-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 23 2009, 06:13 PM
[b] יוסי-
אתה קם על רגלייך, תופס את הקטאנה שלך ויוצא מין הסמטאות. מחוץ לסמטאות נפתחו המון דוכנים, זה היה כמו שוק. מה שהיה מצחיק במיוחד זה שרק שכירי חרב הסתובבו בשוק הזה. לידך היה מונח שלט גדול ועליו כתוב:"שוק השכירים" בענק.
[/b][/quote]
אני פונה לשם ומחפש את האחראי.
''שלום? אני רוצה לקבל עבודה לשכיר חרב, יש פה מישהו?''
אני אומר.
-
[b] שון-
אתה יוצא בביטחון מהעיר, כעת יש לך כסף אז אתה מסודר במקרים קשים. אתה יוצא מצידה המזרחי של העיר אל עבר החוף, כאשר אתה מתקדם בדרכך ועובר את החוף נשמע מכיוון הים שאגות עצומות-אתה רואה שיוצא מהמים שד בצורת נחש גדל מימדים. [/b][/quote]
''וואו! מה זה הדבר הזה?!'' אני צועק בזמן שאני בהלם. אני שולף את החרב ומתכונן להתקפה שלו
-
[b]
קאי-
אתה מסתכל הצידה ורואה שזה סתם תושב פשוט, הוא מסתלק במהירות ואומר:"אני לא רוצה להיות פה כאשר האנשים שעשו זאת יחזרו, מספר עצמות עלולות להישבר" ואז הוא מתרחק מההמולה.
[/b][/quote]
אנסה להתקרב אל עבר הבניין הבוער בין הקהל,
לנסות לראות מה באמת קורה
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 23 2009, 09:57 AM
[b] רומה-
בלי לתת לילדים הרבה זמן אתה משתמש בסימני הידיים של הקמה איטצ'י ומשגר את הופה לעברם, הילד הגדול תופס את הקטן ובאותו צעד מהיר הוא נע אל מאחורייך. הילד הגדול שולח אגרוף אל הלחי שלך ומעיף אותך לעבר העץ הקרוב, אחר כך השניים מתחילים לברוח קדימה אל היער. [/b][/quote]
אני קם מהאדמה ורץ אחריהם.
-
[b] סטיב-
you want a boyfriend? XD
-------------------------------
בעודך מתפלא על אדון פונג אתה מסתובב בבית הספר, כל כך הרבה עבר מאז שיצאת מהמוסד ועד עכשיו, וכל זה בזמן קצר. מהרגע שיצאת מצריפו של אדון פונג ועד עכשיו כל התלמידים התסכלו עליך בפליאה-עם בגדיך המהודרים את נראה כמו איש מאגרים.
[/b][/quote]
התכוונתי חבר למסע , אבל עזוב עדיף חברה חח .
אגב אם אתה רואה או ראית בליץ' , אני אוהב את היטסויאגה אז אם אתה רואה דברים מיוחדים שתוכל להשחיל לי שקשורים אליו , אשמח (:
-------------------------------------------
אני נכנס לאחד המבנים ומחפש מישהו מבוגר
ברגע שאני מוצא אני אומר לו שאני תלמיד חדש , לאן אני צריך ללכת ?
-
סטיב-
אני יודע, סתם צחקתי. ואני מעריץ מושבע של בליץ', אם תתחבב עלי אולי בעתיד אתן לך נשק על שהוא יהיה הבאנקאי שלו :D
-----------------------
אתה נכנס למבנה בית הספר, במבנה יש המון מבוגרים-גם הם מסתכלים עליך בפליאה בגלל בגדיך המהודרים. אתה פונה לאחד מהמבוגרים ושואל אותם, והוא עונה:"עליך קודם כל לסדר חשבונות ואז נדאג לך לחדר פה, ואחר כך תוכל להתחיל ללמוד".
רומה-
אתה לא מבזבז שום זמן יקר, לא חושש מי מה שהם מסוגלים לעשות לך ונכנס אל היער. היער שמלא עצים כמעט מסתיר את השמש לגמרי, רק כמה פיסות אור נכנסות ביניהן. בעודך עומד במקום על מנת לשמוע קולות אינך שומע כלום, חוץ מקולות הציפורים בשמיים.
קאי-
כל ההמולה הזאת נעמדת כמו חומה, האנשים נצמדים כל כך חזק שכמעט בילתי לעבור אותם, אך אתה בכל כוחך נדחף פנימה על מנת לגלות את האמת. כאשר אתה ממש קרוב לביתך העולה באש אתה שואל את אחד האנשים מה קרה, והוא... כמו הקודם ענה:"דיירי הבית התעסקו עם חברות גדולות, זו מין נקמה או משהו כזה"
יוסי-
האיש מצחקק טיפה ואומר בחיוך רחב:"לא ילד, כאן אתם לא מחפשים עבודות. בשוק השכירים שכירי חרב פותחים להם תיק אישי-בתיק האישי הם כותבים על דברים גדולים שעשו כמו להשמיד חברות ושדים ענקיים, אבל כמובן שאנו דורשים הוכחה כמו ראש בעל החברה או חתיכה מגוף השד" הוא נושם לרווחה וממשיך "אנשי המאגרים באים לפה על מנת לחפש שכירי חרב חזקים שעשו הרבה בעבודתם".
