-
אופיר
--------
אתה ניכנס לחלק של *תשובות לכול השאלות* אתה רואה שני ילדים קוראים ספרים.
אתה סם לב גם לאיש שעומד בצד ומביט בחלון הוא ניראה די גבוה יש לו בגדים שחורים ומקל גדול וארוך.
ריקאגו
---------
אתה ניכנס למונית והנהג אומר "הנסיעה תיכך בערך 20 דקות" הוא אומר זות ומתחיל ליסועה.
גאיה מוציאה את המחשב נייד שלה וניכנסת לאינטרנט.
ניב
-----
אתה מרגיש רוח חזקה העצים זזים ואתה רואה שלאט לאט הרוחות חוזררות לבסוף אתה רואה שיש יותר רוחות ממה שהיו קודם.
לן
----
אתם עולים במעלית.
כשאתם יוצאים משם אתם ניכנסים לחד רגול היא מדליקה את האור ואתה רואה חדר עם מלה ספרים רובם ניראים ישנים ושחוקים.
היא אומרת לך לשבת והולכת להביא כמה ספרים.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 2 2010, 03:24 PM
[b] אופיר
--------
אתה ניכנס לחלק של *תשובות לכול השאלות* אתה רואה שני ילדים קוראים ספרים.
אתה סם לב גם לאיש שעומד בצד ומביט בחלון הוא ניראה די גבוה יש לו בגדים שחורים ומקל גדול וארוך.
[/b][/quote]
אתעלם מהאנשים הללו ואתחיל לקרוא את הספר בשקט
-
[b] לן
----
אתם עולים במעלית.
כשאתם יוצאים משם אתם ניכנסים לחד רגול היא מדליקה את האור ואתה רואה חדר עם מלה ספרים רובם ניראים ישנים ושחוקים.
היא אומרת לך לשבת והולכת להביא כמה ספרים. [/b][/quote]
אני יושב ומחכה שאלקס תביא את הספרים, ''מה אלה הספרים האלה?'' אומר ואפנה אליה.
-
[b] ריקאגו
---------
אתה ניכנס למונית והנהג אומר "הנסיעה תיכך בערך 20 דקות" הוא אומר זות ומתחיל ליסועה.
גאיה מוציאה את המחשב נייד שלה וניכנסת לאינטרנט.
[/b][/quote]
אני מסתכל על גאיה ושואל אותה לאיזו ארץ אנחנו טסים.
-
[b] ניב
-----
אתה מרגיש רוח חזקה העצים זזים ואתה רואה שלאט לאט הרוחות חוזררות לבסוף אתה רואה שיש יותר רוחות ממה שהיו קודם. [/b][/quote]
"כל-כך הרבה רוחות. טוב, טוב לראות שהקהילה כאן פורחת. עכשיו, איפה אמא ואבא?"
אני מתחיל להתהלך באיזור ולחפש את הרוחות של ההורים שלי
-
ניב
-----
אתה צועק "אמא אבא איפו אתם" אתה שומעה את קולו של אביך "אנחנו כאן ניב" ומוסיף "יש לי בשורות בישבילך,כול הרוחות הגיעו לאניגמה כדאי לקבל מידע על טורניר השאמנים שיכול בחודש הקרוב,היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות השונים והמרוכזים בכול עיר הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך".
ריקאגו
---------
גאיה אומרת לך את "אל תהיה כול כך לחוץ אני ותן לך רמז, היא ארץ בעלת חופים מדהימים" ומחיכת חיוך גדול.
לן
---
"הספרים האילה הם סיפרי שאמנים" היא אומרת ומוסיפה "אני רוצה שתסתכל בהם ואני יסביר לך את הכול,אני רוצה שתבין מה כרה בבית שלך" והיא ממשיך לחפש ספרים.
אופיר
--------
אתה פותח את הספר ורואה דברים מדהימים כאילו אתה בחלום.
אתה סם לב לשני לוחמים אחד בעל שני חרבות שבוערות באש סגולה אדומה,יש ללוחם שער די אוך שמגיע עד לאוזניים ומחסה אותם וחולצה של סמוראי לבנה.
לשני יש מוט בעל להב חד וגדול בקצה הוא העל שער בלונדיני וחולצה קצרה,יש לו גם קעקועה מוזר על הגב.
אתה שומע כול אומר "ילד תקום ילד ילד קום.
