוא בריא לגמרי.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 04:38 AM
[b]
[b]ניר[/b]~
סקווירטל לא מצליח לחמוק מהתקפה המפתיעה ומוטח על הרצפה. הוא קם ומתעצבן, יורה את הבועות לכיוון ג'יודוד.
הפוקימון דמוי סלע מצליח לחמוק בזריזות מפליאה מהבועות להשתמש שוב בדחיפה לעבר סקווירטל.
[/b][/quote]
"אוי לא! כנראה סקווירטל לא מאומן מספיק..." אני אומר לעצמי.
"סקווירטל תנסה לקפוץ גבוה מספיק בשביל שתוכל להשתמש בבועות מלמעלה, כך שאם ג'יאודוד יסתכל עליך הוא יסתנוור" אני פוקד עליו.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:25 AM
[b] [b]נדב[/b]~
חח שאלת אם יש עוד מישהו, אמרתי לא ><
-----
אתה מקבל את פוליוואג חדש אחרי כמה דקות, היא אומרת לך שהוא חזר לעצמו והוא בריא לגמרי. [/b][/quote]
שאלתי אם אני הראשון. לא משנה, זה לא כזה חשוב "><
אגב ,אני צריך להלחם בו ולהפסיד או שזה סתם יבזבז לי את הזמן?
"תודה רבה." אני אומר לאחות ג'וי, ויוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש את מכון האדמה של העיר ורידיאן.
-
[b]נדב[/b]~
[quote][b]*****
מישה תפס פוקימון לפני? ._. [/b][/quote]
אל תתוכח חחחח.
להילחם במי לא הבנתי..
----
את יוצא החוצה ולא מצליח להבחין במכון מסביבך. אתה רואה מולך שלט חום גדול ועליו מםת העיר ורידיאן.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:33 AM
[b] [b]נדב[/b]~
אל תתוכח חחחח.
להילחם במי לא הבנתי..
----
את יוצא החוצה ולא מצליח להבחין במכון מסביבך. אתה רואה מולך שלט חום גדול ועליו מםת העיר ורידיאן. [/b][/quote]
טובטוב, אמרתי שזה לא משנה @:
ודיברתי על מכון ורידיאן.
אני מתקדם אל עבר השלט, בודק איפה נמצא המכון ואיפה היציאה מהעיר אל עבר העיר פיוטר. אחרי שאני בודק את זה, אני הולך אל עבר המכון.
-
[b]ניר[/b]~
סליחה שדילגתי עלייך Oם
-----
סקווירטל קופץ, אך אתה רואה שהקפיצה שלו עדיין לא מספיק גבוהה.
ג'יודוד מפספס את הדחיפה והוא חשוף. סקווירטל משתמש בבועות ופוגע היישר במטרה, ג'יודוד מתעלף.
סקווירטל מסתכל עלייך במבט מחויך ואפשר לראות עליו שהוא מרוצה.
[b]נדב[/b]~
למה להפסיד? תנסה ותראה קיצר . (בעיקרון אתה אמור לדעת שהמכון נפתח רק אחרי שיש לך שבעה תגים.)
----
אתה מצליח לזהות שהמכון נמצא בחלק הצפוני של העיר, והיציאה לכיוון פיוטר גם היא שם.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:42 AM
[b]
[b]נדב[/b]~
למה להפסיד? תנסה ותראה קיצר . (בעיקרון אתה אמור לדעת שהמכון נפתח רק אחרי שיש לך שבעה תגים.)
----
אתה מצליח לזהות שהמכון נמצא בחלק הצפוני של העיר, והיציאה לכיוון פיוטר גם היא שם. [/b][/quote]
לא יודע, זה יהיה מגניב ככה לדעתי שהוא מפסיד, יוצא לאימונים ואז נוקם על ההפסד, אבל W/E.
אני מתקדם אל עבר היציאה אל כיוון העיר פיוטר, ומתחיל ללכת אל העיר פיוטר משם.
-
[b]נדב[/b]~
חח אני עובד לפי ה-GBA .
---
אתה מתקדם צפונה לכיוון היציאה מפיוטר ורואה שיש יער לעבור בדרך. אתה מתקדם לכיוון הכניסה ליער ולפתע עוצר אותך מאמן זקן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr097.png[/img]
"אתה בטוח שאתה מוכן להיכנס לשם כבר?" הוא שואל אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:54 AM
[b] [b]נדב[/b]~
חח אני עובד לפי ה-GBA .
---
אתה מתקדם צפונה לכיוון היציאה מפיוטר ורואה שיש יער לעבור בדרך. אתה מתקדם לכיוון הכניסה ליער ולפתע עוצר אותך מאמן זקן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr097.png[/img]
"אתה בטוח שאתה מוכן להיכנס לשם כבר?" הוא שואל אותך. [/b][/quote]
"מה הבעיה בדיוק? אני רוצה להגיע אל העיר פיוטר" אני אומר לו.