ניב-
מה קרה נהיית ביטחוני כזה?
--------------------------
הידיים ההורסות מנפצות את החלון, רעש הזכוכיות הנופלות נשמע עד לקצה המגדלור. אחר כך אתה ממשיך בסופה הורסת ובכל הכוח, צורת הערפל גרדון מתערבב בסופה ואחר כך נשלחת החוצה. גרדון מנסה לחזור למצב לחימה לפני שיעוף לו, אך מאוחר מדי-הוא עשה זאת כאשר הוא באוויר, צרחה נשמעת ממנו ומפסיקה באמצע, נראה שהוא התרסק.
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 24 2009, 05:26 AM
[b] רומה-
אתה לא מבזבז שום זמן יקר, לא חושש מי מה שהם מסוגלים לעשות לך ונכנס אל היער. היער שמלא עצים כמעט מסתיר את השמש לגמרי, רק כמה פיסות אור נכנסות ביניהן. בעודך עומד במקום על מנת לשמוע קולות אינך שומע כלום, חוץ מקולות הציפורים בשמיים.
[/b][/quote]
אני מתעצבן מאד וצועק:"גוקקיו נו ג'וטסו-טכניקת כדור אש" בזמן שאני עושה סימני ידיים וכשאני מסיים אנינ לוקח נשימה עמוקה ואחר כך נושף נשיפה ארוכה.
-
[b] ניב-
מה קרה נהיית ביטחוני כזה?
--------------------------
הידיים ההורסות מנפצות את החלון, רעש הזכוכיות הנופלות נשמע עד לקצה המגדלור. אחר כך אתה ממשיך בסופה הורסת ובכל הכוח, צורת הערפל גרדון מתערבב בסופה ואחר כך נשלחת החוצה. גרדון מנסה לחזור למצב לחימה לפני שיעוף לו, אך מאוחר מדי-הוא עשה זאת כאשר הוא באוויר, צרחה נשמעת ממנו ומפסיקה באמצע, נראה שהוא התרסק. [/b][/quote]
אני רואה שאני קורע אותו, זה מוסיף ביטחון
[b]
קאי-
כל ההמולה הזאת נעמדת כמו חומה, האנשים נצמדים כל כך חזק שכמעט בילתי לעבור אותם, אך אתה בכל כוחך נדחף פנימה על מנת לגלות את האמת. כאשר אתה ממש קרוב לביתך העולה באש אתה שואל את אחד האנשים מה קרה, והוא... כמו הקודם ענה:"דיירי הבית התעסקו עם חברות גדולות, זו מין נקמה או משהו כזה" [/b][/quote]
אמשיך לעבור את האנשים, אנסה לראות אם נשארו אנשים או חפצים או משהו מביתי
-
[b] סטיב-
אני יודע, סתם צחקתי. ואני מעריץ מושבע של בליץ', אם תתחבב עלי אולי בעתיד אתן לך נשק על שהוא יהיה הבאנקאי שלו :D
-----------------------
אתה נכנס למבנה בית הספר, במבנה יש המון מבוגרים-גם הם מסתכלים עליך בפליאה בגלל בגדיך המהודרים. אתה פונה לאחד מהמבוגרים ושואל אותם, והוא עונה:"עליך קודם כל לסדר חשבונות ואז נדאג לך לחדר פה, ואחר כך תוכל להתחיל ללמוד". [/b][/quote]
מגניב , אתמול ראיתי פעם ראשונה ונדלקתי על זה
-----
"תודה אדוני , אתה יודע אולי איפה ועם מי אני אמור לסגור את כל החשבונות שעליי לסגור ?"
-
[b]
יוסי-
האיש מצחקק טיפה ואומר בחיוך רחב:"לא ילד, כאן אתם לא מחפשים עבודות. בשוק השכירים שכירי חרב פותחים להם תיק אישי-בתיק האישי הם כותבים על דברים גדולים שעשו כמו להשמיד חברות ושדים ענקיים, אבל כמובן שאנו דורשים הוכחה כמו ראש בעל החברה או חתיכה מגוף השד" הוא נושם לרווחה וממשיך "אנשי המאגרים באים לפה על מנת לחפש שכירי חרב חזקים שעשו הרבה בעבודתם". [/b][/quote]
''לעזאזאל.''
אני אומר ומנסה לחפש בכל העיר עבודה בשביל שכיר חרב.
