-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 24 2009, 08:08 PM
[b]
רוני-
נשמע לפתע פיצוץ בסלון, ליאו נבהל ומייק יוצא לסלון, לאחר מכן אתם שומעים קול מוכר.. זה בלאתזור!
''לעזאזאל, רוני!
צריך להביא סכין קדושה, הם נמצאות בעליית הגג, בשביל לחתוך את עורו.
מהר!''
הוא אומר ומבזיק את עצמו משם.
*להבא, תסתכלו בתגובות של כולם, ככה תדעו מה קורה בכלליות. [/b][/quote]
"תשרף!" אצרח ואנסה להקפיא אותו "שאחד מכם ירוץ להביא סכין אפילו מהמטבח רק תביאו!"
-
[b]
מייק-
אתה שומע פיצוץ אדיר מהסלון, אתה יוצא מן המטבח ורואה את בלאתזור עם חיוך ענק על פניו, ''כבר טיפלתי בחבר שלכם.''
הוא אומר, אתה מעיף מבט אל סטיב ורואה אותו זועק מכאבים.
אתה משתמש בכוח הטלקינזיס ומעיף שולחן על בלאתזור, אך הוא שורף אותו בקלילות.
אתה לא מוצא משהו שיחתוך את עורו, אך נזכר בעליית הגג, אולי יש שם משהו שיחתוך אותו.
[/b][/quote]
אני רץ בשיא המהירות לעליית הגג לחפש סכינים קדושים
-
[b] סטיב-
נשמע פיצוץ מאחורייך לפניי שאתה מספיק לזוז, אתה רואה את איש מוזר בעל חיוך שטני.
''אתה? שלי!''
הוא אומר ומשליך אליך כדור אנרגיה שמעיף אותך על הספה.
כואב לך בכל הגוף.
לפתע אתה רואה את מייק שיצא מן המטבח ובא לעזור לך.
[/b][/quote]
"טירון , אני חושב שהתעסקת אם האיש הלא נכון" אני אומר בעצבים ומנסה להשתמש בפעם הראשונה בכוח שלי , להרגיש את החום האדיר בידיים , לנסות למקד את כל החום שבגופי , לכף יד ימין ולנסות להוציא את החום האדיר , ישירות אל היצור השטני הזה
"תמווווווווווווווווווווות" אני צועק בזעם
-
רוני וסטיב-
''לעזאזאל, שניכם עם כוחות חזקים.
אבל אני בלאתזור, יד ימינו של המקור! ואני אנצח!''
הוא אומר ומכין כדור אנרגיה, מייק רץ בנתיים במהירות לעליית הגג להביא סכין.
אתה מקפיא אותו רוני, הוא מתחיל לזוז במהירות אבל סטיב אוגר המון אנרגיה ביד ושולח את כל האש שנצברה אל בלאתזור, הוא מתפוצץ בפיצוץ ענק אך חוזר לעצמו.
''אני חושב שלא הבנתם, אני לא שד חלש! אני שד עוצמתי!''
הוא אומר ומעיף את שניכם אל ארון הספרים, שניכם נופלים ביחד, ליאו מגיע לידיכם ומרפא אותכם.
''תלחמו נגדו עוד קצת, חייבים לעקב אותו, מייק מחפש סכין קדושה.''
אומר ליאו ומבזיק משם שוב.
''זה מסתיים, עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''
אומר בלאתזור ומשתנה ליצור בעל גוף מפותח, בצבע אדום, אישוניים צהובים, וקעקועים קדושים.
''עכשיו מתחיל.....הקרב האמיתי!'' הוא אומר ושואג שאגה שמרעידה את הבית.
מייק-
אתה עולה במהירות למעלה לחפש סכין קדושה, אתה שומע פיצוץ אדיר מן הסלון ועוד כמה קטנים, אך אתה מעדיף להתעלם ולהתמקד בסכין הקדושה.
אתה מגיע לשם ומחפש, לאחר חיפוש ארוך אתה מוצא שלושה סכינים בקופסא קטנה.
ליאו מבזיק לחדר ואומר, ''בלאתזור השתנה לצורה השדית, מהר!''
הוא אומר ושוב מבזיק משם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 24 2009, 06:49 PM
[b] ברנדון-
אתה מחפש את האבקה בארונות, לבסוף אתה מוצא אותה ומביא לליאו.
''תודה ברנדון, עכשיו נוכל להתחיל.''