"אני צריך להיכנס לשם" אני אומר ומתחיל לצאת מהעיר אל עבר פיוטר.
"במחשבה שנייה, אולי כדאי שאצטייד בכמה שיקויים." אני אומר והולך אל עבר החנות, קונה שיקוי אחד ופוקדור נהדר (פוקדור גרייט).
-
[b] [b]עמרי[/b]~
אודיש אחד מצליח לחמוק והשני נפגע קצת, הם ממשיכים להשתמש בשאיבה וסקווירטל מאבד עוד אנרגיה. [/b][/quote]
"סקווירטל חזור!" אני אומר בבהלה.
"פוכדור, צא!" אני אומר, וזורק פוקדור על האודיש שסקווירטל פגע בו.
-
[b] [b]מתן[/b]~
צ'ארמנדר מסמן לך שכן, בינתיים מיואו תוקף אותו בשריטות. [/b][/quote]
אני אומר לצ'ארמנדר:"תשתמש מהר בצעקה ואז תשתמש בגחלת!"
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 04:38 AM
[b] [b]תמיר[/b]~
"אקסגקיוט, פוקימון הביצים, רבים נוטים לטעות שאלו ביצי פוקימונים, עד שהם מתקרבים ומבחינים בפרצופם." מצפצף הפוקדע.
צ'ארמנדר מסתכל עלייך ומחייך חיוך גאוותני למדי, הוא מוכן לקרב. [/b][/quote]
"בסדר צ'רמנדר, התחל עם שריטות!" אני מצווה עליו.
-
[b]נדב[/b]~
אתה מתקדם לעבר החנות, מגיש למוכר 300$ ומקבל בתמורה כדור גרייט ושיקוי אחד.
"תודה רבה, תהנה." המוכר אומר לך.
[b]תמיר[/b]~
אקסגקיוט לא מצליח לחמוק למרות הניסיון שלו ונפגע מהשריטות. הוא מנסה להשתמש במטר (Barrage).
[b]מתן[/b]~
מיואו נפגע מהצעקה אך מצליח להתאושש מהיר ולחמוק מהגחלת של צ'ארמנדר. הוא מנסה לתקוף אותו שוב ופוגע בצ'ארמנדר שמאבד עוד אנרגיה.
[b]עמרי[/b]~
הפוכדור מתנתד, הצבע האדום שבמרכז הכדור מהבהב עד שלפתע הוא נעצר. אודיש נלכד, ברכותיי ^^
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:40 PM
[b] [b]נדב[/b]~
אתה מתקדם לעבר החנות, מגיש למוכר 300$ ומקבל בתמורה כדור גרייט ושיקוי אחד.
"תודה רבה, תהנה." המוכר אומר לך.
[/b][/quote]
"אין בעד מה" אני משיב, וחוזר אל היציאה מהעיר פיוטר, ושואל את המאמן הזקן למה בדיוק הוא שאל אותי 'אם אני מוכן'.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:40 PM
[b] [b]מתן[/b]~
מיואו נפגע מהצעקה אך מצליח להתאושש מהיר ולחמוק מהגחלת של צ'ארמנדר. הוא מנסה לתקוף אותו שוב ופוגע בצ'ארמנדר שמאבד עוד אנרגיה. [/b][/quote]
אני אומר לצ'ארמנדר:"צ'ארמנדר תשתמש בגחלת ואז מיד תשתמש בשריטות!"
-
החלטתי לוותר על וח המשימות, אני פשוט ינחה אותכם בתוך המשחק ככה יהיה יותר מעניין ואתם לא תדעו מה אתם צריכים לעשות :P
[b]נדב[/b]~
אתה ניגש לכניסה ליער ורידיאן ומדבר אל המאמן הזקן.
"אני לא יודע תגיד לי אתה," הוא אומר ואתה מביט בו במבט תוהה. "אתה חושב שתוכל לעבור את השיחים הגבוהים שביער ורידיאן?" הוא מוסיף.
[b]מתן[/b]~
צ'ארמנדר מתרומם בקושי. הוא פותח את פיו לשלוח גחלת אל מיואו. מיואו נפגע בחוזקה, אך מצליח לקום. הוא חומק מהשריטות ונעמד תשוש אל מול צ'ארמנדר. לא זז.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:51 PM
[b] [b]מתן[/b]~
צ'ארמנדר מתרומם בקושי. הוא פותח את פיו לשלוח גחלת אל מיואו. מיואו נפגע בחוזקה, אך מצליח לקום. הוא חומק מהשריטות ונעמד תשוש אל מול צ'ארמנדר. לא זז. [/b][/quote]
אני אומר לו:"צ'ארמנדר תשתמש בצעקה ואז מהר בגחלת ותסיים אותו!"
