-
[i][b]Helios[/b][/i]
הוא יצא מאוד חמוד, רק התיראה במדריך שלי איך עשיתי את הראש בפרופיל, זה עושה אותו יותר יפה.
בפעם הבא שנכין פייקים אני אתן לך רעיונות לעיניים, אבל בכללי מגניב.
[b]הודעה חשובה לכל המשתמשים.[/b]
אני מאוד כועס על משהו שמציק לי הרבה זמן, יש כאלה משתמשים שלא באמת מציירים את הפייק שלהם, הם רק לוקחים את הדוגמא של מה שאני מצייר מגדילים את זה משפצים טיפה ואומרים שזה שלהם, זו לא המטרה של בית הספר, המטרה היא ללמוד לצייר פייקים, מי שמעתיק את העבודות שלי יגיע למצב כזה שהוא יעתיק עבודות של אחרים, עם אתם לא מבינים משהו במדריך תגידו לי אני העזור לכם, אני לא לוחץ אליכם או משהו כזה, אני פשוט רוצה שבאמת תלמדו להכין פייקים ושלא סתם תעתיקו, היצחנות בבאטלים ממש לא חשובים, ועם אני אראה שאתם מעתקים רק בגלל הבאטלים אני אפסיק לעשות אותם, מי שרוצה להגיד לי שהוא עשה את זה אני לא אכעס עליו אפילו אני העזור לו, תודה יום נעים ושנה טובה לכל משתמשי בית הספר.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 18 2009, 11:45 AM
[b] [i][b]Helios[/b][/i]
הוא יצא מאוד חמוד, רק התיראה במדריך שלי איך עשיתי את הראש בפרופיל, זה עושה אותו יותר יפה.
בפעם הבא שנכין פייקים אני אתן לך רעיונות לעיניים, אבל בכללי מגניב.
[b]הודעה חשובה לכל המשתמשים.[/b]
אני מאוד כועס על משהו שמציק לי הרבה זמן, יש כאלה משתמשים שלא באמת מציירים את הפייק שלהם, הם רק לוקחים את הדוגמא של מה שאני מצייר מגדילים את זה משפצים טיפה ואומרים שזה שלהם, זו לא המטרה של בית הספר, המטרה היא ללמוד לצייר פייקים, מי שמעתיק את העבודות שלי יגיע למצב כזה שהוא יעתיק עבודות של אחרים, עם אתם לא מבינים משהו במדריך תגידו לי אני העזור לכם, אני לא לוחץ אליכם או משהו כזה, אני פשוט רוצה שבאמת תלמדו להכין פייקים ושלא סתם תעתיקו, היצחנות בבאטלים ממש לא חשובים, ועם אני אראה שאתם מעתקים רק בגלל הבאטלים אני אפסיק לעשות אותם, מי שרוצה להגיד לי שהוא עשה את זה אני לא אכעס עליו אפילו אני העזור לו, תודה יום נעים ושנה טובה לכל משתמשי בית הספר. [/b][/quote]
אוקיי אני אנסה לשפר.
ד"א אני לא העתקתי משלך לא ממש הסתכלתי על התמונה רק קראתי את ההוראות שכתבת (אני יודע שאתה מדבר בכללי רק רציתי להבהיר)
-
אני יודע שאתה לא העתקתה, הפייקים שאתה מכין לא דומים בכלל לשלי יש לך סגנון משלך והוא מאוד טוב, תמשיך ככה כי אני מאוד מרוצה ממך. :D
-
מאמוסוייאן תתן עוד עבודה ואתה יודע שאני לא העתקתי כי עם הייתי מעתיק הייתי שם תעבודה הישנה שלי החיפושית חשמל
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 18 2009, 11:56 AM
[b]מאמוסוייאן תתן עוד עבודה ואתה יודע שאני לא העתקתי כי עם הייתי מעתיק הייתי שם תעבודה הישנה שלי החיפושית חשמל[/b][/quote]
האמת איתך אני מספק, אבל אתה רוצה עבודה, בוא אני אתן לך עבודה לראות שאתה באמת לא מעתיק.
לעבודה הזו אין מדריך, תעשה אותה מהראש ולא משנה כמה גרוע זה יצא, פשוט תנסה להראות לי שהרמה שהראתה לי בפייק הקודם שלך תגיע גם במשימה הזו.
המשימה:
להכין פייק תפוח שעל הראש שלו יהיה דבש ושיצא לו מהפה דבש.
אלו הצבעים שבהם תשתמש:
צבע תפוח
[img]http://img11.imageshack.us/img11/5739/83682220.png[/img]
צבע דבש
[img]http://img17.imageshack.us/img17/5452/96859727.png[/img]
-
שם משתמש:togebeam
הפייקים שהכנתי: לא הכנתי
הערות:אני אמור להכין את מה שהאחרים הכינו?