[url=http://www.uploadfileyou.com/][img]http://www.uploadfileyou.com/files/sd6izinnd7de8bbo28nc.jpg[/img][/url]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 3 2010, 09:12 PM
[b]
אופיר
--------
אתה פותח את הספר ורואה דברים מדהימים כאילו אתה בחלום.
אתה סם לב לשני לוחמים אחד בעל שני חרבות שבוערות באש סגולה אדומה,יש ללוחם שער די אוך שמגיע עד לאוזניים ומחסה אותם וחולצה של סמוראי לבנה.
לשני יש מוט בעל להב חד וגדול בקצה [url=http://up197.siz.co.il/up2/mt3zetjwumoq.jpg][img]http://up197.siz.co.il/img2/mt3zetjwumoq.jpg[/img][/url] הוא העל שער בלונדיני וחולצה קצרה,יש לו גם קעקועה מוזר על הגב.
אתה שומע כול אומר "ילד תקום ילד ילד קום. [/b][/quote]
אקפוץ מהר ממושבי
ואתחיל להסתכל בלחץ מסביב כדי לראות מי זה היה שקרא לי לעמוד
*התמונה לא עובדת*
-
[b] לן
---
"הספרים האילה הם סיפרי שאמנים" היא אומרת ומוסיפה "אני רוצה שתסתכל בהם ואני יסביר לך את הכול,אני רוצה שתבין מה כרה בבית שלך" והיא ממשיך לחפש ספרים. [/b][/quote]
''אוקיי, אז תחפשי ושתמצאי אני אקרא אותם.'' אומר ואסתכל מהחלון בנתיים.
-
[b] ניב
-----
אתה צועק "אמא אבא איפו אתם" אתה שומעה את קולו של אביך "אנחנו כאן ניב" ומוסיף "יש לי בשורות בישבילך,כול הרוחות הגיעו לאניגמה כדאי לקבל מידע על טורניר השאמנים שיכול בחודש הקרוב,היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות השונים והמרוכזים בכול עיר הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך". [/b][/quote]
"טורניר השאמנים? למה לי בכלל לצאת לטורניר הזה? אחרי הכל החיים שלי טובים פה, ביחד איתך ועם כל הרוחות. ועדיין לא הבנתי, למה הגיעו הנה כל-כך הרבה רוחות, רק בגלל הטורניר הדפוק הזה?"
-
[b] ריקאגו
---------
גאיה אומרת לך את "אל תהיה כול כך לחוץ אני ותן לך רמז, היא ארץ בעלת חופים מדהימים" ומחיכת חיוך גדול.
[/b][/quote]
"אוקי" אומר לה ואחכה עד שנגיע לשדה תעופה
-
ריקאגו
---------
אתה נאנח ועוצם את עינך אתה חושב מחשבות על טורניר השאמנים,על הרוחות,ועל איך תראה הרוח המלווה שלך.
אתה מעלה בדימיונך המון דמויות,והמון נשקים,עולה בדימיונך גם גאיה.
אתה רואה אגם גדול והמון עצים ואת גאיה יושבת לה על ספת האדם בבקיני אדום ומפתה,ומזמינה אותך לשבת לידה.
ניב
-----
"אל תדבר שטויות אתה יודע עד כמה הטורניר חשוב לנו הרוחות בזכותו יש לנו חיים טובים ונטולי דאגות" הוא אומר לך ומחיך "אתה מקודש ביכולות כול כך טובות ומיוחדות ואתה לא רוצה להישתמש בהם?,אך זות ההחלתה שלך ואני רק מסרתי לך את המידע".
אופיר
--------
אתה רואה אדם זקן ונמוך יש לו שער לבן וקמטים על פנו.
הןא אומר לך "ילד הסיפריה ניסגרה ליפני שעה אתה צריך לחזור הביתה השעה כבר 9:40".
לן
---
היא מרימה שני ספרים גדולים אחד שחור בעל פס זהב והשני לבן.
היא אומרת לך "הינה הספרים" ומניחה את שניהם על השולחן.
היא אומרת "זה ספר הרוחות" ומצביעה על הספר השחור "יש בו את כול המידעה על טורניר השאמנים,הרוחות,עולם הרוחות,השאמנים והדברים החשובים שאתה צריך לדעת".
"וזה הספר של משפחתי כן כול המידע עלי מופיעה וגם כול המידע על משפחתי"ומצביע על הספר השני.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 06:46 PM
[b]
אופיר
--------
אתה רואה אדם זקן ונמוך יש לו שער לבן וקמטים על פנו.