-
יוסי-
אתה יוצא משוק השכירים ומתחיל להסתובב ברחבי העיר אחר עבודה, העיר שוממת לגמרי, נראה שכולם בשוק השכירים. אחרי שעות של הליכה אתה מוצא סוף סוף הודעה, כתוב בה:"אנו זקוקים לשכיר חרב בינוני אשר יוכל לחסל כמה שדים אשר נמצאים ביער. מי שמסכים שיעקוב אחרי הכתובת בתחתית הדף"
סטיב-
יש, אוהב בליץ' נוסף, לכל עזרה/שאלה/בקשה/בננה פנה אלי בנושא.
יש לך מסן במקרה?
----------------------
"עם מנהל הבית ספר" אומר המבוגר בפשטות, "רק לידע אישי זה עולה 500$ להיות כאן חודש, אבל בטח מישהו ממשפחה עשירה כמוך זה לא יפריע לו"
קאי-
גם את השורה הראשונה אתה עובר ומתקדם אל עבר ביתך, לא נשאר דבר-כל מה שהיה בבית כולל הבית הפך לעפר ללא זכר.
ניב-
אתה מליף את גופך עם שיח ומגיע לקרקע. מלמטה אתה רואה שהשד עדיין חי, הוא תקע את ידו בקיר המגדלור ונאחז בו. כאשר גרדון ראה שהבחנת בו הוא משחרר את ידו ומזנק עליך
רומה-
את סימני הידיים אתה מבצע, אחר כך לוקח נשימה עמוקה לפני השימוש ואז נושף מפיך אש אימתנית, האש האכזרית מתחילה לשרוף את היער-ועדיין אין שום זכר לשני הילדים. לפתע, בזמן שאתה נושף את האש נשמע רישרוש בעלים, אתה מרגיש רגל חזקה בועטת בראשך ומיידית אתה נופל לאדמה. כאשר אתה מרים את ראשך אתה רואה את שני הילדים ממשיכים לברוח
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 25 2009, 01:57 PM
[b]
קאי-
גם את השורה הראשונה אתה עובר ומתקדם אל עבר ביתך, לא נשאר דבר-כל מה שהיה בבית כולל הבית הפך לעפר ללא זכר.
[/b][/quote]
"אני חייב לגלות מי עשה את זה.."
אחשוב לעצמי, ואתחיל להתהלך בין הקהל, אחפש אחר מישהו יוצא דופן וחשוד
-
[b] סטיב-
יש, אוהב בליץ' נוסף, לכל עזרה/שאלה/בקשה/בננה פנה אלי בנושא.
יש לך מסן במקרה?
----------------------
"עם מנהל הבית ספר" אומר המבוגר בפשטות, "רק לידע אישי זה עולה 500$ להיות כאן חודש, אבל בטח מישהו ממשפחה עשירה כמוך זה לא יפריע לו"
[/b][/quote]
יש לי אייסיקיו , רוצה אותו? מסן אני לא אוהב .
ותודה .
---------------
"אני בכלל לא עשיר ! אני עבדתי קשה בשביל להשיג את החליפה הזאת ונישארו לי רק 200$ בכיס , אין לי הורים והדבר היחיד שאני יכול לבקש זה משפחה , לא כסף !" אני מסתובב והולך למנהל בית הספר .
-
סטיב-
כשאקנה את המחשב החדש אשים איי סי קיו, בשל אבא שלי זה בעיה
--------------------------------------------------------------
"אוקיי, סליחה, פשוט נראת כמו בעל מאגרים" אומר האיש המבוגר בזעם, אך תוך כדי הוא משפיל את ראשו על פגיעתך. כאשר אתה עומד להמשיך בדרכך המבוגר תופס בכתפך ואומר:,אם אתה מחפש את המנהל תדע שהוא גר בצריף הקטן שמאחורי מבנה בית הספר" ואז הוא עוזב.
קאי-
אתה מנסה לבדוק כל דבר חשוד, כמו עיני נץ אתה סורק כל אחד. אתה חוצה את התקהלות האנשים ותוך כדי מחפש, מחוץ להתקהלות נראה לו איש לבוש מעיל מכף רגל ועד צאוורו, את ראשו של האיש מסתיר הכובע רחב השוליים שהוא לובש. כאשר אתה מסתכל עליו הוא מתחיל להתרחק
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 25 2009, 04:48 PM
[b]
קאי-
אתה מנסה לבדוק כל דבר חשוד, כמו עיני נץ אתה סורק כל אחד. אתה חוצה את התקהלות האנשים ותוך כדי מחפש, מחוץ להתקהלות נראה לו איש לבוש מעיל מכף רגל ועד צאוורו, את ראשו של האיש מסתיר הכובע רחב השוליים שהוא לובש. כאשר אתה מסתכל עליו הוא מתחיל להתרחק [/b][/quote]
אתחיל לרדוף אחריו במהירות, אנסה לתפוס אותו..או לפחות מבט על פניו
-
[b] ניב-
אתה מליף את גופך עם שיח ומגיע לקרקע. מלמטה אתה רואה שהשד עדיין חי, הוא תקע את ידו בקיר המגדלור ונאחז בו. כאשר גרדון ראה שהבחנת בו הוא משחרר את ידו ומזנק עליך [/b][/quote]
יוצר עוד פעם ידיים רוצחות וחוסם אותו בעזרתן
-
[b]
רומה-
את סימני הידיים אתה מבצע, אחר כך לוקח נשימה עמוקה לפני השימוש ואז נושף מפיך אש אימתנית, האש האכזרית מתחילה לשרוף את היער-ועדיין אין שום זכר לשני הילדים. לפתע, בזמן שאתה נושף את האש נשמע רישרוש בעלים, אתה מרגיש רגל חזקה בועטת בראשך ומיידית אתה נופל לאדמה. כאשר אתה מרים את ראשך אתה רואה את שני הילדים ממשיכים לברוח [/b][/quote]
קם ורץ אחריהם.