-
[b]togeBEAM[/b]
רשום
[b]לכל המתחילים והמתקדמים
היו כמה פרישות מבית הספר לפייקים, וגם אחד מהתשמשים הפעילים קיבל באן, אז יש בעיה, אני לא הולך ללמד פה רק 3 משתמשים, אז עם יש משתמשים שאתם מכירים ורוצים ללמוד ציור ממוחשב, או פייקים תגידו להם להרשם לפה[/b]
[SIZE=4]ועכשיו תגידו לי על איזה חיה אתם רוצים שיהיה המדריך הבא שלכם[/SIZE]
-
אני ממש מצטער שלא הגשתי את העבודה, המחשב שלי התקלקל אז אני במחשב של אחותי ואין פה את הפייק :(
אני אגיש את הפייק הזה בשבוע הבא. את שאר הפייקים אני אכין מהמחשב הזה ויגיש בזמן.
ואני ממש רוצה שעכשיו נלמד איך להכין פייק דולפין/כריש...
אם לא אז פייק תמנון או דג...
-
שם משתמש:theblackshadow
הפייקים שהכנתי:הינה הפייק העגול הזה עשיתי אותו על חושי [img]http://i37.tinypic.com/30ax8pt.jpg[/img]
הערות:
איזה מדריך בסיסי אתם רוצים שאני אכין:חתול\נמר ונחש ואולי של פייקים שהם לא חיות
-
היום בערב יצאו המדריכים החדשים של בית הספר לפייקים.
[SIZE=3]למתקדמים אני עושה מדריך לפייק דולפין פשוט.[/SIZE]
[SIZE=3]למתחילים אני חושב על איזה רעיון כי אף אחד מהמתחילים לא אמר על מה הוא רוצה את המדריך הבא.[/SIZE]
[i][b]theblackshadow[/b][/i]
התקבלתה, אני רואה שאת הפייק הראשון הכנתה על פי המדריך הראשון, אז המדריך השני לפייק חיפושית הוא בעמוד 5 או 4 תעשה אותו בבקשה.
-
[quote][b]
חתול\נמר ונחש ואולי של פייקים שהם לא חיות
[/b][/quote]
תעשה מדריך על חתול\נמר או נחש
ואיך יצא הפייק ואני מכין תחיפושית
עריכה הינה החיפושית רעל\קרח:[img]http://i33.tinypic.com/33jsdhc.jpg[/img]
-
יצא מאוד יפה החיפושית, רק חבל שהרחיקו עוד משתמש מהמפעל שלי.
-
שם משתמש:Noadi99
הפייקים שהכנתי: (מומלץ שתראו לי כמה עבודות שלכם אבל עם לא הכנתם זה בסדר) לא הכנתי
הערות:
איזה מדריך בסיסי אתם רוצים שאני אכין:
-
-
-
אני מצטער על החפירות, פשוט 9-10 בלילה של אתמול (ובבוקר של היום) עברו...
אז מתי יתפרסמו המדריכים?
-
אחי על תלחץ עלי זה לא כל לעשות מדריכים ובית הספר הוא לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אל תלחץ על זה יתפרסם היום את זה אני יכול להבטיח לך.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 02:20 PM
[b] אחי על תלחץ עלי זה לא כל לעשות מדריכים ובית הספר הוא לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אל תלחץ על זה יתפרסם היום את זה אני יכול להבטיח לך. [/b][/quote]
אוקיי אני מצטער.
ועוד משהו קטן-
המשתמש Noadi99 יאחר בהגשת העבודות כי הוא גר בארה"ב ויש הפרש שעות של 7- אז אל תחשוב שהוא מזניח כשהוא לא מגיש בזמן.
-
אחי העבודה שלי נהרסה ובכלל לא הייתי בבית.. אני ינסה לשחזר את זה0זה ממש מעצבן!!) מצתער..
ואולי תעשה מדריך של סוג של ציפור..נשר או משהו כזה..או שזה מסובך מידי..
-
שיניתי סוג למים(אין הרבה מה לעשות בזה)...
וחידשתי את החושך:
[img]http://img101.imageshack.us/img101/9400/91697484.png[/img]
-
[i][b]togeBEAM[/b][/i]
קודם כל הכבוד לך זכיתה בתחרות ראש השנה ושנית זה נחמד מאוד רואים שיפור רציני.