הןא אומר לך "ילד הסיפריה ניסגרה ליפני שעה אתה צריך לחזור הביתה השעה כבר 9:40". [/b][/quote]
"אני מצטער אדוני" אומר בבושה
וארוץ משם במהירות חזרה אל ביתי,
אחליף בגדים, ואתחיל ללכת למקום בו קבעתי להיפגש עם אנה
-
[b] ניב
-----
"אל תדבר שטויות אתה יודע עד כמה הטורניר חשוב לנו הרוחות בזכותו יש לנו חיים טובים ונטולי דאגות" הוא אומר לך ומחיך "אתה מקודש ביכולות כול כך טובות ומיוחדות ואתה לא רוצה להישתמש בהם?,אך זות ההחלתה שלך ואני רק מסרתי לך את המידע". [/b][/quote]
"הכוחות הטובים האלה הכניסו אותי לחיים האלה כאן. אם אני אלך עכשיו, אני אעבד את כל מי שאני מכיר ואוהב. למה לי לעזוב את המקום שבו אני משתלב? כדי לחזור לעוד מקום שבו אני אראה כמו פריק? אני חי כמוכם ומתנהג כמוכם, המקום שלי הוא לא בין החיים. אני פשוט לא יכול לחיות עם אנשים שלא רואים רוחות"
-
ניב
-----
"בטורניר כולם רואים רוחות ומדברים איתם אתה לא תיראה שונה אלה להפך אתה תישתלב מצוין שם ותכיר רוחות חדשות ושאמנים חדשים".
אופיר
--------
אתה ניכנס לבית שלך ורואה את אחיך הוא אומר לך "איפו היתה אני מחפש אותך בכול מקום?"
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 06:57 PM
[b] ניב
-----
"בטורניר כולם רואים רוחות ומדברים איתם אתה לא תיראה שונה אלה להפך אתה תישתלב מצוין שם ותכיר רוחות חדשות ושאמנים חדשים". [/b][/quote]
"אם זה ככה אני מניח שכדי לי לנסות ולהתקדם בתחרות." אני מחזיק את החרב בכל כוחי, מביט עליה ואומר "אני אצטרך נשק נכון? עד שאני אשיג נשק נורמלי, אני אשתמש בחרב העץ הזו"
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 06:57 PM
[b]
אופיר
--------
אתה ניכנס לבית שלך ורואה את אחיך הוא אומר לך "איפו היתה אני מחפש אותך בכול מקום?" [/b][/quote]
"אני?!"
"לאן אתה נעלמת?! " אשאל בזעם
"אתה לא יודע כמה נלחצתי! אתה פשוט התפוררת ולא ראיתי אותך יותר! "
-
ניב
------
"אני כול כך שמח בני" אביך אומר בחיוך ומוסיף "אני מציע לך להיתאמן, היום בערב אתה תדע מדוע אמרתי לך את זה".
אופיר
--------
אני הלכתי לכנס של הרוחות המון רוחות הגיעו לשם,
אני יסביר לך את הכול".
היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות המרוכזים בכול עיר,הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך"..
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 07:06 PM
[b]ניב
------
"אני כול כך שמח בני" אביך אומר בחיוך ומוסיף "אני מציע לך להיתאמן, היום בערב אתה תדע מדוע אמרתי לך את זה".[/b][/quote]
כבר ביקשתי ממך, בבקשה אל תגיב רק לשחקן אחד. בנוסף לכך, הפעילות שלי תהיה נמוכה עד יום רביעי שבוע הבא. במקרה יש לי זמן פנוי עכשיו
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 07:06 PM
[b]
אופיר
--------
אני אלכתי לכנס של הרוחות המון רוחות הגיעו לשם,
אני יסביר לך את הכול".
היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות המרוכזים בכול עיר,הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך".. [/b][/quote]
"אני פגשתי ילדה היום בשם אנה, שמסוגלת לזמן רוחות "
"והיא אמרה לי לפגוש אותה ב11 בבית הקברות כדי שהיא תוכל לעזור לי למצוא רוח מלווה "
"ובתמורה אני צריך לקחת אותה איתי אל טורניר השאמנים"
-
אופיר
-------
אחיך אומר "או נחמד תהיה לך חברה שתלווה אותך ותעזור לך".