אומר ליאו.
המשך לכולכם חוץ מההמשך הפרטי-
ליאו שם את רגל החזיר, את שורש הדודאים ואת האבקה במחבת, לאחר-מכן הוא אומר, ''טוב, נשאר עכשיו רק לקחת חתיכת מבשרו של בלאתזור כאשר הוא במצב השדי שלו.''
אומר ליאו ונאנח, נראה שגם הוא כבר מיואש.
לפתע פיצוץ ענק נשמע מהסלון, כולכם נזכרים בזה שסטיב שם ויכול להיות שהוא נפגע!
---------
שאלה לכולכם, איך בנתיים המשחק? יש הצעות לשיפור? (: [/b][/quote]
אני רץ לשם במהירות
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 24 2009, 11:22 PM
[b] רוני וסטיב-
אתה מקפיא אותו רוני, הוא מתחיל לזוז במהירות אבל סטיב אוגר המון אנרגיה ביד ושולח את כל האש שנצברה אל בלאתזור, הוא מתפוצץ בפיצוץ ענק אך חוזר לעצמו.
הוא אומר ומעיף את שניכם אל ארון הספרים, שניכם נופלים ביחד, ליאו מגיע לידיכם ומרפא אותכם.
אומר בלאתזור ומשתנה ליצור בעל גוף מפותח, בצבע אדום, אישוניים צהובים, וקעקועים קדושים.
[/b][/quote]
"למה אתה לא קופא?!" אני צורח ומנסה שוב להקפיאו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 24 2009, 11:22 PM
[b] רוני וסטיב
מייק-
אתה עולה במהירות למעלה לחפש סכין קדושה, אתה שומע פיצוץ אדיר מן הסלון ועוד כמה קטנים, אך אתה מעדיף להתעלם ולהתמקד בסכין הקדושה.
אתה מגיע לשם ומחפש, לאחר חיפוש ארוך אתה מוצא שלושה סכינים בקופסא קטנה.
ליאו מבזיק לחדר ואומר, ''בלאתזור השתנה לצורה השדית, מהר!''
הוא אומר ושוב מבזיק משם. [/b][/quote]
אני רץ מהר למטה ושוחלח אליו את הסכין ואז לוקח את החתיכה שנחתכה
-
ברנדון-
אתה רץ מהר לסלון, כאשר אתה רואה שם את רוני וסטיב מתמודדים עם בלאתזור בצורה השדית שלו.
רוני מנסה להקפיא אותו שוב אבל נראה שזה לא מזיז לו והוא יוצא מההקפאה מהר מאוד.
לפתע מייק יורד מעליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל לרגע אך תופס במהירות את הסכין.
''רואים שאתה מכשף חדש...''
הוא אומר בשאגה מפחידה, וזורק את הסכין הקדושה אל הרצפה מאחוריו.
רוני-
אתה נבהל מאוד ומנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא שוב ושוב מההקפאה, ''מה חשבת? שאני שד חלש? חח..'' הוא אומר בשאגה, לפתע אתה רואה את דודי מגיע לסלון ומייק מיד אחריו מגיע מן עליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל אך עוצר את הסכין, ''רואים שאתה מכשף חדש..'' הוא אומר בשאגה מפחידה ומעיף את הסכין אל הרצפה שמאחוריו.
מייק-
אתה יורד עם הסכין הקדושה אל הסלון, אתה רואה את דודי מסתכל על הקרב, רוני מנסה להקפיא את בלאתזור אך הוא יוצא מן ההקפאה כל פעם, סטיב המום אחריי שמתקפת האש שלו לא הצליחה, אתה במהירות זורק את הסכין על בלאתזור אך הוא עוצר אותה ואומר, ''רואים שאתה מכשף חדש..'' אומר בלאתזור בשאגה מפחידה, ומעיף את הסכין אל הרצפה שמאחוריו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 25 2009, 10:34 PM
[b] ברנדון-
אתה רץ מהר לסלון, כאשר אתה רואה שם את רוני וסטיב מתמודדים עם בלאתזור בצורה השדית שלו.
רוני מנסה להקפיא אותו שוב אבל נראה שזה לא מזיז לו והוא יוצא מההקפאה מהר מאוד.
לפתע מייק יורד מעליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל לרגע אך תופס במהירות את הסכין.
''רואים שאתה מכשף חדש...''