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 25 2009, 04:48 PM
[b] סטיב-
כשאקנה את המחשב החדש אשים איי סי קיו, בשל אבא שלי זה בעיה
--------------------------------------------------------------
"אוקיי, סליחה, פשוט נראת כמו בעל מאגרים" אומר האיש המבוגר בזעם, אך תוך כדי הוא משפיל את ראשו על פגיעתך. כאשר אתה עומד להמשיך בדרכך המבוגר תופס בכתפך ואומר:,אם אתה מחפש את המנהל תדע שהוא גר בצריף הקטן שמאחורי מבנה בית הספר" ואז הוא עוזב. [/b][/quote]
אין בעיה אחי דבר איתי שיהיה לך אייסיקיו
-----------------------
"אההה נכון" אני נזכר באדון פונג שבזכותו הגעתי לכאן עם בגדים מהודרים , אלך לבדוק מה שלומו ואשאל אותו לגבי המשך השהייה בבית הספר לנינג'ות .
אבל לפני זה , אקרא למורה שחשב שפגע בי
"אדוני" אגיד ואחכה שהוא יסתובב
אחרי שהוא מסתובב אני אומר לו
"לא פגעת בי , זה בסדר גמור , תודה רובה על העזרה אני יילך למנהל בית הספר , אתה לא צריך להרגיש רע כי פגעת , סליחתך מספיקה . מה שמך ?"
אשאל בנימוס ואתן לו תחושה שהוא לא צריך להרגיש רע
-
[b] יוסי-
אתה יוצא משוק השכירים ומתחיל להסתובב ברחבי העיר אחר עבודה, העיר שוממת לגמרי, נראה שכולם בשוק השכירים. אחרי שעות של הליכה אתה מוצא סוף סוף הודעה, כתוב בה:"אנו זקוקים לשכיר חרב בינוני אשר יוכל לחסל כמה שדים אשר נמצאים ביער. מי שמסכים שיעקוב אחרי הכתובת בתחתית הדף" [/b][/quote]
'ממ..מעניין.'
אני חושב ומסתכל על הכתובת בתחתית הדף, לאחר-מכן אני עוקב אחריי הכתובת.
-
יוסי-
אתה עוקב אחר הכתובת, לפי מה שרשום בה זה מחוץ לעיר. אתה מגיע ליציאה המזרחית בעיר, למזלך השוטרים כבר לא שם. מצחיק איך לא שמת לב, כמה מטרים לפני הכניסה לעיר, בצד הייתה לה בקתת עץ קטנה. לפי המודעה לבקתה עליך לפנות.
סטיב-
"ג'ימי" מתחיל לומר האיש כאשר חיוך על פניו "ורציתי..." את דבריו הוא רצה להמשיך, אך לפתע צילצל הפעמון והוא הלך לו.
רומה-
אחת, שתיים ואתה קם על הרגליים, אתה לא מבזבז שום רגע. בריצתך אתה מתחיל להתקרב אליהם אט אט, כאשר הילד הגדול רואה זאת הוא זורק לעברך שוריקן, באינסטקט מהיר אתה מוזיז את ראשך הצידה, אך השוריקן שורט אותך בלחייך קלות. מיד אחר כך הילד מתקדם הרבה יותר קדימה בעוד צעד מהיר להפליא.
ניב-
כאשר גרדון רואה שאתה יוצר את הידיים הרוצחות משנה את נקודת הנחיתה שלו ונוחת טיפה יותר מלפניך. אתה רץ אליו עם הידיים הרוצחות אך בידו העליונה-ימינית הוא שולח אגרוף לראשך ואתה נופל על האדמה הבוצית
קאי-
אתה מתחיל להתקדם אל עבר הגנב, כאשר הוא רואה אותך מתקדם אליו הוא מתחיל לרוץ. אתה רץ אחריו במטרה לתפוסו והוא מתחיל להיכנס לסמטאות, כאשר אתה נכנס לסמטה אליה הוא נכנס אתה רואה אותו עומד מפוחד במבוי סתום, והוא עדיין מנסה להסתיר את זהותו.