"אבל אם הפגישה שלך ב 11:00 מה אתה עושה פו עכשיו השעה כבר 10:30".
ניב
-----
"יש המון אפשרויות תתחיל לרוץ תילמד לישלוט בחרב תתאמן בזריזות ובכושר שלך"הוא אומר ומוסיף "החשך יורדת כדאי שתתחיל עכשיו".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 07:22 PM
[b] אופיר
-------
אחיך אומר "או נחמד תהיה לך חברה שתלווה אותך ותעזור לך".
"אבל אם הפגישה שלך ב 11:00 מה אתה עושה פו עכשיו השעה כבר 10:30".
[/b][/quote]
"באתי רק להחליף בגדים" אומר לאחי
אלך ללבוש סווטצ'רט וג'ינס
"טוב, אני אספר לך איך הלך כשאני יחזור "
ואצא בריצה מביתי לעבר בית הקברות
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 4 2010, 07:22 PM
[b] ניב
-----
"יש המון אפשרויות תתחיל לרוץ תילמד לישלוט בחרב תתאמן בזריזות ובכושר שלך"הוא אומר ומוסיף "החשך יורדת כדאי שתתחיל עכשיו". [/b][/quote]
אבצע כמה כפיפות בטן שאני יכול, לאחר מכן אקיף את בית הקברות 3 פעמים ואז אעשה כמה שכיבות שמיכה שאני יכול.
-
[b] לן
---
היא מרימה שני ספרים גדולים אחד שחור בעל פס זהב והשני לבן.
היא אומרת לך "הינה הספרים" ומניחה את שניהם על השולחן.
היא אומרת "זה ספר הרוחות" ומצביעה על הספר השחור "יש בו את כול המידעה על טורניר השאמנים,הרוחות,עולם הרוחות,השאמנים והדברים החשובים שאתה צריך לדעת".
"וזה הספר של משפחתי כן כול המידע עלי מופיעה וגם כול המידע על משפחתי"ומצביע על הספר השני. [/b][/quote]
אני אקרא ברצינות וכל מילה ומילה בשני הספרים, כשאסיים אחזיר לאלקס את שני הספרים ואומר תודה.
-
[b] ריקאגו
---------
אתה נאנח ועוצם את עינך אתה חושב מחשבות על טורניר השאמנים,על הרוחות,ועל איך תראה הרוח המלווה שלך.
אתה מעלה בדימיונך המון דמויות,והמון נשקים,עולה בדימיונך גם גאיה.
אתה רואה אגם גדול והמון עצים ואת גאיה יושבת לה על ספת האדם בבקיני אדום ומפתה,ומזמינה אותך לשבת לידה.
[/b][/quote]
אני פוקח מהר את עיני ומנסה לצאת מפנטזיות על בת דודתי ומחכה כבר שהנסיעה תסתיים.
-
ריקאגו
----------
אתה רואה את גאיה נירדמת עליך.
אתה שומעה את כולו של הנהג "עוד חמש דקות אנחנו מגיעים".
לן
---
היא אומרת לך "עכשו אתה מבין את כול העינין של השאמנים".
ומוסיפה "יש לי רעיון אולי היום אני יעזור לך לימצו רוח בגלל כול מה שעשיתי לך,משהוא כמו פיצוי".
ניב
-----
אביך אומר "טוב מאוד עכשו צריך רק לימצו לך נשק איכותי וחזק אני ילך לימצו לך נשק בזמן שתיצפה בקרבות" הוא אומר לך ונעלם.
אופיר
---------
אופיר אתה רץ מהר לבית הקברות.
כשאתה מגיע לבית הקברות אתה רואה עוד מאות ילדים נוחכים במקום.
לכול ילד יש נשק ביד והנשקים שונים ומגוונים,אך בכול זות המון נשקים הם חרבות.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 5 2010, 09:52 PM
[b] ריקאגו
----------
אתה רואה את גאיה נירדמת עליך.
אתה שומעה את כולו של הנהג "עוד חמש דקות אנחנו מגיעים".
[/b][/quote]
אני מעיר בעדינות את גאיה ואומר לה "גאיה התעוררי, עוד פחות מחמש דקות מגיעים"
-
[b] אופיר
---------
אופיר אתה רץ מהר לבית הקברות.
כשאתה מגיע לבית הקברות אתה רואה עוד מאות ילדים נוחכים במקום.