הוא אומר בשאגה מפחידה, וזורק את הסכין הקדושה אל הרצפה מאחוריו. [/b][/quote]
עכשיו הגיעה הזמן להפעיל את הכוח המעפן שלי .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מנסה לקבל חיזיון על מה שיקרה ואז להבין איך ליטפוס חתיכה מהאור שלו .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חח זה מזכיר לי את ההתקפה הזאת שיש לסאסקה שהעיינים שלו ניהיות אדומה והוא רואה מה יהיה בעתיד , אפשר שזה יהיה ככה ?
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 25 2009, 10:34 PM
[b]
רוני-
אתה נבהל מאוד ומנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא שוב ושוב מההקפאה, ''מה חשבת? שאני שד חלש? חח..'' הוא אומר בשאגה, לפתע אתה רואה את דודי מגיע לסלון ומייק מיד אחריו מגיע מן עליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל אך עוצר את הסכין, ''רואים שאתה מכשף חדש..'' הוא אומר בשאגה מפחידה ומעיף את הסכין אל הרצפה שמאחוריו.
[/b][/quote]
"מה לעשות שאני לא קשיש כמוך!" אצרח ואנסה שוב להקפיאו.
-
ברנדון-
אחי, הכוח שלך הוא פסיבי, כלומר אתה לא שולט על החיזיון.
אני יכול להגיד לך שאתה יכול לקבל חזיונות מנגיעה באנשים שהחיזיון קשור אליהם, או בחפצים שזה קשור אליהם.
------
אתה מתרכז ומנסה לקבל חיזיון, אך אתה לא מצליח.
בלאתזור מסתכל אליך לפתע במבט מוזר, ''אתה? יש לך את כוח החיזיון...'' הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, ומוסיף לאחר-מכן באותו קול, ''פיבי.''
הוא אומר ויוצר כדור אנרגיה, ''אתם הצאצאים של המכושפות?!'' הוא אומר כאשר הוא מסתכל על רוני גם ומבין שיש לו את כוח ההקפאה.
''הייתי צריך לדעת!'' הוא אומר וזורק עליך את כדור האנרגיה, זה מעיף אותך ומפיל אותך.
אתה מרגיש כאבים בגוף בזמן שרוני מנסה להקפיא אותו.
אתה רואה במעורפל את המשך הקרב, ליאו מופיע ובלאתזור נעלם.
רוני-
בזמן שאתה בקרב, אתה מסתכל על ברנדון שמנסה לקבל חיזיון, לפתע בלאתזור מתחיל להתרכז בעצמו ואומר, ''אתם הצאצאים של המכושפות?! הייתי צריך לדעת!''
הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, אתה מנסה להקפיא אותו אך הוא יוצא כל פעם מן ההקפאה, בהתקף זעם אדיר הוא יוצר כדור אנרגיה ומעיף אותו על ברנדון שעף אל הרצפה וחש כאבים עזים בגופו.
''אתה.. אני אהרוג אותך!!!'' הוא אומר בשאגה אדירה שמרעידה את הבית, אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות.
ליאו מופיע לפתע, ''עזוב אותו.. קול.'' אומר ליאו, אתה מופתע לגמריי שליאו מדבר עם בלאתזור באופן רגוע, ושהוא קרא לו קול.
''הייתי צריך לדעת, ליאו..'' הוא אומר והופך חזרה לדמות אנושית, ומהבהב מן המקום במבט של איש נואש.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 12:27 AM
[b] ברנדון-
אחי, הכוח שלך הוא פסיבי, כלומר אתה לא שולט על החיזיון.
אני יכול להגיד לך שאתה יכול לקבל חזיונות מנגיעה באנשים שהחיזיון קשור אליהם, או בחפצים שזה קשור אליהם.
------
אתה מתרכז ומנסה לקבל חיזיון, אך אתה לא מצליח.
בלאתזור מסתכל אליך לפתע במבט מוזר, ''אתה? יש לך את כוח החיזיון...'' הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, ומוסיף לאחר-מכן באותו קול, ''פיבי.''
הוא אומר ויוצר כדור אנרגיה, ''אתם הצאצאים של המכושפות?!'' הוא אומר כאשר הוא מסתכל על רוני גם ומבין שיש לו את כוח ההקפאה.
''הייתי צריך לדעת!'' הוא אומר וזורק עליך את כדור האנרגיה, זה מעיף אותך ומפיל אותך.