-
[b]מתן[/b]~
מיואו מתחמק בזריזות ותוקף שוב בשריטות, צ'ארמנדר נראה תשוש מתמיד.
אך הוא קם על רגליו ותוקף את מיוא בגחלת, מיוא מתעלף.
לפתע, אתה רואה את צ'ארמנדר מתחיל לזהור, הוא מתפתח, האור נעלם ואתה רואה מולך צ'ארמיליון. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr005.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:51 PM
[b]
[b]נדב[/b]~
אתה ניגש לכניסה ליער ורידיאן ומדבר אל המאמן הזקן.
"אני לא יודע תגיד לי אתה," הוא אומר ואתה מביט בו במבט תוהה. "אתה חושב שתוכל לעבור את השיחים הגבוהים שביער ורידיאן?" הוא מוסיף.
[/b][/quote]
"שיחים גבוהים? אני לא בטוח. יש דרך לעבור אותם בקלות?"
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:59 PM
[b] [b]מתן[/b]~
מיואו מתחמק בזריזות ותוקף שוב בשריטות, צ'ארמנדר נראה תשוש מתמיד.
אך הוא קם על רגליו ותוקף את מיוא בגחלת, מיוא מתעלף.
לפתע, אתה רואה את צ'ארמנדר מתחיל לזהור, הוא מתפתח, האור נעלם ואתה רואה מולך צ'ארמיליון. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr005.png[/img] [/b][/quote]
אני שמח מאוד ואני אומר לצ'ארמיליון:"כל הכבוד צ'ארמנדר! התפתחת לצ'ארמיליון! עכשיו הגיע הזמן להמשיך לעיר וירידיאן" ואני ממשיך עם צ'ארמיליון לעיר וירידיאן.
-
[b]נדב[/b]~
תצטרך להשתמש במתקפה מיוחדת, בשביל זה אני פה מבין. החלטתי שאחרי שנותיי כמאמן פוקימונים אוכל לעזור למאמנים צעירים. שלא יעשו את אותה טעות כמוני, יכנסו ליער ורידיאן ויאבדו שם.." הוא מסביר לך.
[b]מתן[/b]~
אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לעיר ורידיאן. אתה מצדך שדות פוקימוני פרא ומהצד השני את האזור התעשייתי של העיר.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:03 PM
[b] [b]נדב[/b]~
תצטרך להשתמש במתקפה מיוחדת, בשביל זה אני פה מבין. החלטתי שאחרי שנותיי כמאמן פוקימונים אוכל לעזור למאמנים צעירים. שלא יעשו את אותה טעות כמוני, יכנסו ליער ורידיאן ויאבדו שם.." הוא מסביר לך. [/b][/quote]
"ומאיפה אני מקבל את המתקפה המיוחדת הזאת?" אני שואל.
-
[b]נדב[/b]~
"אוכל בשמחה לתת לך את דיסק המתקפה הזאת. אם תנצח אותי בקרב 2 על 2 מיוחד." הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 05:42 AM
[b] [b]ניר[/b]~
סליחה שדילגתי עלייך Oם
-----
סקווירטל קופץ, אך אתה רואה שהקפיצה שלו עדיין לא מספיק גבוהה.
ג'יודוד מפספס את הדחיפה והוא חשוף. סקווירטל משתמש בבועות ופוגע היישר במטרה, ג'יודוד מתעלף.
סקווירטל מסתכל עלייך במבט מחויך ואפשר לראות עליו שהוא מרוצה.
[/b][/quote]
"כל הכבוד סקווירטל, עכשיו חזור" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור.
אני שם את הפוכדור בכיס וממשיך בדרכי.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:06 PM
[b] [b]נדב[/b]~
"אוכל בשמחה לתת לך את המתקפה הזאת. אם תנצח אותי בקרב 2 על 2 מיוחד." הוא אומר. [/b][/quote]
"בסדר, אני מניח" אני אומר.
"תבחר בפוקימון שלך" אני צועק בהתלהבות.
-
[b]ניר[/b]~
אתה ממשיך בדרכך צפונה, לעבר העיר ורידיאן. לפתע אתה רואה שסקווירטל נופל על הרצפה.
אתה מסתכל לעברו ורואה שקפץ עליו סיידק. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr054.png[/img]
נדב~
"בסדר, קדימה, מאנקי - מאצ'ופ!" הוא קורא וזורק שני פכודורים אל האוויר. "תתכונן." הוא מוסיף. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr056.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr066.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:03 PM
[b] [b]מתן[/b]~
אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לעיר ורידיאן. אתה מצדך שדות פוקימוני פרא ומהצד השני את האזור התעשייתי של העיר. [/b][/quote]
אני הולך לאזור של שדות פוקימוני הפרא, כדי למצוא פוקימון להילחם נגדו או לתפוס אותו.