[SIZE=3][b]מחר בית הספר חוזר לפעילות הרגילה שלו, למתקדמים מדריך לפייק דולפין למתחילים מדריך לפייק כלב.[/b][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 11:19 PM
[b] [i][b]togeBEAM[/b][/i]
קודם כל הכבוד לך זכיתה בתחרות ראש השנה ושנית זה נחמד מאוד רואים שיפור רציני.
[/b][/quote]
תודה רבה!!
-
תגיד הבצפר נסגר או משו? בא לי לעשות עוד עבודות =\
-
ברצינות, מתי מתפרסמים כבר המדריכים?
-
[SIZE=3]הינה מדריך למתחילים[/SIZE]
[b]מדריך 2[/b]
[img]http://img34.imageshack.us/img34/2923/43516666.png[/img]
שלב 1 (הראש)
1. מציירים עיגול דיי גדול
2 מציירים עיגול קטן ומחברים אותו לעיגול הגדול.
3 מוחקים את הקווים השחורים של העיגול הקטן שימצאים בותך העיגול הגדול
4 מציירים אוזניים, מי שלא ידע איך מציירים עיגול אחד בצייד ימין ועיגול אחד בצד שמואל ואז עושים להם מן קודקות בקצה שלהם כמו שרואים במדריך.
5 באוזן הימנית מוחקים את הקווים השחורים של העיגול הגדול שנימצאים בתוך האוזניים, באוזן השמאלית מוחקים את הקווים השחורים של העוזן שנימצאים בתוך העיגול הגדול.
6 עכשיו מציירים אף שזה כמו פלוס הפוך.
הערה : יש כמה סוגים של ראשים שאפשר להכין והמדריך מלמד את כולם
שלב 2 (הגוף)
1 מציירים אליפסה גדולה
2 מציירים שני רגליים
3. מוחקים את הקווים השחוקים של האליפסה שמתנגשים עם הרגליים.
4. מציירים עיגול קטן באזור האחורי של הגוף.
5 ציירים רגל ומחברים אותה לעיגול ומציירים לידה עוד רגל.
6 מוחקים את הקווים השחורים של העיגול שמתנגשים ברגל.
7 מציירים זנב.
הערות : יש כמה אפשרויות של זנבות שאפשר לעשות המדריך מסביר איך לעשות את כולם.
שלב 3 (הצללה)
1 תכינו מד צבעים, באיזה צבע שאתם רוצים, ככה צריך להיות בנוי מד הצביעות.
במספר 2 צריך לעשות את הצבע הבהיר ביותר
במספר 1 הוא החשוב מכולם זה צבע הבסיס של הפוקימון.
במספר 3 הוא הצבע הכה ביותר.
במספר 4 הוא צבע קווי המתאר
2. צובעים את הפייק צריל להישתמש בצבעים בחלק מספר 1 שבטבלת הצבעים.
3 צריך להצליל עם הצבע הבהיר מספר 2 בטבלת הצבעים, כשהתחלתי לצייר תמיד הוספתי שמש כדי לדעת מאיפה מגיע האור.
4 צריך להצליל עם הצבע הכה מספר 3 בטבלת הצבעים.
5 צריך לצבוע את קווי המתאר השחורים שנימצאים ליד הצבע הבהיר עם הצבעים מטבלת הצבעים מספר 4
6 ועכשיו תוסיפו לפייק עיניים, הכנתי לכם מן מדריך לצייר כל מני סוגים של עיניים, מומלץ להוריד את המדריך ולרואת איך ציירתי את העניים.
7. וזהו יש לכם פייק כלב
[SIZE=3]למתקדמים נמחק לי המדריך שלכם, אני מנסה לעבוד על חדש עכשיו, מקווה לסיים אותו בקורב.[/SIZE]
-
תשנה את המדריך. אני לא יודע איך לחבר את הראש לגוף וזה גם לא במדריך.
-
[quote][i]Originally posted by togeBEAM[/i]@Sep 23 2009, 02:06 PM
[b] תשנה את המדריך. אני לא יודע איך לחבר את הראש לגוף וזה גם לא במדריך. [/b][/quote]
פשוט תניח אותו בצורה שנראית לך טובה..
אל תשים אותו יותר מדי לכיוון הגוף וגם לא מעט מדי.
אני מציע לך "לקחת" את החלק של החיבור שמאמוסווין עשה, תסתכל טוב ותנסה להניח את הראש שלך.
-
איזה באסה נמחק לי מה שעשיתי...
אבל תודה לך ואני אנסה את זה.
-
משתמשים בית הספר יוצא להפסקה קטנה עד סוכות, בסוכות בית הספר יחזור עם מדריכים חדשים, יש לי מבחנים בקרוב ואין לי זמן להכין מדריכים וחבל שהמפעל יעלם ככה.