אתה מרגיש כאבים בגוף בזמן שרוני מנסה להקפיא אותו.
אתה רואה במעורפל את המשך הקרב, ליאו מופיע ובלאתזור נעלם. [/b][/quote]
" איך זה שאיך שהוא נעלם פיתאים ליאו מגיע , זה מוזר " אני חושב לעצמי ואומר :
" חכו שניה ! , אל תיתקפו , אני צריך ליבדוק משהו ! "
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Nov 26 2009, 07:56 AM
[b] " איך זה שאיך שהוא נעלם פיתאים ליאו מגיע , זה מוזר " אני חושב לעצמי ואומר :
" חכו שניה ! , אל תיתקפו , אני צריך ליבדוק משהו ! " [/b][/quote]
ברנדון-
רוני וסטיב נעמדים במקום, המומים מן ההתקפה ההגדולה של בלאתזור, מייק גם המום, הוא יורד במדרגות ונעמד איפה שסטיב ורוני.
ליאו מתעשט ואומר, ''נלחמתם טוב, הוא פשוט חזק מדיי.''
הוא אומר ונאנח, לאחר-מכן הוא מפנה את מבטו אליך, ''צריך עזרה ברנדון?'' הוא אומר ומושיט לך את ידו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 08:02 AM
[b] ברנדון-
רוני וסטיב נעמדים במקום, המומים מן ההתקפה ההגדולה של בלאתזור, מייק גם המום, הוא יורד במדרגות ונעמד איפה שסטיב ורוני.
ליאו מתעשט ואומר, ''נלחמתם טוב, הוא פשוט חזק מדיי.''
הוא אומר ונאנח, לאחר-מכן הוא מפנה את מבטו אליך, ''צריך עזרה ברנדון?'' הוא אומר ומושיט לך את ידו. [/b][/quote]
אני חושב לעצמי :
" יש פה יותר מידי צירופי מיקרים , יש לי תחושב שבאתזור הוא בעצם ליאו . "
אני קם לבד מיסתקל על ליאו במבט תוקף ועצבני ואומר :
" מה צריך לעשות ?! "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 12:27 AM
[b]
רוני-
בזמן שאתה בקרב, אתה מסתכל על ברנדון שמנסה לקבל חיזיון, לפתע בלאתזור מתחיל להתרכז בעצמו ואומר, ''אתם הצאצאים של המכושפות?! הייתי צריך לדעת!''
הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, אתה מנסה להקפיא אותו אך הוא יוצא כל פעם מן ההקפאה, בהתקף זעם אדיר הוא יוצר כדור אנרגיה ומעיף אותו על ברנדון שעף אל הרצפה וחש כאבים עזים בגופו.
''אתה.. אני אהרוג אותך!!!'' הוא אומר בשאגה אדירה שמרעידה את הבית, אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות.
ליאו מופיע לפתע, ''עזוב אותו.. קול.'' אומר ליאו, אתה מופתע לגמריי שליאו מדבר עם בלאתזור באופן רגוע, ושהוא קרא לו קול.
''הייתי צריך לדעת, ליאו..'' הוא אומר והופך חזרה לדמות אנושית, ומהבהב מן המקום במבט של איש נואש. [/b][/quote]
"המכושפות?" אשאל את ליאו וארים גבה "אני לא מאמין שלא הצלחנו לחתוך חתיכה ממנו"
-
ברנדון ורוני(אך מתייחס לכולם, כמו שאמרתי תסתכלו על כל התגובות.) -
''קודם כל, תירגעו, בלאתזור הוא שד מרמה גבוהה ביותר, אפילו הסבתות של הסבתות של הסבתות שלכם לא הצליחו בהתחלה לנצח אותו.''
הוא אומר ומתיישב על הספה, הוא אומר לכם לנשום עמוק ולהקשיב לכל הסיפור.
''בלאתזור, הוא חצי בן-אדם חצי שד, כלומר חצי חף מפשע וחצי שד איום ונורא, אני הייתי המאיר הלבן של הדור הקודם החזק ביותר, המכושפות.
היו להן כוחות בדיוק כמו לכם: חיזיון, הקפאה, טלקינזיס, אך כוח האש לא היה שם, הוא פשוט הושחט על ידיי הבן השני של אותה אחת ששלטה בהקפאה.
בסופו של דבר, קול-בלאתזור הושמד על ידיי אהובתו, אחת מהמכושפות, פיבי האליוול.