לכול ילד יש נשק ביד והנשקים שונים ומגוונים,אך בכול זות המון נשקים הם חרבות. [/b][/quote]
"לעזאזל...אין לי אפילו נשק " אמלמל לעצמי
ואתחיל לחפש במהירות את אנה בין האנשים
-
אופיר
--------
אתה מסתובב בבית הקברות ומחפש את אנה.
אתה עובר ליד השער הוא גדול וניראה ממש יפה,אתה רואה את אנה עם מזוודה גדולה ביד נשענת על הספסל ליד השער.
ריקאגו
----------
גאיה משפשפת את ענייה ומפהקת בעדינות.
היא מסתכלת עליך ובמהירות זזה],היא אומרת לך "אני ממש מיצתערת".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 6 2010, 08:15 PM
[b] אופיר
--------
אתה מסתובב בבית הקברות ומחפש את אנה.
אתה עובר ליד השער הוא גדול וניראה ממש יפה,אתה רואה את אנה עם מזוודה גדולה ביד נשענת על הספסל ליד השער.
[/b][/quote]
ארוץ לקראת אנה במהירות
"הגעתי, אני מוכן למצוא את הרוח המלווה שלי! " אומר לה בהתרגשות
-
[b] ניב
-----
אביך אומר "טוב מאוד עכשו צריך רק לימצו לך נשק איכותי וחזק אני ילך לימצו לך נשק בזמן שתיצפה בקרבות" הוא אומר לך ונעלם. [/b][/quote]
חושב לעצמי "נו באמת, למה הסכמתי לזה? נו טוב, כדאי שאראה מה זה הדבר הזה" והולך לחפש קרב לצפות בו
-
[b] לן
---
היא אומרת לך "עכשו אתה מבין את כול העינין של השאמנים".
ומוסיפה "יש לי רעיון אולי היום אני יעזור לך לימצו רוח בגלל כול מה שעשיתי לך,משהוא כמו פיצוי". [/b][/quote]
''אוקיי, תודה.'' אומר ואחייך אליה, ''אז מאיפה מתחילים?'' אוסיף ואשאל אותה.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 6 2010, 08:15 PM
[b] ריקאגו
----------
גאיה משפשפת את ענייה ומפהקת בעדינות.
היא מסתכלת עליך ובמהירות זזה],היא אומרת לך "אני ממש מיצתערת". [/b][/quote]
"זה בסדר" אומר לה "אנחנו בכול מקרה בני משפחה ועוד משהו אנחנו תכף מגיעים".
-
:D אוונט ראשון מתחיל עכשו (אוונט ארבעת הרוחות) כול מה שרשום [color=blue]בכחול [/color]לא קשור לאוונט מידע נוסף בהמשך בהצלחה.
------
[color=blue]ריקאגו
--------
גאיה אומרת "אוקי אז זה בסדר" ומחיכת הנהג עוצר ואומר "הגענו ילדים הוא יורד וגויה מוסיפה "בו נרד אנחנו צריחים לעלות על המטוס עוד שעה" היא יורדת לוקחת את המזוודה שלה.[/color]
[color=purple]לן
---
היא אומרת "אנחנו נחפש לך רוח היום בבית הקברות" וקמה מהכיסה הוא אומרת לך גם "בו צריך למהר אני רוצה להראות לך עוד משהוא" וצועדת לכיוון הדלת.[/color]
[color=purple]ניב
-----
אתה הולך ורואה המון ילדים עם נשקים ביד רובם עם חרבות יש כאילה שניראים גדולים ומאיימים ויש הניראים מסתוריים ומוזרים.
כולם ניראים מרוכזים ונחושים.
לפתע ילדה נתקעת בך ונופלת על האדמה.[/color]
[color=purple]אופיר
--------
אנה אומרת לך "איפו הייתה כול כך הרבה זמן אני מחכה לך כמעת חצי שעה השעה כבר 23:30" קמה מן הספסל ומוסיפה "לא משנה אני רוצה שתראה מה יש לי במזוודה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 7 2010, 05:03 PM
[b]
[color=purple]אופיר
--------
אנה אומרת לך "איפו הייתה כול כך הרבה זמן אני מחכה לך כמעת חצי שעה השעה כבר 23:30" קמה מן הספסל ומוסיפה "לא משנה אני רוצה שתראה מה יש לי במזוודה.[/color] [/b][/quote]
"סליחה" אומר בלחש ואחכה בקוצר רוח לראות מה היא מוציאה מהמזוודה
-
[b] [color=purple]לן
---
היא אומרת "אנחנו נחפש לך רוח היום בבית הקברות" וקמה מהכיסה הוא אומרת לך גם "בו צריך למהר אני רוצה להראות לך עוד משהוא" וצועדת לכיוון הדלת.[/color] [/b][/quote]
''אוקיי.'' אומר ואלך לעבר הדלת ביחד איתה, ואז אלך איתה לאיפה שהיא לוקחת אותי.