-
[b]מתן[/b]~
אתה נכנס לשדה. ורואה לפתע שהפוכדור של צ'אמיליון מהבהב, אתה מבין שהוא זקוק לטיפול, הוא תשוש מהקרב האחרון.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:09 PM
[b] [b]ניר[/b]~
אתה ממשיך בדרכך צפונה, לעבר העיר ורידיאן. לפתע אתה רואה שסקווירטל נופל על הרצפה.
אתה מסתכל לעברו ורואה שקפץ עליו סיידק. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr054.png[/img]
[/b][/quote]
החזרתי אותו לפוכדור כבר~
------------------------------
?
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:10 PM
[b] [b]מתן[/b]~
אתה נכנס לשדה. ורואה לפתע שהפוכדור של צ'אמיליון מהבהב, אתה מבין שהוא זקוק לטיפול, הוא תשוש מהקרב האחרון. [/b][/quote]
אני יוצא מן השדה והולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את צ'ארמיליון.
-
[b]ניר[/b]~
הוא לא הולך לידך? טוב טעות שלי. ><
--
בכ"מ, אתה מבחין בסיידק שקופץ לתוך השביל שלך.
[b]מתן[/b]~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר את צ'ארמיליון לטיפול. אחרי כמה דקות אתה מקבל את הפוכדור שלך מוכן בחזרה.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:09 PM
[b]
נדב~
"בסדר, קדימה, מאנקי - מאצ'ופ!" הוא קורא וזורק שני פכודורים אל האוויר. "תתכונן." הוא מוסיף. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr056.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr066.png[/img] [/b][/quote]
"פוליוואג, בלבזאור! צאו!" אני צועק ומניף את הפוקדורים לאוויר.
"פוליוואג, היפנוזה על מאנקי! בלבזאור, זרע עלוקה על מאצ'ופ! אחרי זה תשתמש בדחיפה על מאצ'ופ, ופוליוואג בבועות על מאנקי!"
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:13 PM
[b] [b]מתן[/b]~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר את צ'ארמיליון לטיפול. אחרי כמה דקות אתה מקבל את הפוכדור שלך מוכן בחזרה. [/b][/quote]
אני אומר תודה לאחות ג'וי ואז אני הולך בחזרה לכיוון השדה להילחם נגד פוקימוני בר פראיים.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:13 PM
[b] [b]ניר[/b]~
הוא לא הולך לידך? טוב טעות שלי. ><
--
בכ"מ, אתה מבחין בסיידק שקופץ לתוך השביל שלך.
[b]מתן[/b]~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר את צ'ארמיליון לטיפול. אחרי כמה דקות אתה מקבל את הפוכדור שלך מוכן בחזרה. [/b][/quote]
"סיידק זוז מדרכי!" אני קורא אליו.
-
[b]נדב[/b]~
פוליווג מתחיל להשתמש בהיפנוזה אך מאנקי מהיר ומצליח לתקוף בבעיטה את פוליוואג עוד לפני.
פוליוואג תוקף אותו בבועות, באלבאזור שולח זרע עלוקה לכיוון מאצ'ופ שנפגע. מאצ'ופ מתחיל לאבד אנרגיה נוכח הדחיפה.
הוא מנסה לתקוף את פוליוואג בבעיטה נמוכה, מאנקי מצליח לפגוע בבאלבאזור.
[b]מתן[/b]~
אתה חוזר יחד עם צ'ארמיליון לשדה. אתה נעמד ומצד שמאל שלך מופיע דודו ומצד ימין מרחף מגנמייט. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr084.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr081.png[/img]
[b]ניר[/b]~
"סיידאק.." הוא קורה בבילבול ונשאר במקומו.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 23 2009, 06:18 PM
[b] [b]נדב[/b]~
פוליווג מתחיל להשתמש בהיפנוזה אך מאנקי מהיר ומצליח לתקוף בבעיטה את פוליוואג עוד לפני.
פוליוואג תוקף אותו בבועות, באלבאזור שולח זרע עלוקה לכיוון מאצ'ופ שנפגע. מאצ'ופ מתחיל לאבד אנרגיה נוכח הדחיפה.
הוא מנסה לתקוף את פוליוואג בבעיטה נמוכה, מאנקי מצליח לפגוע בבאלבאזור. [/b][/quote]
"בלבזאור תשתמש בזרע עלוקה על מאנקי! פוליוואג, תנסה להפנט את מאנקי, ואחר כך תתקוף את מאצ'ופ בבועות! בלבזאור, תתקוף את מנקיה בדחיפה!" אני צועק