אך חזר לתחייה בזכות המקור החדש שקם לא מזמן, המקור הזה בלע את כל הכוחות של כל שלושת אלפים המקורות הקודמים, והפך לשד החזק ביותר עלי אדמות.
ברנדון, אתה צאצא של פיבי, סטיב ורוני, אתם צאצאים של פייפר, ואתה מייק, צאצא של פייג'.
כלומר, כולכם קרובי משפחה, ואתם..סטיב ורוני.. הבנים שלי.''
אמר ליאו ומשפיל את פניו, ''אני הייתי בעלה של פייפר, היו לנו שתי תינוקות מקסימים, וויאט וכריס, וויאט הידרדר לרשע, בזמן שכריס התמקד בטוב, תמיד חיכיתי לרגע הזה להופיע בפניכם, המשפחה החדשה והצאצא החזק ביותר של כל הדורות הקודמים.
אם תרצו, תוכלו בעזרת כישוף מספר הצללים, להביא את פייפר, פייג' ופיבי מהמתים.
אך רק כדמויות של נשמות.
אני מקווה שהבנתם הכל..נכון?''
הוא אומר ונאנח, נדמה לכם שהוא חיכה המון זמן כדי להתגלות בפניכם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 02:01 PM
[b] ברנדון ורוני(אך מתייחס לכולם, כמו שאמרתי תסתכלו על כל התגובות.) -
''קודם כל, תירגעו, בלאתזור הוא שד מרמה גבוהה ביותר, אפילו הסבתות של הסבתות של הסבתות שלכם לא הצליחו בהתחלה לנצח אותו.''
''בלאתזור, הוא חצי בן-אדם חצי שד, כלומר חצי חף מפשע וחצי שד איום ונורא, אני הייתי המאיר הלבן של הדור הקודם החזק ביותר, המכושפות.
היו להן כוחות בדיוק כמו לכם: חיזיון, הקפאה, טלקינזיס, אך כוח האש לא היה שם, הוא פשוט הושחט על ידיי הבן השני של אותה אחת ששלטה בהקפאה.
אך חזר לתחייה בזכות המקור החדש שקם לא מזמן, המקור הזה בלע את כל הכוחות של כל שלושת אלפים המקורות הקודמים, והפך לשד החזק ביותר עלי אדמות.
ברנדון, אתה צאצא של פיבי, סטיב ורוני, אתם צאצאים של פייפר, ואתה מייק, צאצא של פייג'.
אמר ליאו ומשפיל את פניו, ''אני הייתי בעלה של פייפר, היו לנו שתי תינוקות מקסימים, וויאט וכריס, וויאט הידרדר לרשע, בזמן שכריס התמקד בטוב, תמיד חיכיתי לרגע הזה להופיע בפניכם, המשפחה החדשה והצאצא החזק ביותר של כל הדורות הקודמים.
אך רק כדמויות של נשמות.
הוא אומר ונאנח, נדמה לכם שהוא חיכה המון זמן כדי להתגלות בפניכם. [/b][/quote]
" ומה איתי ? , כאילו שיהיה להם בכיף , אבל מה אני קשור אל שנייהם . "
-
אך רק כדמויות של נשמות.
"אז אתה אומר שאתה אבא שלי ? ושרוני *מסתכל עליו כאילו הוא חייזר*
הוא אח שלי ?
לא ייתכן כי מעולם לא ראיתי אותו ומעולם לא ראיתי אותך , ההורים שלי נירצחו ולא ייתכן שאתה אבא שלי !"
-
ברנדון וסטיב-
''ברנדון, אתה קרוב משפחה של כולם כאן, כולל שלי!
וסטיב, אני לא בדיוק אבא שלך, אני סבא של הסבא של הסבא שלך.
וזה נכון רוני, ההורים של אימצו אותך כשהייתה קטן.. תמיד השגחתי עליך מרחוק, לא יכולתי להתגלות בפנייך לפניי שקיבלת את הכוחות שלך.
אתה ורוני הופרדתם בלידה, כמו שוויאט וכריס הופרדו לטוב ולרע.''
הוא אומר ונותן מבט של עצב.
''כולנו כאן משפחה, ויחד נחסל את העולם התחתון, כפי שעשו המכושפות.''
אומר ליאו.
-
אבל אם כוח האש שלי ייכבה כמו שעשו בעבר ? איך אוכל לעזור לכם ?