-
[b]
[color=blue]ריקאגו
--------
גאיה אומרת "אוקי אז זה בסדר" ומחיכת הנהג עוצר ואומר "הגענו ילדים הוא יורד וגויה מוסיפה "בו נרד אנחנו צריחים לעלות על המטוס עוד שעה" היא יורדת לוקחת את המזוודה שלה.[/color]
[/b][/quote]
אני לוקח את החפצים שלי מודה לנהג והולך אחרי גאיה.
- - - - - - - - -
אני לא באינווט אוף ....
-
[b] [color=purple]ניב
-----
אתה הולך ורואה המון ילדים עם נשקים ביד רובם עם חרבות יש כאילה שניראים גדולים ומאיימים ויש הניראים מסתוריים ומוזרים.
כולם ניראים מרוכזים ונחושים.
לפתע ילדה נתקעת בך ונופלת על האדמה.[/color] [/b][/quote]
אומר לה "תשימי לב לאן את הולכת!" בטון כועס ועצבני ואטייל באיזור, אנסה להבין מה קורה פה
-
[color=purple]ניב
------
היא אומרת מיצתערת וממשיך ללכת.
התה סם לב לשני ילדים שנילחמים אחד בשני הראשון בעל חרב עץ ארוכה.
והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).
המון ילדים נימצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה,הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בהילד השני.[/color]
[color=blue]ריקאגו
----------
גאיה מתקדמת לעבר הכניסה לסדה התעופה הכניסה מרשימה ויש לצידה פסלים של מטוסים.
היא עוברת את השער ואתה אחריה המון אנשים נימצאים בלובי ומחכים טיסותיהם.
גאיה אומרת "תחפש טיסה a5sd8 למיאמי".[/color]
[color=purple]לן
---
אתה ניכנס לחדר הסמוך לסיפרייה,היא מדליקה את האור ואתה רואה המון חרבות ונשקים.
היא אומרת לך "יש לי נשק שממש מתאים לך,הוא נשק חזק גדול מיוחד ויפה" ומתקדמת לעבר הקיר,היא מורידה בד גדול ואתה רואה נשק יפיפה זה חרב ענקית היא מוסיפה "אתה רוצה אותה".[url]http://img232.imageshack.us/img232/2333/sword2900ii1.png[/url][/color]
[color=purple]אופיר
--------
היא פותחת את המיזוודה ואתה רואה שני חרבות ארוכות הראשונה שחורה השניה ירוקה.
הלהב שלהם כול כך מבריק ויפה ואתה ממש נשאב לחרב "היא אומרת לך "אתה רוצה לנסות אותם?". [/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 12:05 AM
[b]
[color=purple]אופיר
--------
היא פותחת את המיזוודה ואתה רואה שני חרבות ארוכות הראשונה שחורה השניה ירוקה.
הלהב שלהם כול כך מבריק ויפה ואתה ממש נשאב לחרב "היא אומרת לך "אתה רוצה לנסות אותם?". [/color] [/b][/quote]
"אני יכול?! " אשאל בהתרגשות כמו ילד קטן בחנות צעצועים
אושיט את ידיי ואאחוזר בחרב השחורה ביד ימין ובחרב הירוקה ביד שמאל
-
[SIZE=3][color=red]הודעה חשובה לכולם[/color][/SIZE] כולם בהודעה הבאה לירשום מיספר בין 1-100, בדף מ'ס 1 ההיה רשום הקרבות של כול אחד (לפי שעה כול מי שלא יכול שישלך לי בפרטי את הבקשה שלו לשעה מסוימת).
----------
[color=purple]
אופיר
--------
כשאתה מחזיק את החרבות אתה מרגיש הרגשה מדהימה הגוף שלך נעסה קל ואתה מרגיש שליטה בחרב שלך.
אנה אומרת לך "בו אנחנו צריכים למהר להרשם לתחרות" ומוסיפה "בו אחרי".[/color]