שון-
השד הענק אשר רואה את חרבך מבין שאתה עומד לתקופו, הוא שואג שאגה נוספת ובמהירות ענק הוא שוחה אליך. כאשר השד מתקרב הוא נראה בבירור-צבע גופו כחול, יש לו קרן ירוקה, כוחו כשל נחש, ואת גופו מכסים קשקשים ענקיים ועבים.
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 26 2009, 06:21 PM
[b]
רומה-
אחת, שתיים ואתה קם על הרגליים, אתה לא מבזבז שום רגע. בריצתך אתה מתחיל להתקרב אליהם אט אט, כאשר הילד הגדול רואה זאת הוא זורק לעברך שוריקן, באינסטקט מהיר אתה מוזיז את ראשך הצידה, אך השוריקן שורט אותך בלחייך קלות. מיד אחר כך הילד מתקדם הרבה יותר קדימה בעוד צעד מהיר להפליא.
[/b][/quote]
אני מתעצבן מאד ומנסה להבין איך שני אפסים כמוהם מצליחים לגרום לי להיראות טיפש. ואז ישר צועק:"קמה איטצ'י" ובאותו הזמן עושה את סימני הידיים וממשיך לרוץ אחריהם בזמן שאניתוקף אותם עם הג'וטסו.
-
[b] סטיב-
"ג'ימי" מתחיל לומר האיש כאשר חיוך על פניו "ורציתי..." את דבריו הוא רצה להמשיך, אך לפתע צילצל הפעמון והוא הלך לו.
[/b][/quote]
"אדבר איתך אחר-כך ג'ימי , תודה על הכל !"
אפנה את הגב שלי וארוץ לצריף של אדון פונג .
-
[b] יוסי-
אתה עוקב אחר הכתובת, לפי מה שרשום בה זה מחוץ לעיר. אתה מגיע ליציאה המזרחית בעיר, למזלך השוטרים כבר לא שם. מצחיק איך לא שמת לב, כמה מטרים לפני הכניסה לעיר, בצד הייתה לה בקתת עץ קטנה. לפי המודעה לבקתה עליך לפנות.
[/b][/quote]
אני הולך לשם ודופק בדלת.
''יש פה מישהו?'' אני אומר.
-
[b]
קאי-
אתה מתחיל להתקדם אל עבר הגנב, כאשר הוא רואה אותך מתקדם אליו הוא מתחיל לרוץ. אתה רץ אחריו במטרה לתפוסו והוא מתחיל להיכנס לסמטאות, כאשר אתה נכנס לסמטה אליה הוא נכנס אתה רואה אותו עומד מפוחד במבוי סתום, והוא עדיין מנסה להסתיר את זהותו.
[/b][/quote]
אשלח יד לעבר הקטנה שלי,
ואשאל אותו בקול תוקפני:" אתה יודע מי שרף את הבניין?"
-
[quote][i]Originally posted by Ulquiorra Cifer[/i]@Nov 26 2009, 06:21 PM
[b] שון-
השד הענק אשר רואה את חרבך מבין שאתה עומד לתקופו, הוא שואג שאגה נוספת ובמהירות ענק הוא שוחה אליך. כאשר השד מתקרב הוא נראה בבירור-צבע גופו כחול, יש לו קרן ירוקה, כוחו כשל נחש, ואת גופו מכסים קשקשים ענקיים ועבים. [/b][/quote]
''קמה איטאצ'י, סופה חותכת'' אני צועק ועושה את סימני הידיים של הג'וטסו, ואז אני מכוון את המתקפה לכיוון השד
-
[quote][i]Originally posted by Ulquiorra Cifer[/i]@Nov 26 2009, 06:21 PM
[b] ניב-
כאשר גרדון רואה שאתה יוצר את הידיים הרוצחות משנה את נקודת הנחיתה שלו ונוחת טיפה יותר מלפניך. אתה רץ אליו עם הידיים הרוצחות אך בידו העליונה-ימינית הוא שולח אגרוף לראשך ואתה נופל על האדמה הבוצית [/b][/quote]
ממתי נינגה רץ במתקפה חזיזתית? בבקשה במצב כזה תן לי להחליט מה אני עושה, כי מתקפה חזיתית, זה יהיה המהלך האחרון שלי
ניב-
אוקיי(הסיום של הקיי במקום הקע מסמל רצינות B)), אבל פשוט כל תגובה תצא שתי מילים ככה ואחר כל יבואו [b]אלי[/b] בתלונות. תגיב שוב מהחלק בו גרדון נוחת לאדמה >>
שון-
את סימני הידיים אתה מבצע במהירות ואומר את המילים, אתתה אכן מצליח לצור את הסופה אך לעומת השד הענקי היא ממש מזערית. השד מגיע אל החוף, איפה שהמים נגמרים, אך צאוורו הארוך להפליא הוא מקריב את אליך בזמן שהוא שואג פעם נוספת.