-
אך רק כדמויות של נשמות.
"תן לי להבין, אתה אבא שלי?" אשאל בהלם "ולהביא אותם מהמתים?, משהו כמו סיאנס?"
-
סטיב ורוני-
''אתם אחים, ואני הסבא של הסבא של הסבא שלכם..
הלוואי ויכולתי להכיר אותכם מילדותכם, אך לא נתנו לי להתקרב אליכם.
כוח האש שלך לא ייכבה סטיב, להפך, הוא ייתחזק כמה וכמה שיותר, אני מאחל לך.''
אומר ליאו ואז פונה אל רוני, ''כן רוני, אפשר לעשות מין סיאנס ולעלות אותם בעזרת חפצים מן עליית הגג.''
אומר ליאו בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 05:07 PM
[b] סטיב ורוני-
''אתם אחים, ואני הסבא של הסבא של הסבא שלכם..
הלוואי ויכולתי להכיר אותכם מילדותכם, אך לא נתנו לי להתקרב אליכם.
כוח האש שלך לא ייכבה סטיב, להפך, הוא ייתחזק כמה וכמה שיותר, אני מאחל לך.''
אומר ליאו ואז פונה אל רוני, ''כן רוני, אפשר לעשות מין סיאנס ולעלות אותם בעזרת חפצים מן עליית הגג.''
אומר ליאו בחיוך. [/b][/quote]
"אנחנו לא בדיוק אחים, יותר כמו קרובי משפחה רחוקים" אצחק "ואני בעד!"
-
"לא לא לא , אין לנו זמן לסיאנס , בואו נתחיל לפעול עכשיו
מצפה לנו מסע ארוך קשה , ומסוכן .
אולי לפני שנתחיל לפעול נעכל את הדברים שנאמרו כאן עם איזו ארוחה טובה ?"
אני מציע ומסתכל על כל האנשים שיושבים לידי
-
רוני וסטיב-
''אממ.. אני בעניין של סטיב.
לא יזיק קצת לשבת ולאכול.''
אומר ליאו והולך אל המטבח, תוך עשרים דקות יש לכם שם פסטה טעימה עם רוטב.
הוא מגיש לחמישה אנשים ומחכה לכולם שישבו, ובנתיים אוכל מהצלחת.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 06:36 PM
[b] רוני וסטיב-
הוא מגיש לחמישה אנשים ומחכה לכולם שישבו, ובנתיים אוכל מהצלחת. [/b][/quote]
אני מתיישב ומתחיל לאכול בנימוס .
"אני יודע שלא מדברים בזמן הארוחה , אבל דברים לא פשוטים נאמרו והתגלו היום , רק רציתי להרים כוסית לחיינו , בהצלחה בהמשך המסע שלנו , ושתמיד נהיה זה לצד זה ."
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 06:36 PM
[b] רוני וסטיב-
הוא מגיש לחמישה אנשים ומחכה לכולם שישבו, ובנתיים אוכל מהצלחת. [/b][/quote]
"רגע, אם אתה סבא של סבא של סבא שלנו אתה לא אמור להיות מת?" אשאלואתיישב "ויותר מזה, אם אתה כן אותו אחד מתים לא אמורים לאכול, לא?" אשאל בסקרנות.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 04:52 PM
[b] ברנדון וסטיב-
''ברנדון, אתה קרוב משפחה של כולם כאן, כולל שלי!
וסטיב, אני לא בדיוק אבא שלך, אני סבא של הסבא של הסבא שלך.
וזה נכון רוני, ההורים של אימצו אותך כשהייתה קטן.. תמיד השגחתי עליך מרחוק, לא יכולתי להתגלות בפנייך לפניי שקיבלת את הכוחות שלך.
אתה ורוני הופרדתם בלידה, כמו שוויאט וכריס הופרדו לטוב ולרע.''
הוא אומר ונותן מבט של עצב.
''כולנו כאן משפחה, ויחד נחסל את העולם התחתון, כפי שעשו המכושפות.''
אומר ליאו. [/b][/quote]
" בסדר , מה כבר יש לי להגיד " אני אומר לליאו .
-
סטיב ברנדון ורוני-
אתם אוכלים וסטיב מכריז על התחלה חדשה.
''לחיים!'' אומר ליאו ומחייך.
''וכן רוני, אני מת, ונהרגתי בקרב במלחמת העולם השניה.''
הוא אומר, אתה מקבל שוק טוטאלי.
''אני מאיר לבן, אני מתפקד כעוזר לנשמות טובות ומכשפים/מכשפות, בגלל שהייתי בן-אדם טוב בחיים שלי.''
הוא אומר, ''חוץ מזה, הבכי..'' הוא לא מספיק לסיים את המשפט, וקול מהבהב אל הבית.
''היי.. ליאו אני יכול לדבר איתך שניה?'' הוא אומר ושלושתכם נזכרים שזה בלאתזור!
-
אני מתקדם ומגן על ליאו וצועק - "מי אתה ?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 07:17 PM
[b] סטיב ברנדון ורוני-
''אני מאיר לבן, אני מתפקד כעוזר לנשמות טובות ומכשפים/מכשפות, בגלל שהייתי בן-אדם טוב בחיים שלי.''
''היי.. ליאו אני יכול לדבר איתך שניה?'' הוא אומר ושלושתכם נזכרים שזה בלאתזור! [/b][/quote]
"עוד פעם אתה!?" אני אומר בזעם ותופס סכין על השולחן ומקפיא את קול
-
סטיב ורוני-
''רגע חכו!''
הוא אומר ומהבהב משם.
הוא מהבהב חזרה ואומר, ''אני חצי בן אנוש, החצי שד שבי השתלט עליי, אך עשיתי שיקוי ועכשיו אני בן אדם רגיל, לפחות ככה נדמה לי.. אני עדיין מצליח להבהב.''
הוא אומר וממשיך לבקש שלא תהרגו אותו.
לפתע, מופיעה בסלון צללית שחורה וחשוכה, ''בלאתזור.......אתה בגדת בי.....'' אומר הקול הנמוך והמפחיד ביותר, כולכם רועדים מפחד, ''זה...זה!!!!! זה המקור!!!!'' אומר קול, אתם רואים פשוט צללית שחורה וחשוכה, ''אתה תמות.. ביחד עם כל הצאצאים העלובים של המכושפות.'' אומרת הצללית ונעלמת משם.
''אתה בסדר קול?'' שואל אותו ליאו, וקול משיב שהוא בסדר.
''אני הייתי נשוי לפיבי, היא הסבתא של הסבתא של הסבתא שלכם, אבל בגלל שנהייתי המקור בעצמי, היא עזבה אותי..
לאחר-מכן, היא חיסלה אותי, זה היה רגע קשה.
חזרתי לעצמי ונהפכתי שוב לבלאתזור, אך עכשיו כנראה אני בן אדם עם כוחות של שדים..'' הוא אומר ומסתכל עליכם במבט נואש.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 07:37 PM
[b] סטיב ורוני-
''רגע חכו!''
הוא אומר ומהבהב משם.
הוא מהבהב חזרה ואומר, ''אני חצי בן אנוש, החצי שד שבי השתלט עליי, אך עשיתי שיקוי ועכשיו אני בן אדם רגיל, לפחות ככה נדמה לי.. אני עדיין מצליח להבהב.''
לפתע, מופיעה בסלון צללית שחורה וחשוכה, ''בלאתזור.......אתה בגדת בי.....'' אומר הקול הנמוך והמפחיד ביותר, כולכם רועדים מפחד, ''זה...זה!!!!! זה המקור!!!!'' אומר קול, אתם רואים פשוט צללית שחורה וחשוכה, ''אתה תמות.. ביחד עם כל הצאצאים העלובים של המכושפות.'' אומרת הצללית ונעלמת משם.
''אני הייתי נשוי לפיבי, היא הסבתא של הסבתא של הסבתא שלכם, אבל בגלל שנהייתי המקור בעצמי, היא עזבה אותי..
חזרתי לעצמי ונהפכתי שוב לבלאתזור, אך עכשיו כנראה אני בן אדם עם כוחות של שדים..'' הוא אומר ומסתכל עליכם במבט נואש. [/b][/quote]
"אז מה אתה רוצה?" אשאל בקול מפקפק ואסתכל עליו וארים גבה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 07:37 PM
[b] סטיב ורוני-
''רגע חכו!''
הוא אומר ומהבהב משם.