קאי-
"אתה גרת הבית ההוא?" אומר הבחור בקול מפוחד עד דמעות, "לא היה לי הרבה כסף, ואז בא אלי מישהו שהסתיר את עצמו בגלימה שחורה, הוא הסכים לתת לי 1000$ אם אשרוף את הבית הזה. אז זו לא אשמתי, בבקשה אל תהרוג אותי!", מרוב פחד ועצב האיש אתחיל לבכות לא בעוד אתה מניח אותו והוא משתתח על האדמה.
יוסי-
בהתחלה אתה מתקתק אך איש לא עונה לך, אתה מתקתק שוב ועדיין איש לא מגיב, לבסוף אתה פותח את הדלת. מולך אתה רואה רואה מכוון ישר לראשך, אתה הרובה החזיק איש זקן, גבוה וצנום. "מה אתה רוצה?" הוא שואל בקול זועם, היה לו קול צנום.
סטיב-
במהירות אתה רץ במורד המדרגות על מנת למצוא את היציאה ומשם להגיע לדלת, אינך סבלני ומתחיל "לחתוך" ובכך שאתה קופץ משורה לשורה,. כאשר אתה רואה את היציאה אתה מתקדם אליה, לפתע מרגיש משהו שעצר אותך בדרכך וגרם לך ליפול-אתה מרים את ראשך ורואה את אדון פונג הזקן.
רומה-
באמת מוזר, איך שני ילדים שבקושי מסתדרים אם שוריקנים מצליחים לנוע כל כך מהר ונלחמים חזק כל כך. אתה קוטע את מחשבתך בסופה החותכת, ומתחיל לרוץ קדימה לעבר השניים. אתה רץ ורץ, זה מרגיש כאילו שעה רצת, ואפילו חציתה את היער, מרוב תשישות הסופה החותכת מופסקת ואתה יושב לנוח. לפתע מופיעים השניים שוב, אך מרוב עייפות אין לך כוח לתפוס אותם, הם לוקחים את תיקך ומוציאים ממנו את הפומה שוריקן. אחר כך השניים רצים בהירות למקום ממנו התחלת, הילד הקטן צועק:"ל'שלישית'! והפעם יש לנו כסף לקנות איתו אוכל!"
-
[quote][i]Originally posted by Ulquiorra Cifer[/i]@Nov 27 2009, 05:45 AM
[b] שון-
את סימני הידיים אתה מבצע במהירות ואומר את המילים, אתתה אכן מצליח לצור את הסופה אך לעומת השד הענקי היא ממש מזערית. השד מגיע אל החוף, איפה שהמים נגמרים, אך צאוורו הארוך להפליא הוא מקריב את אליך בזמן שהוא שואג פעם נוספת. [/b][/quote]
''אוי לא, איך אני אפגע בו אם הוא כל כך ענק?'' אני חושב לעצמי ומתחיל להילחץ
וברגע שאני רואה את הפה שלו נפתח והוא שואג אני מקבל רעיון
''קמה איטאצ'י, סוכה חותכת'' אני צועק ושוב עושה את סימני הידיים, אבל הפעם אני מרכז יותר כוח מקודם. אני מכוון את הסופה לתוך הפה שלו בזמן שהוא שואג ומקווה שהסופה תפגע בתוך הגוף שלו
-
[b]
קאי-
"אתה גרת הבית ההוא?" אומר הבחור בקול מפוחד עד דמעות, "לא היה לי הרבה כסף, ואז בא אלי מישהו שהסתיר את עצמו בגלימה שחורה, הוא הסכים לתת לי 1000$ אם אשרוף את הבית הזה. אז זו לא אשמתי, בבקשה אל תהרוג אותי!", מרוב פחד ועצב האיש אתחיל לבכות לא בעוד אתה מניח אותו והוא משתתח על האדמה.
[/b][/quote]
"זה לא ספיק, אתה חייב לתת לי עוד פרטים על האיש...אם תשתף פעולה אתה תצא מפה חי ושלם"
אומר לאיש ושלוף את הקטנה שלי אכוון אותה אל מעל ראשו
-
[b]
רומה-
באמת מוזר, איך שני ילדים שבקושי מסתדרים אם שוריקנים מצליחים לנוע כל כך מהר ונלחמים חזק כל כך. אתה קוטע את מחשבתך בסופה החותכת, ומתחיל לרוץ קדימה לעבר השניים. אתה רץ ורץ, זה מרגיש כאילו שעה רצת, ואפילו חציתה את היער, מרוב תשישות הסופה החותכת מופסקת ואתה יושב לנוח. לפתע מופיעים השניים שוב, אך מרוב עייפות אין לך כוח לתפוס אותם, הם לוקחים את תיקך ומוציאים ממנו את הפומה שוריקן. אחר כך השניים רצים בהירות למקום ממנו התחלת, הילד הקטן צועק:"ל'שלישית'! והפעם יש לנו כסף לקנות איתו אוכל!" [/b][/quote]
מה הם צעקו לא הבנתי??
~~~~~~~~~~
אני קם במהירות ובמלוא הכוח שצלי רץ אחריהם בזמן שאני זורק עליהם שוריקנים וקונואים.