חזרתי לעצמי ונהפכתי שוב לבלאתזור, אך עכשיו כנראה אני בן אדם עם כוחות של שדים..'' הוא אומר ומסתכל עליכם במבט נואש. [/b][/quote]
מצטרף לשאלתו של רוני .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 07:17 PM
[b] סטיב ברנדון ורוני-
''היי.. ליאו אני יכול לדבר איתך שניה?'' הוא אומר ושלושתכם נזכרים שזה בלאתזור! [/b][/quote]
" לזעזעל זה בלאתזור ! " אני צועק לכולם
-
סטיב, ברנדון ורוני-
*הערה לדודי, תקרא מה שקרה אחר-כך.
-----------
''אני כבר לא בלאתזור, אני קול טרנר, אני בן-אדם עם כוחות של שדים, אולי אוכל לעזור לכם במאבק מול המקור?''
אומר קול ומחכה לתשובה ממכם.
''זה חשוב שתשקלו את זה ברצינות, עכשיו שאני הייתי בעולם שבין החיים והמוות, קיבלתי המון כוחות של שדים.. אני בלתי מנוצח, אבל לצערי גם המקור.''
אומר קול ונאנח, ''אז.. מה אתם אומרים?'' הוא אומר ופונה אליכם.
''תשקלו את זה ברצינות, הוא יכול רק להועיל לנו.'' אומר לכם ליאו בלחישה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 09:56 PM
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
*הערה לדודי, תקרא מה שקרה אחר-כך.
-----------
''אני כבר לא בלאתזור, אני קול טרנר, אני בן-אדם עם כוחות של שדים, אולי אוכל לעזור לכם במאבק מול המקור?''
אומר קול ומחכה לתשובה ממכם.
''זה חשוב שתשקלו את זה ברצינות, עכשיו שאני הייתי בעולם שבין החיים והמוות, קיבלתי המון כוחות של שדים.. אני בלתי מנוצח, אבל לצערי גם המקור.''
אומר קול ונאנח, ''אז.. מה אתם אומרים?'' הוא אומר ופונה אליכם.
''תשקלו את זה ברצינות, הוא יכול רק להועיל לנו.'' אומר לכם ליאו בלחישה. [/b][/quote]
"הוא חצי שד!" אומר "מה עם הוא ינסה להשמיד אותנו שוב?"
-
"אני חושב שהוא לא בחר להיות שד , ניתן לו הזדמנות לעזור לנו , ואם יתכנן לפגוע בנו אני מקווה ש..(אני לא יודע מה השם שלו)
יחזה חיזיון שבו השד ייראה תוקף אותנו ."
-
רוני וסטיב-
*הערה לסטיב, קוראים לו ברנדון. (:
''אני כבר לא חצי שד, אני בן אדם פשוט עם כוחות של המון שדים.
אם אני לא אהיה איתכם, ולא אם המקור, אז אני אתחיל להרוס הכל עם הכוחות שלי, אלה כוחות חזקים ביותר.
אני בלתי מנוצח, אי אפשר להרוג אותי יותר.''
הוא אומר ומשפיל את פניו.
הוא מתעשט ואז מוסיף, ''יש לכם את הצאצא של פיבי, הוא יכול לקבל חזיונות מדיי פעם.
אוקיי?''
הוא אומר ומחכה לתשובתכם.
''אז? מה החלטתם?'' שואל לפתע ליאו אותכם.
דרך אגב, מייק פרש מן המשחק, אז התפנה מקום לזה ששולט בטלקינזיס, כולם מוזמנים לנסות להירשם!
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 01:11 PM
[b] רוני וסטיב-
*הערה לסטיב, קוראים לו ברנדון. (:
''אני כבר לא חצי שד, אני בן אדם פשוט עם כוחות של המון שדים.
אם אני לא אהיה איתכם, ולא אם המקור, אז אני אתחיל להרוס הכל עם הכוחות שלי, אלה כוחות חזקים ביותר.
אני בלתי מנוצח, אי אפשר להרוג אותי יותר.''
הוא אומר ומשפיל את פניו.
הוא מתעשט ואז מוסיף, ''יש לכם את הצאצא של פיבי, הוא יכול לקבל חזיונות מדיי פעם.
אוקיי?''
הוא אומר ומחכה לתשובתכם.
''אז? מה החלטתם?'' שואל לפתע ליאו אותכם.
דרך אגב, מייק פרש מן המשחק, אז התפנה מקום לזה ששולט בטלקינזיס, כולם מוזמנים לנסות להירשם! [/b][/quote]
"אין דרך לקחת את הכוחות האלה?" אשאל