-
[b] ניב-
אוקיי(הסיום של הקיי במקום הקע מסמל רצינות B)), אבל פשוט כל תגובה תצא שתי מילים ככה ואחר כל יבואו [b]אלי[/b] בתלונות. תגיב שוב מהחלק בו גרדון נוחת לאדמה >> [/b][/quote]
זאת בקשה אישית שלי, ואם יבואו אליך בטענות תגיד שאני ביקשתי את זה.
[b]
סטיב-
במהירות אתה רץ במורד המדרגות על מנת למצוא את היציאה ומשם להגיע לדלת, אינך סבלני ומתחיל "לחתוך" ובכך שאתה קופץ משורה לשורה,. כאשר אתה רואה את היציאה אתה מתקדם אליה, לפתע מרגיש משהו שעצר אותך בדרכך וגרם לך ליפול-אתה מרים את ראשך ורואה את אדון פונג הזקן.
[/b][/quote]
"או אדון פונג אני מצטער" אני קם ומדבר איתו
"אחד המורים אמר לי שעליי לפנות אליך ולדבר איתך לגבי התשלום , אני רוצה להתחיל את השנה שלי בבית הספר שלך , הילדים ממש נחמדים והמורים גם.. מה אצטרך לעשות כדי להתחיל אדון פונג ?"
אני אומר בנימוס .
-
[b] יוסי-
בהתחלה אתה מתקתק אך איש לא עונה לך, אתה מתקתק שוב ועדיין איש לא מגיב, לבסוף אתה פותח את הדלת. מולך אתה רואה רואה מכוון ישר לראשך, אתה הרובה החזיק איש זקן, גבוה וצנום. "מה אתה רוצה?" הוא שואל בקול זועם, היה לו קול צנום.
[/b][/quote]
''וואו וואו תרגיע.''
אני אומר ומוריד בזהירות את הרובה שלו.
''ראיתי את המודעה הזאת, ובאתי לקבל עבודה.'' אני אומר ומראה לו את המודעה.
-
שון-
שד מנסה להנחית את ראשו עליך, אך אתה מתחמק במהירות. אתה מנצל את ההזדמנות שחלק מהשד על היבשה משתמש בסופה חותכת, למרות מאמציך הרביך הסופה לא נהיית ממש גדולה מהקודמת, וקשקשיו העבים של השד מונעים ממנו להרגיש משהו בכלל. לפי מה שזה נקרא רק מכה פיזית וחזיתית תפגע באמת בשד, בזמן מחשבה זו הוא חוזר למים.
קאי-
כאשר האיש רואה את החרב מלטפת את צאוורו הוא 'בולע' את הדמעות ומתחיל לומר:"אני נשבע, האיש לא נתן הרבה פרטים והסתיר את עצמו. לא עיניינן אותי מה הסיכון, היה נורא חשוב לי הכסף", האיש נושם נשמיה עמוקה ואומר בפחד "בבקשה שחרר אותי!"
רומה-
הם רצים לעיר "השלישית" על מנת לקנות אוכל.
------------------------------------------
אתה משתדל לזרוק לעבר הילדים שוריקנים, אך הם רחוקים מדי-כנראה שבקרוב הם יגיעו ל'שלישית'.
ניב-
גרדון לא מספיק להבין מה קורה, הדבר האחרון שהוא רואה לפני ההתקפה זה את אצבעותיך ליד פיך, מיד אחר אש ננשפת אליו. בכל כוחך אתה נושף את האש, והאש עוטפת אותו, רק צרחה איומה של סבל נשמעת מגרדון. אתה מסיים לנשוף ומצפה שגרדון מחוסל, אך להפתעתך גרדון עדיין חי-כולו היה שרוף. כאשר גרדון רץ אליך למכת סיום אינך מצליח להיות מוכן מהבהלה, אך לפתע ארנגיה עצומה נעה אל גרדון, גרדון עף אל המים-ומשם הוא התחיל להתרחק, אולי הוא לא יחזור. אתה מסתכל הצידה, לראות מאיפה הגיע האנרגיה. אתה רואה את האיש השמן עומד ליד פתח המגדלור, ולידו לבוש בחור גבוה, בעל שיער חום קצר, בגדי בוקרים פרוותיים והוא מחזיק בידו שתי רובי ישנים-אחד מהם עדיין חם.
סטיב-
"לא סתם הצעתי לך שיעורים מזורזים חינם" מתחיל לומר אדון פונג בשלווה, "כדי לישון וללמוד כאן צריך לשלם 500$ בחודש, ואני יודע שאין לך את הסכום המתאים". פונג מפנה את גבו אליך, ונכנס לבמנה בית הספר.
יוסי-
"תודה לאל" אומר הזקן ואז נאנח ומחייך, "היכנס". אתה נכנס לביתו של הזקן, בבית לא היה כמעט כלום-כיסא מתנדנד, מיטה, שולחן ומקרר-דבר כזה היה נדיר מאוד בתקופה זו. הזקן מתיישב על הכיסא ואתה על המיטה, מיד אחר כך הוא מתחיל לדבר:"שמי הוא ביל, כפי שאתה רואה אני לא צעיר ואין ממש כוח לקרב, לכן אני משתמש ברובה בתור נשק-לא היה קל להשיג אותו. עד עכשיו מדי פעם היה בא שד, אותו הייתי מחסל עם הרובה. אך לאחרונה הגיעו להקה של שדים-אני זקוק לשכיר חרב בשביל העבודה הזאתי, אם תחסל את כל השדים אשלם לך 400$"
-
[quote][i]Originally posted by Ulquiorra Cifer[/i]@Nov 28 2009, 12:38 PM
[b] שון-
שד מנסה להנחית את ראשו עליך, אך אתה מתחמק במהירות. אתה מנצל את ההזדמנות שחלק מהשד על היבשה משתמש בסופה חותכת, למרות מאמציך הרביך הסופה לא נהיית ממש גדולה מהקודמת, וקשקשיו העבים של השד מונעים ממנו להרגיש משהו בכלל. לפי מה שזה נקרא רק מכה פיזית וחזיתית תפגע באמת בשד, בזמן מחשבה זו הוא חוזר למים. [/b][/quote]
''אני חייב לתקוף אותו לפני שכל הגוף שלו יחזור למים'' אני חושב לעצמי. אני רץ לכיוון השד, ומנסה לקפוץ על הראש שלו ולדקור אותו עם החרב
-
[b] ניב-
גרדון לא מספיק להבין מה קורה, הדבר האחרון שהוא רואה לפני ההתקפה זה את אצבעותיך ליד פיך, מיד אחר אש ננשפת אליו. בכל כוחך אתה נושף את האש, והאש עוטפת אותו, רק צרחה איומה של סבל נשמעת מגרדון. אתה מסיים לנשוף ומצפה שגרדון מחוסל, אך להפתעתך גרדון עדיין חי-כולו היה שרוף. כאשר גרדון רץ אליך למכת סיום אינך מצליח להיות מוכן מהבהלה, אך לפתע ארנגיה עצומה נעה אל גרדון, גרדון עף אל המים-ומשם הוא התחיל להתרחק, אולי הוא לא יחזור. אתה מסתכל הצידה, לראות מאיפה הגיע האנרגיה. אתה רואה את האיש השמן עומד ליד פתח המגדלור, ולידו לבוש בחור גבוה, בעל שיער חום קצר, בגדי בוקרים פרוותיים והוא מחזיק בידו שתי רובי ישנים-אחד מהם עדיין חם. [/b][/quote]
"אוקיי. מי זה?"
-
[b] קאי-
כאשר האיש רואה את החרב מלטפת את צאוורו הוא 'בולע' את הדמעות ומתחיל לומר:"אני נשבע, האיש לא נתן הרבה פרטים והסתיר את עצמו. לא עיניינן אותי מה הסיכון, היה נורא חשוב לי הכסף", האיש נושם נשמיה עמוקה ואומר בפחד "בבקשה שחרר אותי!"
[/b][/quote]
"אפס.." אומר בזלזול ואכניס את חרבי אל הנדן
"תזכור, אם אני יגלה שהסתרת ממני פרטים, אני לא ארח עלייך "
ואתחיל ללכת משם, אלך לחפש רמזים נוספים באזור שהוצת
-
[b] יוסי-
"תודה לאל" אומר הזקן ואז נאנח ומחייך, "היכנס". אתה נכנס לביתו של הזקן, בבית לא היה כמעט כלום-כיסא מתנדנד, מיטה, שולחן ומקרר-דבר כזה היה נדיר מאוד בתקופה זו. הזקן מתיישב על הכיסא ואתה על המיטה, מיד אחר כך הוא מתחיל לדבר:"שמי הוא ביל, כפי שאתה רואה אני לא צעיר ואין ממש כוח לקרב, לכן אני משתמש ברובה בתור נשק-לא היה קל להשיג אותו. עד עכשיו מדי פעם היה בא שד, אותו הייתי מחסל עם הרובה. אך לאחרונה הגיעו להקה של שדים-אני זקוק לשכיר חרב בשביל העבודה הזאתי, אם תחסל את כל השדים אשלם לך 400$" [/b][/quote]
''אין בעיה.
אני אשמור עליך.'' אני אומר בחיוך ואז נאנח.
''מה עושים?'' הוסיף לאחר מכן.
-
[b] סטיב-
"לא סתם הצעתי לך שיעורים מזורזים חינם" מתחיל לומר אדון פונג בשלווה, "כדי לישון וללמוד כאן צריך לשלם 500$ בחודש, ואני יודע שאין לך את הסכום המתאים". פונג מפנה את גבו אליך, ונכנס לבמנה בית הספר.
[/b][/quote]
"אוקיי אדון פונג , אחזור לפה שיהיה לי את הסכום הדרוש ."
אצא החוצה ואשאל מישהו איפה אוכל למצוא עבודה .